• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

În prezent, tot mai mulți consumatori sunt interesați să afle cât mai multe despre fiecare tulpină de canabis în parte, punând un accent deosebit pe diferențele dintre Sativa și Indica. Deși unii preferă unul dintre cele două soiuri, există și câțiva hibrizi de Indica/Sativa.
 4.5/5 (180) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

O tulpină de Sativa-Indica echilibrată

În general, varietățile obținute din încrucișarea speciilor de Sativa și Indica tind să încline spre una dintre acestea, în ceea ce privește fondul genetic și efectele sale. Cu toate astea, Candy Kush Express Fast Flowering este un soi special printre hibrizii de Indica/Sativa. Este o tulpină Kush cu 40% Sativa și 60% Indica, fiind singurul hibrid disponibil cu proprietăți atât de echilibrate. Rezultatul este un mix unic între efectele Sativa și Indica.

Tulpina Sweet Special face parte din fondul genetic de bază al hibridului Candy Kush. Printre altele, această tulpină este cunoscută pentru gustul său dulce și plantele viguroase, rezistente. Aceste proprietăți sunt transmise și către Candy Kush. Este o plantă ce poate fi cultivată atât înăuntru, cât și afară și are un gust dulce, foarte plăcut. Legendarul Royal Kush este celălalt părinte al lui Candy Kush. Royal Kush este o tulpină tare, renumită de Indica, ce își are originea în Afghani Kush – o specie extrem de puternică. Atât Afghani cât și Royal Kush sunt varietăți lăudate de insomniaci pentru proprietățile lor sedative. Cei care fumează ocazional și/sau în scop recreațional, observă efectul de ”țintuire” pe care ți-l asigură acest hibrid.

Stare de „high” fizic și euforic

Din moment ce conține puțin mai multă Indica în fondul genetic, această tulpină îți va produce o senzație de greutate fizică. Totuși, elementele Sativa îți vor da o stare euforică plăcută. Proprietățile Sativa din Candy Kush vin să echilibreze balanța, conferind efectelor liniștitoare o energie neobișnuită, dar binevenită. Acest soi devine tot mai popular pentru amestecul său unic ce are efecte înălțătoare și profund relaxante. În scop medicinal este folosit pentru diminuarea stresului și ameliorarea durerii. Conținutul redus de CBD ajută la reglarea efectului sedativ, ceea ce înseamnă că te relaxează fără să te pună la pământ.

În ciuda conținutului scăzut de CBD, concentrația de THC ajunge la un procent considerabil de 18%, fiind unul dintre cele mai puternice soiuri. În exterior, recolta este de cel puțin 450 g/materie uscată și până la 500 g/plantă. În interior, produce între 475 până la 525 g/materie uscată. Fiind o tulpină cu înflorire rapidă, acest lucru îi permite să înflorească în numai șapte săptămâni. Dacă planta este cultivată în exterior, este recomandat să planifici recoltarea la începutul lunii septembrie. Ajunse la maturitate, plantele ajung până la 100 centimetri înălțime în interior și până la 170 centimetri în exterior.
O tulpină potrivită pentru începători

Ca toate soiurile de Fast Flowering (Înflorire rapidă), culturile de Candy Kush se cultivă ușor. Chiar și crescătorii începători vor fi surprinși de mugurii denși, de cea mai bună calitate, obținuți în urma unui proces simplu de cultivare. Candy Kush Express Fast Flowering este o varietate ideală pentru cultivatorii interesați de un soi neobișnuit de echilibrat care crește ușor și rapid, atât afară, cât și în interior.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
 • Contextul Genetic: Sweet Special x O.G. Kush
 • Tip: Sativa 40% Indica 60%
 • Efect: Physically stoned
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Herbal

  De M. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : It's good!
  Cometariu : Tent: 40x40x140, led 300w. Easy germination and great vegetation. Let's hope it still doing well in the blooming phase!

  De T. C. on 08/Jun/2020 :
  (3)

  Titlu : Goid
  Cometariu : Nice

  De E. B. on 27/May/2020 :
  (4)

  Titlu : recommendet
  Cometariu : Uncomplicated, very fast flowering, sweet smell

  De F. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Première
  Cometariu : Germination rapide, très belle plante

  De H. N. on 21/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Strong weed
  Cometariu : Fantastic type and genetics

  De K. B. on 20/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Cometariu : I am happy with my order.

  De P. B. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Fast and bushy
  Cometariu : Im at 7 weeks now first time grower they have stayed short and bushy which is what i wanted as was short for space. Im totally new to growing and they have been so easy to look after definitely recommend

  De K. T. on 08/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Simple to grow
  Cometariu : One off my favorit and taste so good. :)

  De L. K. on 04/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Good growing
  Cometariu : Simple to grow, good outcome

  De E. S. on 01/May/2020 :
  (5)

  Titlu : serieux
  Cometariu : livraison rapide a recommander

  De B. B. on 23/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Au top !!
  Cometariu : Tous à germer très bonne graine je conseille pour ceux qui sont du nord comme moi :)

  De W. L. on 20/Apr/2020 :
  (4)

  Titlu : Candy kush
  Cometariu : It was a small plant but the taste and effect made everything good.

  De U. M. on 10/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Spedizione discreta e veloce
  Cometariu : Perfetto come sempre, i migliori sul mercato

  De J. J. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Einfach Spitze!
  Cometariu : Die Samen keimen sehr schnell. Schnell das trifft es ziemlich gut, denn so wachsen sie auch. Die Pflanzen sehen super aus und werfen auch einen ordentlichen Ertrag ab. Das High ist sehr stark und intensiv. Der Geschmack ist ebenfalls top. Kann man nur weiterempfehlen.

  De M. S. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Alles top und unkompliziert
  Cometariu : Super gewachsen kann ich nur empfehlen


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Candy Kush Additional info

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Candy Kush Additional info

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.