• Pink Mist

Pink Mist

Purple Thai x Black Haze

Cauți soiuri clasice cu o notă modernă? Fă cunoștință cu Pink Mist, cea mai recentă creație realizată de crescătorii experți de la Royal Queen Seeds. Provenind dintr-o specie locală Thai unică și o varietate specială Haze, semințele feminizate Pink Mist se vor transforma în plante cu dominanță sativa pline de THC și arome complexe de fructe de pădure și note pământoase. Trebuie să spunem mai mult?
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
On sale!
Pret Redus!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Pink Mist: o sativa modernă cu caracteristici genetice clasice

Pink Mist se găsește exclusiv la RQS, așa că nu te aștepta să întâlnești acest hibrid în altă parte. Folosind soiuri clasice, crescătorii noștri experți au produs o sativa unică, plină de arome exotice și efecte stimulante și creative. Ce ne încântă este că această regină falnică se comportă excepțional de bine în spații mari în aer liber, dar ea poate fi cultivată la fel de ușor și în spații mai mici, fără a sacrifica dimensiunea sau calitatea recoltelor sale. Prin urmare, dacă îți doreai o sativa viabilă pentru cortul sau camera ta de cultivare, ia în considerare această variantă și obține astăzi semințele Pink Mist.

Semințe de canabis Pink Mist: urmașa lui Purple Thai și Black Haze

Tulpinile tradiționale locale aduc o vigoare imbatabilă pentru hibrizii moderni și puține soiuri dovedesc asta așa cum o fac părinții tulpinii Pink Mist. Prima din grupul său de gene este Purple Thai, o încrucișare între Chocolate Thai și Highland Oaxacan Gold care îi seduce chiar și pe cei mai pretențioși fumători cu nuanțe de violet intens ale florilor și arome dulci de struguri și note florale. Următoarea din linie este Black Haze, o combinație unică de gene din specii locale Colombian și Purple Haze, care se mândrește cu arome de nuci picante, plus un high cerebral clasic Haze plin de energie. Semințele noastre feminizate Pink Mist combină cele mai bune caracteristici ale acestor două tulpini clasice într-un combo cu 70% sativa, care este dulce, fructată și foarte puternică.

Aromele și efectele tulpinii de canabis Pink Mist

Pink Mist produce flori lungi, pufoase, cu o structură densă și o producție excelentă de tricomi. Amintindu-ne de părintele său Purple Thai, aroma tulpinii Pink Mist este dulce, cu note de fructe de pădure, struguri și cireșe. După uscare și maturare, florile sale lungi dezvoltă, de asemenea, nuanțe pământoase mai complexe, păstrând în același timp acea notă picantă iconică găsită la Haze și speciile tradiționale sativa. Dacă o fumezi, Pink Mist va oferi arome similare care îți vor delecta cerul gurii cu o dulceață fructată (care amintește de fructele confiate), accente pământoase și o notă picantă atunci când expiri. Cu 20% THC și multe terpene, Pink Mist generează efecte care pot fi simțite aproape imediat. Te poți aștepta la o energie cerebrală rapidă care te va face să te simți fericit, cu chef de socializare și concentrat. În doza potrivită, această regină sativa este o alegere excelentă în timpul zilei, precum și o tulpină perfectă pentru a o utiliza la petreceri și alte ocazii de socializare.

Creșterea semințelor de canabis Pink Mist

La fel ca părinții săi Purple Thai și Black Haze, Pink Mist este o tulpină cu dominanță sativa. În aer liber, această regină măreață poate atinge înălțimi maxime de 200 cm și poate fi gata de recoltare până la sfârșitul lunii octombrie, cu o productivitate de până la 400 g/plantă. În interior, este nevoie de câteva tehnici de formare pentru a menține aceste plante între 80-120 cm înălțime. Chiar dacă vor avea o statură mai mică, plantele de interior Pink Mist pot produce până la 450–500 g/m² după doar 9–10 săptămâni de înflorire.

Pink Mist data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Purple Thai x Black Haze
THC: 20%
CBD: Scăzut
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
Tip: Sativa 70% Indica 30%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 350-400 gr/plant
Efect: Creativ, Euforic, Înălțător
Aromă: Afine, Dulce, Fructat, Pământie
Climat: Veri lungi
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.