• Speedy Chile (Fast Flowering)
 • Speedy Chile (Fast Flowering)

Speedy Chile (Fast Flowering)

La Royal Queen Seeds, am combinat cele mai bune caracteristici ale tulpinilor noastre preferate, dezvoltând astfel noile semințe feminizate de canabis, Speedy Chile. Versiunile cu înflorire rapidă ale soiurilor noastre sunt o alternativă ideală la tulpinile de canabis autoflorante, deoarece sunt mai potente, și au perioade mai scurte de înflorire.
 4.5/5 (159) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Gust minunat și high relaxant

Soiul Speedy Chile a fost realizat prin încrucișarea unei plante autoflorante de generația a treia, cu o clonă, oferindu-vă o sămânță feminizată de canabis care este ideală pentru grădinile de marijuana din aer liber, dar și din spații închise. Deoarece unii cultivatori sunt ușor ezitanți în ce privește plantele cu înflorire automată din cauza nivelurilor scăzute de THC, am dezvoltat acestă nouă versiune de canabis rapid, care produce muguri foarte potenți.

Speedy Chile este o încrucișare între Early Skunk x Skunk și Chile Indica, are un gust excepțional și un high relaxant. Early Skunk este o clonă de elită care și-a câștigat reputația datorită florilor de marijuana medicinală de cea mai înaltă calitate pe care le produce. Potentul Early Skunk este ideal pentru calmarea durerii sau probleme cu somnul și este un potențiator natural al apetitului. Hibridul Speedy Chile conține 30% sativa și 70% indica, așa că te poți aștepta ca plantele să crească doar puțin pe durata perioadei de înflorire și să se îndesească. Amestecul oferă, de asemenea, un high de o calitate excepțională. Influența sativei o vei resimți ușor, iar Speedy Chile îți oferă un high înălțător, ideal pentru cei care au treburi de dus la bun sfârșit pe parcursul zilei.

O tulpină potrivită pentru spații închise ... și aer liber, pentru începători ... și pentru experți.

De asemenea, procentajul de indica oferă o senzație relaxantă, astfel că Speedy Chile este perfect pentru cei cărora le place să fumeze pe tot parcursul zilei. Semințele feminizate Speedy Chile au un ciclu de viață rapid, astfel poți să recoltezi muguri de excepție în doar opt săptămâni. Această tulpină cu înflorire rapidă este una dintre cele mai rapide de pe piață, iar genele sunt ideale pentru cei care doresc să-și maximizeze suprafața de creștere, cu o perioade scurte de timp între recolte. Semințele noastre Speedy Chile sunt o alegere excelentă pentru cultivatorii de interior sau în aer liber, iar planta este perfectă atât pentru începători, cât și pentru experți. Începătorii vor aprecia faptul că Speedy Chile nu necesită multă bătaie de cap, iar cultivatorii cu experiență pot să experimenteze la capitolul nutrienți și pot obține rezultate remarcabile.

Cei care cultivă în spații închise se pot aștepta la o plantă de canabis de înălțime mică, care nu ocupă prea mult spațiu într-un cort sau într-un dulap mic. Semințele feminizate de canabis sunt proiectate pentru un ciclu scurt de înflorire, iar cultivatorii de interior vor aprecia numărul de recolte de care se vor bucura. Speedy Chile va ajunge la maturitate atunci când atinge o înălțime de 50 - 100 cm, iar randamentul este de până la 525 grame pe metrul pătrat.

Cei care cultivă în aer liber vor aprecia, de asemenea, Speedy Chile, deoarece planta va fi de obicei gata pentru recoltare cu una sau două săptămâni mai repede decât ale tulpini. Mugurii maturi pot fi culeși la începutul lunii septembrie, astfel că te poți bucura de recoltă înainte de începerea ploilor de toamnă, reducând astfel șansele de mucegai. Atunci când au parte de lumina naturală a soarelui, plantele de marijuana feminizate au un randament remarcabil, iar crescătorii se pot aștepta să recolteze până la 500 de grame per plantă. Cu un high excelent și o potență remarcabilă, Speedy Chile are un procentaj de 16% THC, iar mugurii maturi au foarte puțin CBD. Acest amestec personalizat oferă un high ușor, relaxat și incredibil de euforic.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 16%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 6 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii Septembrie
 • Contextul Genetic: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Tip: Sativa 30% Indica 70%
 • Efect: Relaxant și plin de aromă
 • Climat: Cald
 • Aromă: Sour

  De T. B. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : First Time Grow
  Cometariu : 2/2 nice plants so far. Smells a bit like pineapple. Medium strength.

  De B. L. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Speedy Chily
  Cometariu : Super fast growth and great delivery service

  De M. L. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Great for the summer heat
  Cometariu : This variety is quick to germinate and easy to grow on a sunny window cill. looking like a good yield too.

  De V. P. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Cometariu : Très bon service client, les graines ont toutes germées en 48 h et les plantes poussent très bien jusque là. Merci

  De T. L. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Great stuff
  Cometariu : I also bought some seeds in the netherlands and these are as good as the original. :)

  De F. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : So spicy
  Cometariu : Bonne et rapide

  De R. U. on 18/May/2020 :
  (4)

  Titlu : super fast
  Cometariu : vero fast growing and very easy to grow up. It was my first time, and i think is perfect if you are a beginner.

  De E. V. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Happy
  Cometariu : 4 Out of 5 grown up not bad. Had the plant last year and i really liked the fast flowering almost as much glitter as an automatic flowering plant & without the worries of bad weather with normal flowering plants.

  De C. M. on 11/May/2020 :
  (4)

  Titlu : La maria y yo
  Cometariu : Es excelente me encanta cada dia que me la fumo me acuerdo de un guardia civil

  De N. D. on 08/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Service rapide et discret
  Cometariu : Très bien, expédié rapidement et packaging discret. 1ère graine germée en attente de la floraison et de la dégustation. Je recommande Royal Queen Seeds et y ferait sûrement d’autres achats !

  De O. C. on 08/May/2020 :
  (5)

  Titlu : 5+
  Cometariu : 3/3 star really strong plant

  De N. R. on 05/May/2020 :
  (4)

  Titlu : 3/3
  Cometariu : Germination 100%

  De T. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Au Top
  Cometariu : Super Graines et bon service en ce temps de crise

  De J. S. on 04/May/2020 :
  (5)

  Titlu : speedy chile
  Cometariu : goede kwaliteit ,kiemen op 2 a 3 dagen mooi sterk plantje in volle afwachting

  De P. Z. on 01/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Fast
  Cometariu : Bon produit , germination rapide et 10 sur 10 sur le paquet donc nickel


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.