🤯 Nebunia Auto: până la 50% reducere; semințe și accesorii  ⏤ ECONOMISEȘTE ACUM 🔥

 🤯 Nebunia Auto: până la 50% reducere;
 
semințe și accesorii⏤ ECONOMISEȘTE ACUM 🔥

 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)
 • Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Reina Madre x Gorilla Glue #4

Mother Gorilla combină potența cunoscută a tulpinii Gorilla Glue #4, cu terpenele ademenitoare ale tulpinii Reina Madre.
(129) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Pret Redus!
€ 9.50

€ 9.50 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (105)
 • Imagini client (3)

Mother Gorilla se trage din părinții legendari Gorilla Glue 4 și Reina Madre

Mother Gorilla este versiunea nouă și îmbunătățită a tulpinii Royal Madre. Tulpina originală este o încrucișare între Jack the Ripper și Reina Madre (Queen Mother). Este un soi sativa puternic, cu un efect cerebral, dar care am văzut că poate fi totuși îmbunătățit. Am vrut să-i aducem potența pe noi culmi. Așa că a avut sens să adăugăm genele tulpinii Gorilla. Crescătorii noștri experți s-au angajat în ambițioasa provocare de a valorifica tulpina Reina Madre și de a o încrucișa cu Gorilla Glue (GG #4).

Reina Madre a constituit o bază genetică excelentă pentru această încrucișare. Concentrația ei impresionantă de THC și high-ul sativa ne-au dat mult de lucru. În plus, ea are profil terpenic complex, cu tonuri dulci, acrișoare și picante. Mother Gorilla a moștenit multe dintre aceste trăsături.

Reina Madre a oferit gustul, iar Glue Gorilla potență inegalabilă. Acest soi puternic este cunoscut pentru high-ul ei năucitor. Efectul ei predominant sativa este alimentat de o concentrație colosală de aproximativ 30% THC. De asemenea, se mândrește cu arome fantastice de pin și ciocolată și gusturi satisfăcătoare de combustibil. Aceste trăsături impresionante i-au permis tulpinii să obțină numeroase victorii la High Times Cannabis Cup și High Times World Cup.

Împreună, aceste două tulpini, au dat naștere unui hibrid superb. Mother Gorilla oferă concentrații enorme de THC, gusturi spectaculoase și un timp scurt de înflorire. Este dominantă sativa și produce un randament satisfăcător.

Efectul, gustul și aroma tulpinii Mother Gorilla

Mother Gorilla îți oferă un efect stimulant, tipic soiurilor dominante sativa. Cu toate acestea, high-ul său nu provoacă o nervozitate nedorită, sau chiar paranoia. În schimb, îți oferă un nivel perfect de energie și entuziasm. Ea îți trezește mintea rapid, dând un impuls neuronilor, fără a fi copleșitoare. Consumatorii se vor bucura de o stare de spirit motivantă și creativă care, în doze mici, poate fi ideală pentru proiecte artistice și atletice. Dacă fumezi mai mult din florile ei, efectul devine complet euforic.

Tulpina este perfectă pentru reuniuni mici și petreceri și te va face să ai chef să socializezi. Alternativ, poate fi savurată pe îndelete acasă, atunci când cauți inspirație sau introspecție.

Florile tulpinii Mother Gorilla conțin o concentrație impresionantă de aproximativ 23%-25% THC - mai mult decât suficient pentru a oferi efecte terapeutice semnificative consumatorilor medicinali. Tulpina are potențialul de a ameliora durerea și de a spori apetitul. De asemenea, mugurii ei conțin niveluri ridicate de terpenă cariofilenă, un tip de „canabinoid dietetic”. Tulpina este bogată și în terpenele limonene și micrene, responsabile de starea de spirit și de relaxare. Acest profil terpenic culminează cu gusturi bogate de ciocolată și pământii, complementate de arome dulci și condimentate.

Cum să cultivi Mother Gorilla

Mother Gorilla este o tulpină fotoperiodică ușor de cultivat. Ea are o înălțime medie, de 140-180 cm, și poate fi recoltată după o perioadă de înflorire foarte rezonabilă pentru o tulpină dominantă sativa. Cei care cultivă tulpina în interior se pot aștepta la un randament de până la 500 g/m², după numai 9-10 săptămâni. Plantele cultivate în aer liber oferă un randament maxim de 650 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre) data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 23%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tip: Sativa 70% Indica 30%
Efect: Calmant, Euforic
Climat: Veri lungi
Aromă: Acru, Ciocolată, De plante, Înțepător, Pământie, Puturos

  De J. K. În 29/May/2023 :

  Titlu : Bgr
  Cometariu : Keimingsrate 80% mega Fette Buds robuste Pflanze sehr guter Ertrag und macht mega stoned kann ich jedem empfehlen

  De J. J. În 23/Mar/2023 :

  Titlu : Very good
  Cometariu : As good as advertised.

  De K. Š. În 08/Feb/2023 :

  Titlu : Cruorea
  Cometariu : Top product

  De M. H. În 09/Jan/2023 :

  Titlu : Herr.M.
  Cometariu : Super schnelle Lieferung ,sind gerade am keimen

  De J. T. În 13/Dec/2022 :

  Titlu : Kriss
  Cometariu : Une bête résineuse , un goût envoûtant .. une super plante 👍👍

  De M. D. În 05/Aug/2022 :

  Titlu : Mpd
  Cometariu : Génial

  De D. B. În 12/May/2022 :

  Titlu : Good grow, nice taste
  Cometariu : I’ve been growing this strain for the first time, and I’m satisfied with final product. It taste nice and grows well.

  De U. L. În 21/Mar/2022 :

  Titlu : superb plant
  Cometariu : Grows like a beauty. Great yield. Fantastic taste. Takes the edge off the day.

  De C. K. În 02/Mar/2022 :

  Titlu : CK
  Cometariu : premium resin production

  De L. S. În 14/Dec/2021 :

  Titlu : Sehr gute Qualität
  Cometariu : Etwas längere Blütezeit und einen Medium Ertrag leider. Dafür ist die Qualität sehr gut, Wirkung und Geschmack sind Top. Samen wie immer bei RQS gut gekeimt

  De S. C. În 30/Nov/2021 :

  Titlu : Perfect
  Cometariu : Very good

  De R. L. În 24/Nov/2021 :

  Titlu : MERCI RQS
  Cometariu : Livraison nickel ,3 graines sur 3 ont germées ,super rendement ,jolies buds !! merci a l'équipe RQS ,le top !!

  De J. E. În 21/Nov/2021 :

  Titlu : Test line
  Cometariu : Colis bien reçu, germination 3/3 impeccable, actuellement début de floraison 2specimen identiques et 1differents aves les secondaire qui décolle pas,RAS à voir la suite:)

  De K. H. În 30/Sep/2021 :

  Titlu : Perfekt
  Cometariu : Die Sorte scheppert die den Schädel weg! 10 von 10 Samen gekeimt! Riecht Brutal und mega lecker. Die Buds fangen an von unten nach oben zu Reifen. Die Trichome werden ersten unten Bernstein Faben dann oben.

  De A. F. În 25/Aug/2021 :

  Titlu : 1/3
  Cometariu : Bonne réception rapide et efficace


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 24112 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.