• Grape Ape Automatic
 • Grape Ape Automatic

Grape Ape Auto

Grape Ape x OG Kush Auto

Dacă vrei să te simți fizic relaxat dar cu mintea limpede, atunci Grape Ape Auto are pachetul fitochimic ideal pentru tine. Această progenitură între Grape Ape și OG Kush Auto îmbină niveluri ridicate de THC cu terpene sinergice - inclusiv mircen și pinen - pentru o minte clară și trup relaxat. Cu un ciclu de creștere scurt și recolte bogate, această tulpină este ideală pentru cultivatorii auto.
(1) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Pret Redus!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Grape Ape Auto: Pentru trup relaxat și minte limpede

Grape Ape Auto combină cele mai bune trăsături din tulpina fotoperiodică originală cu aromele complexe și calitățile relaxante ale lui OG Kush Auto. Descoperă mai jos acest soi cu creștere rapidă și efecte de top.

Grape Ape Auto: Progenitura lui Grape Ape și OG Kush Auto

Tulpina Grape Ape Auto nu este doar varianta autoflorantă a lui Grape Ape. Introducerea genelor OG Kush Auto contribuie cu câteva atribute care o diferențiază de original. Această asociere a creat un soi cu 85% genetică indica, niveluri substanțiale de THC și terpene cu adevărat intense, care infuzează fiecare fum cu inconfundabilele arome de afine.

Semințele Grape Ape Auto: efecte & aromă

Cu un nivel de THC de 19% și niveluri colosale de mircen, pinen și cariofilenă, semințele Grape Ape Auto își recompensează utilizatorii cu un high fizic extrem de relaxant, care durează ore întregi. Cu toate că îți lasă trupul greu și moleșit, mintea rămâne lucidă, clară și funcțională. Acești muguri sunt ideali pentru timpul zilei, mai ales când ai nevoie de relaxare fizică, dar vrei abilități cognitive intacte. Gama sa completă de terpene îți oferă o savoare delicioasă de afine, struguri și condimente.

Semințele Grape Ape Auto: caracteristici de creștere

Tulpina Grape Ape Auto produce muguri compacți și mici, cu o glazură generoasă de tricomi și rășină. Plantele de interior ating un maxim de 70-100 cm înălțime, producând până la 450 g/m². Și știi care e partea cea mai bună? De la germinare la recoltă vor trece doar 10-11 săptămâni. Plantele de exterior cresc până la 120 cm fără nici un fel de formare și își răsplătesc cultivatorii cu 115 - 165 g per plantă.

Grape Ape Auto data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
Contextul Genetic: Grape Ape x OG Kush Auto
THC: 19%
CBD: Scăzut
Tip: Sativa 10% Indica 85% Ruderalis 5%
Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
Luna recoltei: 10–11 săptămâni după germinare
Înălțime În Interior: 60 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 80 - 120 cm
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 115 - 165 gr/plant
Climat: Veri lungi
Efect: Calmant, Relaxant fizic, Te ajută să te concentrezi
Aromă: Afine, De plante, Înțepător

  De M. H. În 05/Feb/2024 :

  Titlu : Grape ape auto
  Cometariu : I had to get some of these just the look in the picture alone had me hook these are the best looking plants I’ve seen the colour looks amazing too and I can’t wait to start growing them when you thought you was amazed at what royal queen seeds already produced they hit you with this gorgeous looking flowers and I’m so glad to be part of the growing family from dealing with customers service which is the best in the world by far and second to none to their amazing team of expert growers RQS get better every year thank you RQS for everything you do ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.