• Tangie

Tangie

California Orange x Skunk

Îți place iarba sativa? Atunci Tangie ar trebui să fie în fruntea listei tale. Creată din California Orange și Skunk, semințele Tangie produc plante mari, pline de arome/gusturi vibrante de citrice și efecte înălțătoare. Când cumperi semințe Tangie de la RQS, vei recolta munți de muguri sativa adevărați.
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Pret Redus!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Tangie: O regină a canabisului sativa

Cu note proaspete de portocale, mandarine și lămâi, Tangie aduce un omagiu tulpinii Tangerine Dream din anii 1990. Cu toate acestea, această minune sativa are un high înălțător și creativ și trăsături de creștere excelente, fiind un soi complet unic, care merită un loc în grădina de canabis a oricărui iubitor de sativa.

Semințe de canabis Tangie: Urmașa tulpinilor California Orange și Skunk

Născută din California Orange și Skunk, Tangie a devenit instantaneu un succes în cafenelele olandeze. Dar ascensiunea ei spre faimă nu s-a oprit aici; astăzi, Tangie este îndrăgită în întreaga lume pentru high-ul ei pur sativa și aromele/gusturile vibrante de citrice. Și, datorită eforturilor crescătorilor noștri experți, poți cultiva acasă această regină sativa potentă cu ajutorul semințele noastre feminizate, Tangie.

Efectele și aromele tulpinii Tangie

După cum îi spune și numele, Tangie produce muguri cu arome și gusturi pline de savoare. Încă din primele zile de înflorire, această tulpină se mândrește cu arome seducătoare, care combină aroma citrică a cojilor proaspete de portocală, lămâie și pomelo, cu note mai fine de ananas copt și de bomboane. Gusturile ei sunt la fel de delicioase, scăldând palatul într-un amestec bogat de note fructate și de bomboane. În cele din urmă, datorită conținutului de peste 20% THC, Tangie produce un high puternic, care îți oferă o stare plină de pozitivitate, creativitate și fericire - ideală pentru a fi consumată pe parcursul zilei sau pentru a fi savurată cu prietenii!

Cultivarea semințelor de canabis Tangie

Există un motiv întemeiat pentru care Tangie este o tulpină clasică. O poți cultiva cu plăcere atât în interior, cât și în exterior, deși grădinile mari în aer liber sunt habitatul preferat al acestei sativa impunătoare. Tangie poate fi recoltată în luna octombrie, plantele ei ating înălțimi maxime de 190 cm în aer liber, iar ramurile ei lungi și grele sunt capabile să ofere producții de până la 700 g/plantă! În interior, Tangie va atinge înălțimi destul de ridicate, dar răspunde bine la tehnicile de formare care ajută la controlul alungirii sale, ajungând de obicei la înălțimi maxime de 120 cm. Cultivate în camere sau corturi, plantele Tangie pot fi recoltate după 9 - 10 săptămâni de înflorire și pot livra până la 550 g/m². Ce ți-ai putea dori mai mult? Comandă astăzi semințele de canabis Tangie și cultivă cu ușurință muguri de sativa de top acasă.

Tangie data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: California Orange x Skunk
THC: 20%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 70% Indica 30%
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 150 - 190 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m
Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
Climat: Veri lungi
Efect: Înălțător, Te ajută să te concentrezi
Aromă: Ananas, Citrice, Dulce, Fructat
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.