• Bubble Kush Automatic
 • Bubble Kush Automatic
 • Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Această tulpină a fost dezvoltată atent și îmbină cele mai bune calități din diferite specii de Sativa, Indica și Ruderalis. Rezultatul este o tulpină unică ce oferă o experiență senzațională, chiar și pentru fumătorii experimentați. Mai jos sunt prezentate câteva dintre varietățile care alcătuiesc fondul genetic al acestei tulpini speciale.
 4.5/5 (294) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Fond genetic excelent

Tulpina a fost concepută special să încorporeze cele mai bune atribute ale acestor varietăți excelente. Planta rezultată este ușor de crescut și produsul obținut este fantastic. Are un gust dulceag, plăcut, cu nuanțe ușoare pământii și un efect puternic, cu note pozitive.

Bubble Gum
De la originile sale din Indiana până când a fost crescută ulterior în Olanda, această tulpină faimoasă la nivel mondial este recunoscută pentru ușurința de cultivare și efectul de ”high” intens. Gustul dulce și mirosul distinctiv al acestei tulpini premiate de canabis, contribuie la aroma similară, dulceagă și plăcută a hibridului de Bubble Kush Automatic.

OG Kush
Această tulpină extrem de populară are calități atât de Indica, cât și de Sativa, iar efectele sale intense și de lungă durată au jucat un rol important în popularitatea mondială a acestui soi.

Royal Critical Automatic
Royal Critical Automatic este o tulpină populară printre crescători datorită procesului extrem de rapid și ușor de creștere și producției mari per plantă. Pe lângă acestea, hibridul este faimos printre fumători și pentru gustul grozav și efectul de ”high” înălțător.

Din punctul de vedere al creșterii, aceste semințe sunt autoflorante. Spre deosebire de semințele tradiționale feminizate, cum ar fi Bubba Kush și Bubble Kush, semințele autoflorante nu necesită un ciclu zilnic de 12 ore de lumină directă și astfel cultivatorii pot uita de această grijă. Mulțumită caracteristicilor genetice aduse de soiul Ruderalis, plantele înfloresc singure în aproximativ cinci până la șapte săptămâni, întocmai ca alte semințe precum Bubble Gum Automatic sau Bubba Kush Automatic, ambele fiind îndrăgite de crescători pentru ușurința de creștere și recoltele bogate.

Sincronizare, mărime și recoltă bună

Cultivată în exterior, Bubble Kush Automatic este gata de recoltare în șapte – opt săptămâni. În interior, plantele mature ajung până la 70-100 centimetri înălțime, iar în natură înălțimea variază între 100 și 140 centimetri. Cultivatorii se pot aștepta la o recoltă de 120-170 grame materie uscată / plantă crescută în exterior.

După recoltare, această varietate are un procent uimitor de 16% de THC. Efectul principal este o senzație de euforie, mulți consumatori spunând că este un soi potrivit pentru eliminarea stresului. Din moment ce este în proporție de 55 % Indica, efectele tipice ale Indica sunt și ele resimțite, inclusiv apetit crescut și relaxare fizică. Persoanele care suferă de insomnii au menționat că este un bun somnifer, însă efectul de ”high” echilibrat nu îți induce o stare letargică sau de moleșeală.

Aceste semințe rezistente sunt ideale pentru cultivatorii care își doresc o plantă autoflorantă, cu creștere rapidă și care nu necesită atât de mult efort ca semințele tradiționale feminizate. Acest hibrid continuă să câștige din ce în ce mai mulți fani nu numai datorită procesului simplu de creștere dar și pentru gustul plăcut și efectele puternice.

 • Tipul de Soi: Auto înflorire
 • THC: 16%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 120 - 170 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 70-100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
 • Timpul de înflorire: 6 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: 7-8 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
 • Tip: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Efect: Relaxant și plin de aromă
 • Climat: Cald
 • Aromă: Pineapple

  By F. Z. on 26/Mar/2020 :
  (3)

  Titlu : Buono ma..
  Comentariu : Ho preso diversi semi qui ed a dire il vero non tutti crescono come drovebbero, la mie esperienza con la bud è stata travagliata, è rimasta piccola e debole, purtroppo...

  By C. B. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : Excellentes graines
  Comentariu : 4 sur 5 germées, excellent ratio merci RQS :) Encore une fois pas déçu d'avoir commandé chez vous !

  By H. B. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Titlu : BuBble Kush 2019
  Comentariu : Planter en fin de saison, a pris une teinte violette. Gout au top, peu d'entretien, le top!

  By P. A. on 26/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Tip top
  Comentariu : Unglaublich schnell gewachsen

  By D. D. on 26/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Parfaite!
  Comentariu : Parfaite cette variété! Saveur fabuleuse, odeur exquise, effet tonique et motivant.

  By A. L. on 12/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Nice one
  Comentariu : I liked this and will re-do it, likely this year, and with some experience add something more than just ”easy to grow and good grass”.

  By P. F. on 06/Feb/2020 :
  (5)

  Titlu : Top!
  Comentariu : My favorite seeds. Very positive experience.

  By S. L. on 30/Jan/2020 :
  (5)

  Titlu : Keimen schön
  Comentariu : Liegen noch keimend in der Erde. Alles weitere wird später berichtet!

  By G. F. on 13/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : monster plant
  Comentariu : Got two on the grow the now into week 5 and its growing at a fast rate, it might out grow the tent at this rate beautiful big leaves

  By A. B. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Titlu : De la bonne
  Comentariu : On attend 2 mois...

  By E. H. on 02/Dec/2019 :
  (4)

  Titlu : extremely impresed
  Comentariu : this was by far the most easy grown seed i've recieved as a freebie so far, RQS all the way!;)

  By R. P. on 26/Nov/2019 :
  (4)

  Titlu : bubble kush ( super kush)
  Comentariu : Fantastische soort. Ik plante er 3 in het begin van de zomer ( 1 juni). Alle drie de zaadjes zijn mooi uitgekomen en groeiden op in sneltempo. Tegen mid-juli waren ze 1 meter hoog en schoten ze in bloei. Tijdens de bloei groeiden ze nog een 20 cm bij en tegen eind augustus kon ik oogsten. Van 3 plantjes had ik 135 gr gedroogde super kush. Zeer zoete snoepsmaak smaak met een verrassende high. Velen dachten dat dit lampenweed was maar nee, ze groeiden mooi buiten in de volle grond. Super soort die ik in 2020 opnieuw ga toevoegen in mijn repertoire ;-) . Een aanrader.

  By B. G. on 25/Oct/2019 :
  (4)

  Titlu : 1 n'a pas germer sur 3
  Comentariu : Mais sinon super rapide et super plante je recommande fortement

  By Y. K. on 21/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Good Quality Seeds
  Comentariu : the seeds look very good, not too small, dark or wrinkeled and all of my 3 Sprouted no Problem.

  By P. D. on 30/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Perfekt
  Comentariu : passt


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.