• Bubble Kush Automatic
 • Bubble Kush Automatic
 • Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Această tulpină a fost dezvoltată atent și îmbină cele mai bune calități din diferite specii de Sativa, Indica și Ruderalis. Rezultatul este o tulpină unică ce oferă o experiență senzațională, chiar și pentru fumătorii experimentați. Mai jos sunt prezentate câteva dintre varietățile care alcătuiesc fondul genetic al acestei tulpini speciale.
 4.5/5 (377) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 25.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Fond genetic excelent

Tulpina a fost concepută special să încorporeze cele mai bune atribute ale acestor varietăți excelente. Planta rezultată este ușor de crescut și produsul obținut este fantastic. Are un gust dulceag, plăcut, cu nuanțe ușoare pământii și un efect puternic, cu note pozitive.

Bubble Gum
De la originile sale din Indiana până când a fost crescută ulterior în Olanda, această tulpină faimoasă la nivel mondial este recunoscută pentru ușurința de cultivare și efectul de ”high” intens. Gustul dulce și mirosul distinctiv al acestei tulpini premiate de canabis, contribuie la aroma similară, dulceagă și plăcută a hibridului de Bubble Kush Automatic.

OG Kush
Această tulpină extrem de populară are calități atât de Indica, cât și de Sativa, iar efectele sale intense și de lungă durată au jucat un rol important în popularitatea mondială a acestui soi.

Royal Critical Automatic
Royal Critical Automatic este o tulpină populară printre crescători datorită procesului extrem de rapid și ușor de creștere și producției mari per plantă. Pe lângă acestea, hibridul este faimos printre fumători și pentru gustul grozav și efectul de ”high” înălțător.

Din punctul de vedere al creșterii, aceste semințe sunt autoflorante. Spre deosebire de semințele tradiționale feminizate, cum ar fi Bubba Kush și Bubble Kush, semințele autoflorante nu necesită un ciclu zilnic de 12 ore de lumină directă și astfel cultivatorii pot uita de această grijă. Mulțumită caracteristicilor genetice aduse de soiul Ruderalis, plantele înfloresc singure în aproximativ cinci până la șapte săptămâni, întocmai ca alte semințe precum Bubble Gum Automatic sau Bubba Kush Automatic, ambele fiind îndrăgite de crescători pentru ușurința de creștere și recoltele bogate.

Sincronizare, mărime și recoltă bună

Cultivată în exterior, Bubble Kush Automatic este gata de recoltare în șapte – opt săptămâni. În interior, plantele mature ajung până la 70-100 centimetri înălțime, iar în natură înălțimea variază între 100 și 140 centimetri. Cultivatorii se pot aștepta la o recoltă de 120-170 grame materie uscată / plantă crescută în exterior.

După recoltare, această varietate are un procent uimitor de 16% de THC. Efectul principal este o senzație de euforie, mulți consumatori spunând că este un soi potrivit pentru eliminarea stresului. Din moment ce este în proporție de 55 % Indica, efectele tipice ale Indica sunt și ele resimțite, inclusiv apetit crescut și relaxare fizică. Persoanele care suferă de insomnii au menționat că este un bun somnifer, însă efectul de ”high” echilibrat nu îți induce o stare letargică sau de moleșeală.

Aceste semințe rezistente sunt ideale pentru cultivatorii care își doresc o plantă autoflorantă, cu creștere rapidă și care nu necesită atât de mult efort ca semințele tradiționale feminizate. Acest hibrid continuă să câștige din ce în ce mai mulți fani nu numai datorită procesului simplu de creștere dar și pentru gustul plăcut și efectele puternice.

 • Tipul de Soi: Auto înflorire
 • THC: 16%
 • CBD: Scăzut
 • Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 120 - 170 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 70-100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
 • Timpul de înflorire: 6 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: 7-8 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
 • Tip: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Efect: Relaxant și plin de aromă
 • Climat: Cald
 • Aromă: Pineapple

  De G. Q. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : Top top
  Cometariu : Toutes ont germer, à voir mais très bien partie..

  De P. M. on 01/Jul/2020 :
  (5)

  Titlu : ottimo
  Cometariu : In costante crescita attendiamo i risultati finali, ottimo acquisto

  De L. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Top
  Cometariu : Amazing

  De B. S. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : RQS the best company’s ever 👍❤️👍
  Cometariu : Awesome seeds It’s my second time I order from this company First seeds gorilla glue auto I ordered three send and I got one northern light auto for free and I won a voucher three seeds and germinate was 4/4 and will harvest from 7 to 10 days from now and the plants are amazing 65 days from seed to harvest anyway 😁 this time I ordered three seed bubble kush and CBD oil for my wife and they gave me 6 seeds for free with grinder with rolling papers Great company 👍❤️

  De S. M. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu :
  Cometariu : what to say. All seeds germinated....waiting for harvest. Looking pretty awesome!

  De N. D. on 23/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Great seeds
  Cometariu : Germinated very quickly , growing good , good quality

  De A. P. on 17/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Gowing fast!
  Cometariu : This little one has only 2 weeks and already has created 4 pairs of 3 leaves.

  De N. D. on 17/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Aiuto
  Cometariu : Ho preso questa bubble kush e vorrei sapere gli effetti di chi l’ha provata. Ho di recente acquistato un erba che ha prevalenza indica e non ho ricevuto nessuna botta, non so se ho preso una truffata o altro però insomma non ho avuto quella classica botta di quando prendi una gonfiata. Qualcuno mi può rispondere in qualche modo per favore?

  De G. F. on 17/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Outdoor
  Cometariu : Estou desejando ter a minha, só que está complicado para o pagamento, mas quando tiver ela comigo vai ser cuidada como um bebé 👌🏻🌱

  De K. W. on 15/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Perfect
  Cometariu : Very impressed with the shipping and the quality of the seeds

  De M. B. on 15/Jun/2020 :
  (4)

  Titlu : Bubble Kush auto
  Cometariu : Netjes en discreet verzonden. De zaadjes ontkiemen lekker snel en staan ook sterk boven de aarde.

  De I. S. on 15/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Amazing
  Cometariu : Very impressive germination

  De A. F. on 15/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Top store
  Cometariu : If anyone doubt.. 2 days from purchase to delivery. Good strain. 4 days to sprout in vase.. rqs did not let me down!!! Top

  De M. S. on 11/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Ottimo acquisto
  Cometariu : La qualità non si discute, spedizione precisa nei termini. Top

  De K. S. on 10/Jun/2020 :
  (5)

  Titlu : Review
  Cometariu : Professional.


  Nu poți posta o recenzie, deoarece nu ești autentificat/ă ca și client/ă

  Autentificare / Înregistrare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.