Istoria tulpinilor Cheese de marijuana

Cheese Genetics

Pe măsură ce creșterea și cultivarea canabisului s-au dezvoltat, au apărut diferite soiuri de iarbă. Există familii întregi de tulpini asociate cu o anumită aromă sau senzație. Tulpinile Kush tind să ofere un high foarte potent; tulpinile Haze sunt delicioase și produc un high înălțător; tulpinile Diesel ... de fapt, miros a motorină. Câteodată însă, o aromă complexă devine foarte căutată printre adevărații cunoscători ai canabisului.

Dacă te regăsești în această tabără, o aromă intensă și sărată, precum cea oferită de tulpinile Cheese, ar putea fi exact ceea ce cauți. La RQS, oferim o gamă de tulpini Cheese, pe care le poți comanda pentru a descoperi dacă îți sunt pe plac. Există o poveste minunată în spatele dezvoltării tulpinilor Cheese și a efectelor pentru care sunt cunoscute.


Ce Este O Tulpină Cheese?

Cheese este renumită în întreaga lume, împreună cu tulpinile care au fost folosite pentru a crea acest soi hibrid. În prezent, există tot felul de variante de Cheese, care își au originile în tulpina Cheese primordială.

Tulpinile Cheese sunt populare pentru că oferă o aromă picantă, sărată, spre deosebire de aromele dulci, fructate și de plante găsite în alte tulpini. Terpenele din Cheese sunt de fapt destul de variate și se reunesc pentru a forma mirosul puternic înțepător.

Mirosul rânced al acidului octanoic se îmbină cu tonurile dulci și fructate ale metil terț-butil eterului și ale acetatului de metil. Există, de asemenea, acid izovaleric, care se combină cu terpene mai urât mirositoare, cum ar fi acidul hexanoic (care miroase a grajd) și metantiolul (care miroase a varză putrezită).

Amestecul pare a fi un gust complicat și excentric. Într-adevăr, această combinație de arome nu este pe gustul tuturor. Totuși, în același mod în care brânza care are un gust delicios poate mirosi oribil, și tulpinile Cheese au farmecul lor.

Există, la urma urmei, un efect umami al tulpinilor Cheese; o senzație de gust mai fin, care elimină notele aromelor puternice.

De asemenea, tulpinile Cheese produc și mulți tricomi cu concentrație ridicată de THC, oferind un high relaxant și fericit. Sunt folosite pentru ameliorarea durerii, anxietății și depresiei, precum și pentru creșterea poftei de mâncare. Nu surprinde pe nimeni că acest soi se bucură de atât de multă popularitate. Dar de unde provine?

De Unde Provine Cheese?

Tulpina Cheese originală a apărut în anii 1980, în circumstanțe misterioase. Legenda spune că un cultivator din California, pe numele său Sam „Skunkman”, s-a mutat în Olanda, pentru a se apuca serios de creșterea canabisului. A adus cu el tulpina iconică a creației sale, Skunk #1. Tulpina a devenit populară în rândul cultivatorilor olandezi datorită vitezei rapide de creștere. Cu toate acestea, o problemă recurentă a fost că mirosul plantelor era prea puternic; atât de puternic încât ar fi fost greu să eviți atenția nedorită. Însă, când un lot de semințe Skunk și-a găsit drumul către Marea Britanie, în 1988, s-a întâmplat ceva ciudat.

Un cultivator din sud-estul Angliei a constatat că planta rezultată avea o duhoare distinctă de brânză. Observând randamentele masive ale acestei plante, a clonat-o și a văzut cum succesul ei răsunător s-a răspândit în Marea Britanie. A proliferat la mai multe festivaluri și în comunități alternative pe parcursul anilor 1990, devenind tulpina preferată a celor din scena rave care era abia la început. Indiferent de ce s-a întâmplat cu acel lot de semințe, cert este că a dus la crearea unei plante de canabis Cheese. Intensitatea gustului și a high-ului său au determinat o creștere a cererii. Astăzi, soiul este destul de popular în Marea Britanie și în orice jurisdicție în care canabisul este legal.

Cum Să Crești Cheese

Dacă vrei să afli despre ce e vorba, comandă câteva dintre semințele noastre Cheese și crește-le singur. Creșterea plantei nu ar trebui să fie o misiune dificilă, dacă aceasta este cultivată în condițiile potrivite. Tulpina tinde să livreze o producție abundentă de muguri cu conținut de THC în jur de 17%. Tulpinile Cheese sunt rezistente și înfloresc de-a lungul unei perioade de aproximativ 8-9 săptămâni. Această tulpină poate face față fluctuațiilor de umiditate, dar asigură-te că temperatura rămâne între 21-26°C sau 70-80°F.

Când primesc suficientă lumină și spațiu pentru a înflori, tulpinile Cheese pot depăși o înălțime de 200 cm. Dacă le crești în interior, asigură-te că ai suficient spațiu sau că stăpânești tehnicile de formare pentru a le reduce înălțimea. În plus, ai putea evita problema spațiului în întregime cu Royal Cheese Automatic. Majoritatea tulpinilor Cheese cresc stufoase, astfel că o tundere/defoliere ușoară poate fi utilă pentru a maximiza producția de muguri. În mod similar, metoda ScrOG (ecran de verde) poate ajuta la optimizarea potențialului mugurilor. Poți citi despre această metodă în ghidul nostru.

Colecția de tulpini Cheese de canabis de la RQS

Tulpinile Cheese au fost savurate în numeroase cercuri de fumători, de-a lungul multor decade. Pășește și tu într-un cerc și descoperă unele dintre cele mai brânzoase plante Cheese de pe piață.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Fast Flowering

Royal Cheese (Fast Flowering) este genul de tulpină căreia i te poți adresa cu „Maiestatea Sa”. Această plantă înțepătoare a fost dezvoltată cu intenția de a răspândi acele high-uri monarhice clasice, cu parfumurile sale de brânză maturată, care intră instantaneu în nări. A fost creată după ce o școală veche Skunk s-a îndrăgostit de plantele Afghan, iar restul este istorie.

Cultivatorii de interior se pot aștepta ca acest soi să atingă o înălțime de aproximativ 150 cm. Cultivatorii în aer liber își vor vedea plantele întinzându-se până la 250 cm, ceea ce va necesita susținere pentru șiruri, având în vedere greutatea mare a mugurilor. Perioada de înflorire durează aproximativ 6-8 săptămâni. Cu toate acestea, unii cultivatori preferă să prelungească înflorirea acestui soi cu încă 2 săptămâni, pentru a crea efecte mai pronunțate.

Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Începutul lunii octombrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Auto

Această tulpină Cheese autoflower nerăbdătoare va produce muguri în cel mai scurt timp. Cultivatorii care doresc să-și umple borcanele de rezerve cât mai repede posibil cu canabinoide cu gust de brânză ar trebui să ia în considerare implicarea acestei plante în operațiunile lor. De la sămânță până la recoltare, Royal Cheese Automatic își termină ciclul de viață în 10 săptămâni, producând muguri complet copți, înveliți în tricomi, care induc senzații relaxante și moleșitoare fizic.

Această plantă nu depășește o înălțime de 100 cm; este o plantă discretă. Pentru că are o statură mică și înflorește rapid, este un soi excelent pentru cultivatorii începători. Tot ce trebuie să faci este să uzi plantele, să le oferi nutrienții necesari și să le arăți multă dragoste. Știm, este un clișeu, dar Royal Cheese Automatic are nevoie de iubire, așa că trebuie să te obișnuiești cu acest lucru.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese pare a fi cel mai intens soi de canabis în ceea ce privește parfumul său. Cu toate acestea, termenul „Blue” nu se referă la mucegaiul prezent în brânzeturi, ci la genetica Blueberry din această tulpină. Aromele de brânză și fructe de pădure învăluie consumatorul în ceva cu adevărat special. Când vei savura această delicatesă dominată de indica, vei trăi senzații de moleșeală fizică combinate cu idei contemplative interesante.

În interior, Blue Cheese atinge o înălțime de 100-160 cm și 140-200 cm, când este cultivată în aer liber. Este o tulpină fotoperiodică cu o fază de înflorire scurtă, de aproximativ 7-8 săptămâni. Blue Cheese asigură recolte semnificative de 500-550 g/plantă, atunci când este cultivată în aer liber. Având în vedere statura sa scundă, această plantă produce cu siguranță o cantitate masivă de muguri savuroși, care sunt acoperiți într-o val de cristal foarte frumos.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Clar, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Blue Cheese

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Când genetica Cheese, Blueberry și ruderalis au decis să formeze un trio tantric, s-a născut Blue Cheese Automatic. Efectele cerebrale și înălțătoare ale acestui soi de Cheese oferă meditații incredibile, care trădează natura inerentă a soiului Blue Cheese Automatic și ceea ce reprezintă pentru specia umană. Aromele dulci și fructate asigură entuziaștilor o gustare delicioasă, plină cu canabinoizi.

De la sămânță până la recoltare, Blue Cheese Automatic are nevoie de în jur de 9-10 săptămâni pentru a maturiza pe deplin acești muguri cu gust de fructe și brânză. Este o tulpină mică, care atinge o înălțime de 40-70 cm, în interior, și 60-110 cm, în aer liber. Este un „lux” perfect pentru cultivatorii de gherilă, care au nevoie de o tulpină discretă pentru operațiunile lor. Cultivatorii în aer liber primesc aproximativ 60-110 g/plantă, în timp ce cultivatorii de interior se pot aștepta la 325-375 g/m².

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10–11 săptămâni după germinare
Clar, Înălțător

Cumpără Blue Cheese Auto

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Acest soi a fost realizat după ce am decis să amestecăm genetica Cheese, Juanita la Lagrimosa și ruderalis într-un singur hibrid bogat în CBD, cunoscut sub numele de **Fast Eddy Automatic CBD. Această tulpină conține 9% THC și niveluri ridicate de CBD, creând acel echilibru ideal al ambilor mari canabinoizi. Efectele sunt destul de blânde și clare, cu o stare de relaxare plăcută. Aromele de citrice emanate de acest soi îi completează perfect prospețimea.

Cultivatorii de interior vor fi binecuvântați cu 400-450 g/m² de muguri, în timp ce crescătorii în aer liber se pot aștepta la aproximativ 80-130 g/plantă. Acest soi autoflorant își termină ciclul de viață după 8-9 săptămâni și este perfect pentru cultivatorii care doresc un lot rapid de muguri îmbibați cu CBD.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 săptămâni după germinare
Calmant, Clar

Cumpără Fast Eddy Automatic CBD

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.