semințele noastre

Semințe de Cannabis feminizate

Selecția noastră vastă de semințe feminizate de canabis a fost creată în mod expert pentru a produce doar plante femele de canabis. Plantele femele de canabis oferă garantat flori bogate în canabinoizi pentru recoltare.

 • Amnesia Haze
  € 27.00 € 24.30
 • Blue Mystic
  € 20.00 € 12.00
 • Northern Light
  € 21.50 € 15.05
 • Skunk XL
  € 20.00 € 16.00
 • Critical
  € 23.00 € 18.40
 • Special Kush 1
  € 9.50 € 7.60
 • Special Queen 1
  € 10.50 € 9.45
 • Royal Cheese (Fast Flowering)
  € 20.00 € 14.00
 • Royal Moby
  € 25.00 € 17.50
 • O.G. Kush
  € 21.50 € 15.05
 • Bubblegum XL
  € 23.00 € 13.80
 • Kali Dog
  € 21.50 € 12.90
 • Haze Berry
  € 25.00 € 15.00
 • Sour Diesel
  € 23.00 € 13.80
 • Honey Cream (Fast Flowering)
  € 20.00 € 14.00
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
  € 23.00 € 16.10
 • Bubble Kush
  € 25.00 € 15.00
 • Blue Cheese
  € 21.50 € 15.05
 • Pineapple Kush
  € 25.00 € 17.50
 • Somango XL
  € 25.00 € 15.00
 • Royal AK
  € 21.50 € 12.90
 • Speedy Chile (Fast Flowering)
  € 21.50 € 12.90
 • Mother Gorilla
  € 9.50 € 6.65
 • Feminized Mix
  € 21.50 € 19.35

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

CE SUNT SEMINȚELE FEMINIZATE?

Semințele feminizate de canabis sunt concepute genetic pentru a deveni doar plante femele și aproape întotdeauna (99,9%) fac acest lucru.

Semințele feminizate tind să fie concepute pentru a produce plante fotoperiodice. Canabisul fotoperiodic înflorește în funcție de orele de lumină/întuneric. În mediul natural, canabisul începe să înflorească la sfârșitul verii, când zilele devin mai scurte. În interior, canabisul fotoperiodic rămâne în stare vegetativă până când crescătorul este pregătit să inducă înflorirea, reducând numărul de ore de lumină.

SEMINȚELE FEMINIZATE DE CANABIS PE SCURT

 • Cantitate mare de canabinoizi în comparație cu canabisul masculin. Tulpinile sunt adesea crescute pentru potență și aromă maximă.
 • Semințele sunt 99,9% feminizate, astfel încât plantele se vor dezvolta aproape întotdeauna în femele.
 • Nu este nevoie să verifici sexul plantelor și nu este nevoie să arunci plantele masculine.
 • Tulpinile feminizate sunt de obicei tulpini fotoperiodice, fiind dependente de ciclul de lumină.

La Royal Queen Seeds, toate semințele feminizate sunt etichetate și clasificate ca atare, astfel încât să nu te încurci atunci când faci cumpărături.

Everything You Need To Know About Feminized Cannabis Seeds

CINE FOLOSEȘTE TULPINI FEMINIZATE ȘI DE CE?

 • Utilizatorii recreaționali se bucură de moleșeală, relaxare, euforie sau high extatic indus de tulpinile feminizate. Având în vedere marea varietate de opțiuni existente, utilizatorii se pot bucura de momente de relaxare seara sau de un plus de energie în timpul zilei, în funcție de ceea ce au nevoie.
 • Și cei care folosesc canabisul în scopuri holistice aleg tulpini feminizate datorită efectului lor pronunțat. Aceștia pot constata că THC-ul le îmbunătățește starea de spirit și îi ajută să se relaxeze în situații tensionate sau pur și simplu îi calmează, indiferent de simptomul cu care se confruntă.

TULPINI DE SATIVA, INDICA, HIBRID ȘI RUDERALIS

Există câteva tipuri sau subspecii distincte de canabis.

S-a crezut că tulpinile indica produc o senzație de moleșeală mai pronunțată, în timp ce despre sativa se spunea că asigură un high energizant, fiind mai potrivită pentru consum în timpul zilei. Totuși, de curând, dovezile încep să indice că efectul unei anumite tulpini depinde mai mult de profilul terpenelor tulpinii - și nu de subspecia din care face parte.

Totuși, diferențele distincte dintre subspecii se remarcă în creșterea și morfologia acestora:

 • Tulpinile indica cresc scurte și stufoase, cu frunze late. Deseori, acestea sunt robuste și cresc în diferite medii.
 • Tulpinile de sativa cresc mai înalte, mai subțiri și cu frunze subțiri și alungite. Aceste plante iubitoare de soare se dezvoltă cel mai bine într-un climat cald. Durata de înflorire este de obicei mai lungă în comparație cu soiurile indica.

În prezent, majoritatea tulpinilor de canabis nu sunt soiuri pur indica sau sativa. Mai degrabă, acestea sunt hibrizi care combină caracteristicile tulpinilor de indica și de sativa, astfel că și caracteristicile lor de creștere sunt variate.

Mai există o altă subspecie demnă de luat în calcul, deși deseori aceasta nu este menționată, denumită Canabis ruderalis. Tulpinile de ruderalis sunt asemănătoare celor de marijuana și cresc în sălbăticie, în regiunile nordice precum Siberia. Ce este interesant însă este că ruderalis este autoflorantă în mod natural. Drept urmare, crescătorii pot folosi elementele genetice ale soiului ruderalis pentru a crea varietăți autoflorante ale tulpinilor fotoperiodice clasice.

CANABIS CU ÎNFLORIRE RAPIDĂ

Multe tulpini de canabis necesită cel puțin 60–70 de zile pentru a-și maturiza mugurii, iar pentru unele durează și mai mult. Pentru cultivatorii din regiuni cu veri scurte și toamne ploioase, acest lucru poate fi problematic.

Tulpinile cu înflorire rapidă au fost crescute pentru a contribui la rezolvarea acestei probleme. Acestea pot fi recoltate după o perioadă scurtă de 6-7 săptămâni de înflorire, cultivatorii având posibilitatea de a le culege la mijlocul sau sfârșitul lunii septembrie, evitând riscul ca ploaia să le distrugă recolta.

CUM SE CRESC SEMINȚELE FEMINIZATE

Am menționat deja că semințele feminizate sunt mai ușor de crescut decât semințele obișnuite.

ÎN INTERIOR VS. ÎN AER LIBER

Growing Indoors vs Outdoors Cannabis Plants

Când crești plantele în interior, este necesară ajustarea manuală a programului de lumină/întuneric. Cultivatorii vor face acest lucru, de obicei, atunci când plantele au atins o înălțime adecvată (aproximativ ½ din înălțimea finală dorită). Acest lucru se datorează simplului fapt că plantele se vor întinde deseori în faza lor de înflorire, astfel încât au nevoie de spațiu pentru a crește corespunzător.

Pentru a iniția înflorirea canabisului feminizat în interior, cultivatorul va schimba lumina conform unui program de 12/12. Perioada mai lungă de întuneric va simula condițiile de toamnă și va declanșa începerea înfloririi plantelor.

În aer liber, este esențială plantarea canabisul feminizat într-un climat optim și în anotimpul potrivit. De ce? Pentru că orele de lumină solară se schimbă în funcție de anotimp, iar plantele tale au nevoie de un program specific pentru a se dezvolta. Pentru a satisface această nevoie, este recomandat să le plantezi primăvara (când nu e ger) și să le recoltezi toamna.

TEMPERATURA ȘI UMIDITATEA OPTIMĂ PENTRU CREȘTEREA CANABISULUI FEMINIZAT

În general, canabisului feminizat îi plac temperaturile moderate (în jur de 21°C) pentru o creștere sănătoasă. Orice extreme pot cauza stoparea creșterii și alte probleme.

Nivelul optim de umiditate pentru plantele de canabis depinde de stadiul din ciclul lor de viață. De regulă, răsadurile și plantele în faza vegetativă preferă un mediu mai umed. Este recomandat să reduci umiditatea relativă la 40–50%, atunci când plantele înfloresc, pentru a reduce riscul de mucegai.

CE TIP DE SOL TREBUIE SĂ FOLOSEȘTI PENTRU SEMINȚELE FEMINIZATE?

Canabisul crește cel mai bine atunci când este cultivat într-un sol bogat în nutrienți, bine aerat și bine drenat. Majoritatea tipurilor de pământ cumpărate din magazin sunt deja optimizate pentru cultivarea canabisului. Dacă folosești sol natural, îl poți îmbogăți cu perlit, cocos, vermiculită, compost sau gogoși de viermi de mătase, pentru a fi mai potrivit pentru marijuana.

CE FEL DE NUTRIENȚI AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI PENTRU PLANTELE DE CANABIS FEMINIZAT?

Pentru început, va avea nevoie de azot, fosfor și potasiu, cei trei „macronutrienți” majori. De asemenea, va avea nevoie și de micronutrienți, inclusiv calciu, fier, magneziu, cupru și alții.

Nutrienții comerciali pentru canabis conțin, de obicei, toți macronutrienții și micronutrienții necesari, dar asigură-te că îți hrănești planta în funcție de dozele recomandate (sau chiar un pic mai puțin).

Reține că planta de canabis are necesități diferite de nutrienți în timpul etapelor vegetative și de înflorire. Din această cauză, îngrășămintele pentru canabis pot fi împărțite deseori în două tipuri: unul pentru creștere și unul pentru înflorire.

CE FEL DE APĂ ESTE NECESARĂ PENTRU PLANTELE DE CANABIS FEMINIZAT?

Când uzi canabisul care crește în sol, este important ca soluția ta de apă/nutrienți să aibă nivelul optim al pH-ului, de aproximativ 6–7. În caz contrar, plantele tale nu vor putea să absoarbă nutrienții, chiar dacă aceștia sunt prezenți în sol. Din fericire, poți ajusta nivelul pH-ului apei de la robinet la valoarea potrivită cu câteva picături de produse cu pH mai mare sau mai mic.

Semințe de Cannabis feminizate: intrebari si raspunsuri

De cât timp am nevoie pentru a crește canabis feminizat?
Indiferent dacă crești plantele în interior sau în aer liber, calendarul creșterii depinde, ca întotdeauna, de tulpină. Unele soiuri, precum indica, cresc relativ repede, cu perioade scurte de înflorire de 6–7 săptămâni. Alte tulpini, precum soiurile Haze, necesită o perioadă dublă de timp pentru a înflori.

Dacă vrei să le recoltezi cât mai repede posibil, plantează varietăți cu înflorire rapidă sau autoflorante feminizate. Unele dintre acestea sunt gata de recoltare la numai 60 de zile de la germinare.
Pot crește diferite soiuri feminizate în aceeașI cameră de creștere?
Este posibil să crești diferite soiuri în aceeași cameră de creștere, dar acest lucru este însoțit de o curbă de învățare.

Există numeroase motive pentru acest lucru. Tulpinile diferite pot crește la înălțimi diferite, au cerințe diferite de nutrienți și vor fi pregătite pentru recoltare în momente diferite. De asemenea, este posibil să fie necesar să folosești tehnici de formare a plantelor (tăiere, tundere, etc.) pentru a păstra un coronament uniform sub lumina de creștere.
De ce produce canabisul terpene?
Canabisul, precum și alte plante și fructe, produc aceste substanțe aromatice ca metodă de apărare naturală împotriva dăunătorilor și pentru a atrage polenizatorii. Acest lucru este demonstrat și de tendința canabisului de a dezvolta compuși aromatici mai intenși, atunci când se confruntă cu o infestare.
Ce este sinsemilla?
„Sinsemilla” este un cuvânt spaniol care se traduce prin „fără semințe”.
Acum, aproape tot canabisul decent este sinsemilla, astfel încât cuvântul și-a pierdut sensul inițial. Este bine de reținut totuși, pentru că este folosit câteodată pentru a descrie canabisul de calitate.
Ce sunt hermafroditele?
Pe lângă cele două sexe tipice ale plantei de canabis, planta ta ar putea fi și hermafrodită. Dacă se întâmplă acest lucru, planta va prezenta atât caracteristici feminine, cât și masculine. Și anume, pe măsură ce planta se maturizează, va dezvolta atât muguri, cât și saci de polen.

Acest lucru este deseori un rezultat al stresării plantei. Stresul poate fi cauzat de o întrerupere a perioadei de întuneric din timpul înfloririi, care declanșează „reintrarea în starea vegetativă”, sau de alți factori de stres din mediu, inclusiv dăunători, temperaturi extreme și modificări ale umidității.
Ce sunt soiurile locale?
Soiurile locale sunt tipuri de canabis care se dezvoltă în mediul lor natural. Se poate spune că sunt tulpini de canabis originale, pure. Unele soiuri locale provin din regiunea hindusă Kush din Afghanistan și Pakistan, dar pot fi găsite și în Africa, Jamaica, Asia, America de Sud și Rusia.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

FILTRU
Tipul de Creștere
Randament
Înălțime
Randament
Height
Înflorire
THC
CBD
Tip
Climat

Categorii

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.