By RQS Editorial Team

Top 10 tulpini euforice

Top 10 Couch Locking Strains

Problema cu iarba este că multe tulpini provoacă senzații diferite la niveluri variate. S-ar putea să-ți dorești o tulpină care să te facă să chicotești sau să fii mai comunicativ. Scopul tău poate fi să-ți îmbunătățești creativitatea sau concentrarea. Ocazional, totuși, s-ar putea să-ți dorești doar să fii complet euforic, să te întinzi pe canapea, să mănânci TOATE gustările și să te uiți la un set complet de seriale.

De ce îți dorești o tulpină care provoacă euforie?

Uneori nu este nimic mai bun atunci când ești stresat, ai avut o săptămână grea la muncă sau vrei să uiți de toate problemele. Tulpinile euforice pot fi, de asemenea, grozave pentru cei care suferă de durere cronică sau persistentă, ajutându-i să găsească în sfârșit o modalitate de a se relaxa și de a dormi. Dacă ți se pare că e ceva de care ai putea avea și tu nevoie, citește în continuare pentru cele mai bune 10 tulpini euforice și găsește-o pe cea mai potrivită pentru relaxare.

1.Orion F1

Orion F1

Acest soi hibrid F1 autoflorant merită un loc în camera de cultivare, cu o perioadă scurtă de înflorire, un profil de terpene delicios și efecte puternice. În plus, Orion se poate lăuda cu o moștenire genetică excepțională, inclusiv Blue Mammoth Auto, Blue Dream și Amnesia. Dacă acest lucru nu e suficient, această tulpină superstar se mândrește și cu unele dintre cele mai bune recolte din rândul tuturor soiurilor F1.

Având un profil de terpene delicios și rar alcătuit din niveluri superioare de mircen, ocimen și farnesen, te poți aștepta la un amestec distinctiv de prospețime și dulceață care îți va traversa papilele gustative, indiferent dacă fumezi un joint sau fumezi dintr-un bong. Orion F1 te va învălui într-un calm pur și relaxare. Niveluri ridicate de THC și o cantitate mică de CBG se îmbină cu amestecul rafinat de terpene pentru a oferi un high puternic.

[View_product Id="618"]

2.El Patron

El Patron

El Patron este un produs secundar al AMG (Amnesia Mac Ganja) și Shiva. AMG este o tulpină cu dominanță sativa, cu niveluri de THC de 22%, având ca rezultat un high la nivel cerebral. În schimb, Shiva este o tulpină indica care îți oferă mai mult un deliciu medicinal, terapeutic. Succesorul lor, cunoscut sub numele de El Patron, este un hibrid bine echilibrat cu dominanță sativa (60/40%), încărcat cu THC și terpene fructate. El Patron crește bine în interior și în aer liber. Moștenirea indica se observă la aspectul micuț și stufos.

El Patron îmbină entuziasmul adus de speciile sativa și euforia provocată de speciile indica, oferind un echilibru aproape perfect. Inițial se instalează rapid un high cerebral, influențând vigilența și stimulând creativitatea. Apoi, într-un mod lin acesta se transformă într-un high calmant la nivel corporal care ajută la introspecție și contemplație. Este o specie minunată pentru evenimente sociale, și în același timp ideal și pentru relaxare. Gustul intens al lui El Patron și aromele parfumate de citrice și kush se potrivesc de minune în produsele de patiserie și gustările dulci.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90 - 130 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Moleșitor, Puternic

Cumpără El Patron

3.Candy Kush Express

Candy Kush

Urmașa lui Sweet Special și OG Kush. Cu 40% sativa și 60% indica, această tulpină este un hibrid echilibrat. Sweet Special este cunoscută pentru creșterea stabilă și gustul dulce. Legenda spune că OG Kush este o tulpină faimoasă, bogată în indica, care provine din extrem de puternica tulpină Afghani Kush, cunoscută în întreaga lume pentru efectele sale liniștitoare, care aduc o senzație de euforie intensă.

Un amestec unic de senzație înălțătoare și relaxare profundă. Doza mică de CBD ajută la reglarea efectului THC. Înflorirea rapidă a lui Candy Kush Express este impresionantă, fiind gata în șapte săptămâni. Chiar și cultivatorii începători vor descoperi că este surprinzător de ușor să producă rapid muguri denși și de înaltă calitate.

Candy Kush Express (Înflorire rapidă)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Începutul lunii Septembrie
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Candy Kush Express (Înflorire rapidă)

4.Critical

Critical

Recolte mari, perioadă scurtă de înflorire și un fum gustos. Critical va mulțumi atât cultivatorul care dorește recompense materiale cât și cultivatorul expert. Un soi cu dominanță indica (60%/40%), acesta provine din speciile impresionante Afghani și Skunk. Statura sa modestă o face potrivită și pentru cultivatorii mai discreți.

Oferă un high excelent care te va îmblânzi și îți va da o stare de relaxare fizică. Note de bomboane, pământ, fructe, pin și note înțepătoare: există multe arome de care să te bucuri. Te poți aștepta la un gust robust și savuros, dar dulce, în timp ce high-ul este liniștitor și relaxant. Excelentă pentru insomnia și anxietatea induse de stres, deoarece va reuși să te relaxeze.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Greu, Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Critical

5.Blue Mystic

Blue Mystic

Tulpinile legendare Blueberry și Northern Light au creat această specie cu dominanță indica încărcată de aromă. Blueberry este o tulpină premiată, cunoscută pentru gustul său unic, dulce și efectele sale profund euforice.

Northern Light este o tulpină clasică care oferă de zeci de ani senzații euforice fumătorilor datorită moștenirii sale de la speciile Afghan și Thai. Rezultatul, „Blue Mystic”, are un profil genetic indica de 80% și un nivel de THC de cel puțin 18%. Blue Mystic îți va aduce o stare de mulțumire și fericire, relaxare profundă și un impuls blând de inspirație. Blue Mystic este tulpina perfectă pentru zilele leneșe și serile de relaxare, de unul singur sau cu prietenii.

Stufos la aspect, Blue Mystic va fi gata de recoltare cu un gust vioi și dulce după opt săptămâni. Dar dacă îl mai lași puțin, te va răsplăti cu un efect de euforie și mai puternică.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Octombrie
Moleșitor

Cumpără Blue Mystic

6.Somango XL

Somango XL

Somango XL a fost creat pentru a satisface cererea pentru o tulpină cu un high puternic, clasic, fără efectul oboselii. Este creat din două plante productive și robuste, Somango și Critical 47. Popularitatea acestui hibrid a crescut din ce în ce mai mult.

Efectul se instalează foarte repede, aducând un sentiment calmant de claritate pașnică, fără a te simți obosit. High-ul este puternic și poate dura câteva ore, deoarece tulpina conține 18% THC. Este o specie excelentă pentru inspirație și creativitate.

Somango feminizată are un raport genetic de 25% sativa și 75% indica. Potrivită pentru toți cultivatorii, indiferent de experiență, planta crește destul de condensată; plantele mature prezintă pete de nuanțe blânde de violet și muguri acoperiți cu un strat fin de cristale, putând fi recoltate după opt săptămâni de înflorire.

Somango XL
Somango x Critical 47
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 25% Indica 75%
550 - 600 gr/plant
120 - 200 cm
Sfârșitul lunii septembrie
Moleșitor, Puternic

Cumpără Somango XL

7.Sweet ZZ Auto

Sweet ZZ Auto

Tulpinile autoflorante sunt ușor de cultivat, dar tulpinile fotoperiodice dau recolte mai bune. Sweet ZZ Auto combină aceste trăsături într-o specie ușor de cultivat, care produce o recoltă ce rivalizează cu majoritatea fotoperiodicelor.

Tulpinile părinte premium au fost selectate datorită randamentului și gustului excepțional. Zkittlez a fost ales pentru gustul premiat, mirosul și efectul său intens de relaxare. Diesel Auto a fost opțiunea perfectă pentru a introduce un soi premium autoflorant. Sweet ZZ Auto oferă un high euforic care vizează corpul.

Având un nivel de THC de 18%, această specie te va zăpăci cu un efect liniștitor care va elimina orice urmă de anxietate și stres. Gama largă de terpene relaxante include cariofilena, limonena, note picante și de piper.

Sweet ZZ Auto
Sweet ZZ x Diesel Auto
350 - 400 gr/m2
70 - 120 cm
6 - 7 Săptămâni
THC: 18%
Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
90 - 175g/plant
100 - 120 cm
9 - 11 săptămâni după germinare
Moleșitor

Cumpără Sweet ZZ Auto

8.White Widow Auto

White Widow

White Widow este o altă tulpină care formează baza pentru multe alte soiuri îndrăgite. White Widow Automatic îmbunătățește originalul în unele privințe. Te poți aștepta la o dimensiune mai compactă, o creștere mai rapidă și un high mult mai fizic decât te-ai aștepta.

La fel ca versiunea originală, obținută dintr-o încrucișare între o specie sativa braziliană și o indica din India de Sud, bogată în rășină, această specie autoflorantă cuprinde 65% indica și 35% sativa. White Widow Automatic combină notele amărui și pământoase pentru a crea o experiență delicioasă. Sunt detectabile aromele de pin, împreună cu aromele proaspete de citrice.

Oferind un high relaxant cu aproximativ 15% THC, această tulpină auto îți va oferi un high corporal mai puternic decât versiunea simplă, feminizată, oferind senzațiile inconfundabile ale unei euforii puternice. Cu toate acestea, deoarece efectul general nu este la fel de puternic, White Widow Automatic este o alegere mai versatilă pentru zi sau seară.

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 săptămâni după germinare
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără White Widow Auto

9.Royal Cheese Auto

Royal Cheese Auto

Royal Cheese este îndrăgită de mulți utilizatori pentru aroma unică și gustul său înțepător de brânză. Acum bucură-te de această tulpină legendară cu dominanță indica într-o combinație mai mică și mai ușor de gestionat. Această tulpină auto supremă este un amestec feroce de Cheese și Royal Critical combinate cu genele robuste ale speciei ruderalis.

Familia Cheese de tulpini deține un statut legendar, datorând multe culturii rave din anii 1990 din Marea Britanie, și având unul dintre cele mai distincte profiluri de terpene. La fel ca și originalul, acest soi autoflorant emană o aromă picantă și un gust intens de brânză acrișoară, pământ și condimente. Royal Cheese Automatic este o tulpină excelentă pentru cei care doresc beneficiile unei creșteri ușoare pe care le oferă tulpinile autoflorante.

Cheese Auto va crește până la o înălțime maximă de aproximativ 100 cm și va produce o recoltă generoasă în condiții optime. Cu un nivel mediu de THC de 18% sau mai mult, aceasta va avea un efect puternic. Efectul este unul clasic, de euforie, relaxare și poftă de ronțăit. Pregătește-te pentru un impact serios la nivel fizic, cu o senzație euforică de bucurie.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Moleșitor, Relaxant fizic

Cumpără Royal Cheese Auto

10.Bubble Kush Auto

Bubble Kush Auto

Bubble Kush Automatic este un soi cu dominanță indica care rezultă din încrucișarea inteligentă a efectelor consacrate puternice indica ale tulpinii OG Kush cu aromele delicioase și dulci ale tulpinii Bubble Gum și caracteristicile unui soi ușor de cultivat de la Critical Automatic.

Vei recolta acești muguri compacți și lipicioși la numai 10-11 săptămâni după germinare. Fiind un soi care se cultivă ușor la interior sau în aer liber, această tulpină rafinată te va răsplăti cu recolte excelente. În plus, Bubble Kush Automatic produce un nivel respectabil de THC de aproximativ 16%. Așadar, deși vei fi euforic și relaxat, rezultatul nu te va duce prea departe astfel încât să nu poți face nimic productiv.

În schimb, vei experimenta un grad de claritate și creativitate pe lângă starea de relaxare. Bubble Kush oferă un profil de terpene cu note pământoase, de fructe, piper și pin, adăugând o aromă profundă care să se potrivească cu vibrațiile relaxante. O tulpină medie grozavă pentru momentele în care dorești să te relaxezi, dar totuși să poți să te ridici pentru diverse activități!

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 Săptămâni
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 săptămâni după germinare
Induce somnul, Moleșitor

Cumpără Bubble Kush Auto

Să alegi să fii euforic, sau nu?

În unele zile, ai nevoie să te relaxezi puțin mai mult decât în altele, și în aceste cazuri tulpinile ce aduc euforie pot fi cele mai bune prietene ale tale. Oferind beneficii puternice de ameliorare a stresului atunci când este utilizată corect, fiecare tulpină poate avea efecte ușor diferite. În plus, odată cu introducerea speciilor autoflorante, multe sunt mai accesibile pentru cultivare ca niciodată! Sperăm că unele tulpini de pe această listă îți vor aduce orele visate de răgaz mental și fizic pe canapea. Doar asigură-te că ai la îndemână o mulțime de gustări.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.