• Punch Pie
 • Punch Pie

Punch Pie

Cultivă o tulpină favorită a lui Mike Tyson astăzi. Punch Pie provine din Cherry Punch Pie de la Tyson 2.0 și oferă muguri bogați indica cu un high puternic după doar 9 săptămâni de înflorire. Comandă semințele astăzi și bucură-te de efectul puternic al acestui hibrid cu dominanță indica 90%.
(14) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Pret Redus!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (5)

Punch Pie: un indica gigant cu un high puternic

O colaborare exclusivă între RQS și Tyson 2.0 face ca tulpinile preferate ale lui Iron Mike să fie disponibile cultivatorilor casnici, permițând tuturor să împărtășească pasiunea acestuia pentru muguri grozavi. Punch Pie, un hibrid uriaș cu 90% dominanță indica, se află pe primul loc pe lista favoriților lui Kid Dynamite. Plantează această sămânță în grădina sau cortul tău și fii gata să culegi muguri puternici care te vor lăsa țintuit pe canapea după doar un singur fum.

Urmașul masiv al lui Cherry Punch Pie de la Tyson 2.0 (Purple Punch x Purple Kush)

Provenind din Cherry Punch Pie de la Tyson 2.0, Punch Pie combină trăsăturile genetice de la două campioane indica: Purple Punch și Purple Kush. Rezultatul este o plantă rezistentă, îndesată, care are o perioadă de vegetație intensă și, odată ce înflorește, produce rapid mănunchiuri de flori bogate, încărcate de tricomi.

Efectele și aromele tulpinii Punch Pie: o minune cu note de fructe de pădure

Mirosul acestei tulpini indica plină de rășină este suficient pentru a-i doborî chiar și pe fumătorii experimentați. Desprinde mugurii bogați de Punch Pie și vei fi sedus de aromele dulci de afine coapte amestecate cu note fine pământoase. Inspiră fumul gros și aromat, iar Punch Pie îți va acoperi cerul gurii cu note bogate de plăcintă cu fructe de pădure și produse de patiserie caramelizate cu note pământoase. Apoi, la doar câteva minute după inhalare, vei simți puterea completă a acestui soi. Punch Pie oferă un high rapid care se instalează chiar de la ochi și se răspândește în tot restul corpului, lăsându-te într-o amețeală somnorosă și fericită, cu multă poftă de mâncare. Încheierea perfectă pentru o zi lungă.

Caracteristici de creștere ale tulpinii Punch Pie: bucură-te de recolte uriașe în doar 9 săptămâni

Pe lângă aromele/gustul său delicios și high-ul puternic, Punch Pie este, de asemenea, o plăcere când vine vorba să o crești. Fie că semeni aceste semințe în aer liber, la soare, sau sub luminile dintr-un cort, această tulpină indica te va încânta cu siguranță cu rezistența, vigoarea și, bineînțeles, cu productivitatea sa excelentă. Cu o genetică indica 90%, Punch Pie produce plante stufoase care ating 80–110 cm în interior și până la 120–150 cm în exterior. După 9 săptămâni de înflorire, această tulpină îndesată crește cu flori dense și bogate, producând recolte de până la 600 g/m² în interior și 750 g/plantă la exterior. Așadar, ce mai aștepți? Comandă astăzi semințele Punch Pie și adaugă un campion de top în grădina ta!

Punch Pie data sheet
Tipul de Soi: Feminizate
THC: 22%
CBD: Scăzut
Contextul Genetic: Purple Punch x Purple Kush
Tip: Sativa 10% Indica 90%
Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
Înălțime În Interior: 80 - 110 cm
Înălțime În Aer Liber: 120 - 150 cm
Randamentul În Interior: 550 - 600 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 650-750 gr/plant
Climat: Veri scurte
Efect: Calmant, Euforic, Induce somnul, Relaxant fizic
Aromă: Afine, Dulce, Pământie

  De T. M. În 20/May/2024 :

  Titlu : Die einzige wahre Keimung
  Cometariu : Warum dieser Titel? Bei ca 3 Verschiedenen Samen die ich hier bestellte Keimte sie als erstes, in einen Kräftigen Grün! Keim zeit ca 2 Tage im Keimautomat. Bei all denn anderen Bestellungen befürchte ich eine Überzüchtung. (Zero Keimung)

  De G. F. În 17/May/2024 :

  Titlu : Amazing
  Cometariu : The early growth of this strain is awesome!

  De P. D. În 29/Apr/2024 :

  Titlu : 2:1
  Cometariu : 2 von 3 Samen haben unter den selben Bedingungen gekeimt.

  De F. Y. În 11/Apr/2024 :

  Titlu : Healthy
  Cometariu : Healthy and robust plants so far. Can't wait to see the flowaah

  De T. A. În 12/Mar/2024 :

  Titlu : Tyson 2.0 Seeds
  Cometariu : This was a true Gift from Tyson him self that Is If your Interested In a Strain that truly speaks for Its self with Its Fruity notes along with the smoke all connoisseurs can love to say the least, If Grown by a Non beginner.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.