Canabis Kush – Colecția Royal Queen Seeds

Kush Cannabis

Kush: O Plantă Străveche Pentru Cunoscătorii Secolului 21

Canabis Indica are o istorie de cel puțin 1300 de ani de dezvoltare în natură, în lanțul muntos Hindu-Kush de la granița dintre Afganistan și Pakistan. Kush este o varietate specială din familia de canabis Indica. Tulpina autentică de Kush este un produs de calitate superioară.

Dacă Indica ar fi comparată cu triburile de indieni apași, atunci Kush ar aparține tribului rebel Chiricahua. A crescut în aceeași munți, însă este o plantă înzestrată cu mai multe proprietăți extraordinare. Unii experți susțin că tulpinile de Kush ar trebui să aibă propria clasificare în rândul familiei de canabis Afgan.

Tulpinile de Landrace Kush prezintă cele mai puternice atribute ale soiului Indica. Frunzele și tulpina sunt groase, distanța internodală este mică, iar plantele depășesc rareori 2 m înălțime. Mugurii sunt denși și rodnici, plantele sunt stufoase și asigură un randament maxim. Această tulpină de Kush se deosebește totuși de celelalte soiuri Indica prin stratul extrem de lipicios de rășină ce acoperă florile și paleta de miresme înțepătoare ce variază de la mirosul fresh de pin până la cel de kerosen.

Fie că sunt cultivate în interior sau în exterior, tulpinile de Kush sunt potrivite pentru toate tipurile de cultivatori. Dacă îți place senzația de țintuire și vrei să crești cea mai tare iarbă posibilă, atunci trebuie neapărat să alegi soiul Kush. În același timp, dacă vrei să te bucuri de o senzație de relaxare fizică, atunci tot Kush este răspunsul. Royal Queen Seeds a dezvoltat o colecție variată de tulpini Kush potrivite pentru toți iubitorii de Kush.

O.G. Kush

OG Kush

Regina soiurilor Kush. Fără îndoială cea mai valoroasă, premiată și aclamată tulpină. O.G. Kush este bijuteria coroanei din colecția Kush de la Royal Queen Seeds. Nu numai că este cea mai tare tulpină Kush de la momentul actual, însă se poate spune că este cea mai tare tulpină, punct. Perioada de înflorire este de numai 8 săptămâni, iar recolta este de aproximativ 500 g/m². Cu varietatea noastră de O.G. Kush producția ta va exploda cu siguranță!

O.G. Kush este renumită la nivel mondial pentru procentul demențial de THC de +19%, mugurii verzi, sticloși și mirosul reprezentativ. Parfumul înțepător de pin împreună cu notele de combustibil o fac să fie una dintre cele mai renumite tulpini din lume. Are o aromă cu note pământii și accente de citrice.

Efectele de început sunt fără îndoială Sativa, cu un ”high” euforic, plăcut. Dar trebuie să fii pregătit pentru că în curând se va instala și efectul de ”stoned” ce pune stăpânire pe corp. Așteaptă-te să fii țintuit pe canapea un timp, așa că fă-ți plinul înainte pentru a-ți potoli poftele (munchies).

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Octombrie
Calmant, Înălțător

Cumpără OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush este probabil cea mai aromată și roditoare tulpină din Colecția Kush de la Royal Queen Seeds. Cu aroma sa inconfundabilă de gumă de mestecat și efectul de ”high” ce te va ține nemișcat pe canapea, această tulpină de Kush super delicioasă este o alegere ideală pentru cultura ta.

Bubble Kush este o plantă incredibil de viguroasă. Cultivată în interior, recoltele sunt fantastice și ajung până la 600 g/m² prin metoda de creștere SOG, iar planta este compactă și atinge 1 m înălțime. În exterior, climatul prielnic este unul cald, cu mult soare și pot ajunge până la 2 m înălțime.

Plantele crescute cu atenție în exterior, de către cunoscătorii soiului Kush, dau o recoltă de aproape 650 g, în doar 7-8 săptămâni. Așteaptă-te să ai parte de o senzație fizică puternică de ”stoned” datorată conținutului de +19% THC din mugurii super aromați.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Clar, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

Candy Kush este soiul de Kush cu cea mai rapidă fotoperioadă de înflorire din toată colecția Kush de la Royal Queens Seeds. Din combinația de Sweet Special și Royal Kush a luat naștere un hibrid rezistent de Kush, ce îți dă o suită de efecte de ”high” fizic și mental. În doar 7 săptămâni vei avea parte de muguri cu un procent impresionant de +18% THC și un conținut scăzut de CBD.

Fondul genetic al tulpinii de Candy Kush o fac să fie o plantă de Kush ușor de crescut, ce îți dă un efect de ”high” cerebral. Aspectul este influențat de moștenirea Indica, iar plantele rareori depășesc 1 m înălțime. De la culturile în exterior, crescătorii sud-europeni se pot aștepta la rezultate fantastice. Recolta poate atinge până la 500 g/plantă și este obținută de la arbuști ce nu depășesc 1.7 m.

Candy Kush Express (Înflorire rapidă)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Începutul lunii Septembrie
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Candy Kush Express (Înflorire rapidă)


Critical Kush

Critical Kush

Din încrucișarea dintre mult premiata tulpină de O.G. Kush și Critical Mass, soiul preferat al crescătorilor europeni, a luat naștere un hibrid monstru și anume Critical Kush. Dacă oscilezi între a cultiva O.G. Kush sau Critical Mass sau pur și simplu vrei să îți diversifici cultura cu un hibrid nou de Kush, atunci cu siguranță Critical Kush nu te va dezamăgi. Un soi puternic de Kush ce are o aromă pământie cu nuanțe de citrice.

Este o alegere excelentă pentru cultivatorii începători. Critical Kush este o tulpină rezistentă și necesită o întreținere minimă. Este ușor de cultivat atât în interior, cât și în exterior într-un climat cald. Plantele sunt compacte și extrem de productive. În interior, ating aproximativ 1 m înălțime, iar producția este de aproximativ 500 g/m².

În exterior, Critical Kush nu va depăși 1.5 m înălțime, iar recolta este de până la 500 g/plantă. Este o varietate de Kush super tare care este gata de recoltare în numai 7-8 săptămâni. Critical Kush produce muguri denși, lipicioși care au un conținut impresionant de THC de 20% ce îți asigură un efect subit, de sedativ.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sfârșitul lunii septembrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Această tulpină senzațională este probabil soiul de Kush din colecția Royal Queen Seeds care înclină cel mai mult către Sativa. Pentru a avea parte de o recoltă bogată este recomandată curățarea / întreținerea atentă.

Kali Dog are o distanță internodală mai mare, iar efectul este în mod clar un ”high” Sativa mai cerebral decât cel dat de varietățile tipice de Kush. Totuși mugurii mari, plini de rășină poartă amprenta soiului ”old school” de Kush și se umflă considerabil în ultimele săptămâni din perioada de înflorire. După 8-10 săptămâni de înflorire poți avea parte de un efect minunat de înălțare mentală și un ușor efect de greutate fizică dat de mugurii săi foarte tari ce emană un miros puternic.

Kali Dog
Chemdawg x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Clar, Înălțător

Cumpără Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Dacă ești interesat de o varietate Kush cu o aromă tropical-fructată, atunci trebuie neapărat să cultivi Pineapple Kush. Acest hibrid este un cocktail de O.G. Kush cu un twist de Pineapple. Pineapple Kush este o varietate unică de Kush cu un ”high” ce înclină spre Sativa și un efect fizic mai relaxant, ce nu te moleșește.

Această tulpină premium cu gust îmbietor dulceag este potrivită pentru crescătorii începători care cultivă în interior, iar în natură dă rezultate excelente crescută în regiunile sudice. Cultivată în interior, atunci metoda SOG este optimă pentru recolte maxime. Plantele sunt stufoase și ajung la o înălțime de 1 m-1.2 m înălțime, iar în recipiente mari se pot obține tufe înalte de 2 m atunci când se cultivă în exterior, într-un loc luminos. Nicio altă varietate de Kush nu se compară cu Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70 - 120 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120 - 180 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant, Provoacă râsul

Cumpără Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Vrei să încerci un soi de Kush ce pare că a călătorit în timp? Echipa Royal Queen Seeds a reînviat și îmbunătățit genotipul vintage de Kush crescut în munți, creând pentru tine Special Kush 1. Aspectul acestui hibrid aduce cu arbuștii de Kush sălbatic, are un raport excelent între flori și frunze și produce unii dintre cei mai denși și cool muguri dintre toate varietățile.

Special Kush 1 nu este doar un simplu omagiu adus tulpinilor de Kush din munți. Desigur că plantele vor prospera în natură, crescute într-un climat cald și uscat, însă sunt perfect adaptate și pentru interior, asigurând o producție mare. Special Kush 1 este un hibrid potrivit atât pentru începători, cât și pentru cunoscătorii soiului Kush.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Greu, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Royal Queen Seeds nu produce, pentru culturile de canabis, soiuri autoflorante obținute din tulpinile cu fotoperioade clasice. Noi creăm și dezvoltăm generațiile viitoare de tulpini autoflorante. Bubble Kush Automatic este un astfel de hibrid autoflorant, de ultimă generație, al cărui randament rivalizează cu soiurile de canabis actuale cu fotoperioadă de înflorire.

Bubble Kush Automatic este o tulpină născută din încrucișarea celor mai bune soiuri de O.G. Kush, Bubble Gum și Critical Automatic și este dovada clară că iarba de calitate este dată de plante de statură mică. Crescută în interior sau exterior, expusă la soare, planta nu depășește 1 m înălțime. În plus, fiind un hibrid autoflorant viguros, Bubble Kush Automatic ajunge de la germinare la recoltare în doar 7-8 săptămâni. Cei care cresc canabis pe balcon sunt încurajați să pună această tulpină în fruntea opțiunilor lor.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 săptămâni după germinare
Induce somnul, Moleșitor

Cumpără Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Un hibrid optim pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu puterea senzațională a varietăților premium de Kush și care își doresc să se bucure de efecte mai puțin intense date de mugurii de calitate ai soiului Kush. Vă prezentăm Royal Kush Automatic. Este o tulpină excelentă pentru a face cunoștință cu varietățile de Kush, fiind perfectă pentru începători. Conținutul de THC este de aproximativ 13%, iar efectul de ”high” este mult mai temperat și calm decât celelalte varietăți super puternice de Kush precum O.G. Kush și restul.

Royal Kush Automatic are nevoie de puțini nutrienți și de puțină îngrijire din partea cultivatorilor pentru a produce rapid muguri în doar 8-9 săptămâni de la germinare. În interior, mai ales în spații restrânse, sau afară pe o terasă mică, Royal Kush Automatic va ocupa tot perimetrul de creștere alocat.

Plantele sunt compacte și stufoase și au o înălțime de sub 1 m indiferent de metoda de cultivare. Recoltele sunt generoase, cu 50 g/plantă în interior și până la 170 g/plantă într-un climat cald, de vară, din zonele sudice.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Clar, Relaxant fizic

Cumpără Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

Tulpinile Bruce Banner poartă numele renumitului personaj Marvel care se transformă într-un monstru verde, și anume Incredibilul Hulk. Există o serie de fenotipuri care oferă calitățile unice ale acestei plante extrem de potente. Varianta noastră este Hulkberry, care a fost crescută pentru a scoate la iveală cele mai bune gene Kush. Bruce Banners sunt combinații delicate între doi hibrizi populari: OG Kush și Strawberry Diesel. Strawberry Diesel îi dă aroma caracteristică lui Hulkberry. Mirosul pământiu de pin al tulpinilor Kush ar trebui să fie mai predominant în cazul semințele noastre. Am vrut să sporim buzz-ul euforic oferit de genele Kush, obținând astfel uimitorul procentaj de 27% THC. Aceasta este o tulpină uimitoare, pe care trebuie să o fumezi ca să îți dai seama de calitățile ei.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Clar, Înălțător

Cumpără HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana

Dacă îți place aroma de banană, Fat Banana este tulpina perfectă pentru tine. Trebuie să încerci această tulpină pentru gustul dulce, fructat, și ușor citric pe care îl oferă. Efectele sale îți limpezesc mintea și îți învăluie corpul într-o senzație de moleșeală. Mușchii îți vor fi incredibil de relaxați și apetitul îți va fi cu siguranță stimulat. Calitățile liniștitoare de Indica și euforia creată de Sativa, vin mână în mână cu procentajul de THC care depășește 25%. Acest hibrid aromat este rezultatul încrucișării lui OG Kush cu Chiquita Banana. Va înflori în decurs de 7-8 săptămâni, iar mugurii ei vor avea o ușoară tentă de galben. Acestea sunt avantajele atunci când crești acest Kush ușor adaptabil, indiferent dacă îl crești în interior, într-un mod compact, sau în aer liber, permițându-i să atingă înălțimea maximă.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant

Cumpără Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Unele tulpini Kush sunt hibrizi de origini diferite. Soiuri din toate colțurile lumii se reunesc pentru a forma tulpina dominantă indica, Purple Queen. Sative din Thailanda, Columbia și Mexic reunesc calitățile Skunk în acest Kush. Genele Kush derivă, desigur, din celebrii munți Hindu Kush. Această zonă montană a adăpostit plante puternice de canabis, care cresc în sălbăticie de mii de ani. Aceste tulpini au fost infuzate în multe dintre cele mai celebre soiuri ale lumii, printre care și mult căutatele fenotipuri purple. Aceste plante au de obicei arome fructate și o culoare purpurie. În acest caz, Purple Afgan îi împrumută din genele sale lui Purple Queen. Nu doar culorile sale purpurii sunt amețitoare, ci și conținutul de THC care atinge 22%. Aroma sa te intoxică cu un amestec de pin, fructe de pădure și combustibil, în timp ce un high intens te învăluie, și este atât calmant, cât și revigorant.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Octombrie
Calmant, Euforic

Cumpără Purple Queen

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.