• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

Royal AK este o plantă ușor de cultivat, fiind cea mai populară datorită trăsăturilor ei excepționale. Cunoscută sub numele de AK 47, aceasta a fost copiată și folosită pentru încrucișări de către alte companii producătoare de semințe. Kalashnikova este o încrucișare între AK cu White Widow. Oferă un high incredibil de pur, combinat cu efectele specifice ale genului Indica.
 4.5/5 (124) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 7.23
3x
€ 18.28
5x
€ 27.63
10x
€ 51.00
Reduced price!
€ 18.27

€ 21.50 Inclusiv taxe (-15%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Mireasmă fructată și puternică

Această plantă are o înălțime medie, făcând-o să fie potrivită pentru spații interioare de mici dimensiuni, presupunând că veți puteți face față mirosului puternic și copleșitor, deoarece aceasta este cunoscută pentru parfumul ei puternic. Aroma este un amestec de fructe de pădure, note de motorină și petrol. Este cunoscută ca fiind remarcabil de productivă, având producții considerabile la fiecare recoltă. Producătorii trebuie să aibă mai multă grijă atunci când este cultivată lângă alte plante, din cauza miresmei puternice. Royal AK crește bine atât în aer liber, cât și în spații închise.

Are o aromă mai ciudată, individuală; dulceagă și stătută, cu note de pin. Este considerată una dintre cele mai remarcabile tulpini moderne din lume. Deși este un hibrid dominant Sativa are, de asemenea, și efecte specifice pentru o Indica. Aceste lucruri asigură un high perceptibil atât la nivelul corpului, cât și la nivel psihic.

AK 47 nu a fost denumit astfel pentru vehemența de care dă dovadă, ci mai degrabă datorită efectului instant pe care fumul îl are. După lansarea produsului, oaspeții din cafenelele din Amsterdam adormeau în mod frecvent după ce fumau o cantitate mică din această specie. Această tulpină este potrivită pentru cultivatorii economici sau cei care o cultivă acasă, oferind valoare certă fără compromisuri. Pentru o încrucișare tipică sativa, aceste plante au o perioadă scurtă de înmugurire. Ele produc muguri solizi, cu un număr mic de frunze, cărora le oferă strălucire un strat de cristale de rășină.

Un soi câștigător de premii multiple

Produce flori de culoare închisă, galbene-jad, cu pilozitate redusă. Puful care își face apariția este roșiatic, închis la culoare. El este vizibil doar atunci când mugurii sunt separați. A obținut 16 premii în cadrul concursurilor de canabis, demonstrând că este o plantă iubită de către cultivatori și consumatori. Oferă un high excepțional de puternic, de lungă durată și plăcut. La Cannabis Cup în 1999, a fost confirmat în cadrul unui examen de laborator că AK avut cea mai mare proporție de THC dintre toate verificările din acel an. A obținut, de asemenea, premiul High Times Indica of the Year în anul 2003. Cea mai recentă distincție obținută de către AK 47 a fost al treilea premiu în categoria "Hybrid", la High Times Cannabis Cup în 2011, la Amsterdam.

Trăsături mexicane, columbiene, thailandeze și afgane într-o singură tulpină?

Are o proporție THC de 18%. Fondul său genetic este columbian, mexican, thailandez și afgan. Echilibrul genetic este de 60% Sativa și 40% Indica. Producția, atunci când este cultivată în spații închise, este de 525 până la 575 de grame, iar în aer liber de 600 până la 650 de grame per plantă uscată. Perioada de dezvoltare este de opt până la nouă săptămâni.

Înălțimea plantelor crescute în spații închise pentru această tulpină este de la 80 cm până la 140 cm. Cele crescute în aer liber ajung la o înălțime mai mare, cu un minim de 130 cm până la 170 cm. Cea mai bună perioadă de randament este la începutul lunii octombrie. Rezultatul acestei tulpini este un high impecabil.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 19%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 170 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Tip: Sativa 60% Indica 40%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Pepper

  De N. S. on 19/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Great
  Cometariu : Very Healthy and an awesome taste

  De P. H. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Healthy plants with great flavor
  Cometariu : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  De A. P. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Perfect
  Cometariu : Promesse mantenute. Sempre al top

  De C. B. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal AK
  Cometariu : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  De M. V. on 26/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Buena cálidad de semillas
  Cometariu : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó

  De B. B. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Herbe qui démarrare très bien
  Cometariu : Facile a faire pousser belle plante

  De K. B. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Royal AK
  Cometariu : Livraison discrète! 3/3 graines ont germé.

  De V. I. on 05/May/2020 :
  (5)

  Titlu : Semi femminizzati
  Cometariu : Semi Ottimi piante belle e robuste grazie royal queen seed

  De A. C. on 05/May/2020 :
  (4)

  Titlu : Royal ak
  Cometariu : Graine top , délais de réception super rapide

  De K. P. on 29/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Fast
  Cometariu : Good seeds, fast grow. Good mark.

  De R. L. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : fast shipping
  Cometariu : every seed came as ordered

  De H. G. on 27/Apr/2020 :
  (4)

  Titlu : nice seeds
  Cometariu : very strong plant, has a nice smell too.

  De P. E. on 20/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : everything perfect
  Cometariu : shipping was quick and everything else was great as always.

  De V. A. on 20/Apr/2020 :
  (4)

  Titlu : love
  Cometariu : i love it

  De T. H. on 13/Apr/2020 :
  (5)

  Titlu : Fast
  Cometariu : Brza dostava ali najbitnije prekrasna biljka.hvala rqs


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.