• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Mother Gorilla combină potența cunoscută a tulpinii Gorilla Glue #4, cu terpenele ademenitoare ale tulpinii Reina Madre.
(69) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 9.50
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (53)
 • Imagini client (5)

Mother Gorilla: O Sativa care te Inspiră

Mother Gorilla este versiunea nouă și îmbunătățită a tulpinii Royal Madre. Tulpina originală este o încrucișare între Jack the Ripper și Reina Madre (Queen Mother). Este un soi sativa puternic, cu un efect cerebral, dar care am văzut că poate fi totuși îmbunătățit. Am vrut să-i aducem potența pe noi culmi. Așa că a avut sens să adăugăm genele tulpinii Gorilla. Crescătorii noștri experți s-au angajat în ambițioasa provocare de a valorifica tulpina Reina Madre și de a o încrucișa cu Gorilla Glue (GG #4).

Reina Madre a constituit o bază genetică excelentă pentru această încrucișare. Concentrația ei impresionantă de THC și high-ul sativa ne-au dat mult de lucru. În plus, ea are profil terpenic complex, cu tonuri dulci, acrișoare și picante. Mother Gorilla a moștenit multe dintre aceste trăsături.

Reina Madre a oferit gustul, iar Glue Gorilla potență inegalabilă. Acest soi puternic este cunoscut pentru high-ul ei năucitor. Efectul ei predominant sativa este alimentat de o concentrație colosală de aproximativ 30% THC. De asemenea, se mândrește cu arome fantastice de pin și ciocolată și gusturi satisfăcătoare de combustibil. Aceste trăsături impresionante i-au permis tulpinii să obțină numeroase victorii la High Times Cannabis Cup și High Times World Cup.

Împreună, aceste două tulpini, au dat naștere unui hibrid superb. Mother Gorilla oferă concentrații enorme de THC, gusturi spectaculoase și un timp scurt de înflorire. Este dominantă sativa și produce un randament satisfăcător.

EFECTUL, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MOTHER GORILLA

Mother Gorilla îți oferă un efect stimulant, tipic soiurilor dominante sativa. Cu toate acestea, high-ul său nu provoacă o nervozitate nedorită, sau chiar paranoia. În schimb, îți oferă un nivel perfect de energie și entuziasm. Ea îți trezește mintea rapid, dând un impuls neuronilor, fără a fi copleșitoare. Consumatorii se vor bucura de o stare de spirit motivantă și creativă care, în doze mici, poate fi ideală pentru proiecte artistice și atletice. Dacă fumezi mai mult din florile ei, efectul devine complet euforic.

Tulpina este perfectă pentru reuniuni mici și petreceri și te va face să ai chef să socializezi. Alternativ, poate fi savurată pe îndelete acasă, atunci când cauți inspirație sau introspecție.

Florile tulpinii Mother Gorilla conțin o concentrație impresionantă de aproximativ 23%-25% THC - mai mult decât suficient pentru a oferi efecte terapeutice semnificative consumatorilor medicinali. Tulpina are potențialul de a ameliora durerea și de a spori apetitul. De asemenea, mugurii ei conțin niveluri ridicate de terpenă cariofilenă, un tip de „canabinoid dietetic”. Tulpina este bogată și în terpenele limonene și micrene, responsabile de starea de spirit și de relaxare. Acest profil terpenic culminează cu gusturi bogate de ciocolată și pământii, complementate de arome dulci și condimentate.

CUM SĂ CULTIVI MOTHER GORILLA

Mother Gorilla este o tulpină fotoperiodică ușor de cultivat. Ea are o înălțime medie, de 140-180 cm, și poate fi recoltată după o perioadă de înflorire foarte rezonabilă pentru o tulpină dominantă sativa. Cei care cultivă tulpina în interior se pot aștepta la un randament de până la 500 g/m², după numai 8-9 săptămâni. Plantele cultivate în aer liber oferă un randament maxim de 650 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre) data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 23%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tip: Sativa 70% Indica 30%
Efect: Relaxant și Euforic
Climat: Cald
Aromă: Pine

  De D. P. În 29/Sep/2020 :

  Titlu : CannaPa
  Cometariu : Good stuff

  De M. B. În 28/Sep/2020 :

  Titlu : Good
  Cometariu : Good

  De B. M. În 28/Sep/2020 :

  Titlu : Nice one
  Cometariu : Nice one

  De M. B. În 07/Sep/2020 :

  Titlu : Delivers as described
  Cometariu : My first purchase - arrived in good time. Seeds take time to germinate so patience required.

  De P. D. În 21/Aug/2020 :

  Titlu : Schnell und Unkompliziert
  Cometariu : Die samen habe ich als geschenk bestellt. Soweit mir gesagt wurde , sind alle samen gekeimt. Der versannt war schnell, Unkompliziert und Diskret. Ich kann RQS und Mother Gorilla also nur empfehlen . Top und danke das ich jemanden mit eurer Hilfe eine Freude machen konnte .

  De E. M. În 06/Aug/2020 :

  Titlu : 5/5
  Cometariu : Graines reçues rapidement et toutes (5) ont rapidement germé. Une tendance à "tiger" typique des sativa qui demande toujours quelques précautions. Bref, tout est parfait pour ces graines ! Merci Royal Queen Seeds 😊

  De V. D. În 20/Jul/2020 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Schnelle Lieferung und 10/10 Samen sind gekeimt, alles top :)

  De T. S. În 16/Jul/2020 :

  Titlu : Sehr zufrieden
  Cometariu : Es ist eine gute Pflanze sehr stark wegen dem hohen thc bin sehr zufrieden

  De M. S. În 06/Jul/2020 :

  Titlu : fast delivery
  Cometariu : nice plants

  De G. N. În 29/Jun/2020 :

  Titlu : Fast delivery
  Cometariu : Fast delivery and 100% germination

  De D. O. În 22/Jun/2020 :

  Titlu : Massive plant
  Cometariu : Very nicee 😍😍

  De M. N. În 09/Jun/2020 :

  Titlu : THX
  Cometariu : NICE ,NICE,SO NICE

  De P. L. În 05/Jun/2020 :

  Titlu : Parfait
  Cometariu : Parfait comme d'habitude. Je recommande

  De Y. M. În 01/Jun/2020 :

  Titlu : 3 sur 3
  Cometariu : 3 Mother Gorilla commandées, bien reçu avec 3 Critical cadeau. Les 6 ont germées: 2 en 24h 3 en 36h, 1 en 72h (Critical). Pousse correctement, hauteur +/- 8cm après 10jours. Satisfait de mon achat

  De A. K. În 01/Jun/2020 :

  Titlu : Fast FREE Delivery and full of gifts!!! :D
  Cometariu : Yup.Exactly as the tittle say!


  You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.