Setări cookie-uri

Îți solicităm permisiunea de a utiliza datele tale pentru motivele menționate mai jos:

Cookie-uri funcționale

Cookie-urile funcționale ajută site-ul să funcționeze într-un mod optim și ne permit să personalizăm anumite caracteristici.

Cookie-uri de preferință

Cookie-urile de preferință ne permit să reținem anumite informații, care influențează modul în care arată site-ul nostru, inclusiv limba preferată în funcție de regiunea în care te afli.

Cookie-uri analitice

Modulele cookie analitice ne oferă informații despre traficul pe site și comportamentul clienților, inclusiv numărul de persoane care vizitează site-ul, cât timp navighează și ce pagini sunt accesate.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fragmente de date, stocate pe computerul unui utilizator în timp ce acesta navighează pe internet. Cookie-urile au diferite funcții. Unele urmăresc activitatea browser-ului, lucru ce permite firmelor să furnizeze reclame personalizate. Alte cookie-uri au rolul de a reține datele de conectare ale utilizatorului la diferite site-uri, astfel încât navigarea pe rețelele de socializare sau pe alte site-uri să fie mai fluidă. Deoarece fiecare cookie are un ID unic, aceste date permit proprietarilor de site-uri să măsoare volumul traficului de pe site.

De ce folosim cookie-uri?

Cookie-urile sunt utile atunci când ne vizitezi site-ul. Ele îți permit să stai logat/ă, să poți face cumpărături în siguranță și îți păstrează articolele dorite în coșul de cumpărături până când ești pregătit/ă să finalizezi comanda. Dar cookie-urile ne ajută și pe noi. Datele pe care le furnizează ne permit să ne îmbunătățim site-ul și să îți prezentăm reclame personalizate, compatibile cu interesele tale.

Ce fel de module cookie folosim?

Cookie-uri funcționale

Cookie-urile funcționale ajută site-ul să funcționeze într-un mod optim și ne permit să personalizăm anumite caracteristici.

Cookie-uri de preferință

Cookie-urile de preferință ne permit să reținem anumite informații, care influențează modul în care arată site-ul nostru, inclusiv limba preferată în funcție de regiunea în care te afli.

Cookie-uri analitice

Modulele cookie analitice ne oferă informații despre traficul pe site și comportamentul clienților, inclusiv numărul de persoane care vizitează site-ul, cât timp navighează și ce pagini sunt accesate.

Cum pot dezactiva sau șterge modulele cookie?

Nu îți plac cookie-urile? Nu îți face griji. Le poți dezactiva (cu excepția cookie-urilor necesare) din setările browser-ului tău. Cu toate acestea, blocarea modulelor cookie poate avea un impact asupra experienței tale de navigare și te poate împiedica să te bucuri de toate caracteristicile tehnice ale site-ului nostru.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru a asigura un mediu online sigur și pentru a garanta o protecție adecvată a datelor, respectăm cu strictețe toate cerințele legale. În această politică de confidențialitate, oferim informații despre cum și în ce scop sunt colectate datele, măsurile de siguranță pe care le luăm, perioada de stocare a datelor și detalii de contact.


NUMELE SOCIETĂȚII: SNORKEL SPAIN, SL (denumită în continuare ROYAL QUEEN SEEDS).

C/ Vilar d'Abdelà, 5 (nave 1) CP: 08170 de Montornès del Vallès

+34 937 379 846

[email protected]


Prezenta politică de confidențialitate stabilește condițiile în care vom trata datele cu caracter personal în cadrul ROYAL QUEEN SEEDS; aceasta include orice date cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru https://www.royalqueenseeds.com/, precum și orice alte date pe care le prelucrăm în desfășurarea activităților noastre comerciale.

ROYAL QUEEN SEEDS colectează următoarele date cu caracter personal în scopurile enumerate mai jos:

SECȚIUNEA 1 - DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM

1.1 Comenzi plasate prin intermediul unui cont

Les achats sur le compte ne peuvent être effectués que si vous êtes en possession d’un compte personnel. Lorsque vous créez un compte ou achetez quelque chose dans notre boutique, nous recueillons, dans le cadre du processus d’achat et de vente, les informations personnelles suivantes que vous nous fournissez :

  • Nume și prenume
  • Adresa de domiciliu și de facturare
  • Număr de telefon
  • Sex
  • Adresa IP
  • Adresa de e-mail
  • Data nașterii

Aceste informații sunt necesare pentru a vă putea livra produsele. În plus, atunci când accesați magazinul nostru, colectăm automat adresa IP (Internet Protocol) a computerului dvs. Cu ajutorul acestor informații, putem optimiza experiența dvs. online și, în același timp, putem proteja mediul nostru online.

Scopul colectării datelor

Scopurile pentru care colectăm și stocăm date personale sunt următoarele:

(a) pentru a îndeplini obligațiile care decurg din orice contract încheiat între dvs. și compania noastră, și pentru a vă furniza informații, produse și servicii pe care le puteți solicita de la noi;

(b) pentru a putea crea, gestiona și comunica cu dvs. în legătură cu contul și comenzile dvs.;

(c) pentru a efectua cercetări și analize de piață;

(d) pentru a vă confirma vârsta și identitatea, precum și pentru a detecta și preveni frauda.

1.2 Newsletters

Cu permisiunea dvs. explicită, vă putem trimite newslettere despre magazinul nostru, produse noi și alte noutăți. Newsletterele sunt trimise numai după exprimarea explicită a consimțământului. În cazul în care achiziționați un produs, și în conformitate cu reglementările în vigoare, vă putem trimite comunicări comerciale în conformitate cu interesul legitim al companiei noastre, întotdeauna despre produse sau servicii similare celor pe care le-ați achiziționat sau contractat. În orice caz, vă puteți exercita dreptul de opoziție prin intermediul canalelor menționate în această politică de confidențialitate. Colectăm următoarele informații pentru a putea trimite newslettere:

  • Nume și prenume
  • Sex

Nu avem nevoie să cunoaștem sexul persoanei pentru a trimite newslettere (minimizarea datelor: prin lege, trebuie să solicităm datele strict necesare pentru a furniza serviciul, iar în acest caz cunoașterea sexului nu este necesară).

  • Adresa de e-mail

Scopul colectării datelor

Datele colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

(a) personalizarea e-mailurilor noastre, inclusiv numele și sexul dvs;

(b) a furniza conținut specific sexului.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, utilizând link-ul din newsletter sau informațiile de contact din secțiunea 2.

1.3 Serviciul de relații cu clienții și formularul de contact

Pentru a oferi o asistență adecvată, angajații serviciului nostru de relații cu clienții au acces la informațiile dvs, privind contul creat. Astfel, veți putea beneficia de o asistență eficientă și prietenoasă. Datele furnizate în formularul nostru de contact sunt utilizate de furnizorul nostru de CRM, SuperOffice. Vom folosi datele dvs. doar pentru a vă răspunde la mesaj.

SECȚIUNEA 2 - INTERESUL LEGITIM

Dacă ați achiziționat unul din produsele noastre, vă rugăm să rețineți că putem prelucra datele dvs. personale în scopuri promoționale, în baza interesului legitim al Royal Queen Seeds doar pentru a vă oferi produse sau servicii oferite de compania noastră și despre produse sau servicii similare celor pe care le-ați achiziționat. Vă puteți exercita dreptul de a renunța la mesajele viitoare prin mijloacele prevăzute în această politică de confidențialitate sau prin intermediul oricărei notificări pe care o primiți.

2.1 How do you withdraw consent?

If you change your mind, you can withdraw your consent for us to contact you for the purpose of collecting, using, or disclosing your data at any time by reaching out to us at: [email protected].

SECȚIUNEA 3 - DIVULGARE

Putem dezvălui informațiile dvs. personale în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau dacă încălcați Termenii și condițiile noastre.

SECȚIUNEA 4 - CARE ESTE PERIOADA DE STOCARE A DATELOR DVS.?

La Royal Queen Seeds, nu vom stoca datele dvs. mai mult decât este necesar pentru scopurile descrise în această Politică de confidențialitate. Există diverse perioade de stocare pentru diverse tipuri de date; cu toate acestea, cea mai lungă perioadă pentru stocarea datelor cu caracter personal este de 10 ani.

4.1 Informații despre cont

Datele referitoare la cont rămân relevante atâta timp cât utilizatorul se află în posesia unui cont. Prin urmare, datele rămân documentate atâta timp cât există contul. Atunci când clienții noștri șterg un cont, datele asociate contului vor fi șterse într-o perioadă rezonabilă de timp. Cererile privind verificarea sau corectarea datelor personale stocate sau ștergerea unui cont pot fi trimise la adresa [email protected].

4.2 Newsletters

În cazul în care vă exprimați consimțământul pentru a vă informa cu privire la produsele sau serviciile noastre, vom păstra datele dvs. până când vă exprimați dorința de a nu mai primi comunicări din partea noastră. Cu toate acestea, efectuăm periodic (în fiecare lună) o verificare a relevanței. Clienții înregistrați (și informațiile personale ale acestora) vor fi șterse ori de câte ori clienții nu răspund la solicitarea noastră. În plus, puteți opta pentru retragerea consimțământului cu ajutorul link-ului prezent în fiecare newsletter.

SECTION 5 – COOKIES

Cookies are small information files that notify your computer of previous interactions with our website. These cookies are stored on your hard drive, not on our website. Essentially, when you use our website, your computer displays its cookies to us, informing our site that you have visited before. This allows our website to function more quickly and remember aspects related to your previous visits (such as your username), making your experience more convenient. At Royal Queen Seeds, we use two types of cookies: functional and analytical.

5.1 Functional Cookies

Functional cookies are used to enhance your online experience. Among other things, these cookies track what is added to your shopping cart. The use of these cookies does not require prior authorization.

5.2 Analytical Cookies

Analytical cookies are used for research and market analysis. The data collected with these analytical cookies is anonymous, making it unusable for third parties. The use of these cookies does not require prior authorization.

SECȚIUNEA 5 - SERVICIILE TERȚILOR

Serviciile terților sunt necesare pentru a efectua tranzacții și pentru a vă oferi serviciile noastre. În general, terții pe care îi folosim vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile dvs. numai în măsura în care este necesar pentru a le permite să efectueze serviciile pe care le furnizează.

Cu toate acestea, anumite servicii oferite de terți, cum ar fi procesatorii de plată, au propriile politici de confidențialitate în ceea ce privește informațiile pe care trebuie să le furnizăm în legătură cu tranzacțiile dvs.

Vă încurajăm să citiți politicile de confidențialitate ale acestor furnizori, astfel încât să înțelegeți cum vor trata aceștia informațiile dvs. personale.

Este posibil ca anumiți furnizori să aibă facilități situate într-o jurisdicție diferită de a dvs. sau a noastră. Prin urmare, în cazul în care alegeți să efectuați o tranzacție care implică serviciile unei terțe părți, informațiile dvs. pot fi supuse legilor din jurisdicția în care se află acel furnizor de servicii sau facilitățile sale.

Odată ce părăsiți site-ul nostru sau sunteți redirecționați către un site sau o aplicație a unei terțe părți, prezenta Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile noastre nu se mai aplică.

Serviciul de analiză web (date anonime)

Pe acest site am integrat un serviciu de analiză web (cu funcționalitate de anonimizare). Analizele web pot fi definite ca fiind colectarea, prelucrarea și analiza datelor despre comportamentul vizitatorilor site-urilor. Un serviciu de analiză colectează, printre altele, date despre site-ul de pe care a venit o persoană (așa-numitul referent), ce pagini a vizitat sau cât de des și pentru cât timp a vizitat o pagină. Analizele web sunt utilizate în principal pentru optimizarea site-urilor și pentru o analiză cost-beneficiu a publicității pe internet.

Serviciul de curierat

Pentru a finaliza comenzile, folosim un serviciu de curierat. Acest serviciu de curierat efectuează livrarea între compania noastră și domiciliul clientului. Pentru a finaliza această procedură, compania are nevoie de acces la informațiile privind numele și adresa clientului.

Serviciul de email

Royal Queen Seeds folosește o terță parte care oferă servicii de email pentru a trimite newslettere. Acest furnizor are acces la un număr limitat de informații privind contul unei persoane (de exemplu, adresa de e-mail).

Servicii de marketing

Royal Queen Seeds beneficiază de sprijinul unei companii specializate în activități de marketing și comunicare. Accesul acestora la informațiile personale este foarte limitat și în mare parte anonim.

Servicii de plată

La Royal Queen Seeds folosim procesatori de plată externi pentru a gestiona tranzacțiile noastre (de exemplu, plățile cu cardul).

SECȚIUNEA 6 - SECURITATE

Pentru a vă proteja informațiile personale, luăm măsuri de precauție rezonabile și urmăm cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute, utilizate în mod necorespunzător, accesate, divulgate, modificate sau distruse.

Dacă ne furnizați informații despre cardul dvs., aceste informații sunt criptate cu ajutorul tehnologiei Secure Socket Layer (SSL) și sunt stocate folosind criptarea AES-256. Deși nicio metodă de transmitere pe internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, noi respectăm toate cerințele PCI-DSS și implementăm standarde industriale suplimentare care sunt acceptate în mod obișnuit. Informațiile legate de cont sunt protejate cu o metodă de hashing. Această metodă transformă informațiile într-un hash generat. Ca urmare, informațiile confidențiale sunt protejate și invizibile, chiar și pentru noi. În plus, bazele noastre de date sunt protejate în mod excepțional împotriva accesului neautorizat. De exemplu, accesul la baza de date este posibil și permis numai prin intermediul unor adrese IP aprobate (de exemplu, de la sediul Royal Queen Seeds). Alte încercări și adrese sunt respinse în permanență.

În plus, datele sunt anonimizate pe cât posibil, astfel încât nu pot fi conectate în mod direct de un anumit utilizator. Cu toate acestea, cu ajutorul acestor date, putem efectua studii și analize de piață. În plus, părțile terțe în cauză (de exemplu, serviciul de email) sunt examinate înainte de colaborarea noastră, respectă GDPR din UE și primesc un acord de prelucrare. În cadrul Royal Queen Seeds, angajaților li se atribuie diferite permisiuni de acces. Permisiunea specifică oferă acces doar la informațiile strict necesare pentru a îndeplini o sarcină. Măsurile de securitate digitală sunt supuse schimbării și trebuie să îndeplinească cerințe ridicate pentru a asigura siguranța clienților online. De aceea, la Royal Queen Seeds, numim un ofițer de securitate. Verificarea regulată și îmbunătățirea măsurilor de securitate (dacă este necesar) fac parte din rolul acestuia.

SECȚIUNEA 7 - MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o verificați în mod periodic. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi publicate pe site. În cazul în care aducem modificări substanțiale acestei politici, vă vom notifica aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și/sau le dezvăluim.

SECȚIUNEA 8 - AVEȚI DREPTUL LA:

  • Revocarea consimțământului pe care l-ați acordat;
  • Accesarea datelor cu caracter personal;
  • Rectificarea datelor cu caracter personal;
  • Ștergerea datelor cu caracter personal;
  • Depunerea unei plângeri sau unei acțiuni în justiție pentru protecția drepturilor dvs. în fața Agenției spaniole pentru protecția datelor;
  • Notificarea cu privire la orice incident de securitate care ar putea afecta drepturile dvs.;
  • Limitarea prelucrării;
  • Portabilitate.
By Luke Sumpter


Puncte cheie

  • Hașișul este cea mai veche formă de concentrat de canabis cu o istorie lungă și celebră.
  • Descoperă cele mai bune metode fără solvenți de preparare a hașișului, de la simpla rulare manuală până la proceduri mai complexe de bubble hash.
  • Familiarizează-te cu cele mai bune și mai rășinoase tulpini de canabis pentru această sarcină.
  • Află despre cele mai bune modalități de a folosi hașiș, de la fumat și vapare până la fabricarea de produse comestibile puternice.

Te-ai întrebat vreodată cum să faci hașiș? Acesta este unul dintre cele mai puternice produse din canabis. Poate implica unele proceduri obositoare, însă nu este imposibil să le faci de unul singur pe cont propriu! De fapt, îți poți face propriul depozit de hașiș acasă dacă ai la dispoziție instrumentele potrivite.

Ți-am stârnit interesul? Ei bine, dragă cititorule, avem multe informații pregătite pentru tine. Pe măsură ce parcurgi acest articol, vei afla mai multe despre ce este cu adevărat hașișul. Apoi, îți vom prezenta diferitele proceduri de a prepara hașiș, care ar trebui să te facă să hotărăști care e metoda ta preferată.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Ce este hașișul?

Hașișul, cunoscut și sub denumirea de hash, este prețuit de multe secole și este una dintre cele mai vechi și tradiționale forme de concentrat de canabis. Având origini în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și subcontinentul indian, hașișul a pătruns dincolo de granițele culturale și a devenit o parte importantă a practicilor spirituale și farmacologice ale diferitelor culturi antice.

În ciuda tuturor progreselor inovatoare ale erei moderne, hașișul rămâne unul din cele mai populare mijloace de a te bucura de canabis din toată lumea.

Acum că ai mai aflat câte ceva despre semnificația istorică a hașișului, să-i analizăm și compoziția.

Iată ce este hașișul pe scurt: când separi tricomii de planta de canabis, vei obține hașiș. Acum, ce sunt tricomii, poate te întrebi? Caută structurile asemănătoare părului de pe suprafața mugurilor tăi - aceștia sunt tricomii.

Dacă nu ai văzut încă tricomi de aproape, încearcă să așezi un mugur sub o lupă sau un microscop și analizează-i singur. Aceste structuri minuscule conțin toate lucrurile bune, cum ar fi terpenele și compușii noștri îndrăgiți THC și CBD.

Deși majoritatea tricomilor se găsesc pe florile mature de canabis, aceștia pot fi obținuti de pe toată planta în concentrații mai mici. Mulți cultivatori păstrează „tot ce tund” (canabis tulpinile, frunzele etc.) pentru că pot extrage toți tricomii cu scopul de a prepara produse comestibile sau, după cum vom detalia în curând, hașiș.

La fel ca produsele moderne, cum ar fi shatterul și ceara, hașișul este un concentrat cu spectru complet care conține toate substanțele fitochimice pe care le furnizează o anumită plantă. Diversitatea moleculară din hașiș și alte concentrate oferă utilizatorilor o experiență completă și „pură”, deoarece canabinoizii precum THC și CBD fac sinergie cu terpenele și alți compuși prin efectul de anturaj.

Cu toate acestea, hașișul diferă de concentratele moderne când vine vorba de producere. Deși acestea din urmă necesită echipamente mai complexe și profesioniști specializați, cel dintâi presupune deseori pur și simplu cernerea florilor uscate sau frecarea celor proaspete.

  • Hașiș vs. kief

Deși strâns înrudite, hașișul și kief-ul sunt produse distincte din canabis. Kief-ul este o pulbere lipicioasă formată din tricomi liberi, iar hașișul este kief presat și format în formă de bloc, minge, monedă sau altă formă.

Dacă ai folosit vreodată o râșniță cu sită din plasă și o cameră de colectare, pudra de tricomi care se dezvoltă în camera inferioară în timp este denumită kief. Are o textură pudrată, ușor lipicioasă.

Cultivatorii și producătorii care doresc în mod intenționat să recolteze kief reproduc acest stil de prelucrare la o scară mult mai mare. Folosind site mari de plasă, ei cern kief-ul în tăvi de colectare mai mari.

Hașișul, pe de altă parte, este produsul secundar al kief-ului care a fost extras din planta de canabis și supus unei varietăți de procese. Există numeroase metode de producere a hașișului, despre care vom discuta în următoarea parte a acestui articol. În general, implică încălzire și presurizare, rezultatul final fiind o minge flexibilă, o bucată plată sau o monedă.

Oamenii care iubesc concentratele, dar preferă o opțiune de extracție ușoară și accesibilă, folosesc kief-ul ca punct de plecare principal. Este foarte psihotrop și destul de ușor de găsit.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.
  • Ce părți ale plantelor de canabis sunt folosite pentru a face hașiș?

Canabisul este mai complex decât ai putea crede. Poți utiliza diferite părți din anatomia plantei pentru a obține tricomi:

  • Male plants: cultivatorii de obicei aruncă plantele de canabis masculine pentru a evita polenizarea femelelor. Totuși, nu arunca plantele masculine, pentru că le poți folosi pentru a face hașiș de casă. Deși conținutul lor general de canabinoizi este mai mic decât cel al femelelor, tricomii pot fi folosiți destul de bine. Doar asigură-te că le izolezi de exemplarele feminine.
  • Frunze evantai: acestea sunt cele mai mari și mai ușor de recunoscut frunze de pe planta de canabis. Ele nu conțin la fel de mult kief precum frunzele de zahăr, dar sunt totuși valoroase pentru a face hașiș.
  • Frunze de zahăr: acestea sunt frunzele foarte mici și țepoase pe care le vei găsi încorporate în flori. Se numesc frunze de zahăr pentru că includ un strat fin de tricomi pe suprafață.
  • Muguri uscați: aceasta este cea mai bună opțiune. Mugurii uscați sunt utilizați în mod obișnuit la cernerea uscată, care este, de asemenea, una din cele mai simple metode de a face hașiș.
Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Cum se produce hașișul?

Conceptul de bază pentru a face hașiș este destul de simplu. Așa cum am menționat anterior, procedura implică colectarea kief-ului și modelarea sa sub formă de bloc, minge sau kief folosind o varietate de metode. Să explorăm diferențele principale dintre hașișul pe bază de solvenți și fără solvenți înainte de a analiza în detaliu diferite metode de producție.

  • Metode fără solvenți

Acesta este modul tradițional de a face hașiș, care nu implică niciun fel de solvenți. În schimb, se utilizează mijloace mecanice, care pot fi la fel de simple ca folosirea mâinilor sau a unei plase de mătase. În cel de-al doilea caz, pur și simplu iei planta uscată și o freci ușor peste o sită de plasă pentru a separa tricomii.

După ce transformi tricomii într-o grămadă de kief, se scoate în matrițe, se încălzește și se presează în formă de blocuri, sfere sau șerpi.

  • Metode bazate pe solvenți

Hașișul creat prin utilizarea solvenților este modul modern de a face această sarcină. În acest proces, butanul, propanul, alcoolul izopropilic sau CO₂ este folosit pentru a extrage canabinoizii și terpenele din tricomi.

Înainte ca hașișul să poată fi consumat în siguranță, reziduul de solvenți trebuie eliminat. Pentru BHO (ulei de hașiș cu butan), trebuie fie să-l transformi în ceară folosind o placă fierbinte, fie să-l introduci într-o cameră de deshidratare sub vid.

Înainte de a continua, este important să luăm în considerare pericolele asociate cu producerea de hașiș pe bază de solvenți. Solvenții precum butanul, etanolul și alcoolul izopropilic pot irita pielea și, de asemenea, pot provoca simptome precum amețeli atunci când sunt inhalați. Expunerea pe termen lung la aceste substanțe chimice poate duce, de asemenea, la afectarea organelor.

Acești solvenți sunt, de asemenea, foarte inflamabili, ceea ce înseamnă că o manipulare necorespunzătoare poate duce la pericole de incendiu. Eliminarea necorespunzătoare poate contamina, de asemenea, hașișul, expunând plămânii direct la efectele lor toxice atunci când este fumat sau vapat.

Ținând cont de aceste preocupări de siguranță, continuă cu cea mai mare precauție dacă alegi să folosești metode pe bază de solvenți. Lucrează într-un spațiu bine ventilat, poartă o mască adecvată și asigură-te că vei curăța corect hașișul.

Cum să faci hașiș acasă: o analiză a diferitelor metode

Din fericire pentru tine, în această parte, ne vom concentra pe metodele mai sigure de a produce hașiș. Mai jos prezentăm câteva tehnici de producere a hașișului care nu implică utilizarea solvenților. Pentru unele metode, este bine să îngheți canabisul în prealabil pentru a permite tricomilor să se desprindă mai eficient de pe muguri.

  • Rularea manuală

Această metodă nici nu prea are nevoie de explicații. După cum sugerează și numele, metoda de rulare manuală implică manipularea unor cantități mari de canabis. De obicei, această metodă se efectuează folosind muguri uscați, maturați.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Rulând mugurii între palme, vei observa în curând un strat negru de rășină lipicioasă. Vei ști că ai adunat suficient material atunci când vei putea forma mici sfere de hașiș.

Iată un factor important de reținut: deoarece folosești mâinile, așteaptă-te să colectezi și o parte din uleiurile și murdăria de pe piele. Așa că, înainte de a începe procedura, asigură-te că te speli bine pe mâini.

Avantaje
  • Simplu și ieftin
  • Produs imediat care nu necesită prelucrare ulterioară
  • Intuitiv și ușor pentru începători
Dezavantaje
  • E nevoie de timp și necesită un efort manual susținut
  • Mâini murdare și lipicioase
  • Metoda pantofului

Metoda pantofilor comprimă o cantitate mică de kief pentru o modalitate ușoară de a face hașiș. Așa cum sugerează și numele, implică utilizarea unui pantof.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Echipamente

  • 5 g kief
  • O bucată mică de bandă adezivă
  • Hârtie pergament sau celofan
  • Un ac

Instrucțiuni

  1. Înfășoară materialul strâns fie în hârtie pergament, fie în celofan. Folosește banda adezivă pentru a preveni desfășurarea repetată. Evită să utilizezi pungi de plastic (hașișul are tendința de a se lipi de ele).
  2. Folosind un ac, realizează un mic orificiu prin pachet pentru a permite ieșirea aerului. Asigură-te că este sigilat bine.
  3. După ce pachetul este închis bine, așază-l în călcâiul pantofului. Recomandabil este să folosești cizme sau orice încălțăminte închisă cu talpă tare, deoarece sunt mult mai bune pentru presare.
  4. Greutatea pe care o vei antrena în timp ce mergi, alături de căldura corpului tău, vor presa hașișul într-o formă de placă. Această metodă va necesita între 15 minute și o oră pentru finalizare.
Avantaje
  • Ușor și accesibil

  • Fără implicarea mâinilor
  • Cu puțină tehnologie
Dezavantaje
  • Consumă timp

  • Risc de contaminare
  • Transformarea kief-ului în hașiș

La fel ca prima metodă de pe această listă, presarea kief-ului în hașiș este în mare parte muncă manuală. Este cea mai convenabilă metodă, deoarece nu ai nevoie de niciun echipament special, dar pregătește-te pentru niște exerciții fizice destul de intense. Dacă nu ești obișnuit cu acest tip de metodă, te poți aștepta ca ulterior să ai niște dureri de mâini.

Pentru acest procedeu, va trebui să utilizezi niște kief de calitate medie spre înaltă. Asigură-te că este proaspăt cernut și lipsit de materiale vegetale pentru o modelare mai ușoară.

Instrucțiuni

  1. Măsoară suficient kief pentru a acoperi complet centrul palmei (de obicei este nevoie de câteva grame).
  2. Lucrează cu această mică grămadă, rulând-o până când se leagă într-o singură bucată solidă. Continuă să o freci între palme timp de încă zece minute până când observi o schimbare a densității.
  3. Înfășoară materialul în celofan și asigură-te că este bine etanșat fără exces de aer la interior. Apoi, înfășoară acest pachet în câteva straturi de cârpe umede, ziar sau prosoape de hârtie.
  4. Pune-l pe o tigaie încălzită la foc foarte mic. Asigură-te că îl întorci frecvent. Nu trebuie să încălzești acest pachet prea mult timp. Tot ce urmărești este ca materialul să fie lipit la un loc.
Avantaje
  • Convenabil

  • Simplu
  • Versatil
Dezavantaje
  • Necesită efort fizic

  • Consumă timp
  • Risc de deteriorare în cazul supraîncălzirii
  • Trecerea prin sită (cernere uscată)

Cernerea uscată este o metodă foarte ușoară și simplă. Vei avea nevoie doar de o plantă uscată și o sită din mătase. Cam atât.

Reține că, cu cât găurile sitei sunt mai mici, cu atât vei obține o calitate mai bună a hașișului. Practic, calitatea și cantitatea pe care o vei obține vor depinde de uneltele pe care le folosești.

Un pas important de reținut în prealabil este înghețarea stocului de canabis timp de câteva ore bune. Acest lucru va facilita separarea tricomilor de plantă.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Instrucțiuni

  1. Pentru a începe acest proces, pune sita deasupra unei suprafețe plane și curate. Adaugă mugurii/materialul tăiat în partea de sus a sitei.
  2. Freacă ușor materialul pe sită cu o mișcare circulară. Vei vedea că toți tricomii cad pe suprafața de sub sită.
  3. Continuă acest proces atât timp cât este necesar. Vei ști că ai o cantitate suficientă atunci când ai obținut aproximativ 10% din greutatea totală a materialului tăiat în tricomi.
Avantaje
  • Simplu

  • Păstrează calitatea
  • Sunt necesare abilități scăzute
Dezavantaje
  • Necesită timp

  • E nevoie de instrumente adecvate, cum ar fi dimensiunea potrivită a ochiurilor de sită
  • Metoda blenderului

După cum sugerează și numele, vei avea nevoie de un blender pentru această metodă. Dar, la fel ca și în cazul cernerii uscate, va trebui să ai și o sită de mătase la îndemână.

Instrucțiuni

  1. Pune materialul tăiat în blender și adaugă apă suficientă până când aceasta acoperă tot materialul vegetal. Adaugă o mână de gheață și amestecă timp de un minut.
  2. După ce termini amestecarea, toarnă amestecul într-un borcan de sticlă folosind sita de mătase. Lasă conținutul în borcan timp de aproximativ o oră. În acest timp, vei vedea cum tricomii se depun pe fundul borcanului. Acest lucru înseamnă că ești pe drumul cel bun.
  3. Varsă aproximativ ⅔ din apă, dar asigură-te că împiedici vărsarea tricomilor. Umple din nou borcanul cu apă cu gheață și lasă conținutul să se așeze încă o dată, până la cinci minute. Varsă din nou ⅔ din apă și repetă acest procedeu de patru până la cinci ori.
  4. După ce ai vărsat cât mai multă apă posibil, ia o hârtie de filtru de cafea și toarnă soluția peste aceasta, pentru a separa apa de tricomi. Scurge tot excesul de apă și lasă kief-ul să se usuce.

Este un proces destul de obositor, dar kief-ul uscat va fi produsul tău final. Nu mai este necesară încălzirea sau presarea și îl poți folosi așa cum este după uscare, într-un bol sau joint.

Avantaje
  • Productivitate ridicată

  • Eficient
  • Relativ fără implicare directă
Dezavantaje
  • Necesită mai mulți pași
  • Se face dezordine
  • Hașiș cu gheață carbonică (Bubble Hash)

Metoda hașișului bubble hash, care utilizează săculeți de extragere, este considerată a fi cel mai pur procedeu de fabricare a hașișului fără solvenți (gheața carbonică nu este considerată aici un solvent „adevărat”), deoarece produsul final conține aproape zero materii vegetale.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Echipamente

  • Gheață carbonică
  • Găleată mare
  • Săculeți de extragere pentru hașiș din ce în ce mai fini (73μm pentru cea mai pură rășină)
  • Card de credit
  • Presă de polen (opțional)

Instrucțiuni

  1. Pune materialul tăiat sau floarea într-o găleată mare cu gheață carbonică. Amestecă și agită ușor câteva minute pentru a ajuta glandele de rășină să se separe de materialul vegetal.
  2. Înfășoară sacii de extragere a hașișului deasupra găleții. Întoarce găleata cu susul în jos pentru a transfera totul în săculeți și așază-o pe o suprafață mare, plană și curată.
  3. Agită găleata câteva minute până când vei vedea că suprafața s-a umplut cu un praf cu aspect de chihlimbar.
  4. Ia un card sau orice obiect plat și dur și folosește-l pentru a răzui tot produsul (acum rășină), adunându-l la un loc.
  5. Pentru a transforma rășina în hașiș, pune materialul colectat într-o presă de polen ca să poți face monede din kief frumoase.
Avantaje
  • Produs pur

  • Eficiență ridicată
  • Potențial pentru un lot mare
Dezavantaje
  • Necesită gheață carbonică

  • Se face dezordine
  • Este nevoie de ceva expertiză
  • Metoda sticlei cu apă fierbinte

Metoda sticlei cu apă fierbinte este similară cu prepararea manuală. Diferența este însă că, în acest caz, este folosită mai multă căldură pentru a topi cuticula cerată de pe fiecare cap de tricom.

Echipamente

  • Celofan sau hârtie pergament
  • Sticlă de vin

Instrucțiuni

  1. Pune rășina deasupra celofanului sau hârtiei, apoi împăturește-o în jumătate. Fierbe niște apă și umple sticla de vin cu ea. Las-o să se răcească timp de cinci minute.
  2. Așază sticla de vin deasupra hârtiei împăturite cu rășină și las-o așa timp de 30 de secunde. Ar trebui să poți vedea cum rășina se închide la culoare.
  3. Folosind o presiune foarte mică, rulează sticla caldă peste hârtie. Cu ajutorul presiunii manuale și a căldurii din sticlă, rășina ar trebui să se topească cu ușurință.
  4. Întoarce hârtia pe cealaltă parte și repetă același procedeu.
  5. După finalizarea acestui proces, rășina ar trebui să arate ca o pastă de carne turtită, dar lipicioasă și strălucitoare. Îndoaie hârtia și reia procedeul de presare pentru ultima dată, înainte de a o scoate pentru utilizare.
Avantaje
  • Simplu și ieftin
  • Rezultat imediat
  • Ușor de gestionat
Dezavantaje
  • Risc de supraîncălzire
  • Presiunea inconsecventă poate produce un produs neuniform

Charas

Această metodă este identică cu metoda de rulare manuală, însă charas folosește muguri proaspeți, nematurați. Tradiția de a face charas are, de asemenea, o vechime de mii de ani pe subcontinentul indian. Prin urmare, alegerea acestei opțiuni ajută la păstrarea moștenirii acestei forme străvechi de concentrat de canabis.

Când fac charas, majoritatea crescătorilor vor îndepărta câțiva butași ai plantelor care sunt la 2-3 săptămâni distanță de maturitatea deplină. Alții însă vor aștepta până în momentul recoltării.

Ca și în cazul rulării manuale, metoda charas implică frecarea ușoară a mugurilor și a materialului tăiat între palmele mâinilor până când apare un strat gros. Îndepărtează-l după ce ai terminat și gata: ai un produs pe care îl poți adăuga la mugurii tăi preferați într-un joint, blunt, pipă sau bong.

Avantaje
  • Produs proaspăt

  • Păstrează tradiția vie
  • Nu este nevoie de echipamente suplimentare
Dezavantaje
  • Productivitate mai mică

  • Forță de muncă intensivă
  • Se creează dezordine
  • Tambur mecanic

Pentru cei care au resurse financiare și vor să depună cât mai puțin efort posibil, metoda tamburului mecanic va fi cea mai bună alegere. Este în esență metoda de cernere uscată, dar folosește un aparat complex și eficient.

Iată cum funcționează: vei pune materialul tăiat într-un recipient acoperit cu o sită de mătase mare. Apoi, mașina agită recipientul pentru a elibera toți tricomii. Reține însă că această metodă este doar pentru extragerea kief-ului. Vei avea în continuare nevoie de o presă de polen pentru a-ți transforma produsul în monede de hașiș.

Pentru cele mai bune rezultate, congelează canabisul timp de aproximativ trei ore înainte de a-l introduce în aparat.

Avantaje
  • Eficient

  • Productivitate ridicată
  • Consistență
Dezavantaje
  • Relativ scump

  • Necesită energie electrică
  • Sunt necesari pași suplimentari

Cum să îți usuci hașișul

Uscarea și maturarea hașișului tău sunt esențiale pentru păstrarea calității. Dacă îl vei depozita umed, tot ce vei reuși să faci este să începi procesul de dezvoltare a mucegaiului.

Hașișul obținut prin utilizarea săculeților de extragere, în special, necesită un nivel de uscare și maturare suficient de mare, pentru cele mai bune rezultate. Pentru a elimina umezeala din kief, cel mai bine este să-l întinzi pe o bucată de carton tapetată cu hârtie pergament. Răsfirarea acestuia va mări suprafața și va accelera procesul, iar cartonul va extrage umezeala din kief. Asigură-te că usuci hașișul obținut cu săculeți de extragere într-un loc răcoros și întunecos.

După uscare, este timpul să lași hașișul să se matureze în orice formă dorești tu (de exemplu, monede din hașiș). Depozitarea acestuia în hârtie pergament în borcane de sticlă cu umiditate controlată este o opțiune bună și te va ajuta să îi potențezi aroma și gustul.

Consultă următoarele cele mai bune practici pentru uscarea și maturarea cu succes a hașișului de fiecare dată:

  • Temperatura și umiditatea optime: usucă hașișul într-un mediu răcoros și întunecat. Caută să ai o temperatură medie de 18-22°C și umiditatea de 50-60% pentru a usca încet hașișul și a evita degradarea canabinoizilor și a terpenelor.
  • Circulația aerului: asigură-te că usuci hașișul într-un spațiu bine ventilat pentru a susține un flux adecvat de aer. Folosește ventilatoare la o setare scăzută pentru a preveni buzunarele de aer stagnant, împiedicând în același timp uscarea prea rapidă a hașișului.
  • Maturare atentă: după uscarea hașișului, ai opțiunea de a-l lăsa la maturat pentru a-i spori și mai mult aroma și finețea. Gândește-te să-l presezi în formă de monede sau blocuri și să le depozitezi într-un loc răcoros și întunecat în borcane de sticlă ermetice.
Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.

Alege metoda de preparare a hașișului potrivită pentru tine

Metoda de preparare a hașișului pe care o vei alege depinde de resursele pe care le ai la îndemână și de preferințele tale. Ai bani de cheltuit pe aparate mai elaborate și, dacă ai, ești dispus să-i cheltuiești în acest scop?

Pentru anumite metode, va trebui să cheltuiești puțin pe o sită de mătase, săculeți de extragere și gheață carbonică, dar beneficiul este că vei putea să faci hașiș din confortul propriei case. Cea mai bună parte e că nici măcar nu este atât de dificil.

Compară avantajele, dezavantajele și costurile fiecărei metode de mai jos pentru a decide ce cale dorești să parcurgi.

Rularea manuală

  • ¡Avantaje: simplă, intuitivă și este nevoie de puțin echipament
  • Dezavantaje: necesită timp și se creează dezordine
  • Cost: scăzut

Metoda pantofului

  • Avantaje: ușoară, fără implicare directă, cu puțină tehnologie
  • Dezavantaje: necesită timp și prezintă risc de contaminare
  • Cost: scăzut

Transformarea kief-ului în hașiș

  • Avantaje: practică și versatilă
  • Dezavantaje: necesită efort fizic și prezintă risc de supraîncălzire
  • Cost: scăzut

Trecerea prin sită (cernere uscată)

  • Avantaje: păstrează calitatea și procesul e rapid
  • Dezavantaje: este nevoie de instrumente adecvate
  • Cost: mediu

Metoda blenderului

  • Avantaje: productivitate ridicată și eficientă
  • Dezavantaje: relativ fără implicare directă
  • Cost: ridicat

Hașiș cu gheață carbonică (hașiș bubble hash)

  • Avantaje: produs pur cu potențial de lot mare
  • Dezavantaje: creează dezordine și necesită ceva experiență
  • Cost: ridicat

Metoda sticlei cu apă fierbinte

  • Avantaje: simplă și ușor de gestionat
  • Dezavantaje: risc de supraîncălzire
  • Cost: scăzut

Charas

  • Avantaje: tradițională, unică și ieftină
  • Dezavantaje: forță de muncă intensă și creează dezordine
  • Cost: scăzut

Tambur mecanic

  • Avantaje: productivitate ridicată, eficientă și consistentă
  • Dezavantaje: scumpă și necesită energie electrică
  • Cost: ridicat

Cele mai bune tulpini pentru prepararea hașișului

Acum că ești la curent cu modurile diferite de a prepara hașiș, vezi mai jos care sunt câteva dintre cele mai bune tulpini pentru această sarcină. Fiecare oferă ceva unic, dar toate produc o mulțime de THC inclus în cantități mari de rășină.

Royal Gorilla

Fiind o favorită printre producătorii de hașiș, următoarele caracteristici fac din Royal Gorilla alegerea perfectă:

  • Producția de rășină: ridicată
  • Densitatea tricomilor: ridicată
  • Tulpini parentale: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
  • Conținut de THC: 27%
  • Profil de terpene: mircen, limonen, cariofilenă
  • Aromă: combustibil, pământ, lămâie
  • Înălțimea la interior și productivitate: crește până la 90-160 cm și produce 500-550 g/m² după o perioadă de înflorire de 8–10 săptămâni
  • Înălțime la exterior și productivitate: crește până la 130-170 cm și produce 550-600 g/plantă, fiind gata de recoltat la mijlocul lunii octombrie

Royal Gorilla
23_genetic background_1 Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 170 cm
27_harvest period_1 Mijlocul lunii octombrie
22_Effect_1 Calmant, Clar

Cumpără Royal Gorilla

Sour Diesel

Un alt candidat cheie, Sour Diesel este una dintre cele mai bune tulpini pentru a face hașiș din următoarele motive:

  • Producția de rășină: ridicată
  • Densitatea tricomilor: ridicată
  • Tulpini parentale: Original Diesel x (Northern Light x Shiva x Hawaiian)
  • Conținut de THC: 19%
  • Profilul de terpene: cariofilenă, limonen, mircen
  • Aromă: combustibil, substanțe chimice, înțepătoare
  • Înălțimea la interior și productivitate: crește până la 90-160 cm și produce 475-525 g/m² după o perioadă de înflorire de 10-11 săptămâni
  • Înălțime la exterior și productivitate: crește până la 150-200 cm și produce 550-600 g/plantă, fiind gata de recoltat la sfârșitul lunii octombrie

Sour Diesel
23_genetic background_1 Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Săptămâni
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Sfârșitul lunii octombrie
22_Effect_1 Clar, Relaxant fizic

Cumpără Sour Diesel

ICE

Cunoscută sub numele de Indica Crystal Extreme, însăși denumirea ei ne spune de ce ICE se poate transforma într-un hașiș uimitor:

  • Producția de rășină: ridicată
  • Densitatea tricomilor: ridicată
  • Tulpini parentale: Afghan x Northern Light x Skunk
  • Conținut de THC: 18%
  • Profil de terpene: cariofilenă, mircen, linalool, pinen
  • Aromă: pământ, mentă, piper, pin
  • Înălțimea la interior și productivitate: crește până la 80-120 cm și produce 400-450 g/m² după o perioadă de înflorire de 8-10 săptămâni
  • Înălțime la exterior și productivitate: crește până la 150-200 cm și produce 500-550 g/plantă, fiind gata de recoltat în septembrie

ICE
23_genetic background_1 Afghan x Northern Light x Skunk
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Săptămâni
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Septembrie
22_Effect_1 Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără ICE

Siguranță și considerații legale

Fabricarea hașișului acasă prezintă anumite riscuri, special în cazul folosirii solvenților. Ca regulă generală, încearcă să eviți cu totul utilizarea solvenților și optează pentru metode mai sigure, fără solvenți. În cazurile în care alegi să utilizezi solvenți, lucrează întotdeauna într-o zonă bine ventilată și poartă ochelari de protecție, mănuși și îmbrăcăminte.

Când prepari hașiș, utilizează unelte din oțel inoxidabil sau silicon, acolo unde este posibil, pentru a evita contaminarea. În plus, asigură-te că toate echipamentele tale sunt curățate și igienizate corespunzător, folosind produse de calitate alimentară.

Din punct de vedere legal, producerea de hașiș variază foarte mult în funcție de țări și state. Verifică întotdeauna legile locale și naționale înainte de a face hașiș acasă.

Cum să consumi hașiș

Există mai multe moduri diferite de a savura hașișul, și fiecare opțiune oferă o experiență unică. Consultă mai jos cele mai comune modalități de utilizare a produsului, precum și avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Illustration of biointensive gardening, showing maximum productivity, healthier plants, potent buds, companion planting, deep soil cultivation, and improved soil quality.
  • Fumatul hașișului

Utilizatorii pot adăuga hașiș la jointuri, blunturi și boluri pentru bong. Deși este rapid și ușor, fumatul prezintă anumite anishuranță pentru siguranță.

Pentru a fuma hașiș, pur și simplu sfărâmă-l într-un joint sau bol cât mai uniform posibil peste florile uscate măcinate. Alternativ, încălzește ușor hașișul pentru a-l înmuia și rulează-l în formă de rulou înainte de a-l pune într-un joint.

Avantaje
  • Ușor și rapid

  • Echipament minim necesar
  • Debut rapid al efectelor
Dezavantaje
  • Dur pentru gât și plămâni

  • Căldura degradează terpenele și canabinoizii
  • Vaparea & inhalarea hașișului

Poți, de asemenea, să vapezi sau să inhalezi hașiș folosind un dispozitiv de inhalare sau un dispozitiv electronic conceput pentru concentrate. Această metodă păstrează aromele de hașiș și permite utilizatorilor să experimenteze concentratul în forma sa cea mai pură.

Când inhalezi hașiș, pur și simplu încălzește dispozitivul sau bolul până când este fierbinte. Apoi, pune o bucată mică de hașiș pe suprafață și inhalează pe măsură ce vaporii sunt eliberați.

Când vapezi, pune cantitatea dorită de hașiș în cuptorul sau în camera dispozitivului. Selectează temperatura preferată, așteaptă ca dispozitivul să se încălzească și trage un fum.

Avantaje
  • Experiență pură și aromată

  • Fin și mai puțin dur
Dezavantaje
  • Necesită echipamente mai costisitoare
  • Gătirea preparatelor cu hașiș

De asemenea, poți folosi depozitul de hașiș pentru a face unt și ulei ca să le utilizezi la o listă lungă de produse comestibile, de la negrese și alte prăjituri, până la sosuri și supe.

Avantaje
  • Efecte de lungă durată

  • Opțiuni flexibile
Dezavantaje
  • Efecte intense nepotrivite pentru unii utilizatori

  • Procedeu îndelungat

Ai finalizat cursul de producere a hașișului

Felicitări! Ai descoperit aproape tot ce merită să știi despre hașiș! Acum știi despre toate tipurile diferite de hașiș, cum să le prepari și avantajele și dezavantajele fiecăruia. De asemenea, ai învățat cum să usuci hașișul și ai informații despre cele mai bune tulpini de canabis pentru această sarcină. În concluzie, ai descoperit cele mai bune modalități de a-l folosi.

Acum, este timpul să pui în practică toate aceste informații. Alege-ți tulpinile, selectează cea mai bună tehnică de preparare a hașișului și bucură-te de acest produs de canabis atemporal!