• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Îndrăgit pentru gustul său dulce, senzația plăcută de ”high” și aroma fructată, Somango a fost supranumit ”bestia” după mulți ani de maximă popularitate și laude în spațiul virtual. Și-a câștigat numele datorită aromei fructate, îndestulătoare care amintește de gustul tropical al fructului de mango.
 4.5/5 (101) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Genetică viguroasă și roditoare

Starea de ”high” se simte încă de la început și îți dă un sentiment înălțător de pace și claritate. Garantat, efectul de ”high” nu te va face să te simți nici obosit și nici moleșit. Din contră, te ajută să te concentrezi pe ceea ce îți dorești, fără să mai fi distras. Datorită concentrației de 18% THC, efectul este foarte puternic și de lungă durată. Este o tulpină perfectă pentru mințile creative, în căutare de inspirație.

A fost conceput inițial pentru a satisface cerința pentru un soi care să creeze un efect de ”high” euforic și clasic, dar fără o stare de letargie. A fost creat prin încrucișarea a două dintre cele mai roditoare și viguroase specii existente, și anume Somango și Critical 47. Este un hibrid testat pe scară largă. Datorită faptului că a devenit tot mai accesibil, are mulți admiratori care profită la maxim de beneficiile aduse de o asemenea achiziție.

O plantă compactă cu muguri viguroși

Somango, planta feminizată, este un mix genetic de 25% Sativa și 75% Indica. Dominanta Indica este răspunzătoare pentru instalarea rapidă a efectului de ”high”. Deși are un aspect compact, planta își menține o anumită eleganță și frumusețe. Crescută în interior, atinge maxim 100 de centimetri și este alegerea ideală pentru cei care își doresc o plată mai mică. Cultivată în exterior, ajunge până la 200 de centimetri înălțime. Are o mulțime de crengi puternice pe care se dezvoltă muguri viguroși. La maturitate, frunzele au nuanțe de purpuriu mătăsos, iar mugurii sunt acoperiți de un strat fin de cristale.

Poate fi recoltată după numai 8 săptămâni de înflorire

Pentru a atinge potențialul maxim de înflorire, perioada recomandată este de 9 săptămâni. Unii cultivatori au descoperit că perioada de înflorire se termină și poate fi recoltată în doar 8 săptămâni. Cultivată în exterior, perioada de recoltare este la sfârșitul lunii septembrie.

Crescută în interior, în condiții corespunzătoare: suficientă apă, nutrienți, control strict al umidității, recolta poate ajunge până la 575 g/m2. Când este crescută în natură, recolta poate ajunge la 600 g/materie uscată.

Ideală pentru începători și experți

Este lăudată ca fiind ca o plantă potrivită atât pentru novici, dar și pentru cei experimentați. Este o plantă destul de rezistentă, ceea ce o face ușor de întreținut. Deși robustă, tendința de a crește într-o manieră compactă împreună cu mărimea impresionantă a mugurilor care creează un foliaj foarte dens, o fac să fie o plantă ce are nevoie de o îngrijire atentă. Controlul strict al umidității din mediul în care este crescută ajută la prevenirea mucegaiului și îi asigură o dezvoltare sănătoasă și muguri mari, viguroși.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 120 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Somango x Critical 47
 • Tip: Sativa 25% Indica 75%
 • Efect: Moleșitor și puternic
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Fruity

  By G. B. on 24/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : De la mangue!
  Comentariu : Plante de croissance moyenne classique, pareil pour les effets (typiques d'une hybride), ainsi que pour le rendement. Mais ce n'est pas là l’intérêt de cette variété! Le véritable intérêt de ce cultivar, c'est le goût. Oui, c'est bel et bien un goût de mangue! Je dirais même quelque chose entre l'ananas, fruits de la passion et mangue, mais plus proche de la douceur de la mangue quand même. Si la mangue et la weed c'est votre dada, foncez, le descriptif n'est pas mensonger! J'ajouterai que je rêve de voir cette variété déclinée en version médicinale, juste pour pouvoir profiter d'effets modérés, avec ce goût délicieux.

  By M. V. on 13/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : La mejor del armario
  Comentariu : Muy contento con el sabor, es una planta facil de cultivar y muy bondadosa, la RECOMIENDO.. desde Chile autocultivando ( indoor en 12semanas desde germinar, poda apical)

  By C. Z. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Gute Laune
  Comentariu : Das Zeug ist super=) Es macht total Happy und war sehr pflegeleicht. Keine Probleme auch für Anfänger.

  By C. L. on 10/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Ma commande
  Comentariu : Produits bien emballé discret Faut maintenant que ca pousse pour tester le produit. La livraison tres rapide meme avec les fetes

  By T. E. on 31/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Nice one
  Comentariu : Good plant very nice one

  By W. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Bombe
  Comentariu : Super souche 8 semaine et des bud ossi gros que min point merci rqs

  By M. F. on 22/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Good seed of Somango XL
  Comentariu : Yes they arrived my beautiful seed Youpy.

  By G. B. on 12/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : top
  Comentariu : elle est stable, productive et délicieuse, une valeur sure pour moi

  By E. M. on 07/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : Sehr guter Geschmack
  Comentariu : Die Pflanze wächst sehr Indica lästig. Das mir sehr gut gefällt. Der Geschmack ist sehr süß sehr lecker. Alles in allem sehr gute Sorte. Ertrag mittelmäßig

  By T. P. on 11/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Alles bestens!
  Comentariu : Von A bis Z alles zu meiner besten Zufriedenheit. Gerne wieder

  By C. N. on 23/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Bought recently, it has been one of the best thing in my life
  Comentariu : I bought this strain and it has just given me her delicious fruits. Easy to grow, great taste, wonderful to smoke. The potency is speechless. Highly recommended.

  By S. B. on 17/Sep/2019 :
  (4)

  Titlu : Elevada
  Comentariu : Gran sabor y dulzor, elevada duradera que te lleva al clímax

  By C. D. on 12/Sep/2019 :
  (4)

  Titlu : Magnifique
  Comentariu : Tres bonne surprise, tres belle tete, assez compact, beaucoup de trichromes, et bon gout fruité, à réitérer...

  By S. L. on 12/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Super
  Comentariu : La commande est arrivée dans les temps , packaging niquel , petits cadeaux , et 10 seeds de White Widow Gratuites , que demande le peuple ? 10/10

  By L. V. on 01/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Very cool
  Comentariu : La uso para uso diario, muy motivante


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.