• Fruit Spirit
 • Fruit Spirit
 • Fruit Spirit
 • Fruit Spirit
 • Fruit Spirit
 • Fruit Spirit
 • Fruit Spirit +1

Fruit Spirit

Fruit Spirit este rezultatul căutării nesfârșite de noi arome, care îți inundă papilele gustative cu fiecare fum de joint sau bong. Această tulpină de marijuana este una dintre cei mai dulci membre ale familiei White Widow peste care am dat vreodată.
 4.5/5 (385) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Una dintre cele mai gustoase tulpini de la RQS

Genetică și Potență

Fruit Spirit este rezultatul căutării nesfârșite de noi arome, care îți inundă papilele gustative cu fiecare fum de joint sau bong. Această tulpină de marijuana este una dintre cei mai dulci membre ale familiei White Widow peste care am dat vreodată. Pentru fumătorii cunoscători, care caută un gust nou de care să nu se plictisească, suntem mândri să prezentăm tulpina feminizată Fruit Spirit de la Royal Queen Seeds.

Deși este o plantă dominant Sativa, Fruit Spirit nu va crește peste un metru înălțime în spații închise. În aer liber, are nevoie de mult soare, asemenea celui din Italia sau Grecia, și face față cu bine și locațiilor mai tropicale, cum ar fi Jamaica sau Brazilia. În aer liber, această tulpină de marijuana poate atinge 2 metri înălțime și nu este potrivită pentru climatul mai rece, cum ar fi cel din Franța și Marea Britanie.

Randament și Creștere

Tulpina Feminizată Fruit Spirit va produce în medie 30-40 g per plantă, sau aproximativ 375-425 g pe metru pătrat sub o lumină de 600 W. Nu se întinde prea mult în timpul înfloririi, astfel încât fanii mugurilor principali mari vor fi foarte mulțumiți de dezvoltarea Fruit Spirit. Are muguri denși și plini de rășină, cu o aromă care te face să aștepți cu nerăbdare recolta.

Perioada de înflorire a acestei tulpini este de 8 săptămâni, o perioadă relativ scurtă pentru o plantă dominant sativa. Trebuie să îi acorzi o atenție deosebită, pentru a maximiza aroma Fruit Spirit, după recoltare. Ca întotdeauna, recomandarea noastră este să usuci planta timp de 7 zile înainte de tăiere. Efectuarea unei tăieri uscate va ajuta la menținerea gustului special, pe care îl poți pierde ușor în timpul perioadei de uscare.

Efecte

Fumul Fruit Spirit este mai mult decât remarcabil. Combinația între gustul super-dulce și high-ul mental plăcut va transforma această plantă în una din favoritele tale. Aroma de care te bucuri în timp ce crești acest specimen magnific este însoțită de o experiență și mai rafinată atunci când este fumată. Este într-adevăr una dintre cele mai gustoase tulpini feminizate ale noastre, fiecare fum de care te vei bucura îți va umple papilele de aromă de afine.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 375 - 425 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 475 - 525 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 175 - 220 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Blueberry x White Widow
 • Tip: Sativa 60% Indica 40%
 • Efect: High (sweet taste)
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Caramel

  By F. R. on 02/Apr/2020 :
  (4)

  Titlu : Jolies plantes
  Comentariu : Rendement correct et goût plutôt fruité.

  By C. A. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Fruit Spirit
  Comentariu : Encore et encore

  By M. P. on 20/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Direct to the eye
  Comentariu : Top taste an nice medical use for eye-destressing, medium in ocular pressure lowering but also very good rehab for the eye after surgery or such. (one day after Lenschange IOP 16) High amount and tastiest THCA Source i ever chewed. Try the budtrimming-leaves with this https://www.royalqueenseeds.com/vaporizers/464-the-vapcap-m-vaporizer-2019.html and you are in tasty heaven!

  By P. K. on 17/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : amazing
  Comentariu : Outdoors it performed the best of all strains. Very nice taste and effect. Fruity and uplifting, very pleasant.

  By F. P. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Tutty fruit
  Comentariu : Hoummmm!✌😉👍une odeur démentielle fruité un goût inoubliable N'HÉSITEZ PAS ACHETEZ LES YEUX FERMÉS EN TOUTE CONFIANCE RAPIDE SÉRIEUX DISCRET RESPECT PAS CHER A DES PRIX IMBATTABLE ajoutez cette variété dans votre collection qui ravira vos papilles a vous et vos potes ce qui fera de vous le pote qui a un caviar essentiel MERCI Royal queen seeds a vous lecteur et toute la Teams✌😉👍

  By C. R. on 18/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : Fruit spirit
  Comentariu : Great plant.so far the seed seem to be fast/powerful

  By R. S. on 05/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : my first choice next summer
  Comentariu : It was a secret

  By C. P. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : 5/5
  Comentariu : Livraison tip top, graines toutes germées, a suivre...

  By J. M. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Fruit Flower
  Comentariu : I kept her in vegetation for two months. Now after 5 weeks in flower she have grown to 130 cm. She have big buds and I think she will give more then 100 gram dried when she is finish. And the smell are wonderful when you touch the buds.

  By A. A. on 20/Aug/2019 :
  (4)

  Titlu : easy to grow
  Comentariu : suitable for growing in the window, keep it short or bushy, a lot of energy in the seeds.

  By N. S. on 05/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Super Geklappt
  Comentariu : Guter Strain

  By J. S. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Bonne
  Comentariu : Une vraie découverte de fruit et de sucre , un délice

  By R. R. on 22/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : its crazy
  Comentariu : yo dude this is awsome its such a awsome smell and taste cant wait to make another !

  By M. N. on 22/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Super Wuchsverhalten
  Comentariu : perfekte Pflanze, super keimung ... alles in allen , super

  By M. F. on 08/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : ovocný duch
  Comentariu : jsem milovníkem ovocného odpočinku


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.