Ghid Pentru Alegerea Semințelor

Ghid Pentru Alegerea Semințelor

NU LĂSA GAMA LARGĂ DE TIPURI DE CANABIS SĂ TE COPLEȘEASCĂ

Chiar dacă nu obișnuiești să fumezi în mod regulat, probabil că ești conștient/ă de uimitoarea și năucitoarea gamă de tulpini de canabis disponibile pe piață în ziua de azi. Nume unice și amuzante, precum Bubblegum XL, Chocolate Haze și Royal Jack Automatic sunt foarte comune. Cu toate astea, unele persoane se întreabă dacă există cu adevărat o diferență între ele, pe lângă diversitatea de nume ciudate. Pe scurt: da, cu siguranță.

Mai exact, îți poți da seama de diferențe dacă te concentrezi pe trei factori: efectul atunci când sunt fumate sau ingerate, aroma pe care o emană și gustul care-ți încântă papilele gustative. Poate că-ți dorești un high fizic calmant, în timp ce te bucuri de o aromă citrică. Poate că vrei mai degrabă un efect stimulant, complementat de o aromă dulce de ciocolată. Sunt câteva tulpini care te vor da pe spate dacă vei lua prea multe fumuri, și unele pe care le poți fuma în mod repetat, fără să îți faci griji că vor avea efecte copleșitoare. Orice vrei, noi avem semințele pentru a-ți oferi exact ceea ce cauți.

GUST

Pe lângă efect, gustul este unul dintre cele mai importante lucruri de remarcat atunci când alegi să crești o anumită tulpină. Indiferent de modalitatea în care o vei consuma, îi vei simți gustul și tocmai de aceea este important să alegi o tulpină care ți se potrivește. Preferi dulciurile? Fruit Spirit s-ar putea să fie potrivită pentru tine, oferindu-ți un val de aromă de afine la fiecare fum. Sau poate preferi bomboanele, și atunci îți recomandăm Bubblegum XL.

Sau poate că nu ai chef numai de dulciuri. În acest caz, vrem să îți îndreptăm atenția asupra tulpinii Green Gelato, care îți oferă elemente pământii ușoare, îmbinate cu note de citrice. Și, desigur, cine a spus vreodată nu la un pic de ciocolată? Vei avea destul de multe opțiuni pentru a-ți satisface pofta, dar, dacă e să ne întrebi pe noi, Chocolate Haze este superioară altor tulpini.

AROMĂ

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu mirosul ierbii, probabil că toată iarba miroase la fel. Dacă petreci totuși mai mult timp pe lângă o anumită tulpină, vei observa diferențele. Unele plante nu au o aromă atât de proeminentă, în timp ce altele parcă vor să îți anunțe și vecinii care stau la patru case depărtare că tu cultivi iarbă.

Din fericire, există câteva opțiuni și pentru persoanele care vor să fie discrete. „Dar am auzit că iarba cu un miros puternic e o iarbă bună”, s-ar putea să te gândești. Unele tulpini extrem de puternice au, într-adevăr, un miros mai îndrăzneț, dar asta nu înseamnă că cele cu un miros mai puțin puternic nu sunt potente. De exemplu, Northern Light este o indica puternică, cu o concentrație de 18% THC și un miros mai puțin pregnant. Blue Mystic este la fel, emanând note de fructe de pădure și levănțică, dar nu într-un mod exagerat.

Poate că nu vrei să te ascunzi și preferi un miros mai puternic. Haze Berry, de exemplu, îți umple camera cu o pădure olfactivă de bunătate fructată. Royal Jack Automatic, pe de altă parte, lovește consumatorii cu un parfum aromat, pe bază de plante și piper, care sigur va trezi bucătarul din tine.

 

Part. 1: Choosing Outdoor Seeds To Grow In Your Climate. What kind of cannabis you choose to cultivate and where you sow the seeds will dictate your outdoor crop’s performance.

Part. 2: How To Choose A Strain When Growing Indoors. You need to select a variety that will fit in your grow space, provide a good yield, taste delicious, and be ready to harvest in the desired time frame.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.