• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

cunoscut și ca AK-47, AK

Semințele feminizate Royal AK sunt ușor de cultivat, motiv pentru care se numără printre cele mai populare tulpini. Cunoscută sub numele de AK 47, aceasta a fost copiată și folosită pentru încrucișări de către alte companii producătoare de semințe. Kalashnikova este o încrucișare între AK cu White Widow. Oferă un high incredibil de pur, combinat cu efectele specifice ale genului Indica.
(173)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Pret Redus!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (140)
 • Imagini client (4)

Mirosul puternic și fructat al tulpinii Royal AK

Această plantă are o înălțime medie, făcând-o să fie potrivită pentru spații interioare de mici dimensiuni, presupunând că veți puteți face față mirosului puternic și copleșitor, deoarece aceasta este cunoscută pentru parfumul ei puternic. Aroma este un amestec de fructe de pădure, note de motorină și petrol. Este cunoscută ca fiind remarcabil de productivă, având producții considerabile la fiecare recoltă. Producătorii trebuie să aibă mai multă grijă atunci când este cultivată lângă alte plante, din cauza miresmei puternice. Semințele Royal AK cresc bine atât în configurații de exterior, cât și de interior.

Are o aromă mai ciudată, individuală; dulceagă și stătută, cu note de pin. Este considerată una dintre cele mai remarcabile tulpini moderne din lume. Deși este un hibrid dominant Sativa are, de asemenea, și efecte specifice pentru o Indica. Aceste lucruri asigură un high perceptibil atât la nivelul corpului, cât și la nivel psihic.

AK 47 nu a fost denumit astfel pentru vehemența de care dă dovadă, ci mai degrabă datorită efectului instant pe care fumul îl are. După lansarea produsului, oaspeții din cafenelele din Amsterdam adormeau în mod frecvent după ce fumau o cantitate mică din această specie. Această tulpină este potrivită pentru cultivatorii economici sau cei care o cultivă acasă, oferind valoare certă fără compromisuri. Pentru o încrucișare tipică sativa, aceste plante au o perioadă scurtă de înmugurire. Ele produc muguri solizi, cu un număr mic de frunze, cărora le oferă strălucire un strat de cristale de rășină.

Tulpina AK 47: Câștigătoare a mai multor premii

Semințele Royal AK sunt biletul tău spre muguri de o culoare închisă, galbeni-verzuie. Puful care își face apariția este roșiatic, închis la culoare. El este vizibil doar atunci când mugurii sunt separați. A obținut 16 premii în cadrul concursurilor de canabis, demonstrând că este o plantă iubită de către cultivatori și consumatori. Oferă un high excepțional de puternic, de lungă durată și plăcut. La Cannabis Cup în 1999, a fost confirmat în cadrul unui examen de laborator că AK avut cea mai mare proporție de THC dintre toate verificările din acel an. A obținut, de asemenea, premiul High Times Indica of the Year în anul 2003. Cea mai recentă distincție obținută de tulpina AK 47 a fost premiul al treilea la categoria „Hibrid” din cadrul High Times Cannabis Cup din 2011 din Amsterdam.

Semințe Royal AK: Gene mexicane, columbiene, thailandeze și afgane într-o singură tulpină

Tulpina de canabis Royal AK are nevoie de 8 - 9 săptămâni pentru a ajunge la maturitate. Echilibrul genetic este de 60% Sativa și 40% Indica. Producția, atunci când este cultivată în spații închise, este de 525 până la 575 de grame, iar în aer liber de 600 până la 650 de grame per plantă uscată. Perioada de dezvoltare este de opt până la nouă săptămâni.

Plantele crescute din semințe Royal AK ating o înălțime de 80 - 140 cm. Cele crescute în aer liber ajung la o înălțime mai mare, cu un minim de 130 cm până la 170 cm. Cea mai bună perioadă de randament este la începutul lunii octombrie. Rezultatul cultivării acestor semințe sunt muguri care oferă o combinație impecabilă de moleșeală și high.

Royal AK data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 19%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Contextul Genetic: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Tip: Sativa 60% Indica 40%
Efect: Clar, Echilibrat, Moleșitor
Climat: Veri lungi
Aromă: Fructat, Pământie, Pin, Puturos

  De A. S. În 15/Feb/2024 :

  Titlu : Great yield and quality
  Cometariu : The AK47 grows tall like a sativa. The buds smell great and are sticky. Very energetic and cerebral high.

  De B. S. În 14/Aug/2023 :

  Titlu : Interesting
  Cometariu : Got three, one took. Other two didn't want to germ. Oh well. Figured the short flower period was good because my summer has been brutal! Over 16 plant attempts and all of them wilted. Grew this indoors but not a tent grow, au natural with some nutes and In less than a month she has 3 nodes already. Healthy, hearty and can not wait to see her bloom. This is my second successful grow, so recommend for a new grower is a for sure thing!

  De T. S. În 08/Jun/2023 :

  Titlu : Grower
  Cometariu : Nice Shopping very fast

  De N. B. În 14/Feb/2023 :

  Titlu : MME
  Cometariu : Super top délicieux

  De K. S. În 28/Dec/2022 :

  Titlu : Royal AK
  Cometariu : Nice and easy to work with. Lovely taste.

  De G. C. În 30/Nov/2022 :

  Titlu : Royal AK
  Cometariu : These are very beautiful seeds !

  De A. H. În 19/Oct/2022 :

  Titlu : Al
  Cometariu : Nice Strain, the plant was uncomplicated, I got a good yield and I like the pretty strong effect.

  De T. L. În 25/Jul/2022 :

  Titlu : cool
  Cometariu : danke

  De A. V. În 13/Jul/2022 :

  Titlu : Beautiful plants
  Cometariu : Perfect service....as ever! ;-)... and real beautiful plants!!

  De F. W. În 21/Jun/2022 :

  Titlu : Kickers68
  Cometariu : Très bon rapport qualité prix.. Top

  De F. D. În 29/Mar/2022 :

  Titlu : Royal ak so good
  Cometariu : This is the best weed i ever coltivated

  De A. M. În 11/Mar/2022 :

  Titlu : Incredibile plants
  Cometariu : Ho messo in serra questa pianta e nonostante il freddo ed il caldo estremi , è cresciuta fino a 2 metri dandomi tantissime come resinose.

  De D. R. În 25/Feb/2022 :

  Titlu : DEDE
  Cometariu : Leider nur 1 Samen gekeimt von 5 aber ansonsten TOP !!!!!

  De T. H. În 24/Dec/2021 :

  Titlu : Gute Sorte für Tagsüber
  Cometariu : Beim Rauchen merkte man schon nach wenigen Zügen ein sativadominiertes High. Nach einiger Zeit hat dann ein nebensächliches aber merkbares Stoned eingesetzt. War sehr zufrieden gerne wieder.

  De S. T. În 15/Nov/2021 :

  Titlu : Royal AK
  Cometariu : buon prodotto


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37803 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.