• Sherbet Queen
 • Sherbet Queen
 • Sherbet Queen

Sherbet Queen

Oferă-i minții tale o explozie de stimuli fructați. Sherbet Queen este o indica care elimină stereotipurile obișnuite deoarece induce un high puternic atât asupra minții, cât și asupra corpului. Împărtășind genele celebrei Girl Scout Cookies, aromele ei delicioase și seducătoare și atributele medicinale puternice, oferă o experiență binefăcătoare. Fă-ți timp și bucură-te de aventura euforică.
(108) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 7.60
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 56.00
25x
€ 112.00
On sale!
Pret Redus!
€ 20.00

€ 25.00 (-20%)

Cumpără și câștigă 20 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (93)
 • Imagini client (5)

Sherbet Queen: O Aromă Atât De Generoasă, Vei Savura Fiecare Fum

Sherbet Queen vine la pachet cu atât de multe calități dezirabile, că este dificil să știi de unde să începi. Am putea începe cu aroma delicată a fructelor de pădure care îți devorează simțurile, sau cu filamentele portocalii care strălucesc în lumina soarelui. Am putea chiar să insistăm asupra moștenirii ei incredibile, fiind descendenta directă a celebrei Girl Scout Cookie. În schimb, vom începe cu ceea ce o face pe Sherbet Queen să fie atât de dorită de o gamă largă de consumatori recreaționali, precum și medicinali.

Sherbet Queen — Sunset Sherbet și Pink Panties în armonie

Ne bucurăm de genetica Sherbet Queen prin bunăvoința a două tulpini speciale, Sunset Sherbet și Pink Panties.

Sunset Sherbet este ea însăși un amestec de Pink Panties și GSC și a înzestrat Sherbet Queen cu câteva arome fructate delicioase. Pe de altă parte, Pink Panties este un amestec de Burmese și Florida Kush, care oferă o notă puternică de lămâie, urmată de un gust erbaceu.

Alungă stresul vieții moderne

High-ul intens nu este tipic unei tulpini dominante indica în proporție de 85%. În mod obișnuit, fumătorii se pot aștepta ca o astfel de indica să-i moleșească până la imobilizare, blocați în canapea, în timp ce atributele sedative își continuă magia asupra disconfortului și a durerilor. Într-adevăr, high-ul conține astfel de elemente; totuși, se remarcă trăsăturile înălțătoare, energetice și creative ale sativa. Ai nevoie de o întreagă după-amiază pentru a aprecia complexitatea high-ului Sherbet Queen. Cu toate acestea, opțiunea de a fi productiv este încă prezentă.

În cazul în care stresul vieții moderne începe să ia amploare, ea reprezintă remediul perfect. Calmează ușor fizicul, fiind extrem de eficientă atunci când vine vorba de a elimina anxietatea și grijile. Cu un conținut ridicat de THC, aromele sublime, pământii și high-ul uluitor își vor crea drumul spre fiecare centimetru al corpului tău.

Rezistentă, robustă șI ușor de cultivat

Poate că singurul compromis pentru un high atât de plăcut sunt mugurii medii pe care îi produce. Din fericire, nu are nevoie de prea multă îngrijire în timpul etapei vegetative și a celei de înflorire, compensând astfel pentru producțiile mai slabe. Rezistența la mucegai este bună și, dacă ești suficient de norocos să trăiești într-o climă mediteraneană, creșterea ei în aer liber este o plăcere senzorială. Cultivatorii de interior, nu trebuie să-i ofere prea multă atenție, dar nivelurile de umiditate trebuie ținute sub supraveghere. Poate fi recoltată între sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, fiind un proiect fantastic pentru crescătorii experimentați și o aventură simplă pentru novici.

Sherbet Queen data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 24 %
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 450 - 525 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Contextul Genetic: Pink Panties x Sunset Sherbet
Tip: Sativa 15% Indica 85%
Efect: Calmant, Clar, Greu, Induce somnul
Climat: Veri scurte
Aromă: Citrice, De plante, Dulce, Mentă

  De M. A. În 17/Oct/2021 :

  Titlu : skymike10
  Cometariu : Bonne germination, très bonne weed qui te couche dans ton canapé, l'odeur est forte et intense, je recommande à tous de la tester.

  De D. D. În 02/Aug/2021 :

  Titlu : RQS A MELHOR !!!
  Cometariu : Top

  De C. V. În 25/Jun/2021 :

  Titlu : Catherine
  Cometariu : Top, super, génial

  De J. L. În 27/May/2021 :

  Titlu : Rqs
  Cometariu : 100% germé a chaque fois, bonne def, belle plante a+++

  De S. T. În 25/May/2021 :

  Titlu : Big Chungus
  Cometariu : All meine Samen habe ich zum kommen gebracht. Alle wachsen sehr stark. Seit gestern lasse ich sie draußen wachsen.

  De M. H. În 25/May/2021 :

  Titlu : 2/3
  Cometariu : Worked really great, only one out of 3 didn’t work

  De L. G. În 19/May/2021 :

  Titlu : Ottima
  Cometariu : Da provare assolutamente 💪💪💪

  De W. W. În 29/Apr/2021 :

  Titlu : jo
  Cometariu : gut gekeimt

  De D. T. În 19/Apr/2021 :

  Titlu : Muy buena calidad
  Cometariu : Sabor increíble.........

  De D. S. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : Stummi
  Cometariu : Gekeimt :)

  De G. E. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Strabiliante
  Cometariu : Una varietà a dir poco fantastica, da provare assolutamente!!!

  De Z. N. În 29/Mar/2021 :

  Titlu : Ing.
  Cometariu : Higly recomended. Seeds started to grow immediately and fast. Gorgeous. Many thanks

  De C. B. În 19/Mar/2021 :

  Titlu : Genetically Strong!
  Cometariu : I was on a time frame here and really needed to get going on my summer grow for the season but am headed out of town for 3 weeks... after an initial miscommunication and delay, I received my beans, started them germinating since my travel was delayed 2 days thinking my wife could plant the germinated beans and get them in pots. But to my surprise these babies busted right of there shell and were germinated, potted, and sprouted all in 48 hours. Unbelievable!

  De A. D. În 15/Mar/2021 :

  Titlu : GrowNoob
  Cometariu : 100% de germination sur mes deux graines plantées, 1er grow et aucune difficulté à avoir de jolis Bud! Après un bichonnage et un bon curing, voilà venu le teste de cette petite culotte rose. La fume est très douce et hyper savoureuse en bouche. Pas assez expert , je reconnais cependant une volute qui me gâte le palais. Les effets sont super progressif et c'est grave plaisant d'avoir un high qui se construit et s'affine. Etat très relaxé et loin de tous les maux, je prend plaisir à déguster ses effets sur le canapé, prévoyez effectivement 2 ou 3 h pour vraiment kiffer. Sherbet Queen, j'achète!

  De R. G. În 15/Mar/2021 :

  Titlu : cx
  Cometariu : Very good strain


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.