• Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush
 • Critical Kush

Critical Kush

În lumea crescătorilor de canabis, hibrizii care pun în evidență cele mai bune calități a două tulpini diferite, au devenit cele mai populare varietăți disponibile. Critical Kush este un astfel de hibrid. Din încrucișarea lui Critical Mass cu OG Kush, cultivatorii au creat această tulpină cu conținut ridicat de THC. Cu o aromă puternică și bogată, îți asigură o experiență deosebită.
(245) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 6.80
3x
€ 17.20
5x
€ 26.00
10x
€ 48.00
25x
€ 96.00
On sale!
Pret Redus!
€ 17.20

€ 21.50 Inclusiv taxe (-20%)

Cumpără și câștigă 18 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Comentarii (211)
 • Imagini client (5)

Recoltă bună pentru o plantă de talie medie

Acest amestec de Kush este o tulpină cu dominantă Indica care are o înălțime medie și este ideală pentru suprafețe limitate. Totuși, recolta este excelentă în comparație cu înălțimea sa, producând o medie de 500-550 grame pe metru pătrat. Acest randament se datorează în principal numărului mare de flori per plantă, care la rândul lor produc un număr considerabil de muguri. Cu o perioadă de înflorire de 55 până la 60 de zile, este un hibrid ce asigură o recoltă rapidă.

Semințele de canabis Critical Kush de la Royal Queen Seeds sunt ideale pentru o sesiune de fumat relaxantă. Conținutul ridicat de THC este un adjuvant excelent pentru relaxarea corpului și a minții și pentru alinarea durerii și diminuarea stresului. Cu toate acestea, nu este atât de tare încât să te lase inactiv pentru mult timp. Mai degrabă, îi ajută pe consumatori să se elibereze de stres și de tensiunile acumulate, în timp ce aceștia rămân activi și apți să își continue sarcinile cotidiene. Este bună de fumat și înainte de culcare, asigurând un somn liniștit și neîntrerupt.

Critical Kush are un gust deosebit ce se îmbină perfect cu efectul plăcut, dar nu foarte puternic. Are o savoare pământie, cu tente aromate și picante. Unele tulpini au un gust foarte pregnant și nu oferă o experiență de fumat satisfăcătoare. Prin contrast, acest soi este un mix senzațional între aroma puternică și nuanțe mai subtile, ceea ce îți permite să îl savurezi din plin.

Fum bogat, plin de aromă

Dacă ești interesat să cultivi și să încerci acest hibrid interesant, poți cumpăra semințe de Critical Kush direct de la Royal Queen Seeds. Acest soi se diferențiază clar de celelalte tulpini hibrid de Kush. Cu toate că îți va da un efect puternic, satisfăcător, nu te va țintui toată ziua pe canapea. Fumul bogat și aromat va mulțumi și cele mai pretențioase gusturi cu aroma sa puternică și totuși subtilă. Este o plantă de talie medie, cu recolte mari, fiind potrivită pentru suprafețe mici sau pentru cei care o cresc în interior și își doresc să obțină o producție maximă.

Așadar, dacă ești în căutarea unei tulpini noi care să îți ofere o experiență plăcută, un efect agreabil și de lungă durată sau pur și simplu vrei să îți sporești producția, atunci acest hibrid s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Royal Queen Seeds îți oferă aceste semințe la un preț accesibil. Încearcă acum această tulpină excelentă de Kush, chiar astăzi. Vei avea parte de recolte masive, de bună calitate, de plante cu conținut ridicat de THC, care odată uscate așteaptă să fie fumate în doar câteva săptămâni.

Critical Kush data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 20%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Contextul Genetic: Critical x OG Kush
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic
Climat: Călduț
Aromă: Fructat, Înțepător, Pământie, Pin

  De E. B. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : gouteurné
  Cometariu : vraiment bonne qualité,de bons aromes , assomante tres bon produit

  De A. B. În 01/Apr/2021 :

  Titlu : Critical kush
  Cometariu : Consegna precisa, ottimi semi germinati tutti, varietà molto vigorosa e resistente.

  De T. P. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Great
  Cometariu : Nice strain but unfortunately one didn't activate

  De C. S. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : First buy
  Cometariu : Swift delivery and well packed products

  De M. P. În 22/Mar/2021 :

  Titlu : Critical
  Cometariu : Dobrej vzorek

  De A. D. În 10/Mar/2021 :

  Titlu : critical kush
  Cometariu : pousse rapide et livraison au top. RAS

  De S. P. În 10/Mar/2021 :

  Titlu : They grow like crazy
  Cometariu : Topped twice in 6 weeks. Now flipped to 12/12.. They grow and grow and grow.. Im gonna get so much weed from them 5 plants. Yaay

  De M. N. În 02/Mar/2021 :

  Titlu : recenze
  Cometariu : Naprostá spokojenost! Good!

  De A. B. În 10/Feb/2021 :

  Titlu : top tier quality
  Cometariu : As always, royal queen seeds doesn't dissapoint. A bit on the pricer side but definitely worth it.

  De M. O. În 01/Feb/2021 :

  Titlu : Thumbs up
  Cometariu : First time customer. 9 out of 10 seeds poped up and now they are growing like crazy. Also recieved 1 free Critical seed. That makes me happy. For real.

  De M. P. În 01/Feb/2021 :

  Titlu : Passi
  Cometariu : Acheter 3 graines tous prise. Vraiment parfait

  De G. B. În 08/Jan/2021 :

  Titlu : Tutto Perfetto!
  Cometariu : Rapidissimi

  De C. D. În 22/Dec/2020 :

  Titlu : Good.....
  Cometariu : Parfait et rapide

  De K. T. În 10/Dec/2020 :

  Titlu : Kev
  Cometariu : Germination rapide. Feuilles vraiment magnifiques et pousse plus que correct elle vont être magnifique ! Hâte d’être à la récolte. Nouveau client RQS je n’ai pour l’instant rien à redire quand aux qualités des graines qui sont vraiment au RDV ( et je suis très exigeant ) !

  De D. H. În 23/Nov/2020 :

  Titlu : Critical kush
  Cometariu : Well pleased every seed germinated


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Strain Family: Kush

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.