Magazinul Royal Queen Seeds Barcelona

VIZITEAZĂ MAGAZINELE ROYAL QUEEN SEEDS ÎN BARCELONA

După lansarea cu succes a magazinului nostru de semințe în inima orașului Amsterdam, Royal Queen Seeds deschide un nou magazin în Barcelona, Spania.

Fiind una dintre companiile de semințe de canabis cu cea mai rapidă creștere din Europa, Royal Queen Seeds este pe cale să devină lider de piață la nivel mondial. Cu noul nostru magazin din Barcelona, Royal Queen Seeds va fi prezent chiar în centrul culturii europene a canabisului!

Bcn entrance

Magazinul nostru din Barcelona va oferi cultivatorilor semințe de canabis Royal Queen Seeds de cea mai înaltă calitate, împreună cu diverse produse și accesorii marca Royal Queen Seeds.

Magazinul RQS Barcelona situat în Carrer Pelai 3
Vei găsi semințe feminizate, autoflorante și de canabis medicinal, de cea mai bună calitate și la prețuri foarte atractive.

Profită de cele mai bune gene din lume cu cele mai bune semințe de la Royal Queen Seeds, care au câștigat de-a lungul anilor o multitudine de premii, inclusiv celebra Cupă Highlife și Cupa Canabis High Times.

În colecția noastră vei găsi tulpini clasice, precum:

 

Alături de alte tulpini de renume mondial, precum:

 

Toate semințele noastre sunt cultivate organic, selectate manual și testate în mod regulat pentru a verifica calitatea și timpul de germinare.

Royal Queen Seeds a deschis recent un al doilea magazin în inima Barcelonei, de unde poți cumpăra semințe de canabis, accesorii și multe altele.

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Tallers !B, Barcelona Google Maps Link


Mai multe magazine RQS

RQS Amsterdam

Localizare Magazin

  • Descoperă mai multe magazine RQS
  • Găsește distribuitorii și partenerii noștri

Găsește un magazin RQS

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.