• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Îndrăgit pentru gustul său dulce, senzația plăcută de ”high” și aroma fructată, Somango a fost supranumit ”bestia” după mulți ani de maximă popularitate și laude în spațiul virtual. Și-a câștigat numele datorită aromei fructate, îndestulătoare care amintește de gustul tropical al fructului de mango.
 4.5/5 (128) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Comentarii (103)
 • Imagini client (4)

Genetică viguroasă și roditoare

Starea de ”high” se simte încă de la început și îți dă un sentiment înălțător de pace și claritate. Garantat, efectul de ”high” nu te va face să te simți nici obosit și nici moleșit. Din contră, te ajută să te concentrezi pe ceea ce îți dorești, fără să mai fi distras. Datorită concentrației de 18% THC, efectul este foarte puternic și de lungă durată. Este o tulpină perfectă pentru mințile creative, în căutare de inspirație.

A fost conceput inițial pentru a satisface cerința pentru un soi care să creeze un efect de ”high” euforic și clasic, dar fără o stare de letargie. A fost creat prin încrucișarea a două dintre cele mai roditoare și viguroase specii existente, și anume Somango și Critical 47. Este un hibrid testat pe scară largă. Datorită faptului că a devenit tot mai accesibil, are mulți admiratori care profită la maxim de beneficiile aduse de o asemenea achiziție.

O plantă compactă cu muguri viguroși

Somango, planta feminizată, este un mix genetic de 25% Sativa și 75% Indica. Dominanta Indica este răspunzătoare pentru instalarea rapidă a efectului de ”high”. Deși are un aspect compact, planta își menține o anumită eleganță și frumusețe. Crescută în interior, atinge maxim 100 de centimetri și este alegerea ideală pentru cei care își doresc o plată mai mică. Cultivată în exterior, ajunge până la 200 de centimetri înălțime. Are o mulțime de crengi puternice pe care se dezvoltă muguri viguroși. La maturitate, frunzele au nuanțe de purpuriu mătăsos, iar mugurii sunt acoperiți de un strat fin de cristale.

Poate fi recoltată după numai 8 săptămâni de înflorire

Pentru a atinge potențialul maxim de înflorire, perioada recomandată este de 9 săptămâni. Unii cultivatori au descoperit că perioada de înflorire se termină și poate fi recoltată în doar 8 săptămâni. Cultivată în exterior, perioada de recoltare este la sfârșitul lunii septembrie.

Crescută în interior, în condiții corespunzătoare: suficientă apă, nutrienți, control strict al umidității, recolta poate ajunge până la 575 g/m2. Când este crescută în natură, recolta poate ajunge la 600 g/materie uscată.

Ideală pentru începători și experți

Este lăudată ca fiind ca o plantă potrivită atât pentru novici, dar și pentru cei experimentați. Este o plantă destul de rezistentă, ceea ce o face ușor de întreținut. Deși robustă, tendința de a crește într-o manieră compactă împreună cu mărimea impresionantă a mugurilor care creează un foliaj foarte dens, o fac să fie o plantă ce are nevoie de o îngrijire atentă. Controlul strict al umidității din mediul în care este crescută ajută la prevenirea mucegaiului și îi asigură o dezvoltare sănătoasă și muguri mari, viguroși.

Somango XL data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 18%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 200 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Somango x Critical 47
Tip: Sativa 25% Indica 75%
Efect: Moleșitor și puternic
Climat: Călduț
Aromă: Fruity

  De J. B. on 29/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : SoMango
  Cometariu : Au top !!

  De N. V. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Somango y chesse
  Cometariu : Se demoraron un poco pero ya alfin estan en mi poder viendo como crecen sanamente , blesss

  De J. S. on 17/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Un délice
  Cometariu : Pousse sans trop d'occupation, bon rendement et goût au top. Aussi bien pour les pros que les débutants

  De B. J. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Excellent
  Cometariu : 40 graines achetés à la Spannabis 2019, comme la Spécial Queen #1 germination à un taux de 100 % ! Jamais vu ça auparavant.. Une bonne qualité de smoke, un parfum doux et fruité. Récolte conséquente.

  De V. D. on 04/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Somango
  Cometariu : Les graines de se site sont vraiment magique Sa pousse assez vite je suis vraiment content !

  De M. H. on 28/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Somango xl
  Cometariu : Alles bestens,schnelle Lieferung und gute Keimung wie immer! Mal sehen was daraus wird.

  De S. S. on 27/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Ottimo
  Cometariu : Frutti buonissimi

  De J. N. on 26/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Somango
  Cometariu : Recomendable

  De H. M. on 22/May/2020 :
  (4)

  Titlu : Plante robuste !!
  Cometariu : Aucun soucis même après plusieurs carences !

  De M. L. on 19/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Germination
  Cometariu : Colis bien reçu, toutes les graines ont germé, les plantules sont sorties sans problèmes. Ce site propose des semences de bonne qualité.

  De R. S. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titlu : nickel
  Cometariu : je les deja fumer il y a un petit temps et je la recommande tres bonne weed

  De P. E. on 15/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Ottima genetica
  Cometariu : Consigliato

  De C. V. on 13/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Somango XL Amazing!
  Cometariu : These strain was one of the best weed I have ever had, so much flavor and such beautiful buds, its great!

  De R. R. on 12/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Belle plante
  Cometariu : Plante toujours en croissance, je prèfere le dire je n'ai JAMAIS EU de problème de germination. Enfin bref, structure de la planre très compacte, beaucoup plus compacte que ma Super skunk (autre banque) elle est dans un pot de 5.5L micro grow ( pour le coup j'avais déjà réaliser une NL auto dans un pot de 5.5L et le rendement était au rendez vous, cetait ma première culture en plus, donc 0 palissage). Comme certains l'avait déjà mentionner, une odeur très forte déjà présente alors que la plante n'est même pas en floraison ni en préfloraison. D'ailleurs cette odeur me rappelle très fortement à lodeur qu'avait la OG Kush pendant son stade de préfloraison, j'espère que ma SOMANGO changera d'odeur en floraison sinon cest pas drôle d'avoir les mêmes arômes ( terreux et un peu skunk a la fois). Un grand merci a Royal Queen Seeds, clairement le meilleur site pour la livraison et les choix des produits, etant un novice, j'ai pu faire pousser des graines de chez RQS sans trop d'effort, je recommanderai toujours ce site

  De Q. V. on 11/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Best yield ever had
  Cometariu : Really good seeds, all of them have germinated. The fruit was really good, tasty and full of resin. 5/5


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
From M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

From Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.