Fast Flowering cannabis strains

Royal Queen îți oferă acum o gamă specializată de tulpini îmbunătățite, cu creștere rapidă, a celor mai cunoscute soiuri vedetă. Gama de Înflorire Rapidă îmbină potența prețioasă a tulpinilor fotoperiodice de top cu ciclul de creștere rapidă a canabisului autoflorant. Rezultatul este o tulpină fotoperiodică feminizată și rapidă, cu o recoltă bogată în canabinoide.

TULPINI FOTOPERIODICE FEMINIZATE MAI RAPIDE, NU AUTOFLORANTE

Hibrizii noștri de primă generație sunt rezultatul îmbinării clonelor de înaltă calitate cu canabis autoflorant de a treia generație. Sunt necesare doar mici interferențe, ceea ce înseamnă un program de îngrijire ușor. Rețeta genetică de înflorire rapidă oferă o cale scurtă și simplificată pentru muguri de cea mai înaltă calitate.

Cu un ciclu de viață scurt, care poate fi finalizat în doar 8 săptămâni, ultimii noștri hibrizi se numără printre cele mai rapide tulpini de canabis disponibile în prezent pe piață. Ei sunt codificați genetic să înflorească într-un mod accelerat, cu o perioadă de înflorire scurtă. Au nevoie doar de 6 - 7 săptămâni de înflorire și este deja timpul pentru recoltare. Pentru culturile crescute în aer liber, hibrizii noștri fotoperiodici cresc cu ușurință cu 1-2 săptămâni mai repede decât omologii lor originali.

NUMAI TULPINI DE CANABIS NOI ȘI RAPIDE

Ce tulpini am folosit pentru a realiza gama noastră super rapidă? Acum îți oferim versiuni mai rapide ale tulpinilor Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă) și Honey Cream. Iar în anul 2014, ne-am mărit colecția de semințe cu două noi tulpini: Speedy Chile și Candy Kush Express (Cu Înflorire Rapidă).

Un Londonez original, care are la bază tulpina Skunk XL și o tulpină Cheese clasică din Marea Britanie, Blue Cheese, nu dezamăgește niciodată prin gustul său distinct, mirosul puternic și randamentele mari. Deși este deja o tulpină foarte eficientă, versiunea cu creștere rapidă a tulpinii Royal Cheese (Cu Creștere Rapidă), îți oferă o recoltă de primă clasă, cu o înflorire accelerată, într-un timp surprinzător de scurt.

Honey Cream, o tulpină spaniolă, dominantă Indica, este una dintre cele mai populare tulpini ale noastre. Are o structură de muguri densă și dulce, cu mici molecule medicinale și un parfum pe care îl poți mirosi chiar și înainte de a o fuma. Honey Cream este preferată de fumători datorită aromelor sale complexe și high-ului profund relaxant, dar în același timp, productiv. Este o tulpină ideală pentru pacienții de marijuana medicinală.

Am așteptat cu nerăbdare tulpinile Speedy Chile și Candy Kush Express (Cu Înflorire Rapidă) în anul 2014, care au venit la timp pentru o primăvară plină de tulpini noi interesante. Succesoare a tulpinii O.G. Kush, Candy Kush Express (Cu Înflorire Rapidă) îți oferă o dulceață delicată și efecte energetice. Tulpina Candy Kush Express (Cu Înflorire Rapidă), lansată în 2014, te răsfață cu o recoltă rapidă, plină de muguri extrem de puternici.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.