• El Patron
 • El Patron
 • El Patron

El Patron

El Patron este un hibrid echilibrat care îți antrenează mintea și relaxează corpul. Este perfect, indiferent de starea ta de spirit.
(45) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 10.80
3x
€ 26.00
5x
€ 39.60
10x
€ 72.00
25x
€ 144.00
On sale!
Pret Redus!
€ 26.00

€ 32.50 Inclusiv taxe (-20%)

Cumpără și câștigă 26 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (36)
 • Imagini client (8)

El Patron: O Tulpină Flexibilă pentru Orice Moment al Zilei

Poate fi riscant să cumperi semințe de canabis. Cu excepția cazului în care ai mai încercat tulpina și înainte, nu vei putea știi cu exactitate la ce să te aștepți. Cu toate acestea, există mai multe modalități în care poți determina calitatea unei tulpini de canabis fără a o avea în fața ta. Un factor de luat în considerare este dacă tulpina a câștigat vreun concurs legitim. El Patron este o câștigătoare de premii. A câștigat locul întâi pentru „Common Weed Cultured in Soil” la Highlife Cup - judecată de o comisie de experți în canabis, garantând astfel calitatea tulpinii.

El Patron a fost creat prin încrucișarea tulpinilor AMG și Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) este un hibrid dominant sativa, cu o concentrație de 22% THC și efecte stimulante. În schimb, Shiva este o tulpină indica, care oferă gusturi de cardamom și un high terapeutic. Prin încrucișarea acestor soiuri, crescătorii noștri au creat un hibrid bine echilibrat, cu gene sativa în proporție de 60% și gene indica în proporție de 40%. El Patron este o tulpină plină de THC și terpene fructate.

EFECT, GUST ȘI AROMĂ

Unii fumători adoră un buzz caracteristic sativa, în timp ce alții apreciază un high corporal indica. El Patron ocupă un loc între aceste teritorii. Tulpina oferă ambele efecte într-un echilibru aproape perfect. După ce i-ai fumat sau vapat florile, vei observa cum se instalează un high cerebral. Neuronii tăi se vor entuziasma, vei deveni mai alert/ă și gândurile creative vor ieși la suprafață. În cele din urmă, acest efect se transformă într-un high corporal calmant, care încurajează reflecția și contemplarea. Efectele complexe ale tulpinii El Patron o fac să fie o tulpină ideală pentru orice moment al zilei. Este un soi social excelent pentru petreceri, dar și un candidat perfect pentru momentele de singurătate.

El Patron este preferata bucătarilor de canabis. Florile ei produc gusturi puternice și mirosuri citrice și de kush. Împreună, aceste arome sunt perfecte pentru prăjituri, negrese și alte rețete dulci.

CUM SĂ CULTIVI EL PATRON

El Patron nu este pretențioasă. Crește excepțional de bine atât într-un mediu interior, cât și în aer liber. Gene ei indica ies la iveală atunci când vine vorba de creștere. Are o înălțime relativ mică și crește mult în lățime. Cultivatorii îi pot îmblânzi natura sălbatică prin tăierea vârfurilor și LST. Atât plantele crescute în interior cât și cele crescute în aer liber oferă un randament mediu.

El Patron data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 22%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 - 130 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 200 cm
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
Contextul Genetic: AMG x Shiva
Tip: Sativa 60% Indica 40%
Efect: Moleșitor, Puternic
Climat: Cald
Aromă: De plante, Piper

  De M. P. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : Coco
  Cometariu : El patron vraiment bon produit qualité au rdv

  De L. D. În 01/Apr/2021 :

  Titlu : El patron
  Cometariu : Livraison d'une extrême rapidité reçu avec un grinder et graine gratuite je vous conseille réellement ce site !

  De P. M. În 01/Apr/2021 :

  Titlu : riep
  Cometariu : reçu très rapidement, germination rapide!

  De L. C. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Mr
  Cometariu : 5 sur 5

  De C. B. În 24/Mar/2021 :

  Titlu : becker cyrille
  Cometariu : super pas déçu

  De O. R. În 16/Mar/2021 :

  Titlu : El patron
  Cometariu : Bon produit , reçu rapidement .

  De M. T. În 16/Mar/2021 :

  Titlu : M
  Cometariu : Commande reçu rapidement, a tester

  De R. I. În 11/Mar/2021 :

  Titlu : el patron
  Cometariu : Promette bene, seme germinato perfettamente

  De D. V. În 15/Feb/2021 :

  Titlu : Royal Queen
  Cometariu : C'est la 3ème commande que je fais et comme les 2 première j'ai tous reçu et assez rapidement !! Je vous conseille fortement de faire vos achats sur ce site vous ne serez pas déçu.

  De J. O. În 02/Feb/2021 :

  Titlu : Not so simple..
  Cometariu : Having recently grown el patron i was a little disappointed as the seeds are expensive against other brands i.e. critical etc Although the plant thrived in my small set up it was clear from the outset she was going to be problematic as she became very picky over feeds A+B and Boost both did not hit the spot and eventual harvest came and went on her having leaches and flushes without any developments in her buds.. I am looking forward to the first bowl and if she is what they say regarding thc levels i will get back on here .. Overall a disappointment that i will not be repeating. I would thoroughly recommend Critical + sour diesel as big hitters they are easy to grow and are grateful for the feeds.

  De A. F. În 18/Jan/2021 :

  Titlu : Amateur
  Cometariu : Super rapidité, efficacité je recommande

  De E. D. În 18/Jan/2021 :

  Titlu : Quite good
  Cometariu : Grew more than i expected it to :)

  De M. M. În 13/Jan/2021 :

  Titlu : El patron
  Cometariu : Perfect!

  De C. G. În 14/Dec/2020 :

  Titlu : VERY NICE SUPRISE
  Cometariu : I am from Portugal, and it adapt perfectly OUTDOOR.

  De F. D. În 11/Dec/2020 :

  Titlu : Yes
  Cometariu : Bon produit , reçu rapidement


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.