• Lemon Skunk

Lemon Skunk

aka Lemon Skunk OG

La zeci de ani după ce a apărut pentru prima dată pe piață, Lemon Skunk continuă să fie un titan al lumii canabisului. Cu aromele sale imbatabile de lămâie proaspătă, efectele sale echilibrate și trăsăturile superbe de creștere, nu e de mirare de ce. Cumpără semințele Lemon Skunk de la RQS și începe să cultivi acasă canabis original Skunk.
(1) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
On sale!
Pret Redus!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Tulpina Lemon Skunk: Un hibrid de renume mondial

Puține nume din lumea canabisului întorc capetele așa cum o face Skunk. Datând din anii 1970, genele Skunk au câștigat un loc etern în inimile cultivatorilor. Și pe bună dreptate! Cu aromele lor intense, potența lor galactică și genetica lor excepțional de rezistentă, ce altceva ți-ai mai putea dori? Acum, cu aceste semințe rezistente Lemon Skunk, create de experții noștri, poți cultiva acasă fără prea multe eforturi iarbă Skunk proaspătă și înțepătoare.

O încrucișare superbă între Skunk #1 și Citral

Lemon Skunk combină genele clasice ale atotputernicei Skunk #1 (creată de regretatul și marele Neville Schoenmaker) și Citral - un hibrid olandez iubit care, până în ziua de azi, continuă să ocupe un loc stabil în meniurile unor cafenele legendare. Rezultatul constă într-un hibrid cu gene indica și sativa echilibrate, arome complexe și un high liniștitor, care pătrunde în fiecare colț al minții tale și în toți mușchii din corp.

Efectele și aromele tulpinii Lemon Skunk

Macină florile lungi și dense ale Lemon Skunk și vei fi întâmpinat/ă de o aromă puternică de limonadă proaspătă și bomboane citrice, urmată de note subtile de flori de lămâie, pământ umed, mușchi și piper negru. Conținând aproximativ 19% THC și un profil terpenic exotic, dominat de limonen, cariofilenă și mircen, Lemon Skunk oferă mult mai mult decât arome și gusturi minunate. La câteva minute de la primul fum, vei observa că acest hibrid puternic ajunge în cele mai îndepărtate colțuri ale minții și corpului, inducând o stare liniștitoare de fericire și beatitudine. Savurează această tulpină după muncă, cu prietenii sau atunci când ai un weekend liber - aromele și gusturile Lemon Skunk nu te vor dezamăgi niciodată.

Cultivarea semințelor feminizate Lemon Skunk

Fidelă moștenirii sale, Lemon Skunk este rezistentă și ușor de cultivat. În interior, aceste semințe viguroase se vor transforma în plante robuste, cu înălțimi de până la 120 cm, ajungând la maturitate după doar 8 - 9 săptămâni de înflorire și producând recolte grele de până la 650 g/m². În aer liber, semințele noastre Lemon Skunk sunt la fel de productive, plantele atingând înălțimi maxime de 150 cm, putând fi recoltate începutul lunii septembrie. Plantele cultivate în aer liber îți vor oferi 675 g/plantă, creștere rapidă și multă rezistență la dăunători, indiferent unde o cultivi. Ce mai aștepți? Cultivă acum iarba originală Lemon Skunk.

Lemon Skunk data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Skunk 1 x Citral
THC: 19%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Randamentul În Interior: 600 - 650 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 625 - 675 gr/plant
Efect: Calmant, Creativ, De lungă durată, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, Fructat, Limetă, Puturos
Climat: Veri scurte


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.