• Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic

Blue Mystic

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. 
(207) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
On sale!
Pret Redus!
€ 20.00

€ 20.00 Inclusiv taxe (-0%)

Cumpără și câștigă 20 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (174)
 • Imagini client (11)

Din munții Coastei de Vest

În zona munților și a dealurilor din Oregon și California, o echipă de crescători specializați de canabis lucrau la niște noi soiuri, care până la urmă vor pune bazele varietăților Nord Americane pe care le cunoaștem astăzi. Grupul includea un legendar cultivator care a încrucișat niște rase tailandeze, hibrizi tailandezi, și un Afgan care există încă din anii ‘80. Rezultatul acestei selecții și a împerecherii între sute, sau poate mii de semințe, va deveni una dintre cele mai faimoase varietăți fumate astăzi, și anume Blueberry.

Genetică Californiană

Rezultat din amalgamul genetic din California/Oregon, am găsit un minunat soi de marijuana pe care l-am dezvoltat într-o sămânță feminizată, ca să oferim Blue Mystic. Acestă plantă predominant Indica este de înălțime mică, cu extindere modestă, și care crește aproape ca un bonsai sau ca broccoli. Poate crește puțin peste 1 m în înălțime dar sfătuim cultivatorii să tundă vârful, pentru a rezulta o plantă asemănătoare unui arbust.

Grozavă pentru climatul Mediteranean

Pentru că nu va crește prea mult pe verticală, încurajarea creșterii pe laterale a plantei va oferi rezultate mai bune pentru randamentul final. Recomandăm de asemenea o perioadă mai lungă în faza de vegetație pentru Blue Mystic, tot pentru maximizarea randamentului. În mod normal, va oferi 55-65 de grame când cultivăm la interior. În medie, asta înseamnă cam 400-500 g pe metrul pătrat sub o lumină de 600 W. La exterior, are nevoie de căldura zonei Mediteraneene sau Californiene, și nu se descurcă prea bine în Europa de Nord.

Blue Mystic Feminizat poate fi gata de recoltare după 8 săptămâni, cu un gust dulce și intens de fructe proaspete. Dacă i se acordă ceva mai mult timp (până la 10 săptămâni), va pierde din aromă dar te va recompensa cu un efect de imobilizare mai intens. Ca întotdeauna, recomandăm uscarea plantelor înainte de a culege mugurii, iar acest lucru este recomandat în special în cazul Blue Mystic, pentru a scoate la iveală aroma plantei.

Dulce și revigorant

Dacă este corect obținută, aroma lui Blue Mystic ar trebui să fie dulce și revigorantă, și să ofere fumătorului senzația unui răcoritor suc de fructe. Aroma intensă este egalată în același timp de un efect Indica foarte potent, de imobilizare, care lasă utilizatorii efectiv blocați.

Blue Mystic data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 18%
CBD: Medium
Randamentul În Interior: 375 - 425 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 400 - 450 gr/plant
Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
Înălțime În Aer Liber: 180 - 220 cm
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Octombrie
Contextul Genetic: Oregon Blueberry x Northern Light
Tip: Sativa 20% Indica 80%
Efect: Moleșitor
Climat: Călduț
Aromă: Dulce, Fructat

  De A. R. În 12/Apr/2021 :

  Titlu : Rico
  Cometariu : Top

  De K. P. În 15/Feb/2021 :

  Titlu : good quality seeds
  Cometariu : lovely taste well worth growning thanks

  De R. D. În 11/Jan/2021 :

  Titlu : RdH
  Cometariu : 5 out of 5 germinated within 48 hours! Just transferred them to larger container after 7 days growing. So far, so good!

  De D. A. În 07/Jan/2021 :

  Titlu : Sr
  Cometariu : La mayoría de semillas germino

  De P. C. În 04/Jan/2021 :

  Titlu : Rqs topp
  Cometariu : Ottimi semi

  De A. L. În 30/Dec/2020 :

  Titlu : A. L.
  Cometariu : Beste Qualität

  De I. W. În 23/Dec/2020 :

  Titlu : Blue mystic
  Cometariu : Havent started growing yet fast free shipping love the free goodies

  De A. S. În 08/Oct/2020 :

  Titlu : Excelente
  Cometariu : El tratamiento estupendo, una pena que no pude probar la genética ya que cogió pythium.

  De C. F. În 28/Sep/2020 :

  Titlu : Blue mystic
  Cometariu : 3 out of 5 germination

  De J. R. În 28/Jul/2020 :

  Titlu : Nueva compra
  Cometariu : Compré el pack de 3 semillas para probarlo. Me llegó hace unos días, rápido y sin problemas, con el regalito sorpresa ;) Espero que crezcan bien, que soy novato. Ya comentaré.

  De D. H. În 27/Jul/2020 :

  Titlu : Goede!
  Cometariu : Kreeg deze cadeau bij mn order en deed er een kleine SOG van. Na twee weken ontkiemen/voorgroei en precies 46 dagen met 12/12 zo net de eerste dame geoogst. Deze bleef kleiner dan die andere, was blijkbaar een verschillende feno. Nat leverde ze rond 25 gram op, dus het zal droog een of vifj gram worden. Aangezien ze klein was en in een 3l-pot zat lijkt me dat nog ok (LED ~600W/m², Hesi voeding). Van de anderen verwacht ik geschat zo'n 30-40g nat per plant. Over kwaliteit gesproken: De toppen heerlijk vol met hars, de trichomen zien heel goed uit. Ook heel mooie bloemen trouwens. Toppen doorgaans vet en stevig en ze ruiken ook echt uitstekend. Ik denk over vier weken drogen en curen zal dit een klein feestje worden. Nog eens bedankt dus voor deze lekkernij!

  De E. U. În 20/Jul/2020 :

  Titlu : Top
  Cometariu : All germinated!

  De R. G. În 30/Jun/2020 :

  Titlu : Consegna veloce
  Cometariu : È un primo esperimento per questa specie. Fino ad ora molto soddisfatto.

  De T. G. În 08/Jun/2020 :

  Titlu : Blue Mystik
  Cometariu : ..ordentliche Pflanze mit gutem Ergebnis. Diese Pflanze kann Blaubeer- Geruch und Geschmack wie keine andere die ich kenne .. sehr lecker.

  De C. V. În 02/Jun/2020 :

  Titlu : Ok
  Cometariu : Fast but seems the weakest of all. Growing unevenly so idk how i feel about the genetics.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.