• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

În prezent, tot mai mulți consumatori sunt interesați să afle cât mai multe despre fiecare tulpină de canabis în parte, punând un accent deosebit pe diferențele dintre Sativa și Indica. Deși unii preferă unul dintre cele două soiuri, există și câțiva hibrizi de Indica/Sativa.
 4.5/5 (159) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

O tulpină de Sativa-Indica echilibrată

În general, varietățile obținute din încrucișarea speciilor de Sativa și Indica tind să încline spre una dintre acestea, în ceea ce privește fondul genetic și efectele sale. Cu toate astea, Candy Kush Express Fast Flowering este un soi special printre hibrizii de Indica/Sativa. Este o tulpină Kush cu 40% Sativa și 60% Indica, fiind singurul hibrid disponibil cu proprietăți atât de echilibrate. Rezultatul este un mix unic între efectele Sativa și Indica.

Tulpina Sweet Special face parte din fondul genetic de bază al hibridului Candy Kush. Printre altele, această tulpină este cunoscută pentru gustul său dulce și plantele viguroase, rezistente. Aceste proprietăți sunt transmise și către Candy Kush. Este o plantă ce poate fi cultivată atât înăuntru, cât și afară și are un gust dulce, foarte plăcut. Legendarul Royal Kush este celălalt părinte al lui Candy Kush. Royal Kush este o tulpină tare, renumită de Indica, ce își are originea în Afghani Kush – o specie extrem de puternică. Atât Afghani cât și Royal Kush sunt varietăți lăudate de insomniaci pentru proprietățile lor sedative. Cei care fumează ocazional și/sau în scop recreațional, observă efectul de ”țintuire” pe care ți-l asigură acest hibrid.

Stare de „high” fizic și euforic

Din moment ce conține puțin mai multă Indica în fondul genetic, această tulpină îți va produce o senzație de greutate fizică. Totuși, elementele Sativa îți vor da o stare euforică plăcută. Proprietățile Sativa din Candy Kush vin să echilibreze balanța, conferind efectelor liniștitoare o energie neobișnuită, dar binevenită. Acest soi devine tot mai popular pentru amestecul său unic ce are efecte înălțătoare și profund relaxante. În scop medicinal este folosit pentru diminuarea stresului și ameliorarea durerii. Conținutul redus de CBD ajută la reglarea efectului sedativ, ceea ce înseamnă că te relaxează fără să te pună la pământ.

În ciuda conținutului scăzut de CBD, concentrația de THC ajunge la un procent considerabil de 18%, fiind unul dintre cele mai puternice soiuri. În exterior, recolta este de cel puțin 450 g/materie uscată și până la 500 g/plantă. În interior, produce între 475 până la 525 g/materie uscată. Fiind o tulpină cu înflorire rapidă, acest lucru îi permite să înflorească în numai șapte săptămâni. Dacă planta este cultivată în exterior, este recomandat să planifici recoltarea la începutul lunii septembrie. Ajunse la maturitate, plantele ajung până la 100 centimetri înălțime în interior și până la 170 centimetri în exterior.
O tulpină potrivită pentru începători

Ca toate soiurile de Fast Flowering (Înflorire rapidă), culturile de Candy Kush se cultivă ușor. Chiar și crescătorii începători vor fi surprinși de mugurii denși, de cea mai bună calitate, obținuți în urma unui proces simplu de cultivare. Candy Kush Express Fast Flowering este o varietate ideală pentru cultivatorii interesați de un soi neobișnuit de echilibrat care crește ușor și rapid, atât afară, cât și în interior.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
 • Contextul Genetic: Sweet Special x O.G. Kush
 • Tip: Sativa 40% Indica 60%
 • Efect: Physically stoned
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Herbal

  By J. C. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : 100 %
  Comentariu : Always good quality

  By C. L. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Top
  Comentariu : Tout a pris merci

  By S. T. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Strong seeds
  Comentariu : Strong seeds, germinated really quick, only have now 3 weeks but they seem great!

  By D. C. on 18/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Merci
  Comentariu : Envoi rapide, colis très bien et merci pour les différents cadeaux. En attente pour plantation fin avril.

  By D. J. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super quick propagation
  Comentariu : Amazing growth, healthy plants. ...what's not to love.

  By D. S. on 04/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Strong genetics
  Comentariu : Simple to grow and clones have a high survival rate. Tasty citrus flavour and a powerful high. Highly recommend.

  By S. B. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Super shining lemon haze
  Comentariu : wonderful strain, pleasant smoke, decent yields. I’d 100% purchase these seeds again.

  By P. J. on 03/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Mr Kubik
  Comentariu : Really nice strain! Good tasting and sparkling trichnomes:)

  By L. M. on 10/Feb/2020 :
  (4)

  Titlu : Good plant and effect
  Comentariu : The effect of the strains is perfectly balanced, the only negative thing is that the plant needs a lot of sun to grow properly

  By K. B. on 03/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Candy krush
  Comentariu : So far so good arrived good and its going so well

  By J. H. on 20/Jan/2020 :
  (4)

  Titlu : High quality
  Comentariu : I ordered 3 seeds. All 3 grew well and didn't have much differences. The yield wasnt that big, but quality is really good! Ripe buds have been curing in the jar for about one week now. Flavour is quite good but it will get better with time. The high is well balanced, but goes more in body than head. Really pleasant. Very good high for getting sleep! I would recommend this strain for people who want more quality than yield. 4/5

  By T. W. on 17/Jan/2020 :
  (4)

  Titlu : Nice
  Comentariu : Mega Sorte auf jeden fall aber leider nur 7/10 gekeimt. Aber etwas was man ausprobieren muss!

  By A. M. on 16/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Satisfaction
  Comentariu : Lot of happiness

  By S. V. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Qualité
  Comentariu : Nikel

  By M. M. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Wow
  Comentariu : Schnelle Lieferung und sehr super gekeimt und wächst super


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Candy Kush Additional info

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Candy Kush Additional info

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.