• Gushers
 • Gushers
 • Gushers

Gushers

Gelato #41 x Triangle Kush

Nu te mai poți sătura de Gelato? Nici noi. Gushers este cel mai recent hibrid Gelato, provenit din combinația Gelato #41 și Triangle Kush, rezultând un hibrid bine echilibrat, puternic, cu o aromă îndrăzneață, pământoasă și de prăjitură fructată.
(2) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Pret Redus!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Gushers: un nou hibrid Gelato plin de THC și terpene

Pregătește-te pentru o explozie de bunătate fructată cu Gushers – o completare puternică, dar prietenoasă la categoria noastră Premium SUA. Gelato nu a avut niciodată un gust atât de bun! Fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru cultivatori cu experiență, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a încerca această specie.

Gushers: urmașul decadent al lui Gelato #41 și Triangle Kush

Fumătorii și cultivatorii nu se mai pot sătura de Gelato. Și nici noi nu putem! Gushers se alătură listei noastre lungi de specii Gelato, un delicios hibrid cu dominanță indica, rezultatul încrucișării dintre Gelato #41 și Triangle Kush. Având 60% genetică indica, Gushers este o plantă robustă, stufoasă, foarte viguroasă, cu mult THC și un amestec decadent de terpene. Indiferent dacă o cultivi la interior într-un cort sau la soare în aer liber, Gushers te va impresiona cu siguranță cu parfumul și aromele americane îndrăznețe, precum și cu efectele sale bine echilibrate.

Efectele și aromele tulpinii Gushers

Caracteristic pentru un hibrid bun, Gushers se poate lăuda cu toate aromele, parfumul și efectele uimitoare ale predecesorilor ei. Mugurii tulpinii Gushers bine conservați te vor bucura cu o aromă delicioasă și complexă, care combină note îndrăznețe de prăjituri cu nuanțe pământoase și fructate. Producând 24% THC (și uneori mai mult) și niveluri reduse de CBD, unul sau două fumuri este tot ce ai nevoie pentru ca acest soi hibrid puternic să te trimită într-o transă relaxată, euforică și cu accese de chicoteli.

Caracteristici de cultivare ale tulpinii Gushers

Ușoara dominanță indica a tulpinii Gushers îi oferă o structură ușor de gestionat și o perioadă de înflorire destul de rapidă. Plantele de canabis Gushers ajung de obicei la 70-120 cm înălțime la interior și până la 150 cm în aer liber. După perioada de vegetație intensă urmează perioada de înflorire de aproximativ 8-10 săptămâni. La vremea recoltării, tulpina noastră Gushers te va răsplăti cu până la 450-500 g/m² la interior, sau 700 g/plantă în aer liber, având flori dense, grele și cu aspect de gheață.

Gushers data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 24 %
CBD: Scăzut
Contextul Genetic: Gelato 41 x Triangle Kush
Tip: Sativa 40% Indica 60%
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
Înălțime În Interior: 70 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Climat: Veri scurte
Efect: Înălțător, Provoacă râsul, Relaxant fizic
Aromă: Fructat, Pământie, Prăjitură

  De M. I. În 13/Sep/2023 :

  Titlu : Love it!
  Cometariu : one of the seeds had a little difficulty germinating but once in popped it started growing. I can't wait to harvest!

  De F. #. În 13/Sep/2023 :

  Titlu : Great quality!!
  Cometariu : 10/10 seeds germinated and are currently growing into beautiful plants.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.