• Larry OG

Larry OG

aka Lemon Larry, Sour Larry, Zour Larry

Dacă vrei să crești Cali Kush, te afli în locul potrivit. Îți prezentăm Larry OG, o tulpină clasică din California originară din însoritul Orange County. Conform tradiției RQS, crescătorii noștri au recreat această mult iubită OG și au pus-o la dispoziția cultivatorilor de pretutindeni. Ia-ți semințele azi și nu mai pierde nicio secundă cultivând altceva în afară de această tulpină puternică!
Număr de semințe:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Pret Redus!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Larry OG: epitomul tulpinii clasice Cali

Cunoscute și sub denumirea de Lemon Larry sau Zour Larry, semințele Larry OG produc flori excepționale care păstrează mirosul original OG pentru care această tulpină este cunoscută și iubită. Cu un echilibru perfect de genetică indica și sativa, Larry OG este ușor de cultivat și oferă rezultate deosebit de bune la interior. Cu semințele noastre feminizate Larry OG, poți uita de zborul spre Cali pentru a obține o iarbă grozavă – căci în câteva săptămâni, acest hibrid rezistent te va răsplăti cu o iarbă adevărată OG care va răspunde tuturor exigențelor (și chiar mai mult!).

Semințe de canabis Larry OG — o combinație între OG Kush și SFV OG

Semințele Larry OG provin de pe tronul regalității OG. Fiind urmașele atotputernicelor OG Kush și SFV OG (o variantă unică de OG Kush originară din Valea San Fernando), acest hibrid trebuie să se ridice la nivelul pretențiilor. Această tulpină nebună Cali te va răsplăti cu iarbă OG de top, plină de arome dulci de citrice și note pământoase, precum și un high puternic, dar echilibrat și versatil - ceva ce nu este ușor de găsit în lumea tulpinilor OG.

Efectele și aromele tulpinii Larry OG

Fidelă moștenirii sale genetice, Larry OG produce arome puternice de citrice și note pământoase. Culege una dintre florile sale mari, de culoare verde mentă, și vei fi lovit de un val puternic de lămâie alături de note pământoase și de pin proaspăt. Cunoscătorii cu experiență ar putea, de asemenea, să remarce notele subtile picante și cu iz de plante medicinale ale acestei tulpini. Inhalează fumul dulce sau vaporii săi și Larry OG te va răsplăti cu arome acidulate de citrice. La expirare, te vei bucura de o aromă de combustibil, precum și de note persistente de boabe de piper negru. Având 22% THC, Larry OG este puternică și îți infuzează imediat mintea cu energie cerebrală. După un timp, efectele sale se răspândesc în corp, lăsându-te într-o stare de moleșeală perfectă pentru a te relaxa acasă. Totuși, spre deosebire de multe tulpini OG clasice, această tulpină este potrivită pentru un fumat ușor, care, în doza potrivită, te va lăsa într-o stare funcțională și cu putere de concentrare.

Creșterea semințelor Larry OG acasă

Acest hibrid 50/50 indica/sativa crește rapid și ajunge la înălțimi ușor de gestionat. Te poți aștepta să obții plante la interior care măsoară 80–120 cm și plante de exterior care vor atinge 140–180 cm. În primul caz, Larry OG poate fi gata de recoltare după 8-10 săptămâni de înflorire și poate produce până la 500 g/m². În aer liber, această tulpină OG clasică poate produce până la 500 g/plantă la începutul lunii octombrie. Ce mai aștepți? Comandă acum semințele tale Larry OG și începe să crești iarbă adevărată Cali la tine acasă chiar astăzi!

Larry OG data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: OG Kush x SFV OG Kush
THC: 22%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Tip: Sativa 50% Indica 50%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Efect: Înălțător, Moleșeală fizică, Relaxant fizic
Aromă: Citrice, De combustibil, Pământie, Pin
Climat: Veri scurte
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.