Magazinul Royal Queen Seeds Barcelona

VIZITEAZĂ MAGAZINELE ROYAL QUEEN SEEDS ÎN BARCELONA

După lansarea cu succes a magazinului nostru de semințe în inima orașului Amsterdam, Royal Queen Seeds deschide un nou magazin în Barcelona, Spania.

Fiind una dintre companiile de semințe de canabis cu cea mai rapidă creștere din Europa, Royal Queen Seeds este pe cale să devină lider de piață la nivel mondial. Cu noul nostru magazin din Barcelona, Royal Queen Seeds va fi prezent chiar în centrul culturii europene a canabisului!

Magazinul nostru din Barcelona va oferi cultivatorilor semințe de canabis Royal Queen Seeds de cea mai înaltă calitate, împreună cu diverse produse și accesorii marca Royal Queen Seeds.

Magazinul RQS Barcelona situat în Carrer Pelai 3
Vei găsi semințe feminizate, autoflorante și de canabis medicinal, de cea mai bună calitate și la prețuri foarte atractive.

Profită de cele mai bune gene din lume cu cele mai bune semințe de la Royal Queen Seeds, care au câștigat de-a lungul anilor o multitudine de premii, inclusiv celebra Cupă Highlife și Cupa Canabis High Times.

În colecția noastră vei găsi tulpini clasice, precum:

 

Alături de alte tulpini de renume mondial, precum:

 

Toate semințele noastre sunt cultivate organic, selectate manual și testate în mod regulat pentru a verifica calitatea și timpul de germinare.

Royal Queen Seeds a deschis recent un al doilea magazin în inima Barcelonei, de unde poți cumpăra semințe de canabis, accesorii și multe altele.

CARRER DEL CARME: NOUL MAGAZIN RQS ÎN INIMA CARTIERULUI VECHI AL BARCELONEI

Magazinul RQS Barcelona

După succesul de care s-a bucurat prima noastră locație din Amsterdam, suntem mândri să anunțăm deschiderea unui nou magazin Royal Queen Seeds, situat în inima cartierului vechi al Barcelonei.

Acest nou membru al familiei Royal Queen Seeds îți pune la dispoziție cele mai renumite semințe de canabis de înaltă calitate, precum și produse și accesorii personalizate. Fie că ești în căutarea unei tulpini clasice, precum White Widow, sau dorești ceva mai puțin cunoscut, îți garantăm că vei găsi tot ce îți dorești în noua noastră locație din Carrer del Carme 39, Barcelona.

Magazinul RQS Barcelona
Royal Queen Seeds tocmai a deschis un al doilea magazin în inima Barcelonei, unde poți găsi semințe de cea mai bună calitate, accesorii și multe altele!

Pe lângă tulpinile clasice, noul nostru magazin îți pune la dispoziție unele dintre cele mai variate soiuri ale noastre, printre care se numără Royal Gorilla, Royal Cookies, Stress Killer și multe altele.

În plus, locația din Barcelona va servi și ca punct de comunicare pentru toți clienții RQS. Acum, poți interacționa cu personalul nostru prietenos pentru a primi răspunsuri la orice întrebări sau îndoieli pe care le ai, în timp ce ești pus la curent cu lansarea noilor tulpini și a altor produse interesante.

Toate semințele RQS sunt cultivate organic și testate în mod regulat pentru timpii de germinare, ceea ce înseamnă că poți fi sigur că primești un produs de calitate superioară de fiecare dată. Multe dintre tulpinile noastre au câștigat premii prestigioase la festivalurile de canabis, cum ar fi renumitele Cupe de Canabis High Life și High Times. Te poți lăuda cu aceste aspecte doar prin simplul fapt că le plantezi în grădina ta.

Magazinul RQS Barcelona

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour

Mai multe magazine RQS

RQS Amsterdam

Localizare Magazin

  • Descoperă mai multe magazine RQS
  • Găsește distribuitorii și partenerii noștri

Găsește un magazin RQS

 

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.