• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

Iubitorii de ciocolată vor fi încântați și uimiți când vor cultiva semințe de Chocolate Haze. Un fenotip al tulpinii Chocolope, acest hibrid robust îți dă un ”high” dulce și îmbătător care te face să te simți fericit, radiant și plin de viață. Perioada de înflorire este între 8-10 săptămâni, după care te poți bucura de producție cu prietenii.
 4.5/5 (148) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Un nor de ciocolată

Acest adevărat miracol genetic este cultivat pentru a crește viguros și pentru a fi recoltat devreme. Crescătorii vor fi mulțumiți de ușurința și rapiditatea cu care crește. La bază stă tulpina de OG Chocolate Thai încrucișată cu faimoasa Cannalope Haze. Aceste varietăți nu sunt rezistente la mucegai, așa că trebuie îngrijite atent în faza inițială de dezvoltare. Sunt garantat feminizate pentru a asigura producția.

Cel mai bine este de fumat după-amiaza, având un efect de ”high” ce îți dă claritate și potențează activitatea intelectuală. Semințele de chocolope asigură recolte mari și un rezultat puternic. Starea energică, de euforie durează 1-2 ore, fumătorii simțindu-se apoi conștienți și atenți la tot ce-i înconjoară. Fumată de unul singur, poate produce o stare de introspecție și inspirație.

Fiind o tulpină medicinală destinată celor care suferă de depresie cronică, Chocolate Haze are un efect înălțător, de fericire și este un adjuvant în numeroase afecțiuni medicale. Consumată în mod regulat ajută la diminuarea efectelor produse de artrită, ADD/ADHD, dureri articulare, stres și migrene.

Planta își are originea în Tailanda și înflorește rapid. Semințele de Chocolate Haze prosperă când sunt crescute în sistem hidro și în pământ. Trebuie să ai mereu în vedere spațiul de care are nevoie să se dezvolte pentru că este o plantă mare. Este adevărat că mugurii săi îi vor cuceri pe toți, însă și aspectul său este senzațional! Crește în toate direcțiile, ocupând tot spațiul destinat.

Cultivată inițial în California

Chocolate Haze face parte din familia tulpinilor de Haze și are dominantă Sativa. Are 95% Sativa și 5% Indica. Speciile de Haze au fost crescute inițial în California, în anii 1970, înainte de a fi împărtășite cu restul lumii și răspândite în Amsterdam. Semințele de Chocolate Haze conțin până la 20% THC, iar efectul de ”high” este foarte puternic, chiar și pentru cei mai experimentați consumatori.

Crescătorii cu experiență vor recolta 450-500 grame/plantă crescută în aer liber, producție uscată. Este o plantă rezistentă, ușor de cultivat în exterior și gata de recoltare în luna octombrie spre noiembrie. Din cauza dimensiunii sale mari, nu este recomandat să fie cultivată în interior. Acest hibrid masiv și stufos este cel mai bine îngrijit de cultivatori experimentați care pot depista din timp orice urmă de mucegai. În interior, atinge 160 cm, dar în aer liber poate ajunge până la 200 cm înălțime.

Fumul său este fructat, ușor și potențat de o aromă puternică de ciocolată. Va rămâne în aer și va dansa prin cameră. Fumătorii au descris o stare de nostalgie ce te poartă în anii ’80 în timp ce te lași învăluit de fumul suav și aromele de ciocolată ce pun stăpânire pe simțuri.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 20%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 475 - 525 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 90 - 160 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 150 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Tip: Sativa 95% Indica 5%
 • Efect: Very high
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Pine

  De N. J. on 03/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Elle tue
  Cometariu : Propre

  De T. P. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : My favourite so far
  Cometariu : Just finished a 4 month grow and tried it before fully curing. Even slightly damp it has produced one of the most clear highs I have had in my life. Long lasting, uplifting and calm with a few unobtrusive giggles here and there it it was perfect for midsummer. Thank you RQS for your prompt delivery and for producing these seeds on the market. I have had one hermaphrodite from 4 feminised seeds, everything so far was perfect.

  De H. P. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Schlee diskret
  Cometariu : Super schnelle Lieferung und in der CD Hülle, top sicher

  De A. P. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : 🌻🌻🌻🌻
  Cometariu : Amazing product!

  De C. S. on 18/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Opinión
  Cometariu : me encanta lo haze

  De L. A. on 11/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : choco
  Cometariu : Nickel

  De C. Z. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : ottimo prodotto
  Cometariu : si raccomanda

  De M. C. on 08/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Great seeds planted 2 weeks ago no problem germinating growing well
  Cometariu : Easy to germinate growing fast 3 inch tall already only 2 weeks old nó supplimenst very surprised can't wait to see the yield

  De M. D. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : chocolate haze, un regalo de los dioses
  Cometariu : especie muy energitica con fortaleza que da un buen rendimiento en exterior o balcon. Es facil de crecer y la cosecha AMAZING.

  De L. A. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Exellent
  Cometariu : Gout super je recommande

  De F. M. on 25/May/2020 :
  (4)

  Titlu : C. H.
  Cometariu : Excellente !! Un régal !!

  De C. S. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : RQS
  Cometariu : First time ordering and everything went smoothly with good customer service communication. Delivery was within 2 days. Will check back to let you know how they grow. Thanks RQS

  De A. H. on 25/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Top seed
  Cometariu : This seed is top easy to germinate in 2 days

  De Y. L. on 15/May/2020 :
  (3)

  Titlu : Mauvaise germination
  Cometariu : Je suis déçus de la faible proportion de plants ayant germé. Uniquement 1 graine sur 3. Je ne suis pas expert ni novice non plus. Reste à voir l'évolution de la plante.

  De G. R. on 14/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Tip top
  Cometariu : Réception super rapide malgré le confinement, graines qui germent 3 jours après.. C'est parfait. On verra pour la suite.


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.