By Luke Sumpter


Fat Banana Automatic asigură un ciclu rapid de creștere și rezultate constante. În plus, nu trebuie să aștepți decât câteva săptămâni pentru a te bucura de terpenele ei dulci și high-ul moleșitor. Vrei să încerci să crești această tulpină în camera ta de creștere? Studiază acest raport de creștere despre Fat Banana Auto pentru a-ți găsi inspirația.

Raport de creștere Fat Banana Auto: lista de echipamente

Am menținut creșterea la minimum, pentru a demonstra că pot fi obținute rezultate minunate chiar și într-un spațiu limitat. Poți folosi acest raport de creștere, indiferent dacă locuiești într-un apartament mic sau te ocupi de creștere discretă, în stil gherilă. Iată echipamentele pe care le-am folosit:

 • Cutie de creștere: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178cm
 • Lumini: MIGRO 200+
 • Ventilație: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtru: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilator: Ventilator oscilant Koala x2
 • Umidificator: Beurer LB 45
 • Sol: amestec pentru tulpini autoflorante organic, ușor
 • Recipient: Air-Pot 11 litri
 • Nutriție: Nutriție organică RQS, BioBizz, formulă cu aminoacizi, extract de alge, extract de aloe vera, formulă cu calciu/magneziu, formulă de înflorire

Raport de creștere Fat Banana Auto

Raport de creștere Fat Banana Automatic: Faza de răsad (săptămâna 1)

Să începem cu începutul; trebuia să îmi germinez sămânța mea de Fat Banana Auto și să-mi amenajez zona de creștere. Iată ce am făcut:

Mediu de creștere: pentru a-mi crea mediul de creștere, am adăugat 10 litri de amestec pentru tulpini autoflorante pentru ghiveci, 5 grame de Amestec Easy Roots Mycorrhiza și 50 de grame de Nutriție organică RQS într-un recipient mare de plastic și am amestecat bine. Apoi, am transferat amestecul într-un Air-Pot de 11 litri. Ulterior, am preparat 2 litri de apă, pentru a atinge un pH de 6,5, folosind un tester de pH și un regulator de pH. Am udat din nou cu încă un litru, cinci zile mai târziu.

Germinare: am făcut un mic orificiu în mijlocul suprafeței solului, am introdus sămânța și am acoperit-o cu un strat subțire de mediu de creștere. Apoi am udat din nou ușor, ca să mă asigur că semințele sunt înmuiate, pentru a declanșa germinarea. Vlăstarul a apărut patru zile mai târziu.

Iluminat: am montat corpul de iluminat până în partea de sus a cutiei de creștere și l-am suspendat la 35 cm deasupra marginii Air-Pot-ului. L-am pornit după ce a apărut vlăstarul și am lăsat instalația să funcționeze timp de 24 de ore, în fiecare zi, pentru a maximiza fotosinteza și creșterea plantelor.

Nutrienți: în tot acest timp, mediul de creștere a furnizat tot ceea ce avea nevoie răsadul meu tânăr, pentru a se dezvolta sănătos.

Mediu: în prima săptămână, am înregistrat o temperatură medie de 26°C și o umiditate relativă de 40%.

Stadiul plantei: la sfârșitul primei săptămâni, vlăstarul a dezvoltat frunze verzi sănătoase de cotiledon și vârfurile primului set de frunze adevărate. Răsadul avea o tulpină groasă și un aspect viguros și rezistent.

Faza de răsad (săptămâna 1)
Faza de răsad (săptămâna 1)

Jurnal de creștere Fat Banana Auto: Faza vegetativă (săptămânile 2–4)

Începutul oficial al fazei vegetative. În această perioadă, planta mea a crescut în înălțime și a dezvoltat o fundație puternică, din care vor apărea florile.

Săptămâna 2

În săptămâna 2, am început să-mi hrănesc planta Fat Banana Auto cu soluție nutritivă. Mi-am reglat ușor poziția luminilor și am selectat temperatura și umiditatea.

Iluminat: am continuat să expun continuu răsadurile la lumină, pentru a facilita creșterea rapidă. Am reglat luminile la o distanță de 35 cm deasupra celui mai înalt punct al răsadului.

Nutrienți: am început să hrănesc planta în săptămâna 2, creând o formulă bogată în azot, cu o mulțime de oligominerale, pentru a alimenta producția de frunze evantai. Amestecul meu pentru un litru de apă cu pH reglat arăta cam așa:

 • 4 ml stimulator pentru rădăcini
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă cu aminoacizi

Am hrănit planta cu un litru de soluție, în ziua a doua, din săptămâna 2. Această cantitate a saturat complet mediul de creștere, fără semne de acumulare de lichid sau drenaj în exces.

Mediu: în săptămâna 2, am reușit să mențin o temperatură medie de 26°C (suficientă pentru a avea o plantă fericită) și o umiditate relativă de 50%.

Stadiul plantei: până la sfârșitul săptămânii 2, specimenul meu Fat Banana Auto a dezvoltat trei seturi substanțiale de frunze adevărate luxuriante și a atins o înălțime de 10 cm.

Faza vegetativă (săptămâna 2)
Faza vegetativă (săptămâna 2)

Săptămâna 3

Planta a continuat să crească rapid și să aibă un aspect sănătos. În săptămâna 3, a dezvoltat mai multe frunze evantai și s-a mai înălțat. Am ajustat ușor nutriția, pentru a optimiza și mai mult creșterea.

Iluminat: am păstrat luminile aprinse timp de 24 de ore, în fiecare zi, și am menținut sursa la 35 cm de coronament, pe măsură ce planta continua să crească.

Nutrienți: am adăugat mai mult azot în soluția nutritivă, pentru a alimenta creșterea frunzelor. Soluția mea (per litru de apă) conținea:

 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă cu aminoacizi
 • 2 ml extract lichid de pește

Am hrănit planta cu un litru din această formulă în ziua 1 și ziua 4 din săptămâna 3.

Mediu: am păstrat o temperatură medie de 26°C și o umiditate relativă de 50%.

Stadiul plantei: Fat Banana Auto părea a fi o plantă fericită, sănătoasă și înfloritoare la sfârșitul săptămânii 3. Noi seturi de frunze evantai și-au făcut apariția și înălțimea a atins 21 cm. Tot ceea ce a apărut în această săptămână era de culoare verde închis și tulpinile erau deja groase și robuste.

Faza vegetativă (săptămâna 3)
Faza vegetativă (săptămâna 3)

Săptămâna 4

În ultima săptămână a fazei vegetative, am început să observ apariția pre-florilor. Am continuat să o hrănesc cu cantități considerabile de azot, dar am introdus mai multe surse de potasiu și fosfor, precum și micronutrienți, pentru a facilita formarea florilor.

Iluminat: am păstrat luminile aprinse conform aceluiași program, timp de 24 de ore pe zi.

Nutrienți: pentru a contribui la dezvoltarea unor pre-flori sănătoase, am folosit această combinație pentru un litru de apă, cu pH reglat:

 • 1,5 ml formulă cu calciu/magneziu
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml extract cu aminoacizi
 • 2 ml extract lichid de pește
 • 1 ml formulă de înflorire
 • 1 ml formulă cu acid fulvic și humic
 • 1 ml extract de alge

Am administrat un litru din acest amestec în zilele unu și patru din săptămâna 4. De asemenea, am udat planta cu un litru de apă plată, în fiecare zi, de fiecare dată când stratul superior al mediului de creștere părea uscat.

Mediu: am redus temperatura ușor, la 25°C, iar umiditatea relativă a rămas la 50%.

Stadiul plantei: planta a atins o înălțime de 41 cm până la sfârșitul săptămânii 4, dezvoltând un coronament dens, cu frunze și o mulțime de pre-flori la noduri.

Faza vegetativă (săptămâna 4)
Faza vegetativă (săptămâna 4)

Jurnal de creștere Fat Banana Autoflower: stadiul de înflorire (săptămânile 5–9)

Săptămâna 5 a marcat începutul fazei de înflorire. Am modificat umiditatea și nutriția, pentru a crește mărimea florii și pentru a reduce amenințarea apariției putregaiului sau a bolilor.

Săptămâna 5

Pre-florile de pe plantă au început să se umfle în muguri principali distincți, iar ramurile au început să se lungească considerabil. Am modificat din nou profilul de nutrienți, pentru a răspunde nevoilor formării florilor, și am efectuat o defoliere ușoară.

Iluminat: după ce am inundat plantele cu lumină timp de 24 de ore, în fiecare zi, în timpul fazei vegetative, am redus expunerea la lumină la 20 de ore, 4 ore ținând plantele în întuneric, în timpul fazei de înflorire.

Nutrienți: profilul de nutrienți pentru un litru de apă, pentru prima săptămână de înflorire, conținea:

 • 1,5 ml formulă cu calciu/magneziu
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă cu aminoacizi
 • 1 ml formulă de înflorire
 • 1 ml formulă cu acid fulvic și humic
 • 2 ml extract de sfeclă de zahăr

Am administrat un litru din această formulă în ziua unu și în ziua patru din săptămâna 5. Am utilizat și un litru de apă plată în fiecare zi în care nu am hrănit planta, pe parcursul întregii săptămâni.

Mediu: am păstrat temperatura la 25°C, pentru a menține planta productivă, dar am scăzut ușor umiditatea la 40%, pentru a preveni formarea mucegaiului pe florile în curs de dezvoltare.

Stadiul plantei: am defoliat ușor partea superioară a coronamentului, în timpul săptămânii, pentru a îmbunătăți pătrunderea luminii. Până la sfârșitul săptămânii, specimenul meu Fat Banana Auto avea 72 cm și numeroși muguri principali, încărcați cu pistiluri albe strălucitoare.

Stadiul de înflorire (Săptămâna 5)
Stadiul de înflorire (Săptămâna 5)

Săptămâna 6

A doua săptămână de înflorire a adus o ușoare dezvoltare a mugurilor. De asemenea, planta a mai câștigat un pic în înălțime și am observat dezvoltarea continuă a pistilurilor.

Iluminat: am păstrat un program de înflorire cu 20 de ore de lumină aprinsă și 4 ore de lumină stinsă.

Nutrienți: am utilizat următorul amestec de nutrienți în ziua unu și ziua patru din săptămâna 6. De asemenea, am continuat să îi administrez plantei un litru de apă cu pH controlat, la fiecare 24 de ore.

 • 1,5 ml formulă cu calciu/magneziu
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă cu aminoacizi
 • 1 ml formulă de înflorire
 • 1 ml formulă cu acid fulvic și humic
 • 2 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 2 ml extract de alge

Mediu: am păstrat o temperatură constantă de 26°C. Umiditatea a crescut ușor la 48%, dar nu a cauzat probleme în această fază de înflorire.

Stadiul plantei: am defoliat partea inferioară a plantei. Prin îndepărtarea frunzelor evantai mai bătrâne, energia a fost deviată către florile în curs de dezvoltare. La sfârșitul săptămânii 6, planta avea o înălțime de 88 cm.

Stadiul de înflorire (Săptămâna 6)
Stadiul de înflorire (Săptămâna 6)

Săptămânile 7 și 8

Faza de înflorire a continuat să progreseze frumos. Mugurii principali au devenit mai compacți, tricomii au început să se dezvolte, iar planta a început să miroasă puternic.

Iluminat: am continuat cu același program de iluminat cu 20 de ore de lumină aprinsă și 4 ore de lumină stinsă.

Nutrienți: am crescut concentrațiile de nutrienți pentru a furniza cantități mai mari de fosfor și potasiu, adăugând următorii nutrienți la un litru de apă, în zilele unu și patru, din săptămânile 7 și 8:

 • 1,5 ml formulă cu calciu/magneziu
 • 4 ml extract de aloe vera
 • 4 ml formulă cu aminoacizi
 • 3 ml formulă de înflorire
 • 1 ml formulă cu acid fulvic și humic
 • 3 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 3 ml extract de alge

De asemenea, am crescut și cantitatea de apă cu care am udat planta la 1,5 litri, la interval de 24 de ore.

Mediu: am păstrat o temperatură medie de 25°C și o umiditate relativă de 45%.

Stadiul plantei: am defoliat coronamentul superior, îndepărtând frunzele evantai mai bătrâne, care blocau lumina, pentru a expune mugurii în curs de dezvoltare la mai multă lumină. Planta măsura la acel moment 95 cm.

Stadiul de înflorire (Săptămânile 7 și 8)
Stadiul de înflorire (Săptămânile 7 și 8)

Săptămâna 9

După ce am crescut cantitatea de nutrienți săptămâna trecută și am observat nivelul de dezvoltare al florilor, am decis să încep spălarea plantei, pentru a-i potența gustul și finețea fumului înainte de recoltare.

Iluminat: 20 de ore lumină, 4 ore întuneric.

Nutrienți: nu i-am mai administrat nutrienți în timpul spălării. În schimb, am udat-o cu 1,5 litri de apă cu pH controlat, la intervale de 24 de ore.

Mediu: am înregistrat o temperatură constantă de 25°C și o umiditate relativă de 47%.

Stadiul plantei: planta a rămas la o înălțime de 95 cm. Am defoliat-o semnificativ, îndepărtând multe dintre frunzele evantai din partea inferioară, precum și pe cele care creau umbră deasupra mugurilor din coronamentul superior.

Stadiul de înflorire (Săptămâna 9)
Stadiul de înflorire (Săptămâna 9)

Ghid de creștere Fat Banana Automatic: recolta (sfârșitul săptămânii 9)

Am recoltat planta mea Fat Banana Auto la sfârșitul săptămânii 9, folosind foarfece curbate de tundere, pentru a îndepărta și a tăia mugurii, înainte de a începe procesul de uscare și conservare. Mi-am pus florile într-un uscător de ierburi și le-am mutat într-o cameră întunecată, cu o ventilație bună și o umiditate relativă de 45%.

Mugurii mei s-au uscat complet după 10 zile, iar producția a cântărit 70 g. Am transferat apoi mugurii în borcane de conservare, unde i-am păstrat timp de șase săptămâni, pentru a asigura un fum fin și aromat.

Recolta (Sfârșitul săptămânii 9)
Recolta (Sfârșitul săptămânii 9)

Învață tot ce trebuie să știi despre Fat Banana Automatic

Fat Banana Automatic este o dovadă vie a progresului pe care l-au făcut tulpinile autoflower. Acest soi lasă în urmă multe tulpini fotoperiodice în ceea ce privește potența, iar aroma sa intensă, dulce și fructată, este de neegalat. Dacă îți dorești un soi cu creștere rapidă, care necesită intervenție minimă și nu are nevoie să fie gâdilat pentru a crește, aceasta este tulpina perfectă pentru tine.

 • Genetica tulpinii Fat Banana Automatic

Fat Banana Auto provine dintr-o încrucișare a tulpinilor-părinte Fat Banana și Cookies Auto. Ambele i-au transmis trăsături valoroase, dând naștere unui descendent puternic și unic. Fat Banana originală a contribuit cu niveluri ridicate de THC și gust fructat, în timp ce Cookies Auto i-a oferit durata scurtă de creștere și terpenele dulci. Per ansamblu, Fat Banana Automatic are 70% genetică indica, 20% sativa și 10% ruderalis.

Fat Banana Auto
23_genetic background_1 Fat Banana x Cookies Auto
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
34_yield outdoor_1 90 - 175g/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 120 cm
27_harvest period_1 9-10 săptămâni după germinare
22_Effect_1 Calmant, Clar

Cumpără Fat Banana Auto

 • Caracteristicile de creștere ale tulpinii Fat Banana Automatic

Poți să crești Fat Banana Automatic în aproape orice loc, iar ea nu te va dezamăgi. Dacă vei urma pașii din raportul de creștere de mai sus, vei obține rezultate excelente, în spații interioare mici. Te poți aștepta ca plantele să atingă o înălțime de 70-100 cm și să producă 375–450 g/m². Dacă decizi să o crești în aer liber, în grădina ta sau într-o locație discretă, planta te va răsplăti cu o înălțime de 120 cm și va asigura până la 175 g/plantă. Pregătește-ți borcanele pentru recoltare, pentru că le vei umple în doar 9-10 săptămâni de la germinare.

 • Aromele și efectele tulpinii Fat Banana Automatic

După uscarea și conservarea florilor, pregătește-ți papilele gustative pentru valuri de terpene delicioase. Te vei bucura de arome de banane, pământoase și fructate, cu ocazia fiecărui fum. Când vine vorba de efecte, Fat Banana Automatic oferă o experiență liniștitoare și moleșitoare. Un nivel de THC de 22% îți va topi mușchii și te va inspira să porți conversații profunde. Păstrează această tulpină pentru după-amiezile leneșe și serile în care nu ai altceva de făcut.

Fat Banana Automatic: o euforie fructată și moleșitoare mereu la îndemână

Pregătește un amestec pentru ghivece ușor, aranjează-ți luminile și pune o sămânță Fat Banana Automatic în sol. Nu vei regreta! Un high euforic al trupului te așteaptă la doar câteva săptămâni distanță. Nici măcar nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește spațiul. După cum am arătat mai sus, acest soi prosperă în spații mici și compacte și este un partener perfect pentru crescătorii clandestini. Creștere fericită!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.