By Luke Sumpter


Cultivarea canabisului în interior are avantaje și dezavantaje unice. Cultivatorii au un control aproape complet asupra mediului și pot regla cu ușurință lumina, apa și nutrienții. Cu toate acestea, spațiul poate deveni rapid o problemă, mai ales atunci când se cultivă tulpini cărora le place să ajungă rapid spre sursa de lumină.

Din fericire, cultivatorii au experimentat cu speciile de canabis pentru a crea soiuri ideale pentru cultivarea la interior. Aceste plante rămân mici de înălțime și sunt ușor de gestionat și de format. Ele sunt potrivite pentru corturile mici de cultivare, iar unii cultivatori merg chiar la extreme, cultivându-le în unități de computer și dulapuri recondiționate, pentru un plus de confidențialitate.

De ce să cultivi canabis în interior?

Cultivarea la interior face viața mai ușoară pentru mulți cultivatori de canabis. Dacă locuiești într-un climat rece cu vreme rea, sau grădina ta nu are lumină directă de la soare, corturile pentru cultivare la interior oferă un adăpost sigur. Abilitatea de a gestiona cu precizie programul de lumină, umiditatea și substanțele nutritive permite cultivatorilor să-și crească iarba stabilindu-și propriile condiții.

Cultivarea canabisului în interior îi ajută, de asemenea, pe iubitorii de iarbă să păstreze secret acest interes, doar pentru ei înșiși. Corturile de cultivare pentru interior cu filtre de carbon vor elimina mirosul neplăcut și vor reduce foarte mult șansele de a te confrunta cu posibile sancțiuni.

Sunt toate tulpinile de canabis potrivite pentru cultivarea la interior?

Teoretic, da. Toate tulpinile pot fi cultivate în interior—deși unele soiuri sunt mult mai potrivite pentru acest mediu decât altele. Tulpinile indica stufoase și tulpinile autoflorante rareori depășesc 120 cm în înălțime și sunt astfel compatibile în mod natural cu spațiile mici.

Cultivarea în interior permite, de asemenea, cultivatorilor să preia controlul asupra timpului (cel puțin într-o anumită măsură). Soiurile de canabis fotoperiodice încep să înflorească numai când orele de lumină scad și vine toamna. În interior, cultivatorii pot schimba ciclul de lumină pentru a declanșa înflorirea oricând doresc ei. Alternativ, pot extinde faza de creștere prin menținerea plantelor într-un ciclu de lumină pentru faza vegetativă.

Tulpinile sativa înalte au potențialul de a crește până la înălțimi de 300 cm. Cultivatorii pot limita creșterea verticală plantându-le în recipiente mici, dar ele nu vor da o producție la fel de bună ca tulpinile crescute special pentru cultivarea la interior.

Dacă intenționezi să cultivi iarbă la interior, ar trebui să iei în considerare tulpinile de mai jos. Sunt ideale pentru spații mici și produc recolte fantastice.

Sunt toate tulpinile de canabis potrivite pentru cultivarea la interior?

Supereroul Sinsemilla — HulkBerry

Cultivatorii noștri talentați au creat HulkBerry după ce s-au întrebat „Cum ar arăta tulpina ideală de interior?” După o analiză atentă, au căzut de acord asupra a trei trăsături de bază: o dimensiune medie, productivitate excelentă și niveluri uriașe de THC. Ca să obțină acest rezultat, au încrucișat tulpinile părinte OG Kush și Strawberry Diesel. Polihibridul creat, denumit HulkBerry, a bifat toate cele trei aspecte, și altele câteva.

Per total, HulkBerry are 65% genetică sativa și 35% indica. Planta produce flori firave, dar dense, cu nuanțe vibrante de verde, galben și portocaliu. Totuși, cel mai remarcabil e că mugurii săi sunt plini de o rășină vâscoasă eliberată de o abundență de tricomi. Această substanță lipicioasă conține o mulțime de substanțe fitochimice valoroase, inclusiv un conținut impresionant de THC de 27%. Ar fi înțelept ca atât fumătorii începători, cât și cei experimentați să ia lucrurile încet și cu prudență atunci când încearcă acești muguri pentru prima oară. Sunt necesare doar câteva fumuri pentru a simți cum high-ul electrizant începe să-și facă efectul. În plus, profilul său revigorant de terpene oferă note de citrice, combustibil, ierburi aromatice și piper pentru a face ca fiecare fum să fie un adevărat succes.

Așadar, cum se comportă mai exact HulkBerry în interior? Te poți aștepta ca plantele să atingă o înălțime maximă de 140 cm. Cu toate acestea, dacă ai un spațiu mic, utilizarea metodei LST va menține plantele la o dimensiune compactă de 80 cm. După o etapă de înflorire de 9-11 săptămâni, vei avea nevoie de suficiente borcane pentru a stoca 400-450 g/m².

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Săptămâni
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii septembrie
22_Effect_1 Clar, Înălțător

Cumpără HulkBerry

Obiective mărețe — Royal Skywalker

Royal Skywalker te va purta în hiperspațiu, surprinzându-ți în același timp papilele gustative. Chiar dacă te vei simți ca un ucenic Jedi când vine vorba de cultivarea la interior, Royal Skywalker oferă o experiență de creștere ușoară; acest soi te va ajuta pe drumul tău spre a deveni un Maestru Jedi al grădinăritului în cel mai scurt timp. Acest soi ușor dominant indica are 60% proveniență indica și 40% sativa. În încercarea de a crea un soi de interior rezistent mereu, cultivatorii noștri au încrucișat legendara Blueberry cu Mazar.

Royal Skywalker este atrăgător pentru cultivatori din variate motive. Mulți simt ispita când văd imagini cu florile sale unice; nuanțele de verde închis, apropiate de negru, sunt pur și simplu irezistibile și originale. Desigur, cei mai mulți dintre cultivatori aleg să cultive această plantă pentru nivelul său ridicat de THC. Un conținut de 25% înseamnă că nu este nevoie de prea mult ca să simți cum euforia își face apariția. Rezultatul? O rezervă puternică de plante care durează mult mai mult decât una alcătuită din flori mai slabe. Cireașa de pe tort o reprezintă profilul de terpene delicioase al lui Royal Skywalker, care include note de afine, citrice și piper.

Dacă ești în căutarea unei experiențe ușoare de creștere la interior, Royal Skywalker este potrivită. De îndată ce vei programa lumina pentru un program de înflorire, această plantă va depune efort și va forma muguri pe o perioadă de 9-10 săptămâni. Până la sfârșitul acestui interval de timp, fii pregătit să tai și să usuci până la 600 g/m² de flori cu aspect de gheață.

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
23_genetic background_1 Blueberry x Mazar
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 130 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Octombrie
22_Effect_1 Clar, Relaxant fizic

Cumpără Royal Skywalker

Gusturile naturii — AMG

AMG, alias Amnesia Mac Ganja, este perfectă pentru cortul tău de creștere din mai multe motive. Cultivatorii noștri au conceput special acest soi pentru a fi cultivat între patru pereți. Combinând genetica legendară și de renume mondial sub forma Amnesia și Mexican Haze, AMG se laudă cu un profil 80% dominant sativa, ceea ce o face să fie una din puținele soiuri sativa care prosperă sub luminile de creștere.

AMG are multe de oferit în afară de caracteristicile bune de creștere la interior; acest hibrid sativa produce, de asemenea, un conținut impresionant de THC de 22%, care va avea un efect psihoactiv remarcabil atunci când va veni vremea să fumezi sau să vapezi. Nu îți va tulbura complet mintea, dar cu siguranță nu te va dezamăgi. Pregătește-te pentru o experiență cerebrală de lungă durată, care te va face să-ți îmbunătățești creativitatea sau să suni prieteni vechi. Terpenele AMG se combină cu acest canabinoid psihoactiv pentru a produce o senzație de echilibru – ca să nu mai amintim aromele atrăgătoare de citrice și pământii.

Ca o adevărată sativa, AMG are o perioadă de înflorire destul de lungă de 10-11 săptămâni. Deși are nevoie de ceva mai mult timp pentru a înflori, această plantă productivă oferă până la 500 g/m² la sfârșitul procesului. În ciuda productivității mari, plantele rareori depășesc înălțimea de 120 cm. Dacă nu ai foarte mult spațiu, ia în considerare metoda de ramificare a tulpinii principale și LST, ca să o poți menține la o înălțime ușor de gestionat de 80 cm.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
23_genetic background_1 Amnesia x Mexican Haze
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 80% Indica 20%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 200 cm
27_harvest period_1 Octombrie
22_Effect_1 Clar, Echilibrat, Moleșitor

Cumpără AMG - Amnesia Mac Ganja

Productivitate regală — Mother Gorilla

Mother Gorilla provoacă un efect atât de euforic încât ar putea chiar să îmblânzească și pumnii amenințători ai celei mai agitate gorile silverback. Pe lângă faptul că te face să te simți excelent, această tulpină bifează toate căsuțele unei varietăți minunate pentru creșterea la interior. Este foarte compactă, foarte productivă și înflorește relativ rapid. Per total, ea oferă tot ce ai nevoie dacă ești în căutarea unei plante care să-ți umple borcanele de depozitare fără să ocupe prea mult spațiu în camera de creștere.

Mother Gorilla are un profil genetic de 70% dominant sativa și provine din canabisul regal sub forma Gorilla Glue 4, o tulpină din SUA cunoscută în toată lumea pentru puterea sa uimitoare. Pentru a crea Mother Gorilla, cultivatorii noștri au încrucișat GG4 cu Reina Madre. Urmașul prezintă flori frumoase de culoare verde-violet, un conținut de THC de 23% și un profil complex de terpene care include arome de ciocolată, pământ, ierburi aromatice, skunk și note acrișoare.

Mulți oameni optează să cultive la interior pentru a fi discreți. Prin urmare, este ideal să cultivi plante care sunt simplu de ascuns și de îmblânzit. Prin utilizarea tehnicii LST și a altor tehnici de formare, cultivatorii pot menține Mother Gorilla la o înălțime clandestină de doar 60 cm. Chiar și la această dimensiune, plantele sunt încă capabile să producă până la 500 g/m² într-o perioadă de înflorire de 9-10 săptămâni.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Începutul lunii octombrie
22_Effect_1 Calmant, Euforic

Cumpără Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Regina dinastiei Tang — Mimosa

Este simplu de ghicit de unde își trage numele acest soi. Dacă ești o persoană care se bucură de o băutură alcoolică la prânz, vei ști exact ce efect are o înghițitură de mimosa asupra papilelor gustative. Combinația de șampanie și portocală impresionează terminațiile nervoase din limbă, în timp ce băutura alcoolică cu bule stimulează mintea.

Fie că fumezi dintr-un bong sau dintr-un joint, Mimosa produce aproape același efect. Fiind urmașul Clementinei cu aromă de citrice și al lui Purple Punch dulce și fructată, acest polihibrid cu dominanță sativa se laudă cu un profil de terpene revigorant, caracterizat prin note pământoase și acrișoare. Conținutul de THC de 22% funcționează rapid pentru a inspira mintea și a relaxa corpul. Fie că te bucuri de această plantă dimineața sau după-amiaza devreme, ea te va ajuta rapid să obții starea perfectă pentru a socializa, a crea sau a îndeplini treburile casnice cu o motivație nouă.

Din fericire, o rezervă din aceste flori puternice necesită doar puțin efort. La interior, Mimosa atinge o înălțime mică de 80 cm; aplică ușor o metodă de formare și limitează dimensiunea plantei ca să o menții la doar 60 cm pentru discreție maximă. Deși are o talie mică, plantele te vor răsplăti cu 350–450 g/m² după o perioadă de înflorire de 9–10 săptămâni.

Mimosa
23_genetic background_1 Clementine x Purple Punch
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 Mijlocul lunii octombrie
22_Effect_1 Creativ, Provoacă râsul

Cumpără Mimosa

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.