• Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze este o tulpină de marijuana extrem de apreciată cu dominantă Sativa. Recunoscut pentru aroma caracteristică, efectele puternice și recoltele bogate, acesta este un hibrid care va deveni garantat unul dintre soiurile tale preferate.
 4.5/5 (284) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

La fel ca celelalte varietăți cu gust de lămâie, și acest hibrid se mândrește cu o aromă puternică de citrice pe care mulți o descriu ca fiind acră, cu miros intens, dar în același timp proaspătă și dulce. Unii consumatori i-au asociat savoarea și mirosul cu cel al unei bomboane cu aromă puternică de lămâie. Acest lucru se datorează în principal conținutului ridicat de limonene. Gustul este similar cu aroma sa, ceea ce creează o experiență savuroasă de fumat sau vapat.

Efecte

Pentru că este o tulpină cu dominantă Sativa, este înzestrată cu toate efectele înălțătoare, tipice celorlalte specii Sativa. Îți dă un ”high” mental care se spune că are efecte psihedelice. Mai mult, te face energic, potențând creativitatea și motivarea și te ajută atunci când ai multe lucruri de făcut. Senzațiile descrise sunt de optimism, euforie, stare alertă și un sentiment general de stare de bine. Efectele durează în mod normal între două și trei ore, lăsând loc unei stări fizice mai relaxante, dar totuși energică. Datorită efectelor puternic stimulatoare, nu este recomandat să o fumezi înainte de culcare pentru că te poate împiedica să adormi.

Recoltă și condiții de cultivare

Semințele de canabis Lemon Shining Silver Haze înfloresc de obicei în opt până la nouă săptămâni, în funcție de condițiile de cultivare și îngrijire. În aer liber, mugurii pot fi culeși la mijlocul lunii octombrie. Recoltele sunt în jur de 425 până la 475 grame pe metru pătrat, sau până la 150 grame/plantă dacă este crescută în interior. În exterior, produce în mod normal 450 până la 500 grame/plantă. Totuși, îngrijită corespunzător au fost cazuri în care producția a fost și de 1000 grame/plantă. Înălțimea sa este de 80 până la 140 de centimetri în interior și de 130 până la 170 de centimetri, cultivată în natură.

Mugurii sunt în general mari și alungiți. Paleta cromatică frumoasă îmbină nuanțe de verde închis cu note de galben auriu care nu fac decât să-i sporească savoarea de lămâie. Ca la majoritatea tulpinilor de Sativa, mugurii sunt pufoși și răsfirați. Aceștia sunt acoperiți cu mulți perișori roșii și tricomi plini de THC care-ți îmbie simțurile.

Genetică și putere

Lemon Shining Silver Haze este un hibrid între Lemon Skunk și Shining Silver Haze, ambele tulpini Sativa având o aromă puternică de lămâie și gust specific. Are unul dintre cele mai ridicate conținuturi de THC de aproximativ 25 la sută și CBD de aproape 0.88 la sută. Este o plantă atât de puternică încât în anul 2008 a câștigat cupa High Times Cannabis Cup, fapt ce i-a crescut popularitatea.

Dacă ești în căutarea unui soi cu recolte bune, efecte plăcute și aromă deosebită, ai găsit fix ce voiai. Cumpără acum, de la noi, semințe de Lemon Shining Silver Haze.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 21%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Mijlocul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Lemon Skunk x Shining Silver Haze
 • Tip: Sativa 75% Indica 25%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Herbal

  De B. R. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Lemon Shining Silver Haze
  Cometariu : Fast shipping. A+

  De C. D. on 30/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Strong plant
  Cometariu : This is my first growing this strain. It germinated excellently and produced great foliage during vegetative stage. It also takes takes really well to topping with consistant growth.

  De M. E. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Limon🍋
  Cometariu : Muy buena planta,si se planta a mediados de Marzo en esterior preparaos para una buena cosecha y con un preventivo anti plagas 1 vez por semana sera mas que suficiente y un truquito si quereis engordar las ramas lateras ponerle luz lateral LED de 250w.

  De G. N. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Fast
  Cometariu : Fast delivery

  De E. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Lemon shining Silver Haze
  Cometariu : Ottima

  De M. D. on 26/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Peng Lemon Haze
  Cometariu : All germinated still only babies but look good and I know they will be fem because there from royal queen seeds

  De H. P. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Fav.Strain
  Cometariu : Nice Phenos, feinster Ertrag

  De M. D. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Excellent product / excellent service
  Cometariu : 100% germination 100% females so far True professionals

  De P. B. on 19/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Ottima
  Cometariu : Anche d'estate

  De A. G. on 15/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Lemon
  Cometariu : come al solito germinazione al 100% , veloce in 3 giorni,, ottimi semi di altissima qualità ,, piante forti con crescita rapida .

  De X. C. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Super
  Cometariu : super graines

  De M. L. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : livraison au top!
  Cometariu : Très belle plante au bout de 3 semaines!

  De L. K. on 01/Jun/2020 :
  (2)

  Titlu : Good Straun, bad germination rate
  Cometariu : I've had good experiences in the past with this strain, so i bought it again. But out of my 5 seeds (under perfect conditions) only one germinated.

  De L. R. on 29/May/2020 :
  (4)

  Titlu : Lemon
  Cometariu : Es la primera vez que cultivo y la germiné en poco más de 24/30 horas, de momento esta creciendo muy bien, espero tener suerte

  De T. D. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Nice 👍
  Cometariu : All fem, all germinated. Very nice strain. Excellent service.


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.