• Cherry Pie
 • Cherry Pie

Cherry Pie

Granddaddy Purple x Durban Poison

Cherry Pie combină tulpini parentale de la extremități opuse ale spectrului genetic pentru a oferi o experiență de canabis intensă și mulțumitoare. Îmbinând note de arome fructate cu produse proaspăt coapte, Cherry Pie are, de asemenea, o putere superioară și recolte respectabile. În cazul în care cauți un high echilibrat și euforic, lasă tulpina Cherry Pie să-ți arate de ce e capabilă.
(4) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
On sale!
Pret Redus!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (3)

Cherry Pie: nu există ceva cu mult mai dulce

Ce este mai bun decât o felie mare de plăcintă cu cireșe? Ce-ai zice de câteva fumuri de la tulpina Cherry Pie? Oricum, vei fi tratat cu arome decadente de fructe și produse de patiserie, culminând cu o experiență binefăcătoare.

Cherry Pie: o combinație delicioasă între Durban Poison și Granddaddy Purple

Combinând superstarul indica Granddaddy Purple cu legendara sativa sud-africană Durban Poison, crescătorii de la RQS au creat un exemplar 60% indica, 40% sativa, care oferă o putere superbă, o perioadă de înflorire rapidă și recolte bogate.

Efectele și aromele tulpinii Cherry Pie

Cherry Pie oferă efecte dulci și arome chiar și mai dulci. Datorită unui conținut de THC de aproximativ 20%, utilizatorii se pot aștepta la un high puternic, cu acțiune rapidă, care începe cu o stimulare cerebrală inițială și culminează în cele din urmă cu un high puternic creativ și echilibrat, care se pretează la tot felul de situații. Fie că dorești să stai și să te relaxezi, să te ocupi de proiecte artistice sau să petreci timp cu prietenii apropiați, Cherry Pie va aduce doar vibrații fericite.

Datorită diversității tulpinilor părinte, Cherry Pie oferă un profil unic de arome, care se remarcă față de multe alte tulpini de pe piață. Utilizatorii se vor bucura de o explozie de note de fructe de pădure, care amintesc chiar de numele tulpinii, alături de note de vanilie și prăjituri, creând un fum dulce și ușor pământos, niciodată anost.

Caracteristici de creștere ale tulpinii Cherry Pie

Cherry Pie este un exemplar versatil care poate prospera atât în interior, cât și în exterior. Atâta timp cât cultivatorii asigură un nivel de bază de întreținere, aceste plante vor crește și vor deveni exemplare mari, dar compacte, care se vor lăuda rapid cu o cupolă imensă cu muguri bogați. După doar 8-9 săptămâni de înflorire, tulpina Cherry Pie va fi gata de recoltare, emanând arome fructate și lăudându-se cu nuanțe verzi intense. Plantele de interior ajung la o înălțime maximă de aproximativ 120 cm și au o productivitate de până la 450 g/m². În aer liber, plantele se pot întinde până la o înălțime gestionabilă de 180 cm și pot oferi o recoltă de până la 500 g/plantă la începutul lunii octombrie.

Cherry Pie data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
Contextul Genetic: Granddaddy Purple x Durban Poison
THC: 20%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 40% Indica 60%
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 450 - 500 gr/plant
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Climat: Veri scurte
Efect: Creativ, Echilibrat, Euforic, Înălțător
Aromă: Afine, Fructat, Prăjitură, Vanilie

  De J. E. În 11/Jun/2024 :

  Titlu : Tastes great 😛
  Cometariu : Very stable genetics , was easy to grow and the taste was outstanding. Great high!

  De M. G. În 09/May/2024 :

  Titlu : MG
  Cometariu : Top, perfekt für guten Schlaf

  De G. O. În 29/Jan/2024 :

  Titlu : Seed junkie.
  Cometariu : I can't wait to grow these. I have 17+3 different genetics on the way including cherry pie and royal thcv. Rqs for the absolute win with there durban line up!! So excited.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.