Critical Kush

În lumea crescătorilor de canabis, hibrizii care pun în evidență cele mai bune calități a două tulpini diferite, au devenit cele mai populare varietăți disponibile. Critical Kush este un astfel de hibrid. Din încrucișarea lui Critical Mass cu OG Kush, cultivatorii au creat această tulpină cu conținut ridicat de THC. Cu o aromă puternică și bogată, îți asigură o experiență deosebită.
 4.5/5 (158) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Reviews (134)
 • Customer pictures (5)

Recoltă bună pentru o plantă de talie medie

Acest amestec de Kush este o tulpină cu dominantă Indica care are o înălțime medie și este ideală pentru suprafețe limitate. Totuși, recolta este excelentă în comparație cu înălțimea sa, producând o medie de 500-550 grame pe metru pătrat. Acest randament se datorează în principal numărului mare de flori per plantă, care la rândul lor produc un număr considerabil de muguri. Cu o perioadă de înflorire de 55 până la 60 de zile, este un hibrid ce asigură o recoltă rapidă.

Semințele de canabis Critical Kush de la Royal Queen Seeds sunt ideale pentru o sesiune de fumat relaxantă. Conținutul ridicat de THC este un adjuvant excelent pentru relaxarea corpului și a minții și pentru alinarea durerii și diminuarea stresului. Cu toate acestea, nu este atât de tare încât să te lase inactiv pentru mult timp. Mai degrabă, îi ajută pe consumatori să se elibereze de stres și de tensiunile acumulate, în timp ce aceștia rămân activi și apți să își continue sarcinile cotidiene. Este bună de fumat și înainte de culcare, asigurând un somn liniștit și neîntrerupt.

Critical Kush are un gust deosebit ce se îmbină perfect cu efectul plăcut, dar nu foarte puternic. Are o savoare pământie, cu tente aromate și picante. Unele tulpini au un gust foarte pregnant și nu oferă o experiență de fumat satisfăcătoare. Prin contrast, acest soi este un mix senzațional între aroma puternică și nuanțe mai subtile, ceea ce îți permite să îl savurezi din plin.

Fum bogat, plin de aromă

Dacă ești interesat să cultivi și să încerci acest hibrid interesant, poți cumpăra semințe de Critical Kush direct de la Royal Queen Seeds. Acest soi se diferențiază clar de celelalte tulpini hibrid de Kush. Cu toate că îți va da un efect puternic, satisfăcător, nu te va țintui toată ziua pe canapea. Fumul bogat și aromat va mulțumi și cele mai pretențioase gusturi cu aroma sa puternică și totuși subtilă. Este o plantă de talie medie, cu recolte mari, fiind potrivită pentru suprafețe mici sau pentru cei care o cresc în interior și își doresc să obțină o producție maximă.

Așadar, dacă ești în căutarea unei tulpini noi care să îți ofere o experiență plăcută, un efect agreabil și de lungă durată sau pur și simplu vrei să îți sporești producția, atunci acest hibrid s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Royal Queen Seeds îți oferă aceste semințe la un preț accesibil. Încearcă acum această tulpină excelentă de Kush, chiar astăzi. Vei avea parte de recolte masive, de bună calitate, de plante cu conținut ridicat de THC, care odată uscate așteaptă să fie fumate în doar câteva săptămâni.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Critical x OG Kush
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Extremely stoned long-lasting & body relaxing
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Woody

  By P. D. on 27/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Critical kush
  Comentariu : Recomendo

  By B. J. on 23/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Love everything
  Comentariu : I love the strain and the fact that you get free shipping, seeds and gifts with every shipment! Would definitely recommend trying these seeds!

  By S. K. on 21/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Critical Kush
  Comentariu : Due to the high Critical Kush THC combined with the ICE I intend to make Rick Simpson's oil from it. I just don't have time before surgery. Okay, maybe one day ...

  By M. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Hervorragende Qulität
  Comentariu : Kann ich nur weiter empfehlen !

  By T. G. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Parfait
  Comentariu : Envoi rapide, bien emballé. 5/5 germées en 3J.

  By A. K. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Grow
  Comentariu : Perfekto

  By P. G. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Reliable, great value, great service
  Comentariu : Extremely happy with Critical Kush and the service from Royal Queen is always excellent.

  By A. R. on 08/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : Beste Ergebnisse
  Comentariu : Es lief vom Anbau bis zur Ernte alles top. Beste Ergebnisse

  By P. K. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : FANTASTIC
  Comentariu : I love these terps... never smelled a better one!!

  By T. D. on 30/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Forte
  Comentariu : Apres une bonne selection de plants et varietes kush.j ai trouver ici une nouvelle plante mere.tres tres forte.gout succulent.plante magnifique assez resistante et qui demande peu d angrais.je dirai recolte mi octobre au niveau medieraneen.et 60 jours en interieur.

  By B. H. on 27/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Parfait
  Comentariu : Moins de 48h de germination les 5/5 top

  By E. M. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Titlu : Superbe
  Comentariu : Reçues en cadeau, et pourtant une très belle et conséquente plante.

  By M. S. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Absolut zufrieden
  Comentariu : Mir gefällt absolut wie sich diese Planze entwickelt mit denn Wachstum war ich sehr zufrieden. Bei mir sind alle auf gegangen und auch tüchtig gewachsen. Ertrag bin ich eben so zufrieden.

  By C. F. on 13/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Coup de coeur 🤩
  Comentariu : Deuxième test smoke live 1 mois de curing 🤪dur dur bref quoi dire merci rqs pour c'est graines gratuites et quelle weeds de oufs!!!odeurs très complexe de diesel et de lavande sur fond acidulé et le goût la même je suis tombé sous le charme aie aie aie.nouveaux goûts pour ma part elle ont tirés les 2 sur la og kush.coupe apex pour une qui a fait 80g sec et l'autre méga tête de 35g sec que j'ai était obligé de coupé démarrage de moisissures donc privilégier la coupe apex. Je suis un vieux fumeur et habitué au weeds hollandaise,goûts comme thc au dessus de tout coffee commercial merci à vous au plaisirs

  By P. W. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Pete243
  Comentariu : Lovely plant


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.