• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Cu arome dulci de căpșuni și un high stimulant, cum să nu-ți placă Strawberry Cough? Popularizată de Kyle Kushman în anii 2000 la mutarea sa din New York în California, Strawberry Cough este acum considerată o adevărată tulpină clasică de canabis. Acum, poți crește această regină sativa delicioasă acasă cumpărând semințe feminizate Strawberry Cough de la Royal Queen Seeds.
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Pret Redus!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Strawberry Cough: favorita lui Kyle Kushman

Strawberry Cough a fost popularizată de Kyle Kushman, probabil unul dintre cei mai îndrăgiți cultivatori de canabis din lume. Creată în Connecticut de un cultivator necunoscut, Kushman a primit prima recoltă din „The Cough” drept cadou pentru că l-a ajutat pe respectivul cultivator să-și îmbunătățească grădina. Când a inspectat micuța clonă în casa lui din Brooklyn, Kyle a fost tare uimit de aroma accentuată de fructe de pădure pe care o emana aceasta. Când s-a mutat din New York în California în 2004, Kyle a luat o tavă cu clone de Strawberry Cough în portbagajul Buick-ului său închiriat și le-a oferit cultivatorilor din fiecare stat pe care l-a traversat. Restul este istorie.

Semințe de canabis Strawberry Cough: Strawberry Fields și Haze, pentru totdeauna

Strawberry Cough provine din atotputernica Haze și din mai puțin cunoscuta (dar nu mai puțin impresionanta) Strawberry Fields. Crescută în nordul statului New York, Strawberry Fields a fost cultivată printre plantațiile de căpșuni pentru a-i masca aroma puternică. Se povestește că plantele de canabis au început cumva să asimileze aroma plantelor însoțitoare. Deși nu putem confirma sau infirma aceste afirmații, suntem de acord cu Kyle Kushman: „Cu siguranță nu este cea mai ciudată idee pe care [noi] am auzit-o vreodată!”. Combinând genetica tulpinii indica Strawberry Fields și proprietățile sativa ale tulpinii Haze, Strawberry Cough se mândrește cu arome îndrăznețe, 75% moștenire sativa și o energie euforică pe măsură.

Efectele și aromele tulpinii de canabis Strawberry Cough

Până la recoltarea, uscarea și conservarea mugurilor de Strawberry Cough, aceștia vor dezvolta o aromă delicioasă ce combină note de căpșuni proaspete, dulceață și arome pământoase ale unei tulpini Haze tradiționale. Având concentrații mari de mircen, pinen și cariofilen, precum și 20% THC, Strawberry Cough de la Royal Queen Seeds provoacă aproape imediat o euforie specifică tulpinilor sativa - exact ca atunci când inhalezi fumul unei tulpini clasice precum Neville's Haze. În câteva minute, ar trebui să simți că ai mintea limpede, ești concentrat și sociabil, tulpina fiind ideală pentru utilizarea în timpul zilei, pentru activități creative sau sesiuni de weekend cu prietenii.

Creșterea semințelor de canabis Strawberry Cough

Plantează semințele Strawberry Cough și în curând vei obține plante robuste, cu mult frunziș sănătos și ramuri laterale puternice. Reține doar că își poate dubla dimensiunea pe măsură ce intră în etapa de înflorire. În aer liber, Strawberry Cough se plantează cel mai bine la începutul sezonului, în spații mari, unde poți profita din plin de dimensiunea sa. În funcție de stilul tău de cultivare, te poți aștepta ca plantele de interior Strawberry Cough să ajungă până la 150 cm și să producă recolte excelente de până la 500 g/m² în 9-10 săptămâni. Pe de altă parte, plantele de exterior sunt de obicei gata de recoltare la începutul lunii octombrie, atingând 200 cm și producând o recoltă de până la 650 g fiecare. Comandă-ți semințele la RQS și nu rata șansa de a crește acest soi favorit al lui Kyle Kushman!

Strawberry Cough data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Strawberry Fields x Haze
Tip: Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
Înălțime În Interior: 100 - 150 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 600 - 650 gr/plant
Efect: Calmant, Înălțător, Motivant
Aromă: Afine, Dulce, Fructat
Climat: Veri lungi
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.