10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

By Max Sargent

Cultivarea canabisului în aer liber este plină de satisfacții, mai ales datorită producțiilor mari și costului redus al operațiunii. Multe dintre soiurile Royal Queen Seeds cresc foarte bine în aer liber, prosperând sub lumina naturală a soarelui. Acestea fiind spuse, atunci când vine vorba de creșterea în aer liber, tulpina pe care o alegi poate face diferența dintre succes sau eșec. Din acest motiv, am pregătit o listă cu cele mai bune 5 tulpini de exterior - soiuri care sunt gata de recoltat până la sfârșitul lunii septembrie.

Cu selecțiile din această listă, poți evita probleme inutile cauzate de ploaie și îngheț în lunile octombrie și noiembrie. În timp ce alți cultivatori sunt ocupați să vadă dacă mugurii lor au mucegai, tu îți vei usca și conserva recolta și îți vei umple borcanele. Dacă ai ratat articolele despre top 5 tulpini pentru climă mai rece și mai caldă, nu ezita să arunci un ochi pe ele!


BENEFICIILE ALEGERII TULPINII POTRIVITE CÂND CULTIVI ÎN AER LIBER

Atunci când alegi o tulpină de canabis pentru cultivare în aer liber, nu ar trebui să te preocupe doar viteza de creștere. Este important și ca plantele să fie productive, să aibă o aromă bună și să inducă un efect plăcut când sunt fumate.

Iată caracteristicile pe care ar trebui să le includă tulpinile tale de exterior:

  • Înflorire rapidă pentru a evita vremea ploioasă de toamnă
  • Rezistență naturală bună la mucegai și dăunători
  • Producții mari
  • Potență, parfum și aromă excelente
  • Efect superb

TOP 5 TULPINI DE CANABIS CU RECOLTARE RAPIDĂ PENTRU CULTIVARE ÎN EXTERIOR ÎN 2022

Acum că știm ce caracteristici trebuie să aibă o tulpină căreia îi va prii cultivarea în aer liber, a sosit momentul să îți recomandăm câteva soiuri. Iată cele mai bune 5 tulpini de exterior cu recoltare rapidă din 2022:

1. HONEY CREAM FAST FLOWERING

Honey Cream Fast Flowering este una dintre favoritele noastre cele mai recente. Acest soi este foarte popular în Spania datorită aromei sale dulci și cremoase, dar îl poți cultiva practic oriunde în Europa.

Datorită perioadei sale de înflorire remarcabil de scurtă, de doar 6-7 săptămâni, aceasta este o tulpină recomandată pentru regiunile în care vremea poate deveni neprielnică de la începutul toamnei. Dacă o cultivi în iulie și august, îi vei oferi suficientă lumină solară pentru a-i atinge potențialul. Astfel, poți recolta cantități semnificative de muguri dulci și potenți în septembrie.

Pe lângă perioada scurtă de înflorire și aroma uimitoare, Honey Cream convinge cu un fundal solid indica, compus din BlueBlack (Blueberry x Black Domina), Maple Leaf Indica (100% indica afgană) și White Rhino. Aceste trei soiuri oferă tulpinii Honey Cream FF un profil genetic indica dominant, dar vei găsi și o cantitate decentă de potență sativa de la White Widow, predecesoarea lui White Rhino. Când totul decurge cum trebuie, plantele ating înălțimi exterioare de 180-250 cm și produc până la 675 g/plantă.

Honey Cream

Honey Cream (Înflorire Rapidă)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Începutul lunii octombrie
Psihedelic

Cumpără Honey Cream (Înflorire Rapidă)

2. SPEEDY CHILE FAST FLOWERING

Următoarea este Speedy Chile. Aceasta combină genetica Early Skunk cu mai multe soiuri terestre din Chile, deși o a treia generație de plante autoflower este parțial responsabilă pentru timpul său de înflorire foarte scurt de doar 6 săptămâni (42 de zile!).

Dar nu uita că Speedy Chile este o tulpină fotoperiodică care înflorește în funcție de numărul de ore de lumină disponibile pe zi. S-ar putea spune că tulpinile cu înflorire rapidă sunt următorul pas în evoluția reproducerii, după genetica autoflower: aceste tulpini produc niveluri ridicate de THC, menținând, în același timp, o perioadă de creștere incredibil de scurtă.

Pentru crescătorii care cultivă în aer liber și crescătorii începători, alegerea tulpinii Speedy Chile Fast Flowering este o decizie înțeleaptă. Îți poți umple pungile cu muguri la începutul lunii septembrie, ceea ce te ferește de incertitudinile legate de climă sau mucegai. Iar mugurii pe care îi aduni vor fi excelenți în adevăratul sens al cuvântului, producând arome somptuoase de fructe și pin, precum și un conținut de THC de 16%.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Începutul lunii Septembrie
Calmant, Provoacă râsul

Cumpără Speedy Chile (Fast Flowering)

3. CRITICAL KUSH

Probabil că te-ai întâlnit deja cu Critical în cariera ta de crescător amator, o adevărată campioană cu producții mari, pe care o recomandăm cultivatorilor care cresc atât în interior, cât și în exterior și care caută cel mai bun raport între randament și timpul de înflorire.

Critical, care a ajuns și în Top 5 tulpini pentru climă mai rece, este o indica viguroasă și cu înflorire rapidă, care merită să fie prezentă în orice clasament al tulpinilor de canabis. Mai mult decât atât, încrucișarea Critical cu celebrul OG Kush i-a dus potența la nivelul următor.

Critical Kush prezintă unele dintre efectele cerebrale specifice sativei OG Kush, pe lângă moleșeala care te țintuiește de canapea specifică tulpinii Critical - un scenariu clasic de „cumperi un high, primești unul gratuit”. Producătorii care caută o tulpină de exterior robustă, potentă și profitabilă vor fi mulțumiți de decizia lor de a cumpăra Critical Kush. Recompensele de care te vei bucura la sfârșitul lunii septembrie sunt uriașe: producții în aer liber de până la 550 g/plantă, un efect intens și de lungă durată și un produs final cu un nivel mediu de THC de 20%.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sfârșitul lunii septembrie
De lungă durată, Puternic, Relaxant fizic

Cumpără Critical Kush

4. SWEET ZZ

Sweet ZZ este propria noastră versiune a legendarei Zkittlez. Cu parfumul său fructat și aroma suculentă, aceasta este principala favorită a tuturor cultivatorilor de canabis iubitori de dulciuri.

Crescută din Grape Ape și Grapefruit, acest hibrid dominat de indica are nevoie de doar 7-9 săptămâni pentru a înflori, astfel că îl poți recolta la sfârșitul lunii septembrie, atunci când îl cultivi în aer liber. Când pornești recolta, adu o pungă în plus, deoarece această domnișoară poate produce până la 600 g/plantă, în condiții bune.

Deși Sweet ZZ este predominant indica, efectele sale sunt concentrate ferm asupra minții, nu asupra corpului. Te va lovi cu valuri de gânduri înălțătoare și vibrații pozitive. Adaugă aromele sale delicioase de citrice, fructe de pădure și bomboane și vei obține întruparea fizică a fericirii într-un fum minunat. O altă parte bună este că nu este foarte potentă, având doar 15-20% THC. Astfel, îi poți savura gustul și efectul pentru o lungă perioadă de timp, înainte de a ajunge la punctul în care nu mai există cale de întoarcere.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant, Moleșitor

Cumpără Sweet ZZ

5. FAT BANANA

Cu Fat Banana, crescătorii de la RQS au reușit să hibridizeze cele mai mari și mai grase specimene Banana OG. Această tulpină Kush te va seduce cu arome fructate și te poate trânti pe canapea datorită fumului său incredibil de potent.

Perfectă pentru cultivarea în aer liber, tulpina are nevoie de aproximativ 7-8 săptămâni pentru a-și maturiza florile. Dacă totul merge bine, te poți bucura de 500 g/plantă până la jumătatea lunii septembrie.

Fat Banana este una dintre acele tulpini care se agață de tine și care trebuie savurate încetișor. High-ul începe cu un val euforic blând, însoțit de arome fructate delicioase, ceea ce va îngreuna mult abandonarea jointului. De obicei, mulți uită că tulpina este extrem de potentă, cu până la 25% THC sau mai mult. Astfel, înainte să își dea seama, îi va acapara o moleșeală fizică izbitoare și se vor surprinde lipiți de canapea, bucurându-se de relaxare totală.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Calmant

Cumpără Fat Banana

VREI SĂ CULTIVI CANABIS EXCELENT ÎN 2022?

Dacă ești nerăbdător să începi cultivarea de canabis excelent în 2022, descoperă și celelalte semințe minunate din magazinul nostru online. Aici, la Royal Queen Seeds, avem multe tipuri de semințe de canabis pentru cultivare în interior și în aer liber, inclusiv semințe feminizate de canabis, semințe autoflower și semințe de canabis bogate în CBD!