• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Mother Gorilla combină potența cunoscută a tulpinii Gorilla Glue #4, cu terpenele ademenitoare ale tulpinii Reina Madre.
 4.5/5 (33) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Mother Gorilla: O Sativa care te Inspiră

Mother Gorilla este versiunea nouă și îmbunătățită a tulpinii Royal Madre. Tulpina originală este o încrucișare între Jack the Ripper și Reina Madre (Queen Mother). Este un soi sativa puternic, cu un efect cerebral, dar care am văzut că poate fi totuși îmbunătățit. Am vrut să-i aducem potența pe noi culmi. Așa că a avut sens să adăugăm genele tulpinii Gorilla. Crescătorii noștri experți s-au angajat în ambițioasa provocare de a valorifica tulpina Reina Madre și de a o încrucișa cu Gorilla Glue (GG #4).

Reina Madre a constituit o bază genetică excelentă pentru această încrucișare. Concentrația ei impresionantă de THC și high-ul sativa ne-au dat mult de lucru. În plus, ea are profil terpenic complex, cu tonuri dulci, acrișoare și picante. Mother Gorilla a moștenit multe dintre aceste trăsături.

Reina Madre a oferit gustul, iar Glue Gorilla potență inegalabilă. Acest soi puternic este cunoscut pentru high-ul ei năucitor. Efectul ei predominant sativa este alimentat de o concentrație colosală de aproximativ 30% THC. De asemenea, se mândrește cu arome fantastice de pin și ciocolată și gusturi satisfăcătoare de combustibil. Aceste trăsături impresionante i-au permis tulpinii să obțină numeroase victorii la High Times Cannabis Cup și High Times World Cup.

Împreună, aceste două tulpini, au dat naștere unui hibrid superb. Mother Gorilla oferă concentrații enorme de THC, gusturi spectaculoase și un timp scurt de înflorire. Este dominantă sativa și produce un randament satisfăcător.

EFECTUL, GUSTUL ȘI AROMA TULPINII MOTHER GORILLA

Mother Gorilla îți oferă un efect stimulant, tipic soiurilor dominante sativa. Cu toate acestea, high-ul său nu provoacă o nervozitate nedorită, sau chiar paranoia. În schimb, îți oferă un nivel perfect de energie și entuziasm. Ea îți trezește mintea rapid, dând un impuls neuronilor, fără a fi copleșitoare. Consumatorii se vor bucura de o stare de spirit motivantă și creativă care, în doze mici, poate fi ideală pentru proiecte artistice și atletice. Dacă fumezi mai mult din florile ei, efectul devine complet euforic.

Tulpina este perfectă pentru reuniuni mici și petreceri și te va face să ai chef să socializezi. Alternativ, poate fi savurată pe îndelete acasă, atunci când cauți inspirație sau introspecție.

Florile tulpinii Mother Gorilla conțin o concentrație impresionantă de aproximativ 23%-25% THC - mai mult decât suficient pentru a oferi efecte terapeutice semnificative consumatorilor medicinali. Tulpina are potențialul de a ameliora durerea și de a spori apetitul. De asemenea, mugurii ei conțin niveluri ridicate de terpenă cariofilenă, un tip de „canabinoid dietetic”. Tulpina este bogată și în terpenele limonene și micrene, responsabile de starea de spirit și de relaxare. Acest profil terpenic culminează cu gusturi bogate de ciocolată și pământii, complementate de arome dulci și condimentate.

CUM SĂ CULTIVI MOTHER GORILLA

Mother Gorilla este o tulpină fotoperiodică ușor de cultivat. Ea are o înălțime medie, de 140-180 cm, și poate fi recoltată după o perioadă de înflorire foarte rezonabilă pentru o tulpină dominantă sativa. Cei care cultivă tulpina în interior se pot aștepta la un randament de până la 500 g/m², după numai 8-9 săptămâni. Plantele cultivate în aer liber oferă un randament maxim de 650 g/plantă și vor putea fi recoltate la începutul lunii octombrie.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 25%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
 • Tip: Sativa 70% Indica 30%
 • Efect: Relaxant și Euforic
 • Climat: Cald
 • Aromă: Pine

  By F. V. on 18/Mar/2020 :
  (4)

  Titlu : Taste really good
  Comentariu : I tried it outdoor in Belgium. I had so much shitty water. Worst in ten years. I had a a small harvest obviously. But the weed tasted REALLY good

  By N. S. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Nice Smell
  Comentariu : Gutes Wachstum. Klasse Geruch und Wirkung.

  By A. T. on 29/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : royale madre
  Comentariu : belle graines

  By A. N. on 12/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : Royal Madre
  Comentariu : 08/10 came out.

  By B. B. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Looks Great!
  Comentariu : Still growing but damn does she looks good! Cant waits to taste it! Thumbs up on every aspect for now!!

  By M. T. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Livraison rapide
  Comentariu : Livraison rapide, emballage discret et bien protégé !

  By A. C. on 01/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Top
  Comentariu : Tout à germer en 2j et livraison rapide et discrète

  By M. R. on 02/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Wow
  Comentariu : Eine super schöne Pflanze, keimrate 100%

  By F. M. on 25/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Royal madre
  Comentariu : Satisfait du produit envoie rapide bien emballé content satisfait .

  By T. T. on 21/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Germinated great
  Comentariu : Just using sunlight in my attic room, preparing for outside, all natural and organic. Sprouted after 5 days and now growing really well. Only 3weeks old but looking strong, healthy and thriving

  By T. N. on 20/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Alles perfekt
  Comentariu : Schnelle Lieferung. Alle Samen sind schnell aufgegangen. Bis zur Ernte dauert es eben noch ein wenig.

  By N. T. on 12/Mar/2019 :
  (4)

  Titlu : Royal madre
  Comentariu : Seulement 2 graines sur 3 ont germé, a voir pour la suite mais sinon cela pousse bien!

  By I. O. on 03/Sep/2018 :
  (5)

  Titlu : Awesome
  Comentariu : Its growing like crazy in the box even though it gets quit cool during night.

  By J. V. on 23/Apr/2018 :
  (4)

  Titlu : kon beter
  Comentariu : Helaas van de 5 die ik besteld had, maar 4 die zijn uitgekomen, bad luck.. Hopelijk worden de planten die wel uitgekomen zijn een succes.

  By I. F. on 05/Mar/2018 :
  (5)

  Titlu : enorme
  Comentariu : gout bof mais tres forte !!!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.