• Grape Ape
 • Grape Ape

Grape Ape

Afghani x Mendocino Purps x Skunk #1

Unele tulpini îți dau o dispoziție pozitivă și te ajută să începi ziua cu dreptul; altele te vor calma și relaxa atunci când haosul vieții de zi cu zi aproape se încheie. Grape Ape se încadrează la cele din urmă. Este nevoie doar de câteva fumuri și vei simți că grijile tale se evaporă și senzațiile de liniște și relaxare vor prinde contur. Aromele de fructe și cele înțepătoare sunt un mare bonus!
(6) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Pret Redus!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Semințele Grape Ape: liniștea este la doar câteva fumuri distanță

Dacă îți dorești odihnă serioasă și recuperare, aprinde această tulpină puternică cu dominanță indica pentru a-ți relaxa toți mușchii din corp. Tulpina noastră Grape Ape va provoca un high puternic care te va face să uiți de tot și să te relaxezi pur și simplu.

Grape Ape: urmașul lui Afghani, Mendocino Purps, & Skunk #1

Din când în când, crescătorii de canabis devin extrem de ambițioși, la fel ca echipa noastră atunci când a conceput Grape Ape. După o inspirație pe bază de plante, ei au demarat un proiect în care au folosit trei specii legendare, precum Afghani, Mendocino Purps și Skunk #1. După câteva reajustări, au reușit să stabilizeze semințele de Grape Ape cu dominanță indica. Având un profil genetic de 90% indica, arome contrastante de bomboane și note înțepătoare, și în plus o perioadă scurtă de înflorire, această tulpină oferă cu siguranță ceva unic.

Tulpina Grape Ape: efecte & arome

Tulpina de canabis Grape Ape oferă un high relaxant profund, liniștitor și puternic. Fiind foarte diferit de soiurile energizante și cerebrale, acest soi exercită un efect opus. La câteva minute după ce fumezi acești muguri, care au un conținut de THC de 20%, vei simți cum pleoapele ți se fac mai grele; tensiunea ți se eliberează și pofta de mâncare crește. De fiecare dată când tragi un fum, te vei bucura de arome puternice de afine, pământ, bomboane și note înțepătoare.

Tulpina Grape Ape: caracteristici de creștere

Grape Ape reușește să impresioneze de fiecare dată în camera de cultivare sau în grădină. Plantele de la interior rămân la o înălțime compactă de 60–100 cm și produc până la 500 g/m² după o scurtă etapă de înflorire de 7–9 săptămâni. Plantele de la exterior ajung la 190 cm și oferă o producție de până la 600 g/plantă, fiind gata de recoltat la sfârșitul lunii septembrie.

Grape Ape data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
THC: 20%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 10% Indica 90%
Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 190 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 500 - 600 gr/plant
Climat: Veri scurte
Efect: Calmant, Induce somnul, Relaxant fizic
Aromă: Afine, Dulce, Pământie, Puturos

  De A. O. În 16/May/2024 :

  Titlu : Grape ape 14 days in
  Cometariu : Looks great and strong

  De J. H. În 25/Apr/2024 :

  Titlu : Grape ape in veg
  Cometariu : With organic nutrients and organic soil in veg my plants 19 inches so far topped tho. At 30 inches I'll flower. I've seen people post they haven't gotten your seeds and I think that's bullshit. I've spent a few grand at this place and have never had an issue.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.