• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

Tropical Mirage a fost creată de artiști, pentru artiști. Rezultatul colaborării unice dintre RQS și DJ/producătorul Henry Sais, această tulpină a fost special formulată pentru a te transporta într-o stare de energie creativă. Eliberează-te de limitele conformității cu Tropical Mirage, o tulpină înălțătoare, cerebrală, care îți va încânta simțurile și îți va aprinde imaginația.
Pack:
Pack 1
€ 55.00
Pack 2
€ 75.00
Pack 3
€ 100.00
On sale!
Pret Redus!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Tropical Mirage (ediție limitată): O simfonie de inspirație pentru artiști

Ești gata să cultivi Tropical Mirage acasă? Fii rapid/ă - semințele din această tulpină în ediție limitată se epuizează rapid. Comandă și pentru tine chiar azi, ai de ales dintre următoarele pachete:

 • Pachet 1 - include un pachet special creat de 5 semințe + 2 postere exclusive
 • Pachet 2 - include un pachet special creat de 5 semințe + 2 postere exclusive + 1 tricou + stickere + cutie
 • Pachet 3 - include un pachet special creat de 5 semințe + 2 postere exclusive + 1 tricou + stickere + cutie + 1 disc vinil exclusiv cu melodia Tropical Mirage, a lui DJ Henry Saiz, compusă sub efectul acestei tulpini.

Tropical Mirage s-a născut dintr-o pasiune pentru creativitate și libertate. Indiferent dacă ești un muzician profesionist, un artist plastic, sau pur și simplu vrei să-ți dezlănțui creativitatea interioară în timpul liber, Tropical Mirage este partenerul perfect, oferind arome tropicale fructate și un high energizant, care îți va seduce spiritul artistic și te va ajuta să depășești granițele creative.

Video id: 881698258

Cum e atunci când fumezi Tropical Mirage

Creat din încrucișarea Forbidden Zkittlez și Melonade, Tropical Mirage este o tulpină super aromată și de mare potență. Datorită unei combinații unice de terpene exotice, Tropical Mirage „te va transporta într-un paradis tropical, combinând note de fructe coapte cu prospețimea citricelor și o notă de mentol”, spune co-creatorul său, DJ Henry Saiz.

Cu 24% THC, are un efect puternic și își oferă energia înălțătoare, cerebrală în câteva minute de la primul fum. Oricare ar fi modalitatea în care îți exprimi creativitatea, Tropical Mirage îți va aprinde imaginația și te va lăsa plin de idei noi și motivație. „Canabisul este companionul perfect pentru procesul meu de creație”, adaugă Henry. Cu Tropical Mirage, Henry și echipa de la RQS te invită să îți eliberezi mintea, să te conectezi cu sufletul tău și să te exprimi în modurile tale preferate.

Cum să crești Tropical Mirage

Tropical Mirage este o plăcere atât în procesul de cultivare, cât și la sesiunile de fumat. Tropical Mirage este o plăcere și atunci când o cultivi, și atunci când o fumezi. „Este o plantă cu o structură elegantă, acoperită cu muguri denși, de o culoare verde smarald luxuriantă”, subliniază Henry.

Aceste plante 60% dominant indica cresc până la o dimensiune rezonabilă de 60-90 cm la interior și 120-150 cm în aer liber. Având o creștere vegetativă viguroasă și timp de înflorire rapid, Tropical Mirage impresionează chiar și cei mai pretențioși cultivatori. Platele înfloresc în 8-9 săptămâni la interior, în timp ce, în aer liber, Tropical Mirage este gata de recoltare până la mijlocul lui octombrie. În plus, rezistența sa la stres, dăunători și condiții nefavorabile de mediu fac din Tropical Mirage tulpina ideală pentru cultivatorii din zonele temperate.

Conform spuselor lui Henry, există un punct cheie important ce merită subliniat: „În timpul creșterii și înfloririi sale, planta emite o aromă aproape imperceptibilă, fiind ideală pentru cultivarea discretă și sigură. Totuși, potențialul său aromatic maxim este dezvăluit în ultimele săptămâni ale etapei de înflorire și în timpul procesului de maturare.”

Tropical Mirage ediție limitată: disponibil doar până la epuizarea stocului

Tropical Mirage data sheet
CBD: Scăzut
Climat: Veri scurte
Efect: Calmant, Creativ, Euforic, Înălțător
Aromă: Afine, Citrice, De combustibil, De plante
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Mijlocul lunii octombrie
Înălțime În Interior: 60 - 90 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 24 %
Tip: Sativa 40% Indica 60%
Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650-750 gr/plant
Contextul Genetic: Forbidden Zkittlez x Melonade
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.