De Steven Voser

Ghid Pentru Alegerea Semințelor De Canabis

Guidelines To Help You Choose Your Seeds

Nu ai mai cultivat canabis până acum? Sau poate că ai deja experiență dar cauți gene proaspete? Aici, îți prezentăm trei categorii fundamentale pe care să te concentrezi atunci când cauți o tulpină nouă. Apoi, aprofundăm soiuri de iarbă perfecte pentru diferite situații, pe care le poți fuma de dimineața până seara, când mergi la culcare.


Dacă ai cumpărat vreodată semințe de canabis, știi deja cât de confuze pot deveni lucrurile. Folosește ghidul de mai jos pentru a găsi tulpinile preferate - indiferent de locul în care te afli în călătoria de cultivare a canabisului.

Înțelegerea Tulpinilor De Canabis

Există mii de tulpini de canabis disponibile pe piață. Unele dintre ele te relaxează, în timp ce altele te stimulează. Multe tulpini oferă arome dulci, de fructe și bomboane, dar o pondere la fel de mare oferă arome pământii și florale. Mai apoi, există tulpini extrem de productive, care ating o înălțime de 3 m, și cele care sunt suficient de mici pentru a fi crescute într-un dulap.

Pentru a simplifica procesul de cumpărare a tulpinilor de canabis, trebuie să ții cont de dorințele, circumstanțele și gusturile tale. Mai jos, am evidențiat factorii majori pe care ar trebui să îi iei în considerare înainte de a începe să cauți semințe de canabis. După ce ai ales trăsăturile preferate, mergi în partea de jos a paginii pentru a descoperi cel mai simplu mod de a restrânge căutarea.

Alegerea Semințelor De Canabis În Funcție De Gust, Aromă Sau Efecte

Fiecare tulpină de canabis prezintă o listă lungă de trăsături unice. Cu toate acestea, te va ajuta să ai o vedere de ansamblu atunci când începi căutarea. Gustul, aroma și efectele reprezintă cel mai important trio. Odată ce ai ales un soi care bifează toate aceste căsuțe, orice altceva - inclusiv dimensiunea și randamentul - își vor găsi locul cu ușurință.

Gust

Fiind una dintre cele mai importante trăsături ale oricărei tulpini, gustul are un impact mare asupra a cât de mult te vei bucura de un anumit lot de muguri. Chiar dacă îți plac efectele unei anumite tulpini, dacă nu apreciezi gustul, este puțin probabil să te bucuri de întreaga experiență.

Florile de canabis sunt pline de complexitate fitochimică, iar un set specific de molecule, cunoscute sub numele de terpene, stau la baza gustului fiecărui fum. Aceste hidrocarburi aromatice sunt prezente în întreaga natură și sunt responsabile de gustul cojilor de citrice și de aromele unice ale diferitelor ierburi și condimente.

Acordă o atenție deosebită profilului terpenic al fiecărei tulpini atunci când cumperi semințe. Dacă îți place gustul piperat și sărat, caută niveluri ridicate de cariofilenă. Poate preferi notele proaspete, pământii? Dacă da, caută pinen și mircen. Mulți fumători preferă tulpinile fructate și dulci de canabis, care sunt încărcate cu terpene, precum linalolul și limonenul.

Dacă vei reține aceste terpene, vei înțelege mai bine gustul unei tulpini. Dar vei dori să știi mai multe detalii după ce ai restrâns căutarea. Deși majoritatea tulpinilor prezintă concentrații dintr-o anumită terpenă, toate au un amestec unic de zeci de molecule aromatice. Continuă să citești pentru a-ți face o idee despre gusturile specifice, disponibile în fiecare tulpină:

Fruit Spirit
Afine, fructe, pământ
Bubblegum XL
Bomboane, dulceață, zahăr
Green Gelato
Mentă, vanilie, citrice
Chocolate Haze
Ciocolată, zahăr, pământ

Aromă

Aroma constituie un al doilea pilon crucial atunci când vorbim de alegerea unei tulpini de canabis. Terpenele stau, de asemenea, la baza modului în care miroase un exemplar, dar mirosul și gustul sunt ușor diferite. Cu alte cuvinte, mirosul înțepător al florilor de canabis proaspete sau uscate nu determină cu exactitate gustul acestora.

De ce? Ei bine, terpenele sunt molecule volatile. După expunerea lor la o flacără, acestea își schimbă structura. În plus, declanșează terminațiile nervoase din limbă și din nas într-un mod diferit.

Este important să iubești mirosul ierbii pe care o crești. Nu numai pentru că tu și prietenii tăi o veți fuma pentru o lună, ci și pentru că grădina și cortul tău vor fi pline cu terpene mirositoare în timpul etapei de înflorire.

Din fericire, cultivatorii moderni se pot bucura de miracolul tehnologiei. Filtrele de carbon și extractoarele cu ventilator se descurcă excelent să îndepărteze terpenele din aer. Cu toate acestea, unele tot scapă.

Pe lângă achiziționarea unor tulpini în funcție de preferințele tale aromatice, ar trebui să iei în considerare și circumstanțele în care te afli. Dacă vei cultiva în mijlocul pustiului sau într-o țară, sau stat, în care canabisul este legal, poți alege tulpina cu cei mai parfumați muguri. Te poți bucura de soiuri cu un spectru aromatic puternic, cum ar fi:

În schimb, persoanele care cultivă în metropole aglomerate ar trebui să încerce să selecteze soiuri mai puțin mirositoare. Din fericire, unele tulpini au arome mult mai subtile, iar printre ele se numără:

Efecte

Fiind al treilea pilon în alegerea tulpinilor - și cel mai important pentru mulți fumători - fiecare consumator de canabis ar trebui să pună mult accent pe efectele unei tulpini înainte de a cumpăra și de a semăna semințele.

În același mod în care fiecare tulpină miroase și are un gust diferit, ele au și efecte distincte. Deși majoritatea soiurilor produc concentrații ridicate de THCCBD sau ambele, ele sunt capabile să producă senzații extrem de diferite.

Canabinoizii creează fundamentul fiecărui high, dar terpenele contribuie cu efecte unice și puternice. De exemplu, mircenul produce o senzație de moleșeală, adesea asociată cu genele indica. În contrast cu această terpenă, limonenul creează un high cerebral și energizant, atribuit adesea genelor sativa.

Existe diferite profile chimice potrivite pentru diferite ocazii. Unele sunt ideale pentru a-ți începe ziua, unele sunt perfecte pentru a fi fumate înainte de culcare, iar altele te aduc la viață în situații sociale.

Vezi mai jos care sunt cele mai bune tulpini pentru fiecare scenariu.

  • Trezește-te și fumează

Dacă îți începi ziua fumând canabis, acest lucru poate avea două finalități: fie va fi o zi perfectă, fie va fi una mai nefericită. Rezultatul fumatului înainte chiar de a te ridica din pat depinde, în mare măsură, de tulpina pe care alegi să o fumezi. Unele soiuri te vor face să vrei să îți pui capul înapoi pe pernă, în timp ce altele te vor determina să sari din pat, să intri la duș, să dai drumul mașinii de făcut cafea și să îți atingi toate obiectivele pe ziua respectivă.

Pentru a obține acea glorie de dimineață, va trebui să alegi o tulpină bogată în terpene energizante și motivante. Lemon Shining Silver Haze este ideală atunci când vorbim de îmbunătățirea simțurilor și de catalizarea gândurilor creative. Concentrația de 21% THC și de terpenele citrice funcționează ca un espresso pe bază de plante, pentru a-ți porni mintea dimineața.

Sour Diesel este, de asemenea, ideală pentru motivarea minții, chiar înainte de micul dejun. Ea exercită un high cerebral clar, care te face să ai chef să lucrezi, fără a-ți copleși simțurile sau a-ți trimite mintea în cosmos.

Trezește-te și fumează
 
 
  • Socialisering

La fel cum canabisul te poate trezi sau te poate adormi, planta funcționează la fel și atunci când vine vorba de socializare. Unele soiuri te pot face să fii mai introvertit/ă și mai introspect/ă, iar altele te pot ajuta să te deschizi cu adevărat.

Înainte de a te îndrepta spre o petrecere, fumează Euphoria pentru un sentiment cald și blând, care îți va îmbunătăți conexiunile atât cu prietenii, cât și cu străinii. Această tulpină socială conține o cantitate egală de THC și de CBD. Canabinoidul psihotrop îți induce mintea într-o stare sociabilă, în timp ce CBD-ul elimină orice sentiment de nervozitate.

Socialisering
 
 
  • Înălțătoare

Fie că intenționezi să îți petreci după-amiaza pictând, scriind sau ascultând muzică, canabisul poate spori procesul creativ. Pătrunde în stări profunde de concentrare și pierde-te în momente de creativitate binecuvântată, cu ajutorul plantei.

Chocolate Haze nu dă niciodată greș atunci când vine vorba de a intra în zona creativității. Acest soi gustos, are o concentrație de 20% THC și terpene dulci, zaharisite, care îți vor catapulta mintea într-o stare de concentrare, motivație și creativitate imensă.

Înălțătoare
 
 
  • Relaxare și Somn

Uneori, trebuie doar să te așezi confortabil și să te delectezi cu puțină relaxare. Viața este destul de aglomerată și, dacă nu suntem atenți, ne putem pierde într-o lume a grijilor. Tulpinile potrivite de canabis ne pot aduce cu picioarele pe pământ și ne pot ajuta să fim liniștiți.

Când ai chef să te odihnești și să te relaxezi, ia o pungă cu muguri de Northern Light în pădure și așază-te într-un hamac. Fumează și simte cum ți se topesc mușchii, pe măsură ce greutatea lumii îți este ridicată de pe umeri.

Alternativ, așază-te confortabil pe canapea, dă drumul la filmul preferat și rulează un joint mare de Royal Gorilla. Ai nevoie doar de câteva fumuri din această tulpină pentru a simți cum îți dispar toate grijile. Cu o concentrație de 27% THC, te vei topi într-o baltă de fericire, înainte să ajungi la jumătatea joint-ului.

Relaxare și Somn
 
 
  • Poftă de mâncare

Deși pofta de mâncare apare ca și efect secundar al fumatului de iarbă, unii oameni chiar își aprind un joint doar pentru a simți această senzație. Nu numai că mâncarea are un gust de zece ori mai bun după ce fumezi, dar reprezintă și un mod excelent de a te conecta cu prietenii atunci când ești high și gătești!

Pineapple Kush provine din tulpini legendare, precum Pineapple și OG Kush. Profilul ei genetic dominant și concentrațiile mari de THC te vor înzestra cu o poftă de mâncare pe care nu ai mai experimentat-o niciodată. Pregătește-te să golești frigiderul.

Somango XL îți provoacă, de asemenea, o foame incredibilă. Sigur, high-ul ei moleșitor alimentează pofta de mâncare, însă terpenele ei fructate te vor face să îți dorești un smoothie răcoritor sau un castron cu pepene și mango suculent.

Poftă de mâncare
 
 
  • Liniștitoare

Canabisul poate calma atât corpul, cât și mintea. Indiferent dacă te simțiți agitat/ă și plin/ă de nervi sau ai o febră musculară intensă după un antrenament greu, există mai multe tulpini care te pot ajuta să îți revii în cel mai scurt timp.

Stress Killer Automatic CBD calmează sufletul și îți oferă o senzație reală de pace. După o zi grea de muncă, fă-te confortabil/ă și fumează sau vapează aceste flori. Simte cum un val de relaxare îți eliberează mintea, eliminând ruminarea și înlocuind-o cu mulțumire.

Royal Highness ajută la calmarea mușchilor și la relaxarea corpului. La fel ca și o baie caldă, această tulpină reduce tensiunea, crește gradul de conștientizare corporală și îți oferă o oportunitate incredibilă pentru a atinge cu adevărat acea conexiune minte-mușchi înainte de o sesiune de exerciții.

Liniștitoare
 
 

Alte Modalități De A Alege Semințele De Canabis

Sperăm că sfaturile prezentate mai sus te vor ajuta să îți restrângi căutarea și să alegi un soi compatibil. Cu toate acestea, lucrurile ar putea părea în continuare complicate dacă ești complet nou/ă în lumea canabisului. Dacă nu ai mirosit, gustat sau experimentat niciodată efectele unei tulpini de canabis, folosește opțiunile de mai jos pentru a găsi exemplarul potrivit pentru tine.

  • Folosește ghidul nostru pentru alegerea semințelor

Dacă te străduiești să începi, dar nu știi cum, ghidul nostru pentru alegerea semințelor te va ajuta să găsești tulpinile ideale. Am dezvoltat acest instrument de căutare a soiurilor pe baza informațiilor adunate de cultivatorii noștri profesioniști. Pur și simplu urmează procedura pentru a găsi soiuri care ți se potrivesc. Instrumentul filtrează prin catalogul nostru în funcție de preferințele tale, inclusiv mediul de creștere, înălțimea plantei, plante fotoperiodice vs. plante autoflorante, gust și efecte. La finalul acestui proces îți vom prezenta un pachet de semințe perfect compatibile cu dorințele și situația ta.

Video id: 706484416

  • Căută În „Listele De Top” Pentru A Te Inspira

În loc să vânezi soiuri obscure și specifice, alege favoritele încercate și testate deja. Mii de oameni din întreaga lume iubesc aceste soiuri și le cultivă an de an. Numerele nu mint!

Vezi lista cu topul celor 10 tulpini din fiecare categorie, unde vei găsi inclusiv tulpini cu conținut ridicat de THC, tulpini vesele, tulpini cu cel mai bun gust și multe altele.

  • Cumpără Un Pachet Mixt De Semințe De Canabis 

Dacă încă nu te poți decide, lasă-ne pe noi să alegem pentru tine! La Royal Queen Seeds, creștem canabis și oferim cultivatorilor semințe de înaltă calitate de ani de zile. Putem afirma cu certitudine că știm câte ceva despre canabis!

În timp ce ne proiectăm produsele, ținem cont de cultivatorul începător și indecis. Am creat pachetele noastre mixte de semințe de canabis tocmai pentru acești clienți. Acestea îți permit să cultivi mai multe soiuri în același timp și să experimentezi efectele unice ale fiecăruia. În acest fel, îți vei putea stabili preferatele.

Mixul Feminizat oferă 5 dintre cele mai bune semințe ale noastre, incluzând:

Dacă preferi o experiență mai blândă și clară, cultivă Mixul CBD, format din:

  • Întreabă Alți Cultivatori

În cele din urmă, poți întreba alți cultivatori de canabis, aceasta fiind una dintre cele mai bune modalități de a găsi genele care ți se potrivesc. Întreabă-ți prietenii fumători despre tulpinile lor preferate. Pe lângă sugerarea soiurilor potrivite, aceștia îți pot oferi și sfaturi despre creștere și îți pot spune ce au făcut ei bine și unde au eșuat.

De asemenea, îți recomandăm să cauți pe internet. Alătură-te forumurilor de creștere, de pe site-uri precum Reddit, și citește postările altor persoane pentru detalii despre cum să crești aproape orice exemplar disponibil. Aceste conturi detaliate te vor ajuta să alegi tulpini care se potrivesc circumstanțelor și preferințelor tale.

Ce Semințe De Canabis Sunt Potrivite Pentru Tine?

În cele din urmă, experiența bate orice căutare. Pentru a înțelege cu adevărat tulpinile preferate, trebuie să le experimentezi direct. Folosește sfaturile și îndrumările de mai sus pentru a te orienta în direcția corectă. Dacă nu poți alege între 3-4 tulpini, cultivă-le pe toate și încearcă-le pe fiecare!

Diversitatea genelor de canabis continuă să se extindă. Multe tulpini cu conținut ridicat de CBD sunt acum disponibile, iar alți canabinoizi încep să apară pe piață. Probabil, chiar și după ce ai găsit câteva tulpini pe care le iubești, vei adăuga multe altele pe listă în următorii ani!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.