• Sundae Driver
 • Sundae Driver
 • Sundae Driver

Sundae Driver

cunoscut și ca Sunday Driver

Concepute din Fruity Pebbles OG și Grape Pie, semințele noastre de canabis Sundae Driver produc plante cu o perioadă de înflorire rapidă, recolte bogate și concentrații mari de terpene și THC.
(13) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
On sale!
Pret Redus!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (9)

Semințe de canabis Sundae Driver: o explozie de terpene fructate și THC

Cauți un hibrid fructat pe care să-l adaugi grădinii tale de canabis? Deja ai găsit – tulpina Sundae Driver este cea mai recentă creație a noastră, cu o genetică stelară, o cantitate mare de THC și terpene super-fructate.

Sundae Driver: Copilul tulpinilor Fruity Pebbles OG și Grape Pie

Sundae Driver echilibrează perfect genele indica și sativa, într-o tulpină cu trăsături versatile de creștere, cu o structură solidă de muguri și arome delicioase. Crescătorii noștri au creat acest hibrid prin încrucișarea Fruity Pebbles OG (FPOG), un hibrid echilibrat cu aromă dulce care amintește de cerealele după care a fost botezat, și Grape Pie, o tulpină americană îndrăzneață, cu înclinație indica. La rândul său, Sundae Driver are o aromă decadentă de fructe dulci, o producție foarte mare de rășină și efecte echilibrate.

Efectele și aromele tulpinii Sundae Driver

La fel ca soiurile americane îndrăznețe din care provine, Sundae Driver are o aromă bogată, care echilibrează perfect dulceața de bomboane și aromele de struguri/mure, cu note pământii și vanilie condimentată. Conținând aproximativ 24% THC, câteva fumuri de Sundae Driver îți vor oferi o senzație de satisfacție, înălțare și motivație. Bucură-te de ea în doze mici dimineața sau înainte de a te apuca de sarcini creative, sau în doze mai mari seara, când este timpul să te relaxezi.

Caracteristici de creștere ale semințelor Sundae Driver

Tulpina Sundae Driver este 50% indica și 50% sativa. Aceste plante se mândresc cu o structură tipic hibridă, cu internoduri de dimensiuni medii și frunze largi și vibrante. În interior ating 90 - 140 cm înălțime și până la 180 cm la soare. Semințele de canabis Sundae Driver se dezvoltă în plante viguroase care înfloresc timp de 8-10 săptămâni.La momentul recoltării, te va răsplăti cu flori dense, strălucitoare, pline de rășină foarte aromată. Deși recoltele pot varia în funcție de configurație și abilități, tulpina Sundae Driver poate produce până la 400–450 g/m² în interior și până la 500 g/plantă în aer liber.

Sundae Driver data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 23%
CBD: Scăzut
Contextul Genetic: Fruity Pebbles OG x Grape Pie
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 – 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
Timpul de înflorire: 9 - 11 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Climat: Veri lungi
Efect: Echilibrat, Euforic, Motivant
Aromă: Afine, Fructat, Pământie, Vanilie

  De J. B. În 09/May/2024 :

  Titlu : Great product
  Cometariu : lol I don’t buy seeds from any where but RQS

  De L. V. În 29/Feb/2024 :

  Titlu : nice
  Cometariu : good growing strong and beautiful didn’t get to harvest yet but it’s promising

  De B. D. În 22/Nov/2023 :

  Titlu : Very nice first grow ever!
  Cometariu : Wish I could send pics!.....everyone I gave this away to said some of the best they ever had. Feels good that I picked an honest and most advanced seed company.

  De S. F. În 21/Sep/2023 :

  Titlu : Wow!
  Cometariu : 5stars all the way around. Easy grow. One of my plants smell like grape welches!

  De P. M. În 19/Sep/2023 :

  Titlu : Wonderful plant to grow
  Cometariu : I grew my apple fritter with these wonderful seeds from royal queen. From germination to flower genetics were spot on and grew wonderfully. The harvest and drying was fun and tasty. A must try grow wonderful flavor and aroma.

  De D. D. În 21/Aug/2023 :

  Titlu : Insane growth
  Cometariu : The experience with this cultivar has been nothing but pleasant! Super fast growth, found to be a lighter feeder than most strains I've dealt with. In my 4th week of flower and I'm nothing but impressed! Bought a 3 pack and all 3 germinated. Highly recommended.

  De L. G. În 10/Jul/2023 :

  Titlu : Fast Germination!
  Cometariu : I used the paper towel method and seed sprouted in 2 days, very happy so far!

  De M. R. În 29/May/2023 :

  Titlu : Awesome service!
  Cometariu : Fastest shipping I’ve ever received and I live in NY! Overall great experience and I’m super pleased. Love the gift aswell!

  De J. L. În 18/May/2023 :

  Titlu : Monsieur
  Cometariu : Excellente variété . Le parfait mélange entre arôme et puissance . Faire attention néanmoins , je ne recommande pas pour les cultivateurs novice car : La plante est quand même assez sensible à la sur nutrition , sous arrosage / sur arrosage . Ensuite ce n’est clairement pas une plante qui se démarque par la quantité de fleur , mais par la qualité . Donc en gros c’est super intéressant si vous avez la possibilité de la faire pousser dans de bonnes conditions environnementales.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.