• Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Somango x Critical 47

Îndrăgit pentru gustul său dulce, senzația plăcută de ”high” și aroma fructată, Somango a fost supranumit ”bestia” după mulți ani de maximă popularitate și laude în spațiul virtual. Și-a câștigat numele datorită aromei fructate, îndestulătoare care amintește de gustul tropical al fructului de mango.
(215)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 7.12
3x
€ 18.75
5x
€ 28.12
10x
€ 52.50
25x
€ 105.00
On sale!
Pret Redus!
€ 18.75

€ 25.00 (-25%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Comentarii (183)
 • Imagini client (5)

Semințele Somango XL provin din tulpinile părinte Somango și Critical 47

Starea de ”high” se simte încă de la început și îți dă un sentiment înălțător de pace și claritate. Garantat, efectul de ”high” nu te va face să te simți nici obosit și nici moleșit. Din contră, te ajută să te concentrezi pe ceea ce îți dorești, fără să mai fi distras. Datorită concentrației de 18% THC, efectul este foarte puternic și de lungă durată. Este o tulpină perfectă pentru mințile creative, în căutare de inspirație.

A fost conceput inițial pentru a satisface cerința pentru un soi care să creeze un efect de ”high” euforic și clasic, dar fără o stare de letargie. A fost creat prin încrucișarea a două dintre cele mai roditoare și viguroase specii existente, și anume Somango și Critical 47. Este un hibrid testat pe scară largă. Datorită faptului că a devenit tot mai accesibil, are mulți admiratori care profită la maxim de beneficiile aduse de o asemenea achiziție.

O plantă compactă cu muguri viguroși

Somango, planta feminizată, este un mix genetic de 25% Sativa și 75% Indica. Dominanta Indica este răspunzătoare pentru instalarea rapidă a efectului de ”high”. Deși are un aspect compact, planta își menține o anumită eleganță și frumusețe. Crescută în interior, atinge maxim 100 de centimetri și este alegerea ideală pentru cei care își doresc o plată mai mică. Cultivată în exterior, ajunge până la 200 de centimetri înălțime. Are o mulțime de crengi puternice pe care se dezvoltă muguri viguroși. La maturitate, frunzele au nuanțe de purpuriu mătăsos, iar mugurii sunt acoperiți de un strat fin de cristale.

Poate fi recoltată după numai 8 săptămâni de înflorire

Pentru a atinge potențialul maxim de înflorire, perioada recomandată este de 9 săptămâni. Unii cultivatori au descoperit că perioada de înflorire se termină și poate fi recoltată în doar 8 săptămâni. Cultivată în exterior, perioada de recoltare este la sfârșitul lunii septembrie.

Cultivate la interior și tratate cu apă, nutrienți și un control adecvat al umidității, semințele de canabis Somango XL îți pot oferi o productivitate de până la 575 g/m². Când este crescută în natură, recolta poate ajunge la 600 g/materie uscată.

Ideală pentru începători și experți

Este lăudată ca fiind ca o plantă potrivită atât pentru novici, dar și pentru cei experimentați. Este o plantă destul de rezistentă, ceea ce o face ușor de întreținut. Deși robustă, tendința de a crește într-o manieră compactă împreună cu mărimea impresionantă a mugurilor care creează un foliaj foarte dens, o fac să fie o plantă ce are nevoie de o îngrijire atentă. Controlul strict al umidității din mediul în care este crescută ajută la prevenirea mucegaiului și îi asigură o dezvoltare sănătoasă și muguri mari, viguroși.

Somango XL data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 18%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 200 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Somango x Critical 47
Tip: Sativa 25% Indica 75%
Efect: Moleșitor, Puternic
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat

  De R. L. În 16/May/2024 :

  Titlu : Che botta!!
  Cometariu : Potentissima!!!

  De M. C. În 28/Feb/2024 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Ho acquistato un seme di questa varietà e già, dopo 4 mesi dall'acquisto, si vede la prima radichetta spuntare! Seme freschissimo! Contenta di aver acquistato da voi durante il black friday 🥰

  De M. K. În 23/Feb/2024 :

  Titlu : Jake
  Cometariu : Very pleasant strain, no duds and easy to work with.

  De G. R. În 09/Jan/2024 :

  Titlu : Gg
  Cometariu : Très bon rendement un peu moin de 780 g avec un pied plutôt cool 👍 et ce goût fruité parfait ! Je conseille

  De M. F. În 27/Dec/2023 :

  Titlu : Muito boa
  Cometariu : Muito aromática, fácil crescimento e bons rendimentos. Recomendo 😉

  De S. L. În 19/Dec/2023 :

  Titlu : France
  Cometariu : Un goût et une odeur incroyable !

  De E. M. În 28/Nov/2023 :

  Titlu : All good
  Cometariu : Effect as described really stoned

  De C. L. În 28/Nov/2023 :

  Titlu : fein zufrieden
  Cometariu : also ich bin fein zufrieden, gerade den Geruch beim Anbau mag ich. :D ansonsten ist der Ertrag auch gut und Geschmack/Wirkung top ich bin aber sowieso zufrieden mit den Samen von RQS!

  De M. W. În 14/Nov/2023 :

  Titlu : IM IMPRESSED
  Cometariu : WOW 👌. OK I won these seeds on a twitter comp. Didn't expect much from them. IM SHOCKED. All seeds spouted. Plants took some serious abuse but somehow managed harvest looking good. Dried n cured 2 in weeks so far n sneeky taster shows they tastes and smell as good as they look. In my top 3 😁 I'll be back. Bank on it.

  De K. H. În 13/Nov/2023 :

  Titlu : sosomango
  Cometariu : super good, I recommend it!

  De V. D. În 13/Nov/2023 :

  Titlu : Miss weedy
  Cometariu : Coucou la team, Nous arrivons à la 5ème semaines de floraison et je la trouve sublime ! Hâte de la déguster dans plusieurs semaines. Je vous ferais un retour gustatif prochainement.

  De M. S. În 06/Nov/2023 :

  Titlu : Somango XL im Garten angebaut
  Cometariu : Auf dem Feld angebauter Somango brachte bei mir dicke, harzige Blüten hervor. Einfache Kultivierung ohne Probleme. Wunderschöner und kraftvoller Raucheffekt. Ich empfehle Samen dieser Sorte von RQS.

  De Y. D. În 25/Oct/2023 :

  Titlu : Somango XL
  Cometariu : Nun, ich muss sagen, dass sie die Statistik ändern müssen. Sie hatte 2,6 Meter. Guten Rauch an alle :D LG Yeti

  De C. K. În 28/Sep/2023 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Alle guten Dinge sind drei und das ist eine davon einer meiner Lieblingssorten top gekeimt der Duft der Geschmack der Hammer einfach nur weiter zu empfehlen der ertrage konnte sich sehen lassen

  De B. S. În 12/Sep/2023 :

  Titlu : Trip.Art
  Cometariu : alle samen schnell gekeimt,einfach zu growen, ertragreich ,lecker, gewohnte RQS Qualität 💚💚💚


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

From Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.