• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Pregătește-te pentru o călătorie intergalactică cu Alien OG — cea mai recentă creație de la crescătorii noștri experți. Originară din SUA, Alien OG este favorită în farmaciile din state precum California, Alaska, Nevada și multe altele. Acum, și tu poți cultiva canabis de calitate Alien OG acasă cu aceste semințe feminizate. Comandă astăzi.
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Pret Redus!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Alien OG: o combinație OG de calitate medicală

Cultivarea unei specii de canabis americane puternice este un vis pentru crescătorii de pretutindeni. Cu semințele noastre feminizate Alien OG, nu a fost niciodată mai ușor să transformăm un astfel de vis în realitate. Cultivă Alien OG (cunoscută și sub denumirea de Alien OG Kush) și, în câteva săptămâni, vei recolta muguri puternici, de calitate medicală. Pregătește-ți foarfeca de tuns pentru o recoltă bogată de flori încărcate de tricomi, care te vor alinta cu o aromă de pin, citrice, pământ și combustibil.

Semințe de canabis Alien OG: Alien Kush și Tahoe OG Kush

SUA este patria incontestabilă a canabisului OG adevărat. Exact acolo ne-am dus și noi să găsim părinții pentru Alien OG. Prima din grupul genetic al acestei tulpini este Alien Kush, o încrucișare renumită din California dintre LVPK și Alien Dawg, cu arome puternice pământoase, lemnoase și florale și un high cerebral. Al doilea părinte al lui Alien OG, Tahoe OG, este un fenotip unic al tulpinii OG Kush originală, îndrăgită pentru efectul său puternic și cu acțiune rapidă. Asemenea predecesorilor săi, Alien OG păstrează un miros puternic, specific tulpinilor OG, și efecte la fel de puternice care calmează corpul și stimulează mintea.

Aromele și efectele tulpinii Alien OG

Semințele noastre Alien OG produc flori cu multă rășină, în stil clasic OG. Având culoarea verde aprins, calicii mari, tricomi cu aspect de gheață și pistiluri portocalii, această tulpină îți va face poftă încă din primele săptămâni de înflorire. După uscare și maturare, Alien OG se mândrește cu o aromă clasică OG, cu note centrale de pin proaspăt, pământ umed și citrice vibrante – imaginează-ți aroma unei păduri de pini combinată cu cea a unui bar plin cu sucuri. Gustul său este tot la fel de aromat, cu note inițiale de pin și pământ când inspiri și o notă fină de citrice când expiri. Cu un conținut de până la 25% THC, Alien OG oferă un high puternic din momentul în care îi inhalezi fumul sau vaporii denși. Te poți aștepta la un high cerebral euforic combinat cu o relaxare corporală amețitoare. Pe măsură ce efectele sale se instalează, îți poți lăsa responsabilitățile deoparte și te poți bucura pur și simplu de călătoria intergalactică.

Cultivarea semințelor Alien OG acasă

Dacă tu crezi că aromele și efectele tulpinii Alien OG te vor entuziasma, așteaptă până când vei avea aceste semințe în grădina ta. Datorită muncii excepționale a crescătorilor noștri, Alien OG de la Royal Queen Seeds se mândrește cu niște caracteristici de creștere excepțional de simple și cu recolte mari. În interior, aceste plante funcționează perfect, ajungând până la înălțimi maxime de 80–120 cm și oferind recolte de până la 500 g/m² după doar 8–10 săptămâni de înflorire. În aer liber, Alien OG crește puțin mai înaltă, atingând înălțimi maxime de 180 cm. Până la începutul lunii octombrie, plantele tale de exterior Alien OG vor fi numai bune pentru cules și vei avea o recoltă de aproximativ 500 g/plantă.

Alien OG data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Efect: Calmant, Înălțător, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, Pământie, Pin
Climat: Veri scurte
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.