Pachetele RQS cu semin╚Ťe mixte sunt ├«n sf├ór╚Öit aici - Afl─â mai multe

 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

La Royal Queen Seeds, am combinat cele mai bune caracteristici ale tulpinilor noastre preferate, dezvolt├ónd astfel noile semin╚Ťe feminizate de canabis, Speedy Chile. Versiunile cu ├«nflorire rapid─â ale soiurilor noastre sunt o alternativ─â ideal─â la tulpinile de canabis autoflorante, deoarece sunt mai potente, ╚Öi au perioade mai scurte de ├«nflorire.
(208) Scrie o recenzie
Num─âr de semin╚Ťe:
1x
$8.29
3x
$20.96
5x
$31.68
10x
$58.49
25x
$116.98
On sale!
Pret Redus!
$20.96

$20.96 (--1%)

  Adaug─â la articole salvate
Livrare
gratuit─â
Returnare
gratuit─â
Livrare
discret─â

 • Mai multe informa╚Ťii
 • FI╚ś─é TEHNIC─é
 • Întreb─âri (1)
 • Comentarii (186)
 • Imagini client (6)

Speedy Chile a răsărit din Early Skunk, Skunk și Chile Indica

Soiul Speedy Chile a fost realizat prin ├«ncruci╚Öarea unei plante autoflorante de genera╚Ťia a treia, cu o clon─â, oferindu-v─â o s─âm├ón╚Ť─â feminizat─â de canabis care este ideal─â pentru gr─âdinile de marijuana din aer liber, dar ╚Öi din spa╚Ťii ├«nchise. Deoarece unii cultivatori sunt u╚Öor ezitan╚Ťi ├«n ce prive╚Öte plantele cu ├«nflorire automat─â din cauza nivelurilor sc─âzute de THC, am dezvoltat acest─â nou─â versiune de canabis rapid, care produce muguri foarte poten╚Ťi.

Speedy Chile este o ├«ncruci╚Öare ├«ntre Early Skunk x Skunk ╚Öi Chile Indica, are un gust excep╚Ťional ╚Öi un high relaxant. Early Skunk este o clon─â de elit─â care ╚Öi-a c├ó╚Ötigat reputa╚Ťia datorit─â florilor de marijuana medicinal─â de cea mai ├«nalt─â calitate pe care le produce. Potentul Early Skunk este ideal pentru calmarea durerii sau probleme cu somnul ╚Öi este un poten╚Ťiator natural al apetitului. Hibridul Speedy Chile con╚Ťine 30% sativa ╚Öi 70% indica, a╚Öa c─â te po╚Ťi a╚Ötepta ca plantele s─â creasc─â doar pu╚Ťin pe durata perioadei de ├«nflorire ╚Öi s─â se ├«ndeseasc─â. Amestecul ofer─â, de asemenea, un high de o calitate excep╚Ťional─â. Influen╚Ťa sativei o vei resim╚Ťi u╚Öor, iar Speedy Chile ├«╚Ťi ofer─â un high ├«n─âl╚Ť─âtor, ideal pentru cei care au treburi de dus la bun sf├ór╚Öit pe parcursul zilei.

O tulpin─â potrivit─â pentru spa╚Ťii ├«nchise ... ╚Öi aer liber, pentru ├«ncep─âtori ... ╚Öi pentru exper╚Ťi.

De asemenea, procentajul de indica ofer─â o senza╚Ťie relaxant─â, astfel c─â Speedy Chile este perfect pentru cei c─ârora le place s─â fumeze pe tot parcursul zilei. Semin╚Ťele feminizate Speedy Chile au un ciclu de via╚Ť─â rapid, astfel po╚Ťi s─â recoltezi muguri de excep╚Ťie ├«n doar opt s─âpt─âm├óni. Aceast─â tulpin─â cu ├«nflorire rapid─â este una dintre cele mai rapide de pe pia╚Ť─â, iar genele sunt ideale pentru cei care doresc s─â-╚Öi maximizeze suprafa╚Ťa de cre╚Ötere, cu o perioade scurte de timp ├«ntre recolte. Semin╚Ťele noastre Speedy Chile sunt o alegere excelent─â pentru cultivatorii de interior sau ├«n aer liber, iar planta este perfect─â at├ót pentru ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru exper╚Ťi. ├Äncep─âtorii vor aprecia faptul c─â Speedy Chile nu necesit─â mult─â b─âtaie de cap, iar cultivatorii cu experien╚Ť─â pot s─â experimenteze la capitolul nutrien╚Ťi ╚Öi pot ob╚Ťine rezultate remarcabile.

Cei care cultiv─â ├«n spa╚Ťii ├«nchise se pot a╚Ötepta la o plant─â de canabis de ├«n─âl╚Ťime mic─â, care nu ocup─â prea mult spa╚Ťiu ├«ntr-un cort sau ├«ntr-un dulap mic. Semin╚Ťele feminizate de canabis sunt proiectate pentru un ciclu scurt de ├«nflorire, iar cultivatorii de interior vor aprecia num─ârul de recolte de care se vor bucura. Speedy Chile va ajunge la maturitate atunci c├ónd atinge o ├«n─âl╚Ťime de 50 - 100 cm, iar randamentul este de p├ón─â la 525 grame pe metrul p─âtrat.

Cei care cultiv─â ├«n aer liber vor aprecia, de asemenea, Speedy Chile, deoarece planta va fi de obicei gata pentru recoltare cu una sau dou─â s─âpt─âm├óni mai repede dec├ót ale tulpini. Mugurii maturi pot fi cule╚Öi la ├«nceputul lunii septembrie, astfel c─â te po╚Ťi bucura de recolt─â ├«nainte de ├«nceperea ploilor de toamn─â, reduc├ónd astfel ╚Öansele de mucegai. Atunci c├ónd au parte de lumina natural─â a soarelui, plantele de marijuana feminizate au un randament remarcabil, iar cresc─âtorii se pot a╚Ötepta s─â recolteze p├ón─â la 500 de grame per plant─â. Cu un high excelent ╚Öi o poten╚Ť─â remarcabil─â, Speedy Chile are un procentaj de 16% THC, iar mugurii maturi au foarte pu╚Ťin CBD. Acest amestec personalizat ofer─â un high u╚Öor, relaxat ╚Öi incredibil de euforic.

Speedy Chile (Fast Flowering) data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 16%
CBD: Sc─âzut
Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
În─âl╚Ťime În Interior: 60 - 100 cm
În─âl╚Ťime În Aer Liber: 100 - 170 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 S─âpt─âmâni
Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
Contextul Genetic: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Tip: Sativa 30% Indica 70%
Efect: Calmant, Provoac─â râsul
Climat: Veri scurte
Arom─â: Fructat, Pin, Piper

  De E. J. În 09/Jun/2022 :

  Titlu : hrjc
  Cometariu : prima buitenplanten, eerste week oktober klaar

  De S. B. În 06/Jun/2022 :

  Titlu : Mr
  Cometariu : Super rapide, je recommande.

  De L. D. În 16/May/2022 :

  Titlu : Everything perfect
  Cometariu : Seeds germinate and look so healthy. Second time I purchase this strain and it's fast and and nice to smoke

  De S. P. În 29/Mar/2022 :

  Titlu : Speedy chill
  Cometariu : All good grat flowers

  De H. W. În 24/Mar/2022 :

  Titlu : Mr.nice guy
  Cometariu : Top!!!Nur zu empfehlen!!!

  De S. S. În 06/Mar/2022 :

  Titlu : Royal silver
  Cometariu : 3 acheter 3 germ├ę pour l'instant tout va bien ­čĹŹ

  De K. S. În 10/Jan/2022 :

  Titlu : Strong seeds
  Cometariu : I am very happy with the quality of the seeds. Everytime I bought seeds, 9 out of 10 of them have grown up to strong healthy plants and the deliveries always comes in time and I really like the little gifts that comes with it. I strongly recommend RQS to everyone. / Best regards from a customer that keeps coming back to RQS and in the past tried other sites.

  De M. P. În 07/Jan/2022 :

  Titlu : So good
  Cometariu : I think its very goood

  De E. D. În 04/Oct/2021 :

  Titlu : Seeds
  Cometariu : Arrived within time frame, fast transaction, absolutely spot on, very happy

  De N. L. În 26/Sep/2021 :

  Titlu : N.
  Cometariu : Good model ­čĺÜ

  De I. T. În 22/Sep/2021 :

  Titlu : Homme
  Cometariu : Tr├Ęs bonne vari├ęt├ę ,envoi rapide et discret ,Merci Royal Queen Seeds

  De F. O. În 21/Jun/2021 :

  Titlu : OLI34
  Cometariu : Livraison rapide. Toutes germ├ęes, plus qu'├á patienter...

  De J. M. În 08/Jun/2021 :

  Titlu : 1/1 Germinated
  Cometariu : Looking pretty good so far. Probably will get more.

  De J. B. În 26/May/2021 :

  Titlu : Cariste
  Cometariu : Un peu d├ę├žu pour une premi├Ęre commande, 2 ont germ├ę sur les 5 et une seule sortie de terre. ├Ç voir par la suite...en revanche rien ├á dire sur la livraison, c'est parfait.

  De K. K. În 24/May/2021 :

  Titlu : Dr greentumb
  Cometariu : Very Good steeds all grow pictures follow


  Nu po╚Ťi posta o recenzie deoarece nu ai cump─ârat acest produs
From riverkey | 2019-11-12 16:40:46

So you induce flowering with these by changing the light cycle to 12/12 when the plant is mature enough?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the only difference with fast flowering strains is that the flowering period is shorter than other feminized strains.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clien╚Ťii care au cump─ârat acest produs au mai cump─ârat ╚Öi

Ai împlinit 18 ani?

Con╚Ťinutul ce se reg─âse╚Öte pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adul╚Ťilor ╚Öi este destinat persoanelor majore.

Asigur─â-te c─â ai luat la cuno╚Ötin╚Ť─â legile ╚Ť─ârii în care tr─âie╚Öti.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
c─â ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semin╚Ťele de canabis pot fi distribuite ├«n mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoa╚Öterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta s─â studiezi legile ╚Öi regulamentele locale, ├«nainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 18468 reviews

Disclaimer

Semin╚Ťele de canabis pot fi distribuite ├«n mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoa╚Öterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta s─â studiezi legile ╚Öi regulamentele locale, ├«nainte de a plasa comanda.