By Luke Sumpter

Blueberry - Originile celei mai dulci tulpini de la RQS

Blueberry

Blueberry a reprezentat începutul unui trend frumos în hibridizarea canabisului. Totul a început în State, în urmă cu mulți ani; undeva în California, la un moment dat în timpul anilor 70, în perioada încrucișării diverselor tipuri de iarbă. A fost nevoie de 3 tulpini și decenii de încrucișări pentru a ajunge la tulpina Blueberry pe care o știm și o iubim cu toții în ziua de azi. Genele Highland Thai, Purple Thai și cele Afghane nu au mai fost niciodată combinate.

Acestea nu au fost doar genele familiei Blue, ci a fost un pas uriaș pentru toate persoanele care cultivă în interior. În timpul anilor 80 și 90, plantele sativa au fost hibridizate fără milă cu semințe indica. Din păcate, prețul rapidelor evoluții în ceea ce privește cultivarea în interior a reprezentat o pierdere de tulpini sativa pure. Succesul hibridizărilor de indica-sativa a schimbat cultura canabisului pentru totdeauna.

O aromă și un gust dulce, fructat de afine a transformat Blueberry într-o tulpină iconică de canabis. Caracteristicile sale de creștere sunt cele ale unei tulpini „indica flexibilă”. Mugurii plantei sunt denși și plini de rășină, iar spațierea internodală poate fi destul de mare în timpul înfloririi. Ea va produce o abundență de buchete de flori și nu tulpini lungi și aerisite.

Fără îndoială, profilul ei terpenic unic reprezintă motivul pentru care tulpina Blueberry este faimoasă. Alte atribute includ o înclinație spre dezvoltarea tonurilor de culoare mov/albastre la temperaturi mai scăzute, precum și efectul ei fizic delicios, relaxant, de lungă durată, nu tocmai moleșitor. Așadar, Blueberry este o iarbă pe care cultivatorii cu experiență trebuie să o dețină, dar și persoanele care cultivă acasă. Hai să aruncăm o privire la câteva tulpini de la RQS care au fost infuzate cu bunătatea tulpinii Blueberry.

Haze Berry

Haze Berry

Haze Berry are acea aromă dulce reprezentativă, fructată de afine, din partea sativei. Prin hibridizarea cu succes a tulpinii extrem de rășinoase, Shining Silver Haze, cu Blueberry, RQS probabil că a creat cea mai gustoasă tulpină dominant sativa.

Plantele cresc lungi și suple, cu tendința de a dezvolta tulpini lungi pline de muguri denși și rășinoși. În interior, poate atinge și 1,5 m; în aer liber, în climatele sudice, este posibil să crească până la 2 m. Formarea și/sau tăierea timpurie sunt recomandate. Acești copaci dulci pot fi extrem de productivi și crengile se pot rupe din cauza greutății mugurilor denși. Cultivată la lumini artificiale, recolte de până la 675 g/m² pot fi obținute de către cultivatorii de ganja din sud. Dacă te pricepi în domeniul cultivării, Haze Berry merită să-i acorzi o șansă.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sfârșitul lunii octombrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Haze Berry

Royal Bluematic

Royal Bluematic

Royal Bluematic este versiunea autoflorantă a tulpinii Blueberry de la RQS. Combinând cea mai aromată tulpină de canabis cu ruderalis nu a fost o alegerea grea. Rezultatul a constat într-o tulpină hibridă autoflorantă, care a oferit persoanelor care cresc pe ascuns și celor care cresc la scara mică accesul la familia de tulpini Blue.

Mugurii delicioși de Blueberry pot fi recoltați în doar 8-9 săptămâni post-germinare, fiind foarte greu pentru orice cultivator să se abțină. Discretă și nu foarte greu de întreținut, Royal Bluematic este ușor de cultivat, fiind potrivită pentru crescătorii de toate nivelele. Te poți aștepta la o cantitate de aproximativ 50-150 g per bucată, și la plante cu o înălțime mai mică de 1 m, dacă sunt crescute în interior sau în aer liber, dar în climate mai calde.

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Moleșitor, Puternic

Cumpără Royal Bluematic

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese este o tulpină de canabis delicatesă, hibridizată din cele mai aromate și potente duo-uri de pe planetă. Nimeni alta decât tulpina englezească faimoasă, Cheese, și originala Blueberry ar fi putut produce așa un hibrid unic. Această tulpină este un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Un amestec complex de afine și arome înțepătoare și pământii, tulpina Cheese parfumează aerul și îți lasă un gust plăcut după ce o fumezi. Efectele moleșitoare vor pune stăpânire pe corpul tău după numai câteva fumuri gustoase.

Perioada de înflorire nu durează mai mult de 9 săptămâni și produce o cantitate de 500-600 g/m² dacă este folosită metoda SOG. În exterior, ea va depăși înălțimea obișnuită din interior de 1-1,2 m, și va ajunge la 2 m. Într-un climat cald, plantele pot produce până la 500 g+ fiecare. Tunsul va necesita puțin mai multă atenție și grijă decât un hibrid obișnuit de calitate înaltă. Dar nu uita, toate frunzele de zahăr sunt numai bune pentru o prăjitură.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Clar, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Blue Cheese

Blue Mystic

Blue Mystic

Blue Mystic este un hibrid Blueberry, învăluit în mister. RQS a creat o tulpină Blueberry cu atribute indica mai pronunțate, dând astfel naștere tulpinii Blue Mystic. Acest membru al familiei Blue este renumit pentru aroma sa suculentă și efectele sedative – intenționat selectate pentru cele mai dorite trăsături de indica.

Structura plantei este mică și compactă. De obicei, are mai puțin de 1 m înălțime și este potrivită pentru metoda SOG în interior. Chiar și începătorii pot obține 400 g/m², după numai 8 săptămâni de înflorire. În aer liber, Blue Mystic se poate transforma într-o tufă și poate crește până la 2 m, producând 450 g per plantă.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Octombrie
Moleșitor

Cumpără Blue Mystic

Fruit Spirit

Fruit Spirit

Iubitorii tulpinilor White și Blue pot începe să zâmbească. Fruit Spirit este cocktailul de canabis lipicios al viselor tale. Acest hibrid are o aromă delicioasă de Blueberry și rășina copioasă produsă favorita Dutch Coffeeshop, White Widow - toate într-un singur pachet plin de rășină și compact! Nu te lăsa păcălit/ă de aspect. Este o sativa sub acoperire. Fruit Spirit ar putea, de asemenea, să te surprindă cu high-ul ei cerebral, care este plăcut și înălțător. O iarbă care îți ridică moralul cu adevărat.

În faza de creștere, ea este imaginea unei tulpini indica clasice. Este destul de mică, rareori depășind 1 m în interior. Cu toate acestea, are un potențial enorm pentru SOG și pentru un spațiu mic de creștere. Pentru a fi cultivată eficient în exterior, are nevoie de temperaturi calde pentru a ajunge la potențialul ei maxim și pentru a crește un tufiș de mărime decentă, de aproximativ 1,5 m înălțime.

Fruit Spirit
Blueberry x White Widow
375 - 425 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 30% Indica 70%
475 - 525 gr/plant
175 - 220 cm
Începutul lunii octombrie
Clar

Cumpără Fruit Spirit

Royal Skywalker: Rezultatul combinării lui Blueberry și Mazar

Royal Skywalker

Royal Skywalker provine din tulpinile părinte Blueberry și Mazar. Ea va fi atrăgătoare pentru tine dacă ești în căutarea unei varietăți rezistente, care să aibă o productivitate bună și să ofere o forță psihoactivă. Profilul său genetic bine echilibrat, format din 40% sativa și 60% indica, înseamnă că se laudă cu o creștere compactă și cupole mari de flori. Mugurii săi de culoare verde închis produc un conținut de THC de 25% și oferă un high amețitor, perfect pentru după-amiezi și seri liniștite.

Royal Skywalker se comportă bine în majoritatea configurațiilor de creștere. Puțin LST și adaosuri organice, cum ar fi rizobacterii, ciuperci micorize și guano de lilieci va ajuta la maximizarea productivității sale. Plantele de interior cresc până la o înălțime ușor de gestionat de 80–130 cm și produc până la 600 g/m² după o perioadă de înflorire de 9–10 săptămâni. Plantele cultivate în exterior în straturi sau recipiente cresc până la 150–200 cm și produc până la 600 g/plantă, fiind gata de recoltare în octombrie.

Royal Skywalker
Blueberry x Mazar
550 - 600 gr/m2
80 - 130 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Octombrie
Clar, Relaxant fizic

Cumpără Royal Skywalker

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.