• El Patron
 • El Patron
 • El Patron
 • El Patron
 • El Patron

El Patron

AMG x Shiva

Îmbinând caracteristici genetice de la AMG și Shiva, semințele de canabis El Patron reprezintă nucleul unui hibrid câștigător al Cupei Highlife, având efecte minunate și dezvoltând plante robuste care pot prospera într-o varietate de configurații, atât în interior, cât și în exterior.
(129) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
On sale!
Pret Redus!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (97)
 • Imagini client (3)

Semințe El Patron: urmașa lui AMG și Shiva

Poate fi riscant să cumperi semințe de canabis. Cu excepția cazului în care ai mai încercat tulpina și înainte, nu vei putea știi cu exactitate la ce să te aștepți. Cu toate acestea, există mai multe modalități în care poți determina calitatea unei tulpini de canabis fără a o avea în fața ta. Un factor de luat în considerare este dacă tulpina a câștigat vreun concurs legitim. El Patron este o câștigătoare de premii. A câștigat locul întâi pentru „Common Weed Cultured in Soil” la Highlife Cup - judecată de o comisie de experți în canabis, garantând astfel calitatea tulpinii.

Semințele El Patron au fost create prin încrucișarea tulpinilor părinte AMG și Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) este un hibrid cu dominanță sativa care are un nivel de THC de 22% și efecte stimulatoare. În schimb, Shiva este o tulpină indica, care oferă gusturi de cardamom și un high terapeutic. Prin încrucișarea acestor soiuri, crescătorii noștri au creat un hibrid bine echilibrat, cu gene sativa în proporție de 60% și gene indica în proporție de 40%. Plantele care cresc din semințele El Patron sunt încărcate de THC și terpene fructate.

Efectele, gustul și aroma tulpinii El Patron

Unii fumători adoră un buzz caracteristic sativa, în timp ce alții apreciază un high corporal indica. Semințele El Patron sunt echilibrate din acest punct de vedere. Tulpina oferă ambele efecte într-un echilibru aproape perfect. După ce i-ai fumat sau vapat florile, vei observa cum se instalează un high cerebral. Neuronii tăi se vor entuziasma, vei deveni mai alert/ă și gândurile creative vor ieși la suprafață. În cele din urmă, acest efect se transformă într-un high corporal calmant, care încurajează reflecția și contemplarea. Efectele complexe ale tulpinii El Patron o fac să fie o tulpină ideală pentru orice moment al zilei. Este un soi social excelent pentru petreceri, dar și un candidat perfect pentru momentele de singurătate.

Tulpina El Patron este favorită printre bucătarii care gătesc canabis. Florile ei produc gusturi puternice și mirosuri citrice și de kush. Împreună, aceste arome sunt perfecte pentru prăjituri, negrese și alte rețete dulci.

Caracteristici de creștere ale semințelor de canabis feminizate El Patron

Semințele El Patron nu sunt pretențioase. Aceste semințe cresc excepțional de bine atât în medii de interior, cât și în exterior. Caracteristicile sale indica se remarcă în ceea ce privește modelul de creștere, producând o plantă de dimensiuni relativ mici și dezvoltare laterală bogată. Cultivatorii îi pot îmblânzi natura sălbatică prin tăierea vârfurilor și LST. Atât plantele crescute în interior cât și cele crescute în aer liber oferă un randament mediu.

El Patron data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 22%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 90 - 130 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 200 cm
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
Contextul Genetic: AMG x Shiva
Tip: Sativa 60% Indica 40%
Efect: Moleșitor, Puternic
Climat: Veri lungi
Aromă: De plante, Piper

  De S. G. În 02/Jul/2024 :

  Titlu : Great strain
  Cometariu : Great strain, tall full plant. Late bloomer which is nice for a small garden grower . A bit harsh on the throat for some that partake.

  De O. T. În 02/Jul/2024 :

  Titlu : Sinus
  Cometariu : Eine meiner Lieblingssorten! Mein Nachbar - Kiffer seit über 25 Jahren, war wirklich sprachlos von der Sorte. Der war so dicht, der konnte einfach nicht mehr reden!

  De A. S. În 16/May/2024 :

  Titlu : Wonderful
  Cometariu : Great plant: so frosty looking, tastes like fruity dessert, dense buds, and very stoney smoke!

  De T. S. În 25/Apr/2024 :

  Titlu : Mr. G
  Cometariu : A1

  De J. B. În 11/Apr/2024 :

  Titlu : erinnert mich an Amnesia TOP SORTE...
  Cometariu : Tolle sorte hat was von Amnesia, geschmack richtig nice buds etwas kleiner als andere Sorten

  De S. W. În 09/Apr/2024 :

  Titlu : Herr W
  Cometariu : Nice product good yield

  De J. A. În 09/Apr/2024 :

  Titlu : Best strain for newbie’s
  Cometariu : I’m currently growing her made mistakes of under watering and at one point snapping the taproot when she was a seedling now she’s in veg give her a try if you’re a first timer

  De H. Z. În 09/Apr/2024 :

  Titlu : H.Z.
  Cometariu : Sehr angenehm und inspiriert Süßer Geschmack Sehr zu empfehlen Top preis und Leistung Super Versand Sehr zu empfehlen

  De A. B. În 27/Mar/2024 :

  Titlu : Ann
  Cometariu : Wächst und gedeiht prächtig! Einer meiner Favoriten in Sachen Ertrag und Geschmack!

  De J. C. În 23/Jan/2024 :

  Titlu : Stone stuff
  Cometariu : Very hard buds. Love it :)

  De N. M. În 23/Nov/2023 :

  Titlu : amazing
  Cometariu : In love with this strain!! amazing taste, magical effects and easy grow process!!!!

  De J. D. În 17/Aug/2023 :

  Titlu : Goeie
  Cometariu : Mooie plant mer mooie toppen erg lekker om te roken

  De S. R. În 09/Aug/2023 :

  Titlu : very good plants
  Cometariu : la pianta e germogliata bene ora che e in pre fioritura ha un buonissimo odore , ho usato solo un po di guano la pianta e molto sana , la sto coltivando indoor su vaso da 6lt e alta 90cm

  De S. K. În 04/Jul/2023 :

  Titlu : Beautiful and easy strain to grow
  Cometariu : I highly recommend growing this strain for all levels. She's easy during veg but a little finicky w/ nutes during flower. Be careful not to burn her in flower and note that she's a late bloomer. She didn't begin to bulkup until almost week 9. Enjoy!

  De N. T. În 22/Jun/2023 :

  Titlu : Coley
  Cometariu : Grows absolutely beautiful buds and compact canopy


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37832 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.