• Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic

Blue Mystic

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. 
 4.5/5 (172) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Din munții Coastei de Vest

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. Grupul includea un legendar cultivator care a încrucișat niște rase tailandeze, hibrizi tailandezi, și un Afgan care există încă din anii ‘80. Rezultatul acestei selecții și a împerecherii între sute, sau poate mii de semințe, va deveni una dintre cele mai faimoase varietăți fumate astăzi, și anume Blueberry.

Genetică Californiană

Rezultat din amalgamul genetic din California/Oregon, am găsit un minunat soi de marijuana pe care l-am dezvoltat într-o sămânță feminizată, ca să oferim Blue Mystic. Acestă plantă predominant Indica este de înălțime mică, cu extindere modestă, și care crește aproape ca un bonsai sau ca broccoli. Poate crește puțin peste 1 m în înălțime dar sfătuim cultivatorii să tundă vârful, pentru a rezulta o plantă asemănătoare unui arbust.

Grozavă pentru climatul Mediteranean

Pentru că nu va crește prea mult pe verticală, încurajarea creșterii pe laterale a plantei va oferi rezultate mai bune pentru randamentul final. Recomandăm de asemenea o perioadă mai lungă în faza de vegetație pentru Blue Mystic, tot pentru maximizarea randamentului. În mod normal, va oferi 55-65 de grame când cultivăm la interior. În medie, asta înseamnă cam 400-500 g pe metrul pătrat sub o lumină de 600 W. La exterior, are nevoie de căldura zonei Mediteraneene sau Californiene, și nu se descurcă prea bine în Europa de Nord.

Blue Mystic Feminizat poate fi gata de recoltare după 8 săptămâni, cu un gust dulce și intens de fructe proaspete. Dacă i se acordă ceva mai mult timp (până la 10 săptămâni), va pierde din aromă dar te va recompensa cu un efect de imobilizare mai intens. Ca întotdeauna, recomandăm uscarea plantelor înainte de a culege mugurii, iar acest lucru este recomandat în special în cazul Blue Mystic, pentru a scoate la iveală aroma plantei.

Dulce și revigorant

Dacă este corect obținută, aroma lui Blue Mystic ar trebui să fie dulce și revigorantă, și să ofere fumătorului senzația unui răcoritor suc de fructe. Aroma intensă este egalată în același timp de un efect Indica foarte potent, de imobilizare, care lasă utilizatorii efectiv blocați.

 • Tipul de Soi: Feminizate
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 375 - 425 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 400 - 450 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Oregon Blueberry x Northern Light
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Moleșitor
 • Climat: Călduț
 • Aromă: Sweet, Fruity

  By A. K. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Blue Mystic
  Comentariu : All germinated , and came out really good,

  By M. P. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Great seeds
  Comentariu : All germinated very well a+

  By M. M. on 27/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue Mystic
  Comentariu : Lovely looking plant when vegging out

  By N. H. on 10/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : Zero smell nice high
  Comentariu : Everything fine.

  By N. N. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : parfait
  Comentariu : tres bonnes graines

  By M. B. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Titlu : easy to maintain and super effect
  Comentariu : recommend this for beginners and for those who likes nice taste

  By T. P. on 11/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Top Produkt
  Comentariu : Bisher alles zufriedenstellend. Bin sehr zufrieden

  By R. T. on 09/Sep/2019 :
  (4)

  Titlu : Premium nugs
  Comentariu : The smell is sweet and citrus and the taste is enticingly zingy. Chill high with an old school indicia feel.

  By S. W. on 20/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : blue mystic
  Comentariu : j'ai fais pousser la blue mystic en hydro avec une LED COB 100W (migrolight) dans un petit espace (60X60X160cm). tout c'est bien passé! durant la croissance,le plant compact comme toute indica qui ce respect ;), puis j'ai passé 9 semaine de floraison pour un résulta vraiment bien!! 110g sec ( avec 1 pied)!! pour ma part, j'ai pas eu de couleur/tinte bleu, (comme je me doutais...) l'odeur est vraiment très bonne, pas trop puissante la fumer est très bonne et douce les effets sont très relaxant. personnellement elle m'enlève toute volonté pour faire autres chose que de rester sur le canapé a regarder netflix.

  By G. M. on 25/Jun/2019 :
  (4)

  Titlu : Sublime
  Comentariu : Consistente

  By H. S. on 29/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Blue Mystic
  Comentariu : Nice little plant until now...

  By J. B. on 22/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : Good
  Comentariu : Good seed

  By V. G. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : perfect
  Comentariu : good product

  By T. B. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : Sehr gut
  Comentariu : Alles top, immer gerne wieder

  By P. C. on 25/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : finally
  Comentariu : got around to starting my grow, i got my seeds a few weeks back, planted 1 of 3, popped no problem, looking good so far, if anything goes wrong now it's my fault, good job guys..


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.