Descarcă acum Catalogul nostru de Semințe de Canabis în format PDF

Dacă ești în căutare de semințe de canabis de top, atunci Royal Queen Seeds este furnizorul pe care îl cauți. Considerată ca fiind una dintre companiile de semințe de canabis cu cea mai rapidă creștere din Europa, Royal Queen Seeds îți oferă o gamă largă de soiuri indica, sativa și ruderalis din care poți alege.

Unele dintre cele mai bune tulpini Royal Queen Seeds, precum Northern Lights, White Widow, Amnesia Haze și Blue Mystic (acestea reprezentând doar câteva exemple), au câștigat o mulțime de premii High Time Cannabis Cup de-a lungul anilor. Iar dacă ești în căutare de tulpini ce pot fi folosite în scopuri medicinale și terapeutice, încearcă tulpina noastră bogată în CBD, Painkiller XL. Aceasta este una dintre cele mai bine vândute produse ale noastre.

Toate semințele sunt obținute în mod organic, alese manual, și sunt supuse unor controale de calitate regulate pentru a ne asigura că acestea sunt în cea mai bună formă. Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare produs și pentru a achiziționa semințe chiar astăzi, răsfoiește catalogul nostru de semințe de mai jos!

Catalogul Semințelor de Canabis

 

Cannabis Seed Catalogue
Download Catalogue in PDF

Download Catalogue in PDF

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.