• Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze este o tulpină de marijuana extrem de apreciată cu dominantă Sativa. Recunoscut pentru aroma caracteristică, efectele puternice și recoltele bogate, acesta este un hibrid care va deveni garantat unul dintre soiurile tale preferate.
 4.5/5 (233) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

La fel ca celelalte varietăți cu gust de lămâie, și acest hibrid se mândrește cu o aromă puternică de citrice pe care mulți o descriu ca fiind acră, cu miros intens, dar în același timp proaspătă și dulce. Unii consumatori i-au asociat savoarea și mirosul cu cel al unei bomboane cu aromă puternică de lămâie. Acest lucru se datorează în principal conținutului ridicat de limonene. Gustul este similar cu aroma sa, ceea ce creează o experiență savuroasă de fumat sau vapat.

Efecte

Pentru că este o tulpină cu dominantă Sativa, este înzestrată cu toate efectele înălțătoare, tipice celorlalte specii Sativa. Îți dă un ”high” mental care se spune că are efecte psihedelice. Mai mult, te face energic, potențând creativitatea și motivarea și te ajută atunci când ai multe lucruri de făcut. Senzațiile descrise sunt de optimism, euforie, stare alertă și un sentiment general de stare de bine. Efectele durează în mod normal între două și trei ore, lăsând loc unei stări fizice mai relaxante, dar totuși energică. Datorită efectelor puternic stimulatoare, nu este recomandat să o fumezi înainte de culcare pentru că te poate împiedica să adormi.

Recoltă și condiții de cultivare

Semințele de canabis Lemon Shining Silver Haze înfloresc de obicei în opt până la nouă săptămâni, în funcție de condițiile de cultivare și îngrijire. În aer liber, mugurii pot fi culeși la mijlocul lunii octombrie. Recoltele sunt în jur de 425 până la 475 grame pe metru pătrat, sau până la 150 grame/plantă dacă este crescută în interior. În exterior, produce în mod normal 450 până la 500 grame/plantă. Totuși, îngrijită corespunzător au fost cazuri în care producția a fost și de 1000 grame/plantă. Înălțimea sa este de 80 până la 140 de centimetri în interior și de 130 până la 170 de centimetri, cultivată în natură.

Mugurii sunt în general mari și alungiți. Paleta cromatică frumoasă îmbină nuanțe de verde închis cu note de galben auriu care nu fac decât să-i sporească savoarea de lămâie. Ca la majoritatea tulpinilor de Sativa, mugurii sunt pufoși și răsfirați. Aceștia sunt acoperiți cu mulți perișori roșii și tricomi plini de THC care-ți îmbie simțurile.

Genetică și putere

Lemon Shining Silver Haze este un hibrid între Lemon Skunk și Shining Silver Haze, ambele tulpini Sativa având o aromă puternică de lămâie și gust specific. Are unul dintre cele mai ridicate conținuturi de THC de aproximativ 25 la sută și CBD de aproape 0.88 la sută. Este o plantă atât de puternică încât în anul 2008 a câștigat cupa High Times Cannabis Cup, fapt ce i-a crescut popularitatea.

Dacă ești în căutarea unui soi cu recolte bune, efecte plăcute și aromă deosebită, ai găsit fix ce voiai. Cumpără acum, de la noi, semințe de Lemon Shining Silver Haze.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 21%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Mijlocul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Lemon Skunk x Shining Silver Haze
 • Tip: Sativa 75% Indica 25%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Herbal

  By P. R. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal lemon
  Comentariu : Che dire Royal queen sono sempre molto bravi in tutto i tre semi li ho piantati e intreccio giorni sono nati belli forti e robusti e senza utilizzare fertilizzanti e ne terriccio ma solo terra vulcanica che è già ricca di minerali naturali

  By J. L. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Impeccable
  Comentariu : Impeccable

  By N. C. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Bonne variété
  Comentariu : Qualité et rendement au rendez-vous. Germination 2/3. Un bon goût de citron.

  By N. M. on 23/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Recomended
  Comentariu : nice smell, nice taste, recomended

  By E. A. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Very, very Nice
  Comentariu : 10 plants 3950 gr. Maximum yield from a plant is 470gr. Thanks RQS

  By V. R. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Schnelle Lieferung
  Comentariu : Schnelle Lieferung und alle Samen waren feminisiert

  By R. K. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : TOP
  Comentariu : Schnelle Lieferung, komplett gekeimt, freu mich auf die Ernte ;)

  By R. M. on 21/Feb/2020 :
  (4)

  Titlu : Lemon Shining Silver Yes
  Comentariu : Prompt discreet delivery. Germinated without issue. Royal Queen Seeds never lets me down.

  By A. M. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Recommended
  Comentariu : Flowered in 9 weeks.. Very happy, big producer, smells awsome

  By G. C. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Grows super fast
  Comentariu : Nice germination and big buds All seeds germinated Will order again

  By V. M. on 03/Feb/2020 :
  (4)

  Titlu : Top kilté
  Comentariu : Encore une fabuleuse expérience avec un produit RQS... cette Lemon s'est avérée assez facile à conduire dans sa culture, avec un rendement très correct, mais surtout ce sous parfum citronné et son éternelle NRJ qu'elle procure en font une bonne crébrale

  By R. D. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Smells nice
  Comentariu : Smells nice

  By R. P. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Very nice
  Comentariu : Best haze

  By F. F. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : 5 stelle
  Comentariu : Ottimo prodotto

  By J. M. on 24/Dec/2019 :
  (4)

  Titlu : Amazing high
  Comentariu : Don’t think this strain is Best for British outdoor, but I did get some flower that had an amazing high, didn’t have the lemon 🍋 aroma though. Would love to see the results in a controlled indoor environment or in a warmer climate like Spain.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.