• Pink Gorilla

Pink Gorilla

Gorilla Glue #4 x Pink 2.0

Cauți o tulpină rășinoasă puternică, cu recolte mari, pe care să o aduci în grădină? Oprește căutarea, pentru că tocmai ai văzut-o pe regina junglei de canabis. Semințele noastre feminizate Pink Gorilla provin din puternica GG4 și se laudă cu arome înțepătoare, putere excepțională și recolte mari pentru care este renumită Gorilla. Comandă semințele aici și pregătește-te pentru recolte imbatabile.
Număr de semințe:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Pret Redus!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Pink Gorilla: cea mai nouă și cea mai bună din speciile Gorilla

La fel ca Haze, Kush și Skunk, tulpinile Gorilla au schimbat pentru totdeauna modul în care ne bucurăm de canabis. Original Glue (alias GG4), tulpina clasică modernă care a dat naștere liniei Gorilla în jurul anului 2010, i-a răsfățat pe iubitorii de canabis cu arome, gusturi și niveluri de putere nemaiîntâlnite. Prin urmare, pentru crescătorii noștri a fost simplu când s-au hotărât să continue să dezvolte linia Gorilla preaputernică cu tulpini care oferă arome și gusturi noi, păstrând în același timp caracteristicile clasice Gorilla pe care le cunoaștem și le iubim. Îți prezentăm Pink Gorilla — cea mai recentă creație a noastră care va îmbunătăți cu siguranță orice grădină.

Semințe de canabis Pink Gorilla: o combinație între GG4 și Pink 2.0

Uneori, trebuie să gândești creativ pentru a găsi comori ascunse. Exact așa au procedat crescătorii noștri când au combinat GG4, mama tuturor tulpinilor Gorilla, cu Pink 2.0 — o tulpină indica puțin cunoscută, cu arome de nuci, note florale și un high blând. Rezultatul? Un hibrid excepțional care crește bine într-o varietate de configurații și produce muguri de top, cu arome de bomboane, citrice, combustibil și terpene fructate, precum și mult THC.

Efectele și aromele tulpinii Pink Gorilla

GG4 este renumită pentru aroma sa acrișoară, cu note pământoase, înțepătoare, de pin și de combustibil. Pink 2.0, pe de altă parte, se remarcă prin accente florale delicate cu note secundare de nuci și fructe de pădure dulci. Combinându-le pe cele două, Pink Gorilla de la Royal Queen Seeds se mândrește cu o dulceață inițială unică, cu note de citrice, fructe de pădure și alte fructe. Observând-o în detaliu totuși, vei observa note persistente de combustibil însoțite de note clasice de pin și pământ la care te-ai aștepta de la orice tulpină Gorilla. Gustul este similar, îmbinând o dulceață inițială de citrice cu note pământoase, asemănătoare ceaiului, și note persistente și înțepătoare de combustibil atunci când expiri. Cu un conținut de 20% THC și terpene exotice, Pink Gorilla oferă un efect puternic care combină un high corporal moleșitor cu o euforie cerebrală, fiind ideală pentru sesiuni discrete cu prietenii apropiați, nopți relaxante sau o plimbare ușoară prin cartier.

Creșterea semințelor de canabis Pink Gorilla

În interior, în exterior sau într-o configurație hibridă, cum ar fi o seră, semințele Pink Gorilla vor produce recolte excelente, indiferent unde le plantezi. Datorită geneticii rezistente, semințele feminizate Pink Gorilla cresc rapid transformându-se în plante robuste cu 75% dominanță indica. Într-un cort sau cameră de cultivare, Pink Gorilla atinge de obicei înălțimi maxime de 80–120 cm și poate fi gata de recoltat după o scurtă perioadă de înflorire de 8–9 săptămâni. În aer liber, te poți aștepta la plante puțin mai mari, care ajung până la 180 cm, și care pot fi recoltate la începutul lunii octombrie. Ține foarfeca de tuns la îndemână atunci când cultivi semințe Pink Gorilla, deoarece această tulpină dezvoltă un frunziș bogat, care răspunde bine la tunderea frecventă. În interior, această regină puternică poate produce recolte de până la 500 g/m², în timp ce plantele de exterior pot produce până la 450–500 g/plantă.

Pink Gorilla data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Gorilla Glue 4 x Pink 2.0
THC: 20%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 25% Indica 75%
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Efect: Euforic, Înălțător, Puternic, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, De combustibil, Dulce, Fructat
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.