Cum să conservi semințele de Canabis

UMIDITATEA AERULUI

Semințele de canabis pot fi ținute într-un loc răcoros și uscat. Oscilațiile rapide de temperatură și umiditatea aerului sunt dăunătoare semințelor de canabis. Cea mai bună soluție pentru conservarea semințelor tale este să le pui într-un recipient de plastic, cu închidere etanșă, pe care să îl păstrezi într-un loc întunecat.

Umiditatea
Semințele de canabis sunt organisme vii. În timpul conservării, ele se află într-o stare de repaus. De îndată ce o sămânță de canabis vine în contact cu umiditatea, toate substanțele nutritive pe care le conține sunt eliberate și se declanșează procesul de germinare.

În cazul unei perioade mai lungi de conservare a semințelor de canabis, umiditatea aerului nu ar trebui să depășească niciodată 9%. Toate semințele noastre sunt ambalate în vid. Dacă ambalajul rămâne sigilat, factorul de umiditate este, desigur, irelevant. În orice caz, trebuie să ai grijă să păstrezi semințele într-un loc răcoros și uscat.

 

Temperatura

Cel mai bun loc pentru a păstra semințele tale este în frigider sau în congelator. Dacă ții semințele în frigider, este recomandat să nu le scoți foarte des, pentru a evita oscilațiile de temperatură, care le-ar putea deteriora.

Temperatura
Când decizi că este momentul să folosești semințele din frigider, îți recomandăm să le aclimatizezi cât timp se află încă în pachet, astfel încât acestea să poată atinge cu ușurință temperatura camerei.
 

Lumina

Lumina, la fel ca și umiditatea, este unul dintre factorii care declanșează procesul de germinare al semințelor.

Light

Expunerea semințelor pe cât mai puțin posibil la lumină directă ajută la menținerea puterilor de germinare la un nivel optim și a duratei de viață a semințelor.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.