• Biscotti
 • Biscotti
 • Biscotti

Biscotti

Gelato 25 x Triangle Kush

Tulpina Biscotti are un profil de terpene dulci, cu gust de nuci și ușor picant, care îți va trezi papilele gustative. Dar deliciile ei nu se termină aici. Această tulpină îți oferă un high plin de inspirație și energie, care te va motiva să îți atingi țelurile. La ce te-ai putea aștepta de la descendentul unor tulpini precum Gelato 25 și South Florida OG?
(10) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
On sale!
Pret Redus!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (8)

Tulpina Biscotti: dulce, stimulantă, cu gust de nuci

Nu, nu este vorba despre biscuiții cu migdale de origine toscană. Totuși, tulpina Biscotti încă oferă aromele dulci și cu gust de nuci asociate cu acest faimos răsfăț italian. Bucură-te de recolte mari și de un efect înălțător, care te va pregăti să iei ziua cu asalt.

Semințe de canabis Biscotti: urmașul lui Gelato 25 și South Florida OG

Această tulpină dulce de canabis provine dintr-o asociere destul de specială. Pentru a da startul acestui proiect de reproducere, echipa noastră de crescători pricepuți a recrutat genele tulpinii legendare, Gelato 25. Această tulpină stelară descinde din tulpina Gelato originală, care este ea însăși urmașa semințelor Sunset Sherbet și Thin Mint Girl Scout Cookies. Apoi, au introdus Florida OG în ecuație; un amestec de Lemon Thai și Hindu Kush, care îți ia corpul prin surprindere cu niveluri ridicate de THC. Per ansamblu, aceste soiuri au produs o tulpină cu un profil genetic de 80% indica și 20% sativa.

Aroma și efectele tulpinii Biscotti

Numele ei spune totul. Acest hibrid dominant indica îți oferă un gust și arome uimitoare. O aromă dulce, de nucă domină amestecul, în timp ce notele de piper, combustibil și fructe dansează în fundal. La scurt timp după ce aceste gusturi ispititoare încep să dispară, vei simți cum efectul ei creativ și înălțător începe să se instaleze. Un conținut de 25% THC se asigură că efectele persistă suficient de mult timp pentru ca tu să le folosești în mod corespunzător.

Caracteristici de creștere ale semințelor de canabis feminizate Biscotti

Semințele noastre de canabis Biscotti se vor transforma în plante de dimensiuni medii, care produc recolte extrem de profitabile. Acest soi are o morfologie caracteristică tulpinilor indica, cu un coronament stufos și frunzulițe largi. Plantele cultivate în interior ating o înălțime maximă de 120 cm, dar pot fi antrenate să se oprească la 80 de cm. După 8 până la 10 săptămâni de înflorire, te poți bucura de un randament de până la 550 g/m², dacă ai o iluminare adecvată și un program optim de hrănire. În aer liber, acest soi beneficiază de un spațiu mai mare și atinge o înălțime de 180 cm. Pregătește-te de plante enorme cu până la 550-650 g/plantă, în luna octombrie.

Biscotti data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 25%
CBD: Scăzut
Contextul Genetic: Gelato 25 x Triangle Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Climat: Veri scurte
Efect: Cerebral și înălțător, Creativ
Aromă: De combustibil, Fructat, Piper, Prăjitură

  De J. D. În 04/Mar/2024 :

  Titlu : Excellent Strain
  Cometariu : I absolutely loved this strain. It is a smooth and delicious smoke

  De A. C. În 26/Feb/2024 :

  Titlu : Biscotti
  Cometariu : Great stuff highly recommend

  De C. K. În 02/Feb/2024 :

  Titlu : 100% germination and great harvest
  Cometariu : Turned out exactly like the description

  De M. F. În 04/Jan/2024 :

  Titlu : Flo
  Cometariu : Rapidement reçu, graine offertes merci beaucoup vous êtes au top

  De I. K. În 18/Aug/2023 :

  Titlu : Absolutely Tasty Plant!
  Cometariu : I had her in a DWC system for 7 weeks in vegetation and another 9 weeks flowering. The results are absolutely insane! The buds are ridiculously dense and the it smells as if somebody doused my house in diesel. I am an everyday smoker and yet Biscotti kicks my ass :-D

  De K. B. În 19/Jun/2023 :

  Titlu : Og23
  Cometariu : Sehr schnell gekeimt, sieht super aus👍🫶

  De M. B. În 12/Jun/2023 :

  Titlu : Biscotti
  Cometariu : Sehr leckeres Produkt, was die aus Samen kommt perfekte Ergebnisse.

  De J. L. În 18/May/2023 :

  Titlu : Monsieur
  Cometariu : Germination effectuer avec succès , la plante est sortie de terre en 48h . Je ne met que 4 étoiles sur 5 car sur les 5 plantes que j’avais mise en terre , il y en a une qui est sortie de terre beaucoup plus petite et beaucoup plus fine que les autres plantules . Elle était si fine et si petite qu’après quelques jours / semaines d’observation ça me semblait compliquer de la maintenir en vie . J’insiste sur le fait qu’elle était vraiment minuscule par rapport aux 4 autres qui ont été planté dans les mêmes conditions . Alors voilà je met 4 car ça se voit que c’est une variété robuste et intéressante mais , une de mes graines a donner une plantule minuscule alors je met 4/5


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.