• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Știm cu toții ce înseamnă ispitele și capcanele acestora. Dar nu te teme – dacă există ceva cu care te poți răsfăța din belșug, aceasta e tulpina noastră de canabis Forbidden Fruit. Urmașa lui Cherry Pie și Tangie, Forbidden Fruit de la Royal Queen Seeds miroase ca un cocktail de fructe proaspete și oferă un high liniștitor care este făcut pentru plăcere. Ia-ți semințele chiar astăzi.
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Pret Redus!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Forbidden Fruit: tentație în fiecare mugur

Cumpără semințe Forbidden Fruit și ești pregătit pentru un răsfăț irezistibil. De îndată ce vei planta aceste semințe, vei fi impresionat de vigoarea plantelor pe care le produc. Când este în etapa de înflorire, Forbidden Fruit va continua să îi seducă chiar și pe cei mai mari sceptici cu mănunchiul său de flori bogate și aromele delicioase de fructe. La final, vei fi încântat de recoltele de muguri voluminoși și colorați ai acestei tulpini masive. Ce ai putea dori mai mult?

Semințe de canabis Forbidden Fruit — încrucișare între Cherry Pie și Tangie

Forbidden Fruit este urmașa îndrăzneață a lui Cherry Pie și Tangie - două tulpini îndrăgite care provin din linii genetice foarte căutate. Cherry Pie este una dintre tulpinile emblematice Pie dezvoltate de Powerzzzup Genetics din California. Tangie, pe de altă parte, este o sativa savuroasă care a fost multă vreme un articol de bază îndrăgit în cafenelele olandeze. Prin încrucișarea acestor doi hibrizi colosali, crescătorii noștri experți au creat o minune cu 70% dominanță sativa.

Efectele și aromele tulpinii Forbidden Fruit

Mugurii Forbidden Fruit uscați și maturați îi vor seduce chiar și pe cei mai buni cu aromele lor puternice, gustul îndrăzneț și puterea excelentă. Amintind de ambii părinți, Forbidden Fruit combină aroma lui Tangie de citrice proaspete, ananas și bomboane acrișoare cu notele îndrăznețe ale tulpinii Cherry Pie, de pomi fructiferi. Gustul este la fel de complex, combinând note tropicale inițiale cu iz pământos, note de pin și dulceața bomboanelor cu citrice, atunci când expiri. Încărcată cu o gamă exotică de terpene și până la 24% THC, Forbidden Fruit este foarte puternică. În câteva minute de la inhalarea fumului dulce sau a vaporilor, vei observa cum se instalează primele semne ale unui high corporal amețitor, dar controlat. Între timp, Forbidden Fruit își face simțită prezența și la nivelul minții, provocând o stare de fericire fără griji. Savurează această tulpină după-amiaza sau în weekend pentru a te relaxa cu prietenii sau pentru a profita la maximum de o perioadă de relaxare de unul singur.

Cultivarea semințelor de canabis Forbidden Fruit

Când crescătorii noștri au încrucișat Cherry Pie și Tangie, ei au avut o grijă deosebită pentru a păstra nu doar aromele, ci și caracteristicile de creștere ale acestor tulpini excelente. Și exact asta au făcut. Forbidden Fruit este la fel de plăcută la cultivare, cât și la fumat, înflorind într-o varietate de medii/configurații. În interior, Forbidden Fruit va atinge înălțimi medii de 80–120 cm, ceea ce o face o tulpină ideală pentru spații mai mici. După doar 8-10 săptămâni de înflorire, aceste plante compacte vor fi gata de recoltare și vor fi încărcate cu flori colorate și pline de rășină, oferind o productivitate între 450-500 g/m². În exterior, plantele Forbidden Fruit cresc până la înălțimi maxime de 160 cm, și în mod normal sunt bune pentru cules pe la începutul lunii octombrie, producând recolte bogate de până la 550 g/plantă.

Forbidden Fruit data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Cherry Pie x Tangie
THC: 24 %
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Tip: Sativa 30% Indica 70%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 – 160 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Climat: Veri scurte
Efect: Calmant, Euforic, Înălțător, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, Dulce, Fructat, Pământie, Pin
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.