By Max Sargent


Nu trebuie să aștepți o veșnicie ca să obții o rezervă de canabis pentru fumat atunci când cultivi în aer liber. O toamnă ploioasă și nopți din ce în ce mai reci îți pot deteriora plantele tocmai într-un moment foarte important. Mai jos, îți vom prezenta cele mai bune tulpini de exterior care aduc rezultate rapide, astfel încât să poți lucra foarte bine și în aer liber. Ca tulpini cu înflorire rapidă, Royal Cheese, Speedy Chile, Honey Cream și Candy Kush sunt unele dintre cele mai bune în acest scop. Totuși, soiurile de mai jos sunt tot la fel de bune ca aceste tulpini tradiționale din punct de vedere al perioadei scurte până la recoltare și al calității generale.

Continuă să citești pentru a descoperi sfaturi de cultivare pentru aceste soiuri rapide. Vei afla, de asemenea, amănunte despre istoricul lor genetic, profilul de arome, conținutul de THC și efecte!

Grape Ape

Dacă intenționezi să cultivi Grape Ape în aer liber, reține că plantelor de canabis nu le place înghețul. Încearcă să semeni semințele cu aproximativ două săptămâni înainte de ultima dată de îngheț și îngrijește răsadurile în interior până când acestea vor dezvolta câteva seturi de frunze adevărate. Transplantează-le într-o seră sau pune-le sub folii pentru a le proteja împotriva eventualelor înghețuri târzii de la începutul sezonului.

Grape Ape va ajunge aproape de dimensiunea sa finală în timpul etapei vegetative. Crescută într-un ghiveci de 11L, ea va crește la maximum 190 cm. Îndepărtează ușor frunzele cu aproximativ o săptămână înainte ca plantele tale să intre în stadiul de înflorire, pentru a-i subția coronamentul indica bogat și pentru a permite o penetrare mai bună a luminii și o aerare superioară. Fiind una dintre cele mai bune tulpini de exterior rapide, Grape Ape ajunge la înflorire în doar 7-9 săptămâni. Curăță plantele cu apă timp de 2-3 săptămâni înainte de recoltare pentru a le spori aroma. Pregătește-te să recoltezi până la 600 g/plantă la sfârșitul lunii septembrie.

Grape Ape descinde din tulpinile părinte Afghani, Mendocino Purps și Skunk #1. Acest hibrid cu dominanță indica oferă un high relaxant și liniștit din punct de vedere fizic, alimentat de un conținut de THC de 20%. Arome de afine și skunk însoțesc fiecare fum.

Grape Ape
23_genetic background_1 Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Calmant, Induce somnul, Relaxant fizic

Cumpără Grape Ape

Sweet ZZ

Germinează semințele Sweet ZZ în interior pentru a spori șansele de germinare. După ce ultimul îngheț a trecut și plantele tale au atins o înălțime de aproximativ 10 cm, transplantează răsadurile în recipiente mai mari sau direct în pământ. Urmărește să-ți poziționezi plantele Sweet ZZ în cel mai însorit loc din grădina ta. Înainte de sfârșitul etapei vegetative, plantele tale vor ajunge până la aproximativ 140 cm, dacă nu aplici nicio tehnică de formare.

Dă atenție îndepărtării frunzelor în tot restul etapei vegetative, deoarece coronamentul indica mic al tulpinii Sweet ZZ poate deveni rapid foarte bogat. Pe măsură ce zilele încep să devină mai scurte la mijlocul lunii iulie, Sweet ZZ va începe să înflorească. Fă un efort și tunde toate frunzele îngălbenite în acest timp pentru a redirecționa resursele către muguri. Pregătește-te să recoltezi până la 550 g/plantă în aproximativ 7-9 săptămâni după începerea înfloririi, pe la sfârșitul lunii septembrie.

Fiind urmașul lui Grape Ape și Grapefruit, Sweet ZZ se laudă cu un profil de terpene extrem de dulce și fructat. Având un conținut de THC de 22%, te poți aștepta la un high relaxant cu accente amețitoare, de la acest hibrid cu dominanță indica.

Sweet ZZ stages

Sweet ZZ
23_genetic background_1 Grape Ape x Grapefruit
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Calmant, Moleșitor

Cumpără Sweet ZZ

Punch Pie

Utilizează un covoraș termic și o tavă pentru semințe pentru a germina rapid semințele de Punch Pie la interior. Ține-le sub lumini LED puternice până când își dezvoltă primul set de frunze adevărate. Apoi, transplantează-le în ghivece de 10 cm pline cu pământ și un vârf de ciuperci micorizale și menține-le bine iluminate până când ajung la o înălțime de aproximativ 10 cm. Atunci când ești sigur că au trecut ultimele înghețuri, transplantează-ți plantele în stare vegetativă în cea mai însorită zonă a grădinii tale. Punch Pie rezistă bine la mucegai, asta însemnând că nu e neapărat obligatoriu un procedeu de formare. Planta va dezvolta un mănunchi de flori mare în centru și va ajunge la o înălțime de 150 cm.

Realizează o desfrunzire detaliată în prima săptămână a etapei de înflorire pentru a crește expunerea la lumină pentru mugurii din zona inferioară. Ia în considerare să pui niște țăruși pentru fixarea ramurilor ca să le protejezi de furtunile de la sfârșitul verii. Începe să cureți plantele cu apă în săptămâna a șasea de înflorire și pregătește-te să recoltezi până la 750 g/plantă la sfârșitul lunii septembrie.

Caracteristicile tulpinii Punch Pie o fac una dintre cele mai bune tulpini feminizate pentru cultivarea în aer liber. Această tulpină, o colaborare dintre Tyson 2.0 și RQS, provine din tulpinile părinte rezistente Purple Punch și Purple Kush. Tulpina Punch Pie oferă un conținut de THC de 22%, arome de afine și bomboane și un high euforic și amețitor.

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650-750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Calmant, Euforic, Induce somnul, Relaxant fizic

Cumpără Punch Pie

Gelato 44

Poți germina semințele Gelato 44 direct în ghivecele finale, imediat ce a trecut ultimul îngheț. Ia în considerare utilizarea unui capac tip clopot pentru plante ca să accelerezi timpul de germinare. Îndepărtează capacul în timpul zilei de îndată ce apar lăstari pentru a preveni putrezirea, dar pune-l noaptea la loc ca protecție împotriva posibilelor înghețuri nocturne. Aplică săptămânal spray-uri pentru frunze cu alge marine organice, emulsie de pește și ceai de compost pentru a stimula creșterea frunzelor și a le proteja împotriva agenților patogeni. Gelato 44 va atinge o înălțime de 180 cm dacă este cultivată într-un ghiveci mare. Îi poți limita dimensiunea la 140 cm folosind un recipient mai mic sau aplicând LST în timpul etapei vegetative timpurii.

Treci la o hrană mai bogată în potasiu și fosfor pe măsură ce preflorile sale încep să se dezvolte. Dacă le crești într-o seră, ai grijă să asiguri un flux de aer potrivit în timpul înfloririi, pentru a reduce riscul de mucegai. Pregătește-te să recoltezi până la 600 g/plantă la sfârșitul etapei de înflorire de 8-9 săptămâni.

Ca fenotip al tulpinii Gelato originale, această tulpină Tyson 2.0 provine din Sunset Sherbet și Thin Mint Girl Scout Cookies. Păstrează acești muguri pentru seară, când conținutul lor de THC de 22% și terpenele mentolate și dulci te vor purta către o stare de liniște.

Gelato 44
23_genetic background_1 Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Creativ, De lungă durată, Euforic, Relaxant fizic

Cumpără Gelato 44

Green Crack Punch

Ești pregătit pentru ultima noastră tulpină de exterior gata rapid de recoltare? Acest soi se grăbește spre înflorire, însă succesul său începe de la germinare. Pentru cele mai bune rezultate, Green Crack Punch are nevoie de germinarea la interior, unde temperaturile constante stimulează o dezvoltare rapidă a răsadurilor. O poți transplanta în aer liber când planta ta are două seturi de frunze adevărate și o tulpină robustă îngroșată.

În timpul etapei vegetative, această tulpină necesită mai puțină desfrunzire și tehnici de formare decât cele menționate mai sus. Internodurile mai lungi și foliolele mai subțiri asigură pătrunderea naturală a luminii. Fără tehnici de formare aplicate, ea va atinge o înălțime de 220 cm, fiind unul dintre cele mai mari soiuri care înflorește atât de repede.

Gândește-te să fixezi niște țăruși pentru ramurile mai lungi în timpul înfloririi pentru a preveni daunele provocate de furtuni și vânturi puternice. Durează doar 8-9 săptămâni pentru ca mugurii săi să se dezvolte, să se umfle și să se coacă. Dacă o hrănești bine, vei avea parte de o producție mulțumitoare de 600 g/plantă până la sfârșitul lunii septembrie.

Green Crack Punch a moștenit productivitatea și efectele euforice de la tulpinile părinte Green Crack și Purple Punch. Un conținut de THC de 18% o face să fie o alegere discretă, iar profilul său de terpene gustos te îmbie cu arome de citrice și fructe dulci.

Green crack punch stages

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Calmant, Euforic

Cumpără Green Crack Punch

Cele mai bune tulpini pentru recolte rapide în aer liber

Tulpinile enumerate mai sus sunt perfecte pentru cultivatorii în aer liber care își doresc rezultate rapide. Indiferent dacă te confrunți cu un sezon de cultivare scurt, sau trebuie să fii atent și discret ori pur și simplu nu vrei să aștepți prea mult timp pentru o rezervă de canabis de fumat, aceste soiuri răspund cel mai bine dorințelor tale. Vezi ce arome și efecte se potrivesc cu gusturile tale, comandă câteva semințe și pregătește-te pentru sezonul de cultivare care urmează!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.