• Special Queen 1 Auto

Special Queen 1 Auto

Power Bud x Big Skunk Auto

Special Queen 1 Auto provine din tulpinile părinte Power Bud și Big Skunk Auto. Asta nu poate însemna decât un singur lucru: arome tentante și o experiență euforică profundă. Perfectă pentru serile liniștite, acest soi îți va topi corpul provocând somnolență, dar mintea va fi funcțională și alertă. Cumpără aceste semințe și așteaptă-te la o recoltă generoasă în câteva săptămâni.
Număr de semințe:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
On sale!
Pret Redus!
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Special Queen 1 Auto: cu adevărat specială

Special Queen 1 Auto îmbină un high fizic puternic cu arome și gusturi complexe. Abia atingând peste un metru înălțime, acest exemplar viguros poate fi cultivat practic în orice mediu, unde îți va oferi recolte deosebit de bogate. Pentru iubitorii tulpinii Skunk tradiționale, putem spune că este foarte bun și acest soi autoflorant.

Semințe de canabis Special Queen 1 Auto: creată din Power Bud și Big Skunk Auto

Creată prin utilizarea soiului Power Bud ca bază, Special Queen 1 Auto a moștenit arome înțepătoare și dulci, alături de o productivitate mult visată. Adăugând și gene de la tulpina Big Skunk Auto, acest soi se poate lăuda și cu o perioadă de creștere rapidă și o statură discretă. Per total, include 50% genetică indica, 45% sativa și 5% ruderalis. În ciuda faptului că este o tulpină autoflorantă, Special Queen 1 Auto este într-adevăr „specială” și va impresiona cultivatorii cu orice nivel de experiență datorită rezistenței și recoltelor bogate.

Aromele și efectele tulpinii de canabis Special Queen 1 Auto

Tulpina de canabis Special Queen 1 Auto îți delectează papilele gustative cu ceva nou la fiecare fum. Profilul său complex de terpene oferă note delicioase pământoase, fructate și înțepătoare - un echilibru perfect între dulce și picant. Pe măsură ce te bucuri de aceste arome, o concentrație de THC de 18% își va face simțită ușor prezența, exercitând un efect de relaxare fizică și de amețeală. Pregătește-te pentru ochi obosiți și o poftă de mâncare adevărată pe măsură ce trec orele.

Caracteristici de creștere ale semințelor Special Queen 1 Auto

Semințele de canabis Special Queen 1 Auto se laudă cu o rată de germinare stelară. Plantele mențin o dimensiune compactă perfectă pentru spații mici și trec de la germinare la recoltare în doar 10–12 săptămâni. Plantele cultivate în interior cresc până la 70–120 cm când nu sunt supuse tehnicilor de formare și oferă 400–450 g/m². Plantele de exterior ating până la 120 cm înălțime și oferă o productivitate de 90–175 g/plantă. Având în vedere dimensiunea plantelor, aceste recolte sunt destul de substanțiale. Cumpără semințe Special Queen 1 Auto pentru a te convinge tu însuți.

Special Queen 1 Auto data sheet
Tipul de Soi: Auto înflorire
Contextul Genetic: Power Bud x Big Skunk Auto
THC: 18%
CBD: Scăzut
Tip: 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
Timpul de înflorire: 6 - 8 Săptămâni
Luna recoltei: 10-12 săptămâni după germinare
Înălțime În Interior: 70 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 80 - 120 cm
Randamentul În Interior: 400 - 450 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 90 - 175g/plant
Efect: Moleșitor, Relaxant fizic
Aromă: Fructat, Pământie, Puturos
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.