By Luke Sumpter

Ai făcut tot posibilul pentru a-ți menține ascunsă activitatea de cultivare a canabisului. Totuși, te confrunți mereu cu aceeași problemă în timpul etapei de înflorire: arome intense și înțepătoare. Nu-ți face griji, avem soluția.

Tulpinile cu miros slab ajută la menținerea mirosului de canabis la minimum. Combinate cu alte practici discrete, acestea te vor asigura că activitatea ta de cultivare rămâne ultra-secretă. Deși aceste tulpini conțin și ele terpene foarte gustoase, le lipsesc alte substanțe chimice care stau la baza mirosului specific de iarbă.

Cunoscute sub numele de compuși volatili de sulf, aceste molecule au o aromă înțepătoare, asemănătoare cepei. Multe tulpini de canabis sunt încărcate cu aceste substanțe fitochimice, ceea ce le face să miroasă și, posibil, să-ți dezvăluie locația. Datorită cultivatorilor geniali, acum ai acces la tulpini cărora le lipsesc acești compuși și, prin urmare, produc puțin miros sau aproape deloc. Consultă mai jos unele dintre cele mai bune soiuri de iarbă cu miros slab, precum și câteva sfaturi pentru a-ți menține cultura cât mai privată posibil.

1. Northern Light

Datorită designului plantei, crescătorilor începători le este ușor să cultive această tulpină. Aroma picantă, pământoasă a tulpinii Northern Lights are uneori note fructate, atunci când este fumată. Cu toate acestea, când crește, mirosul este mai generic. Crește această tulpină discret și te vei bucura de muguri rășinoși și lipicioși. Conținutul de THC depășește adesea 20%, oferind efecte indica puternice care relaxează corpul. În afară de producerea de recolte considerabile în 7-9 săptămâni, aceasta este și o plantă mamă excelentă, ajutând la continuarea cultivării cu miros slab.

Northern Light

Northern Light
23_genetic background_1 Northern Light S1
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Săptămâni
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 100%
34_yield outdoor_1 575 - 625 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Northern Light

2. Semințe hibride Epsilon F1

Nu trebuie să sacrifici calitatea în numele canabisului fără miros. De fapt, deschizi posibilitatea de a cultiva unele dintre cele mai performante soiuri disponibile. Fiind unul dintre primii hibrizi adevărați de canabis F1, Epsilon F1 impresionează cultivatorii prin vigoarea sa remarcabilă, productivitatea mare și uniformitatea excelentă. Spre deosebire de majoritatea soiurilor de pe piață, hibrizii F1 nu sunt de fapt „tulpini”. Mai degrabă, ei sunt urmașii direcți a două linii parentale pure consangvinizate. Hibrizii F1 înșiși nu sunt înmulțiți în continuare; liniile lor parentale sunt susținute pentru a crea în mod constant noi valuri de urmași F1.

Deși Epsilon F1 conține o mulțime de terpene gustoase - inclusiv mircen, farnesen, limonen, cariofilen și ocimen - este considerabil mai sărac în compuși volatili de sulf care dau un miros urât în camera de cultivare sau în grădină.

Lăsând la o parte aromele, Epsilon F1 funcționează excelent în aproape orice mediu. În calitate de hibrid F1, posedă o vigoare hibridă care o face mai rezistentă la anumite boli și condiții meteo nefavorabile. Dacă ești în căutarea unei tulpini care nu miroase, alege acest soi pentru a obține o cantitate mare de muguri puternici după un ciclu rapid de creștere de numai 60 de zile. Profilul său complex de terpene nu numai că îți va răsfăța limba cu gust de afine și levănțică, dar va contribui, de asemenea, la un high puternic și creativ.

Epsilon F1
Epsilon F1 Hybrid Seeds Strain

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 zile
29_THC_1 THC: Foarte bogat
22_Effect_1 Calmant, De lungă durată, Relaxant fizic
110_harvest 60 de zile după încolțire

Cumpără Epsilon F1

3. Royal Jack Auto

Recoltează această plantă în decurs de 70 de zile și bucură-te de un high foarte plăcut de la Royal Jack Auto. Este o varietate autoflorantă a soiului Jack Herer, numită după activistul canabisului, a cărui energie neobosită pentru legalizarea canabisului se reflectă în euforia înălțătoare a high-ului său sativa. Genetica ruderalis facilitează creșterea acestei tulpini. Mirosul nu este atât de puternic în comparație cu alte tulpini. Va produce un miros mai dulce, mai fructat, cu notă de caramel, dar foarte subtil. Această tulpină își datorează moștenirea încântătoarei sativa White Widow, asigurând un high sclipitor odată inhalată.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Auto
23_genetic background_1 Jack Herer x Ruderalis
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 80 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 70 - 120 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 80 cm
27_harvest period_1 11 - 12 weeks after sprouting
22_Effect_1 Creativ, Motivant

Cumpără Royal Jack Auto

4. Semințe hibride Apollo F1

Apollo F1 este un alt hibrid adevărat de canabis F1 de top. Royal Queen Seeds a creat acest soi valorificând soiurile Lemon, Black Domina și Sugar Magnolia. Folosind acești predecesori, ei au realizat un program intensiv pentru a crea linii consangvinizate extrem de stabile și pure. După ce au obținut liniile parentale ideale, le-au încrucișat și au dat naștere acestui descendent viguros. La fel ca Epsilon F1, ea nu este clasificată ca o „tulpină” standard de canabis. Acest hibrid F1 autoflorant produce unii dintre cei mai denși și mai rășinoși muguri pe care i-ai văzut vreodată. Totuși, nu au un miros atât de puternic încât să-ți dezvăluie locația de cultivare.

De asemenea, fiind sărace în compuși volatili de sulf, florile Apollo F1 sunt mai subtile în ceea ce privește mirosul, dar totuși foarte aromate. Nivelurile mari de terpene precum cariofilen, farnesen, mircen și terpinolen asigură gusturi complexe care nu te vor dezamăgi. Încarcă aceste flori într-un vape pentru a experimenta cele mai puternice note de vanilie și pin. În ceea ce privește efectele, Apollo F1 te va lăsa simțindu-te motivat și creativ. Nivelurile sale ridicate de THC au efect puternic și rapid, așa că ia lucrurile încet și înțelept dacă ai o toleranță scăzută și păstrează acești muguri pentru serile și zilele libere, pentru a evita să ai parte de situații dificile.

Având o vigoare impresionantă, acest hibrid cu miros slab prosperă atât în interior, cât și în exterior. Tratează acest soi autoflorant cu nutrienți organici de înaltă calitate și lumină adecvată, iar ea te va răsplăti cu recolte XXL la 75-80 de zile după germinare. Usucă corect acești muguri și conservă-i timp de câteva săptămâni pentru a le debloca adevăratele arome.

Apollo F1
Apollo F1 Hybrid Seeds Strain

Apollo F1
23_genetic background_1 Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
25_flowering time_1 45 - 50 zile
29_THC_1 THC: Foarte bogat
22_Effect_1 Calmant, Creativ, Motivant, Relaxant fizic
110_harvest la 75 - 80 de zile după încolțire

Cumpără Apollo F1

5. Quick One

Quick One este o variație a tulpinii Lowryder, renumită pentru timpul său de înflorire foarte rapid și mirosul slab. Genetica ruderalis a acestei plante o menține scurtă; cu alte cuvinte, este discretă și ușor de gestionat. Rareori crește mai înaltă de 75 cm, având o statură destul de mică. Alergând spre linia de sosire a recoltei într-un interval impresionant de doar 6-7 săptămâni, Quick One este atât de rezistentă încât poate fi cultivată chiar și în climat mai rece. De asemenea, are unul dintre cele mai discrete mirosuri dintre toate plantele de canabis. Mirosul ei generic și fructat nu îți va trăda operațiunea. Crește această tulpină pentru o euforie indica relaxantă.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Săptămâni
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Relaxant fizic

Cumpără Quick One

Sfaturi pentru cultivarea tulpinilor de canabis cu miros slab

Ține minte că aceste soiuri sunt dotate cu un miros slab, și nu sunt fără miros. Deși miros mult mai puțin puternic decât alte soiuri de canabis, totuși ele emană puțină aromă. Din fericire, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți transforma spațiul de cultivare aproape complet într-unul „rezistent la miros”. Combină sfaturile de mai jos cu tulpinile cu miros slab de mai sus pentru a obține un nivel mare de discreție.

Combină filtrele de carbon cu tulpini cu miros slab

Filtrele de carbon sunt o necesitate în orice spațiu de cultivare de la interior. Această piesă funcționează în tandem cu un ventilator extractor pentru a elimina substanțele chimice aromatice suspecte din aer. În esență, extractorul forțează terpenele din aer și alți compuși volatili să treacă prin filtru. Datorită suprafeței mari a moleculelor de cărbune activ din interior, aceste substanțe chimice vor fi captate și nu vor ieși în aerul de la exterior.

Menține sigilat cortul de cultivare

Ventilatoarele extractoare funcționează bine, dar își pierd eficacitatea dacă sunt găuri sau deschideri în cortul de cultivare. Poți folosi bandă adezivă pentru a sigila orice ruptură și deschidere ca să împiedici terpenele și compușii volatili de sulf să pătrundă în lumea exterioară.

Investește într-un purificator de aer

Purificatoarele de aer funcționează relativ bine la curățarea aerului de molecule urât mirositoare care au potențialul de a-ți aduce probleme. De obicei ele includ mai multe filtre stratificate care curăță aerul de particule pe măsură ce acesta trece prin ele. Sunt eficiente la reducerea mirosului dintr-un spațiu de cultivare, dar pot da greș, bineînțeles. Totuși, dacă alegi niște tulpini cu miros slab, ai toate șansele să reușești.

Valorifică puterea plantelor însoțitoare

Dacă cultivi în aer liber, poți folosi alte plante aromatice pentru a masca mirosul soiurilor cu miros slab. Plante precum busuiocul, menta, lavanda, rozmarinul și salvia sunt pline de terpene și alte molecule mirositoare care ajută la mascarea aromelor înțepătoare.

Folosește tulpini cu miros slab pentru a obține discreție maximă

Ai făcut toți pașii pentru a-ți menține camera de cultivare cât mai sigură posibil, dar mirosurile puternice înțepătoare din timpul fazei de înflorire te îngrijorează. Nu-ți mai face griji! Combină metodele tale anterioare cu soiurile de canabis cu miros slab și sfaturile detaliate mai sus și poți spune că ai făcut tot ce îți stă în putință pentru a-ți menține activitatea de cultivare neobservată.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.