• ICE
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • ICE +1

ICE

What happens when you cross a pure Afghan with Northern Lights and Skunk? You get Indica Crystal Extreme—aka ICE—a plant that is fully covered in resin glands. The buds produced by this magnificent hybrid were so frosty, so sparkling, there seemed no more fitting a name than simply ICE.
(348) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (291)
 • Imagini client (5)

O tulpină care nu trebuie ratată de niciun producător de Hash

Genetică și Potență

Ce se întâmplă atunci când încrucișezi un Afgan pur cu Northern Light și Skunk? Obții o plantă Indica Crystal Extreme, cunoscută ca și ICE, plantă care este complet acoperită de glande de rășină. Mugurii produși de acest hibrid magnific erau atât de plini de rășină, atât de strălucitori, încât nu părea să existe un nume mai potrivit decât ICE. Pentru orice cultivator căruia îi place să producă hash, acesta este cel mai bun soi feminizat de la Royal Queen Seeds pentru produsul final.

Randament și Creștere

Tulpina ICE Feminizată, fiind o tulpină dominant Indica asemenea originalului, este o plantă foarte micuță, care are o înălțime de aproximativ 100 cm. Deși nu este o plantă înaltă, tăierea vârfurilor o poate forța să se îndesească, producând astfel un randament mai mare. Producătorii vor observa la această plantă caracteristicile clasice Indica, cu frunze mari. Uneori îndepărtarea frunzelor de deasupra va permite ramurilor inferioare să crească mai mult.

Semințele noastre feminizate ICE nu dau randamente așa de mari, producând aproximativ 55-65 g per plantă, și 400-450 g pe metru pătrat sub o lumină de 600 w. Preferă un climat cald precum cel din Spania sau California.

Planta feminizată ICE de la Royal Queen Seeds va fi gata de recoltare în 8 săptămâni de la înflorire; totuși, o mulțime de producători îi oferă mai mult timp, până la 10 săptămâni, pentru a maximiza conținutul de rășină. În timpul perioadei sale de înflorire, vei vedea că ICE este una dintre cele mai frumoase plante de canabis pe care le puteai crește, datorită strălucirii glandelor de rășină.

Efecte

Deși tulpina feminizată ICE nu dă cele mai mari randamente, compensează prin calitatea fumului. O tulpină puternică dominant Indica, cu muguri acoperiți de rășină, care îți induce un high fizic puternic. Aceasta este o tulpină clasică de canabis care te moleșește și te relaxează atât de tare încât este recomandat să o folosești înainte să mergi la somn. Fumătorilor veterani, care își doresc o senzație puternică la micul dejun, le recomandăm tulpina noastră feminizată ICE.

ICE compensează pentru lipsa de randament prin producția de hash; Ice-o-lator, Ear Wax, Buddha etc. Suntem siguri că și cel mai mare iubitor de hash va fi mulțumit de producția obținută din resturile de material vegetal. Nicio altă plantă de marijuana de la Royal Queen Seeds nu este mai potrivită pentru producția de hash precum ICE.

ICE data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 18%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 150 - 200 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Septembrie
Contextul Genetic: Afghan x Northern Light x Skunk
Tip: Sativa 10% Indica 90%
Efect: Moleșeală fizică
Climat: Călduț
Aromă: Spices, Herbs, Mint

  De O. H. În 28/Sep/2020 :

  Titlu : O
  Cometariu : 100% germination !

  De M. M. În 22/Sep/2020 :

  Titlu : Ice
  Cometariu : Alle super gemeint. Top

  De A. A. În 16/Jul/2020 :

  Titlu : Muy buena
  Cometariu : Hojas gigantes

  De N. J. În 01/Jul/2020 :

  Titlu : ICE SEEDS
  Cometariu : so far so good

  De J. C. În 29/Jun/2020 :

  Titlu : Ice
  Cometariu : It's growing fast and Nice

  De D. C. În 22/Jun/2020 :

  Titlu : Ice ice baby
  Cometariu : Ice is a good grower and delish taste mine getting big now !!

  De C. I. În 22/Jun/2020 :

  Titlu : Just got them!
  Cometariu : Looking forward to grow this beast of a plant! Indica crystal extreme!

  De P. B. În 22/Jun/2020 :

  Titlu : Ice seeds .
  Cometariu : 9 out of 10 germinated in 2 days 👌 very pleased with them . I will never grow from cutting again . Thanks 🤪😎

  De S. B. În 17/Jun/2020 :

  Titlu : Ice
  Cometariu : Hope fully there will be good as they say it is as only 2 out of 5 jermated and the free seed jermated yippey the shipping was descret and fast hopefully a good product

  De A. G. În 15/Jun/2020 :

  Titlu : ice
  Cometariu : A mio parere una delle migliori qualità in assoluto ,, germinazione al 100% in soli 3 giorni ,, semi di altissima qualità , genetica forte.

  De I. P. În 11/Jun/2020 :

  Titlu : Great service and interesting seeds.
  Cometariu : Fast and discrete delivery, haven't grown these yet, still a few weeks too early, but if they are anything like their other seeds they will be great.

  De L. G. În 11/Jun/2020 :

  Titlu : Ice
  Cometariu : Spedizione puntuale è precisa su tre semi purtroppo non è terminato neanche uno prima volta mai successo

  De M. L. În 03/Jun/2020 :

  Titlu : A good variety for a beginner
  Cometariu : ICE is a fast growing plant. Easy to germinate, easy to grow and care for too - I will buy this variety again.

  De N. S. În 28/May/2020 :

  Titlu : Growing!
  Cometariu : The first seed didn´t germinate properly and grew an irregular root that didn´t make it. The second one seems to be growing properly... so we´ll see.

  De R. M. În 27/May/2020 :

  Titlu : Ice Ice Baby
  Cometariu : Perfect germination and healthy young plant. Looks good so far


  You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.