• North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck
 • North Thunderfuck

North Thunderfuck

Ocupând un loc de cinste printre tulpinile noastre americane din categoria premium, North Thunderfuck este un soi puternic de Indica ale cărui origini sunt învăluite în mister. Indiferent de istoria sa, efectul intens de ”high” pe care îl asigură a cucerit inimile și trupurile consumatorilor de pretutindeni. Cu fiecare fum, aroma sa de lămâie se intensifică și te cuprinde într-o visare euforică.
(105) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
On sale! Pret Redus!
€ 27.00

€ 27.00 Inclusiv taxe (-0%)

Cumpără și câștigă 27 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (90)
 • Imagini client (4)

North Thunderfuck: Un efect de ”high” ce se instalează ușor și apoi te lovește din plin

Aspectul impozant al plantei de North Thunderfuck îți oferă un indiciu pentru cât de puternice sunt efectele sale. Asemănătoare unui pom de Crăciun în miniatură, este cadoul ce produce roade pe parcursul întregului an. Se zvonește că varietatea originală de Alaskan Thunderfuck a fost o încrucișare între Sativa Nord-Americană și soiul Ruderalis rusesc înainte de a fi adăugată o varietate afgană. Datorită abilităților lor delicate, dar și sofisticate, crescătorii profesioniști de la RQS au creat propriul soi. Dar dacă lași la o parte originile sale misterioase, totuși nu există niciun dubiu în ceea ce privește puterea incredibilă asigurată de soiul actual.

Efectul inițial de ”high” este ușor înșelător. Intensitatea aromei și a efectului crește cu fiecare fum, având o concentrație 23% THC ce începe să ți se strecoare în corp. Mirosul de citrice îți învăluie simțurile, îndemnându-te să te bucuri de joint după joint. Pe măsură ce își amplifică puterea, până și veteranii încep să simtă furnicături în tot corpul. Înainte de a realiza ce se întâmplă, euforia sa te lovește din plin și te trimite adânc într-o stare de visare, țintuindu-te acolo ore în șir. Vei fi cuprins de valuri după valuri de fericire în timp ce notele sale pământii și de pin ți se dezvăluie cu fiecare fum.

Nu te teme, pe cât de puternică este pe atât de ușor este să cultivi această plantă care asigură în același timp și recolte bogate. Datorită moștenirii diverse are multe caracteristici deosebit de râvnite. Faptul că este adaptată unui climat mai rece, o face să fie rezistentă la boli. În mod convenabil, toleranța la temperaturi scăzute se îmbină perfect cu creșterea în exterior. Cu toate acestea, și cei care o cultivă în interior se vor bucura de muguri plini de rășină, însă crescută în exterior are posibilitatea de a se extinde după bunul plac. Înflorește în aproximativ 65 de zile, ceea ce este o nimica toată având în vedere rezultatul final. În exterior, cultivatorii o pot recolta la jumătatea lunii octombrie.

North Thunderfuck data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 22%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 190 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Mijlocul lunii octombrie
Contextul Genetic: Matanuska Thunderfuck Bx3
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Efect: Euforic
Climat: Călduț
Aromă: Citrice, Înțepător, Pin, Puturos

  De M. H. În 18/Jan/2021 :

  Titlu : Grew well
  Cometariu : These grew TALL. Got light burn on well. Nice smoke

  De R. L. În 21/Dec/2020 :

  Titlu : North Thunderfuck
  Cometariu : Have not grown as of yet. It came well packaged in individual compartments and the shipping was quick and easy.

  De S. T. În 14/Dec/2020 :

  Titlu : Incredibile!
  Cometariu : Quando leggo le recensioni penso sempre che siano esagerate. Questa volta invece devo ricredermi. Tutto vero. Semi fantastici. Veloci e molto produttivi.

  De M. H. În 24/Nov/2020 :

  Titlu : WTF? NTF!!!!
  Cometariu : 3 gekiemd, 3 gegroeid, 3 gebloeid... Zeer consistent van phenotype dus onmogelijk de beste moederplant te selecteren... (ik lolipop niet en reveg na de bloei) Niet zo handig voor binnenkweek door de neiging tot hard strekken... Maar één van de lekkerste Wientjes die ik al gerookt heb, ben benieuwd wat hij buiten zal doen!!!

  De C. K. În 23/Nov/2020 :

  Titlu : Rainer.Zufall.
  Cometariu : Beste Sorte die ich je geraucht habe. Es gibt 1 Lila Phenotyp

  De I. B. În 19/Nov/2020 :

  Titlu : ottima
  Cometariu : per il rilassamento giornaliero

  De F. P. În 16/Nov/2020 :

  Titlu : J. D
  Cometariu : 100% germination rate.

  De D. L. În 10/Nov/2020 :

  Titlu : David
  Cometariu : Bonjour dommage sur les 3 graine deux on germer et une minuscule graine qui na pas germé .

  De E. L. În 26/Oct/2020 :

  Titlu : Edouardo the Bear
  Cometariu : Tout a germé. A l'année prochaine pour une critique des saveurs.

  De H. V. În 20/Oct/2020 :

  Titlu : Kicks
  Cometariu : What they say here, at info tab, is true. "High That Starts Slow But Hits Like A Train" Took 10 weeks to flower, gave only 20g per plant. But I messed it up, was clearly too warm in my growing space. Will grow again and stay on top of the temperature.

  De F. F. În 19/Oct/2020 :

  Titlu : Ntdfck
  Cometariu : Tout s'est bien passé lors de la germination mais 1 sur 3 n' a pas pris en terre... dommage, remplacée par une northern light

  De J. R. În 19/Oct/2020 :

  Titlu : F#%K
  Cometariu : Está variedad se me ha gustado se nota que está más estabilizada que otras que habéis sacado tan rápidamente al mercado está me ha gustado mucho tiene buen sabor da mucha producción se hace una planta muy vigorosa y grande da buenos cogollos con grandes puntas resinosas

  De J. O. În 16/Oct/2020 :

  Titlu : north thunderfuck
  Cometariu : brilliant

  De A. H. În 06/Oct/2020 :

  Titlu : Super
  Cometariu : Rien a dire SAV AU TOP

  De S. W. În 02/Oct/2020 :

  Titlu : Power strain
  Cometariu : Full of fuel #dank royal queen really do have the best genetics! It was easy to grow and had an incredible yield :) couch potato effect


  You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.