• Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush

Critical Kush

Critical Mass x OG Kush

În lumea crescătorilor de canabis, hibrizii care pun în evidență cele mai bune calități a două tulpini diferite, au devenit cele mai populare varietăți disponibile. Semințele de canabis feminizate Critical Kush sunt un exemplu excelent în acest sens. Din încrucișarea lui Critical Mass cu OG Kush, cultivatorii au creat această tulpină cu conținut ridicat de THC. 
(283) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Comentarii (237)
 • Imagini client (3)

Semințe de canabis Critical Kush: experimentează urmașul lui Critical și OG Kush

Această indica puternică derivă dintr-un amestec de Critical și OG Kush. Acest amestec de Kush este o tulpină cu dominantă Indica care are o înălțime medie și este ideală pentru suprafețe limitate. Totuși, recolta este excelentă în comparație cu înălțimea sa, producând o medie de 500-550 grame pe metru pătrat. Acest randament se datorează în principal numărului mare de flori per plantă, care la rândul lor produc un număr considerabil de muguri. Cu o perioadă de înflorire de 55 până la 60 de zile, este un hibrid ce asigură o recoltă rapidă.

Semințele de canabis Critical Kush de la Royal Queen Seeds sunt ideale pentru o sesiune de fumat relaxantă. Conținutul ridicat de THC este un adjuvant excelent pentru relaxarea corpului și a minții și pentru alinarea durerii și diminuarea stresului. Cu toate acestea, nu este atât de tare încât să te lase inactiv pentru mult timp. Mai degrabă, îi ajută pe consumatori să se elibereze de stres și de tensiunile acumulate, în timp ce aceștia rămân activi și apți să își continue sarcinile cotidiene. Este bună de fumat și înainte de culcare, asigurând un somn liniștit și neîntrerupt.

Tulpina Critical Kush oferă o aromă excelentă alături de un efect plăcut, dar nu copleșitor de puternic. Are o savoare pământie, cu tente aromate și picante. Unele tulpini au un gust foarte pregnant și nu oferă o experiență de fumat satisfăcătoare. Prin contrast, acest soi este un mix senzațional între aroma puternică și nuanțe mai subtile, ceea ce îți permite să îl savurezi din plin.

Fum bogat, plin de aromă

Dacă ești interesat să cultivi și să încerci acest hibrid interesant, poți cumpăra semințe de Critical Kush direct de la Royal Queen Seeds. Acest soi se diferențiază clar de celelalte tulpini hibrid de Kush. Cu toate că îți va da un efect puternic, satisfăcător, nu te va țintui toată ziua pe canapea. Fumul bogat și aromat va mulțumi și cele mai pretențioase gusturi cu aroma sa puternică și totuși subtilă. Este o plantă de talie medie, cu recolte mari, fiind potrivită pentru suprafețe mici sau pentru cei care o cresc în interior și își doresc să obțină o producție maximă.

Așadar, dacă ești în căutarea unei tulpini noi care să îți ofere o experiență plăcută, un efect agreabil și de lungă durată sau pur și simplu vrei să îți sporești producția, atunci acest hibrid s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Royal Queen Seeds îți oferă aceste semințe la un preț accesibil. Încearcă acum această tulpină excelentă de Kush, chiar astăzi. Vei avea parte de recolte masive, de bună calitate, de plante cu conținut ridicat de THC, care odată uscate așteaptă să fie fumate în doar câteva săptămâni.

Critical Kush data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 20%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Critical x OG Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
Aromă: Fructat, Înțepător, Pământie, Pin

  De R. K. În 11/Jun/2024 :

  Titlu : René
  Cometariu : Gute Lieferung, sind aber vorerst im Kühlschrank zur Reserve.

  De G. L. În 21/Sep/2023 :

  Titlu : Kiff
  Cometariu : Bravo, une de mes favorites, un goût kush plus fruité

  De A. C. În 19/May/2023 :

  Titlu : Una favola
  Cometariu : Crescita vigorosa dai primi giorni....fiori buonissimi ,complimenti a royalgueenseeds

  De U. P. În 03/May/2023 :

  Titlu : connects to inner you
  Cometariu : I had a good yield outdoor. Harvest was in early October because I wasn't aware that the flowers are more leafy than with buds. A bit of mould formed due to that - my fault though. The effect is grounding, it lets you sink into yourself and focus. When smoking a lot, it can be even transcendental.

  De F. U. În 02/Feb/2023 :

  Titlu : non male
  Cometariu : molto buona consiglio di provarla

  De S. B. În 12/Dec/2022 :

  Titlu : nice
  Cometariu : i like it

  De F. H. În 15/Nov/2022 :

  Titlu : 100% sprout rate
  Cometariu : I ordered the first time. Ordered 5 seeds and all 5 sprouted. One little beauty died, but that was my mistake. The shipping took about 10 days and was very discrete from spain.

  De S. R. În 30/Sep/2022 :

  Titlu : Amazing
  Cometariu : Super Seeds, alle gekeimt.

  De F. W. În 21/Jun/2022 :

  Titlu : Kickers68
  Cometariu : Excellent rapport qualité prix

  De C. M. În 06/Jun/2022 :

  Titlu : Nice and frosty
  Cometariu : Didn't grow very tall but what it lacked in height it made up for in width, grew as wide as it did high and packed full dense frosty buds

  De R. S. În 29/May/2022 :

  Titlu : Top
  Cometariu : Super variété. Grosses têtes parfumées.

  De S. S. În 29/May/2022 :

  Titlu : Sabri
  Cometariu : Nice genetic...

  De T. P. În 26/Apr/2022 :

  Titlu : BEST SEEDS EVER!!
  Cometariu : Best seeds, nothing else to say. Will order many many times more.

  De F. R. În 02/Dec/2021 :

  Titlu : T.J.
  Cometariu : Super Seeds, alle gekeimt, pflanzen nicht zu gross.

  De K. P. În 10/Oct/2021 :

  Titlu : Great for outdoor
  Cometariu : One of the few strains that still does pretty well without high maintenance in the North European wet climate. In a big pot they got about 1,8m high. Very strong body high.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-easy-boost-organic-nutrition.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-easy-grow-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-easy-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.