By Steven Voser

Ascunderea mirosului de canabis poate fi necesară pentru a evita consecințele legale sau sociale ale creșterii propriilor tulpini de marijuana. Există configurații discrete pentru creștere, care încorporează filtre de carbon, deși acestea nu garantează protecția absolută a camerei de creștere. Depinde de cât spațiu și câți bani poți investi. De asemenea, este mai bine să evacuezi aerul filtrat cât mai departe posibil de vecini. Dacă crești doar câteva plante, un borcan deschis cu gel RQS poate neutraliza mirosurile timp de 4-6 săptămâni

Dacă vrei să cultivi canabis în propria casă, atunci trebuie să fii pregătit pentru duhoarea lui, mai ales în timpul înfloririi. Activitățile desfășurate în jurul canabisului îți vor desensibiliza mirosul. Te vei obișnui atât de mult cu mirosul de canabis, încât s-ar putea să nu-l mai simți pe haine sau pe păr. Ia măsuri de precauție regulate pentru a îți menține întreaga casă aerisită și curată, păstrând în același timp camera de creștere bine ventilată. Încercarea de a masca mirosul cu un alt miros doar riscă să producă două mirosuri care se vor combina și vor atrage atenția și mai mult.

Un lucru pe care îl poți face în ceea ce privește sursa problemei este să cultivi tulpini care sunt inerent mai puțin pregnante. Ai la dispoziție o varietate surprinzător de mare atunci când vine vorba de tulpini care nu miros la fel de puternic. Chiar și așa, și acestea vor produce un pic de miros de care trebuie să ții cont. Dacă te gândești să alegi tulpini cu un parfum mai puțin puternic, nu îți face griji în privința efectelor. Efectele acestora nu vor fi mai slabe, ci doar vor atrage mai puțină atenție în timp ce cresc. Cele 5 tulpini de mai jos sunt soiuri din catalogul RQS despre care se știe că produc mult mai puțin miros decât majoritatea celorlalte tulpini.

1. Northern Light

Datorită designului plantei, crescătorilor începători le este ușor să cultive această tulpină. Aroma picantă, pământoasă a tulpinii Northern Lights are uneori note fructate, atunci când este fumată. Cu toate acestea, când crește, mirosul este mai generic. Crește această tulpină discret și te vei bucura de muguri rășinoși și lipicioși. Conținutul de THC depășește adesea 20%, oferind efecte indica puternice care relaxează corpul. În afară de producerea de recolte considerabile în 7-9 săptămâni, aceasta este și o plantă mamă excelentă, ajutând la continuarea cultivării cu miros slab.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără Northern Light

2. Blue Mystic

Această tulpină pământoasă minunată este cel mai probabil un hibrid de genetice Northern Lights și Blueberry. Flavonoidele și terpenele de Blueberry își fac și ele simțite prezența în această tulpină Blue Mystic cu gust somptuos. Aroma sa fructată de fructe de pădure, cu note de lavandă, este o companioană divină a high-ului său indica țintuitor. De asemenea, aromele fructate ale acestei plante te vor ajuta să maschezi duhoarea clasică de canabis pe parcursul celor 8-10 săptămâni de înflorire.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Octombrie
Moleșitor

Cumpără Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Recoltează această plantă în decurs de 70 de zile și bucură-te de un high foarte plăcut de la Royal Jack Auto. Este o varietate autoflorantă a soiului Jack Herer, numită după activistul canabisului, a cărui energie neobosită pentru legalizarea canabisului se reflectă în euforia înălțătoare a high-ului său sativa. Genetica ruderalis facilitează creșterea acestei tulpini. Mirosul nu este atât de puternic în comparație cu alte tulpini. Va produce un miros mai dulce, mai fructat, cu notă de caramel, dar foarte subtil. Această tulpină își datorează moștenirea încântătoarei sativa White Widow, asigurând un high sclipitor odată inhalată.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Creativ, Motivant

Cumpără Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic poate fi considerată o tulpină excelentă pentru cultivatorii de interior, având în vedere natura sa compactă și mirosul discret. Datorită includerii geneticii White Rhino, această tulpină prezintă o aromă dulce și senzațională (deși discretă), care îți va păstra operațiunea secretă. Când este fumată însă, va încânta simțurile. Royal Creamatic este un soi autoflower care se va grăbi să ajungă de la sămânță la recoltare în 8 săptămâni. Poate și mai impresionantă este capacitatea ei de a produce o respectabilă cantitate de 450 g/m², atunci când este tratată cu dragostea și respectul pe care le merită.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Calmant, Relaxant fizic

Cumpără Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One este o variație a tulpinii Lowryder, renumită pentru timpul său de înflorire foarte rapid și mirosul slab. Genetica ruderalis a acestei plante o menține scurtă; cu alte cuvinte, este discretă și ușor de gestionat. Rareori crește mai înaltă de 75 cm, având o statură destul de mică. Alergând spre linia de sosire a recoltei într-un interval impresionant de doar 6-7 săptămâni, Quick One este atât de rezistentă încât poate fi cultivată chiar și în climat mai rece. De asemenea, are unul dintre cele mai discrete mirosuri dintre toate plantele de canabis. Mirosul ei generic și fructat nu îți va trăda operațiunea. Crește această tulpină pentru o euforie indica relaxantă.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Săptămâni
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 săptămâni după germinare
Relaxant fizic

Cumpără Quick One

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.