• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

Early Skunk x Skunk x Chile Indica

La Royal Queen Seeds, am combinat cele mai bune caracteristici ale tulpinilor noastre preferate, dezvoltând astfel noile semințe feminizate de canabis, Speedy Chile. Versiunile cu înflorire rapidă ale soiurilor noastre sunt o alternativă ideală la tulpinile de canabis autoflorante, deoarece sunt mai potente, și au perioade mai scurte de înflorire.
(222)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 6.38
3x
€ 16.13
5x
€ 24.38
10x
€ 45.00
25x
€ 90.00
On sale!
Pret Redus!
€ 16.12

€ 21.50 (-25%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (194)
 • Imagini client (4)

Speedy Chile a răsărit din Early Skunk, Skunk și Chile Indica

Soiul Speedy Chile a fost realizat prin încrucișarea unei plante autoflorante de generația a treia, cu o clonă, oferindu-vă o sămânță feminizată de canabis care este ideală pentru grădinile de marijuana din aer liber, dar și din spații închise. Deoarece unii cultivatori sunt ușor ezitanți în ce privește plantele cu înflorire automată din cauza nivelurilor scăzute de THC, am dezvoltat acestă nouă versiune de canabis rapid, care produce muguri foarte potenți.

Speedy Chile este o încrucișare între Early Skunk x Skunk și Chile Indica, are un gust excepțional și un high relaxant. Early Skunk este o clonă de elită care și-a câștigat reputația datorită florilor de marijuana medicinală de cea mai înaltă calitate pe care le produce. Potentul Early Skunk este ideal pentru calmarea durerii sau probleme cu somnul și este un potențiator natural al apetitului. Hibridul Speedy Chile conține 30% sativa și 70% indica, așa că te poți aștepta ca plantele să crească doar puțin pe durata perioadei de înflorire și să se îndesească. Amestecul oferă, de asemenea, un high de o calitate excepțională. Influența sativei o vei resimți ușor, iar Speedy Chile îți oferă un high înălțător, ideal pentru cei care au treburi de dus la bun sfârșit pe parcursul zilei.

O tulpină potrivită pentru spații închise ... și aer liber, pentru începători ... și pentru experți.

De asemenea, procentajul de indica oferă o senzație relaxantă, astfel că Speedy Chile este perfect pentru cei cărora le place să fumeze pe tot parcursul zilei. Semințele feminizate Speedy Chile au un ciclu de viață rapid, astfel poți să recoltezi muguri de excepție în doar opt săptămâni. Această tulpină cu înflorire rapidă este una dintre cele mai rapide de pe piață, iar genele sunt ideale pentru cei care doresc să-și maximizeze suprafața de creștere, cu o perioade scurte de timp între recolte. Semințele noastre Speedy Chile sunt o alegere excelentă pentru cultivatorii de interior sau în aer liber, iar planta este perfectă atât pentru începători, cât și pentru experți. Începătorii vor aprecia faptul că Speedy Chile nu necesită multă bătaie de cap, iar cultivatorii cu experiență pot să experimenteze la capitolul nutrienți și pot obține rezultate remarcabile.

Cei care cultivă în spații închise se pot aștepta la o plantă de canabis de înălțime mică, care nu ocupă prea mult spațiu într-un cort sau într-un dulap mic. Semințele feminizate de canabis sunt proiectate pentru un ciclu scurt de înflorire, iar cultivatorii de interior vor aprecia numărul de recolte de care se vor bucura. Speedy Chile va ajunge la maturitate atunci când atinge o înălțime de 50 - 100 cm, iar randamentul este de până la 525 grame pe metrul pătrat.

Cei care cultivă în aer liber vor aprecia, de asemenea, Speedy Chile, deoarece planta va fi de obicei gata pentru recoltare cu una sau două săptămâni mai repede decât ale tulpini. Mugurii maturi pot fi culeși la începutul lunii septembrie, astfel că te poți bucura de recoltă înainte de începerea ploilor de toamnă, reducând astfel șansele de mucegai. Atunci când au parte de lumina naturală a soarelui, plantele de marijuana feminizate au un randament remarcabil, iar crescătorii se pot aștepta să recolteze până la 500 de grame per plantă. Cu un high excelent și o potență remarcabilă, Speedy Chile are un procentaj de 16% THC, iar mugurii maturi au foarte puțin CBD. Acest amestec personalizat oferă un high ușor, relaxat și incredibil de euforic.

Speedy Chile (Fast Flowering) data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 16%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 100 - 170 cm
Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
Contextul Genetic: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Tip: Sativa 30% Indica 70%
Efect: Calmant, Provoacă râsul
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Pin, Piper

  De T. B. În 14/Nov/2023 :

  Titlu : Fast and great smelling
  Cometariu : A hearty strain with a great smell that grew as fast as my autos. I pleasant high that's great for when you're doing creative work.

  De A. L. În 12/Sep/2023 :

  Titlu : Mighty
  Cometariu : Trotz einiger Probleme, zum Teil selbst verschuldet, zum Teil Genetik, ergaben 3 Damen nach 44 BT 178g (trocken) ein extrem leckeres Ergebnis. Over all zu empfehlen

  De D. H. În 26/Jul/2023 :

  Titlu : Sehr Zufrieden
  Cometariu : Vom Versand der Samen bis jetzt (26.07) ist alles glatt gelaufen. Die Endhöhe ist hier aber mit 1,70m angegeben. Kann ich widerlegen, ich bin jetzt bei 2,30m😂

  De A. L. În 07/Jun/2023 :

  Titlu : Yousmo
  Cometariu : 2/2 germées. Poussées sous ts1000, en organique, 34 jours de croissance et 53 jours en 12/12. J'ai fini la flo dans un environnement très humide (55-70%),d'ou le cut un peu en avance de quelques jours. Sec 45 et 53g, les plantes étaient très similaire en structure (très compactes) et en taille (environ 90cm). Par contre j'ai un pheno terreux et l'autre très tropical, ça sent l'oasis tropical, c'est assez ouf. C'est le pheno a chopper sur cette strain sans aucun doute, beaucoup plus de résine, et de buds plus compact. S'associe bien avec la critical en terme de taille et de temps de flo.

  De D. T. În 17/Apr/2023 :

  Titlu : Speedy
  Cometariu : Super schneller Versand. Um die Keimung muss ich mir zum Glück nicht machen. Super Samen! Immer wieder gerne.🤘🏼👍🏼

  De C. D. În 06/Mar/2023 :

  Titlu : Germinó pero allí se acabó
  Cometariu : Pues eso, germinó pero no aguanto el transparente

  De A. M. În 11/Jan/2023 :

  Titlu : 100%
  Cometariu : Germogliate 3 su 3, come sempre Royal Queen infallibile! Stay tuned...

  De R. G. În 09/Jan/2023 :

  Titlu : Easy
  Cometariu : Easy to grow...Easy mantenance..ready finished.....LOL.. good plant..fat yeld..

  De E. J. În 09/Jun/2022 :

  Titlu : hrjc
  Cometariu : prima buitenplanten, eerste week oktober klaar

  De S. B. În 06/Jun/2022 :

  Titlu : Mr
  Cometariu : Super rapide, je recommande.

  De L. D. În 16/May/2022 :

  Titlu : Everything perfect
  Cometariu : Seeds germinate and look so healthy. Second time I purchase this strain and it's fast and and nice to smoke

  De S. P. În 29/Mar/2022 :

  Titlu : Speedy chill
  Cometariu : All good grat flowers

  De H. W. În 24/Mar/2022 :

  Titlu : Mr.nice guy
  Cometariu : Top!!!Nur zu empfehlen!!!

  De S. S. În 06/Mar/2022 :

  Titlu : Royal silver
  Cometariu : 3 acheter 3 germé pour l'instant tout va bien 👍

  De K. S. În 10/Jan/2022 :

  Titlu : Strong seeds
  Cometariu : I am very happy with the quality of the seeds. Everytime I bought seeds, 9 out of 10 of them have grown up to strong healthy plants and the deliveries always comes in time and I really like the little gifts that comes with it. I strongly recommend RQS to everyone. / Best regards from a customer that keeps coming back to RQS and in the past tried other sites.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From riverkey | 2019-11-12 16:40:46

So you induce flowering with these by changing the light cycle to 12/12 when the plant is mature enough?

Royal Queen Seeds Team

Yes, the only difference with fast flowering strains is that the flowering period is shorter than other feminized strains.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 36788 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.