• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

La Royal Queen Seeds, am combinat cele mai bune caracteristici ale tulpinilor noastre preferate, dezvoltând astfel noile semințe feminizate de canabis, Speedy Chile. Versiunile cu înflorire rapidă ale soiurilor noastre sunt o alternativă ideală la tulpinile de canabis autoflorante, deoarece sunt mai potente, și au perioade mai scurte de înflorire.
(197) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Cumpără și câștigă 22 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (178)
 • Imagini client (6)

Gust minunat și high relaxant

Soiul Speedy Chile a fost realizat prin încrucișarea unei plante autoflorante de generația a treia, cu o clonă, oferindu-vă o sămânță feminizată de canabis care este ideală pentru grădinile de marijuana din aer liber, dar și din spații închise. Deoarece unii cultivatori sunt ușor ezitanți în ce privește plantele cu înflorire automată din cauza nivelurilor scăzute de THC, am dezvoltat acestă nouă versiune de canabis rapid, care produce muguri foarte potenți.

Speedy Chile este o încrucișare între Early Skunk x Skunk și Chile Indica, are un gust excepțional și un high relaxant. Early Skunk este o clonă de elită care și-a câștigat reputația datorită florilor de marijuana medicinală de cea mai înaltă calitate pe care le produce. Potentul Early Skunk este ideal pentru calmarea durerii sau probleme cu somnul și este un potențiator natural al apetitului. Hibridul Speedy Chile conține 30% sativa și 70% indica, așa că te poți aștepta ca plantele să crească doar puțin pe durata perioadei de înflorire și să se îndesească. Amestecul oferă, de asemenea, un high de o calitate excepțională. Influența sativei o vei resimți ușor, iar Speedy Chile îți oferă un high înălțător, ideal pentru cei care au treburi de dus la bun sfârșit pe parcursul zilei.

O tulpină potrivită pentru spații închise ... și aer liber, pentru începători ... și pentru experți.

De asemenea, procentajul de indica oferă o senzație relaxantă, astfel că Speedy Chile este perfect pentru cei cărora le place să fumeze pe tot parcursul zilei. Semințele feminizate Speedy Chile au un ciclu de viață rapid, astfel poți să recoltezi muguri de excepție în doar opt săptămâni. Această tulpină cu înflorire rapidă este una dintre cele mai rapide de pe piață, iar genele sunt ideale pentru cei care doresc să-și maximizeze suprafața de creștere, cu o perioade scurte de timp între recolte. Semințele noastre Speedy Chile sunt o alegere excelentă pentru cultivatorii de interior sau în aer liber, iar planta este perfectă atât pentru începători, cât și pentru experți. Începătorii vor aprecia faptul că Speedy Chile nu necesită multă bătaie de cap, iar cultivatorii cu experiență pot să experimenteze la capitolul nutrienți și pot obține rezultate remarcabile.

Cei care cultivă în spații închise se pot aștepta la o plantă de canabis de înălțime mică, care nu ocupă prea mult spațiu într-un cort sau într-un dulap mic. Semințele feminizate de canabis sunt proiectate pentru un ciclu scurt de înflorire, iar cultivatorii de interior vor aprecia numărul de recolte de care se vor bucura. Speedy Chile va ajunge la maturitate atunci când atinge o înălțime de 50 - 100 cm, iar randamentul este de până la 525 grame pe metrul pătrat.

Cei care cultivă în aer liber vor aprecia, de asemenea, Speedy Chile, deoarece planta va fi de obicei gata pentru recoltare cu una sau două săptămâni mai repede decât ale tulpini. Mugurii maturi pot fi culeși la începutul lunii septembrie, astfel că te poți bucura de recoltă înainte de începerea ploilor de toamnă, reducând astfel șansele de mucegai. Atunci când au parte de lumina naturală a soarelui, plantele de marijuana feminizate au un randament remarcabil, iar crescătorii se pot aștepta să recolteze până la 500 de grame per plantă. Cu un high excelent și o potență remarcabilă, Speedy Chile are un procentaj de 16% THC, iar mugurii maturi au foarte puțin CBD. Acest amestec personalizat oferă un high ușor, relaxat și incredibil de euforic.

Speedy Chile (Fast Flowering) data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 16%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 100 - 170 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
Contextul Genetic: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Tip: Sativa 30% Indica 70%
Efect: Calmant, Provoacă râsul
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Pin, Piper

  De E. D. În 04/Oct/2021 :

  Titlu : Seeds
  Cometariu : Arrived within time frame, fast transaction, absolutely spot on, very happy

  De N. L. În 26/Sep/2021 :

  Titlu : N.
  Cometariu : Good model 💚

  De I. T. În 22/Sep/2021 :

  Titlu : Homme
  Cometariu : Très bonne variété ,envoi rapide et discret ,Merci Royal Queen Seeds

  De F. O. În 21/Jun/2021 :

  Titlu : OLI34
  Cometariu : Livraison rapide. Toutes germées, plus qu'à patienter...

  De J. M. În 08/Jun/2021 :

  Titlu : 1/1 Germinated
  Cometariu : Looking pretty good so far. Probably will get more.

  De J. B. În 26/May/2021 :

  Titlu : Cariste
  Cometariu : Un peu déçu pour une première commande, 2 ont germé sur les 5 et une seule sortie de terre. À voir par la suite...en revanche rien à dire sur la livraison, c'est parfait.

  De K. K. În 24/May/2021 :

  Titlu : Dr greentumb
  Cometariu : Very Good steeds all grow pictures follow

  De H. R. În 14/Apr/2021 :

  Titlu : Hr
  Cometariu : I put the Seeds in a bowl of water Alle activated, Put Them in the ground and the Seeds growing fast .

  De R. R. În 30/Mar/2021 :

  Titlu : rick
  Cometariu : Prima volta che la provo, un seme coltivato e già germogliato, aspetto i frutti che arriveranno a fine settembre.

  De T. P. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Great
  Cometariu : Nice strain but unfortunately one didn't activate

  De D. H. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : D. F
  Cometariu : Eine wirklich schöne und starke Pflanze. Schnell gekeimt und entwickelt. Über den Ertrag kann ich leider noch nicht berichten.

  De J. H. În 18/Feb/2021 :

  Titlu : Great for a beginner
  Cometariu : Ran this strain for my first grow alongside a Candy Kush Express (both in 7L pots with organic soil and nutes) under an LED in a 60x60cm tent. Growing was exceptionally easy. My plant did want to stretch some and had a lot of inter-node spacing since it germinated, but it still fit my tent well. The plant was topped and LST'd to have 7 main colas in a ring around the outside and many satellite branches in the middle. Harvest was at about 15-25% amber trichs after 9 weeks of flowering. Final dried yield was about 30g, plenty for my usage. The flavors and smells are not so strong, but that was likely my fault for not getting a good enough cure. There is a nice spicy sweetness that is enticing right out of the jar though.The high is uplifting and energizing and doesn't leave you feeling tired as it wears off. I'd absolutely recommend this strain to any beginner looking for their first plant which will be easy to take care of in a small space.

  De W. M. În 09/Feb/2021 :

  Titlu : ♥️♥️
  Cometariu : I Love it very good plants

  De A. S. În 04/Feb/2021 :

  Titlu : Speedy chilli
  Cometariu : Fast, quick and discreet brilliant service. All seeds germinated quite quick

  De L. C. În 28/Jan/2021 :

  Titlu : Étudiants
  Cometariu : Supert rapide très bonne qualité et des saveurs intéressants


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From riverkey | 2019-11-12 16:40:46

So you induce flowering with these by changing the light cycle to 12/12 when the plant is mature enough?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the only difference with fast flowering strains is that the flowering period is shorter than other feminized strains.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.