Colecția RQS de Tulpini de Canabis Cheese

Tulpinile Cheese dăruit iubitorilor de canabis, timp de zeci de ani, arome unice și high-uri îmbietoare. Aceste soiuri sunt renumite pentru parfumurile lor extrem de înțepătoare, care emană de la mugurii cristalini și delicioși. Această familie de tulpini a fost dezvoltată în Marea Britanie, când cultivatorii ilegali rafinau în mod activ genetica Skunk. După ani de selecție ale fenotipurilor Skunk cu cel mai înțepător miros, Skunk a fost transformat complet în scandaloasa Cheese. Acești hibrizi (în cea mai mare parte) dominanți indica acaparează consumatorul cu o potență maximă și un optimism puternic. Hai să analizăm unele dintre cele mai potente tulpini Cheese de pe piață.

ROYAL CHEESE (CU ÎNFLORIRE RAPIDĂ)

Royal Cheese (cu înflorire rapidă) este genul de tulpină căreia i te poți adresa cu apelativul "Înălțimea Ta". Această plantă cu aromă înțepătoare a fost dezvoltată cu intenția de a răspândi aceste high-uri clasice și roiale, împreună cu aromele puternice care îți încântă nările. Aceasta a apărut după aventura dinte o tulpină clasică Skunk cu plantele Afghane restul devenind istorie.

Royal Cheese Fast Flowering Royal Queen Seeds

Persoanele care cultivă în spații închise se pot aștepta la înălțimi de aproximativ 150 cm. Persoanele care cultivă în aer liber își vor vedea plantele atingând înălțimi de 250 cm, fiind necesară susținerea tulpinilor, având în vedere greutatea mugurilor. Perioada de înflorire durează aproximativ 6-8 săptămâni, totuși, unii cultivatori preferă să prelungească această etapă cu încă 2 săptămâni, pentru a putea dezvolta efecte mai puternice.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese (Fast Flowering)

Genetic background Old School Skunk x Afghani
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 8 săptămâni
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Mediu
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/plantă (uscată)
Height outdoor 130 - 200 cm
Harvest time Începutul lunii octombrie
Effect O combinație de moleșeală + high

Cumpără Royal Cheese (Fast Flowering)

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Acestă autoflorantă Cheese va produce muguri de îndată. Producătorii care doresc să își umple borcanele de stash cu canabinoide Cheese cât mai repede posibil, ar trebui să încerce această plantă. De la sămânță până la recoltă,, Royal Cheese Automatic își încheie ciclul de viață în 10 săptămâni, producând muguri maturi acoperiți de tricomi, care induc senzații de moleșeală fizică și psihică.

Royal Cheese Automatic

Această plantă nu depășește înălțimea de 100 cm; este o plantă discretă. Datorită înălțimii mici și a înfloririi rapide, este o tulpină perfectă pentru cultivatorii începători. Lucrurile de care plantele au nevoie sunt: să fie udate, să primească nutrienții necesari și să fie înconjurate de iubire. Știm că sună siropos, dar Royal Cheese Automatic are nevoie de iubire, așa că obișnuiește-te cu ideea asta.

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Cheese x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 săptămâni
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Scăzut
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 20% Ruderalis
Yield outdoor 160 - 210 g/plantă (uscată)
Height outdoor 60 - 120 cm
Harvest time 7 - 8 săptămâni după germinare
Effect Moleșeală fizică

Cumpără Royal Cheese Automatic

BLUE CHEESE

Blue Cheese pare a fi soiul de canabis cu parfumul cel mai intens, cu toate acestea, termenul "Blue" nu se referă la mucegaiul prezent în brânzeturi, ci la genele Blueberry  pe care această tulpină le conține. Aromele de brânză și fructe de pădure îi oferă consumatorului o experiență aparte. Senzațiile de moleșeală fizică, împreună cu câteva gânduri contemplative interesante, sunt scoase la iveală pe măsură ce te bucuri de această delicatesă dominantă indica.

Blue Cheese Royal Queen Seeds

În spații închise, Blue Cheese atinge înălțimi de 100-160 cm și 140-200 cm atunci când este cultivată în aer liber. Este o tulpină fotoperiodică cu o fază de înflorire relativ scurtă, de 7-8 săptămâni. Blue Cheese produce randamente consistente de până la 500-550 g/plantă, atunci când este cultivată în aer liber. Pentru statura sa mică, această plantă produce cu siguranță o cantitate impresionantă de muguri aromați, care sunt acoperiți într-o frumoasă pătură de cristal.

Blue Cheese

Blue Cheese

Genetic background Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Mediu
Blend 19% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/plantă (uscată)
Height outdoor 140 - 200 cm
Harvest time La sfârșitul lunii septembrie
Effect Moleșeală fizică și psihică

Cumpără Blue Cheese

BLUE CHEESE AUTOMATIC

Atunci când genele Cheese, Blueberry și ale ruderalisului au decis să aibă un trio tantric, Blue Cheese Automatic a luat naștere. Efectele cerebrale și de înălțare ale acestui soi de Cheese oferă o stare meditativă, care este de esența Blue Cheese Automatic Aromele dulci și fructate oferă pasionaților un deliciu plin de canabinoizi.

Blue Cheese Automatic Royal Queen Seeds

De la sămânță la recoltă, Blue Cheese Automatic are nevoie de aproximativ 9-10 săptămâni, pentru ca mugurii ei fructați și cu aromă de brânză să se maturizeze complet . Este o tulpină micuță, ajungând la 40-70 cm înălțime în interior și 60-110 cm în aer liber. Este perfectă pentru cultivatorii de gherilă care au nevoie de o tulpină discretă pentru operațiunile lor. Cei care cultivă în aer liber se vor bucura de aproximativ 60-110 g/plantă, în timp ce cei care cultivă în spații închise se pot aștepta la 325-375 g/m².

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Blueberry x Cheese x Ruderalis
Yield indoor 325 - 375 g/m2
Height indoor 40 - 70 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Scăzut
Blend 35% Sativa, 40% Indica, 25% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/plantă (uscată)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 9 - 10 săptămâni după germinare
Effect Cerebrală și înălțătoare

Cumpără Blue Cheese Automatic

FAST EDDY AUTOMATIC CBD

Acest soi a luat naștere după ce ne-am decis să combinăm Cheese, Juanita la Lagrimosa , și genetica ruderalis într-un singur hibrid bogat în CBD, numit   Fast Eddy Automatic CBD

Această tulpină are un procentaj de 9% THC și niveluri ridicate de CBD, creând echilibrul perfect între aceste două canabinoide. Efectele sunt destul de discrete și clare, cu un efect relaxant plăcut. Aromele citrice ale acestui soi completează perfect experiența înviorătoare.

Fast Eddy Automatic CBD

Producătorii de interior vor fi binecuvântați cu o recoltă de 400-450 g/m² de muguri, în timp ce cultivatorii în aer liber se pot aștepta la aproximativ 80-130 g/plantă. Acest soi autoflorant își încheie ciclul de viață după 8-9 săptămâni și este perfect pentru cultivatorii care își doresc un lot rapid de muguri îmbibați în CBD.

Fast Eddy Automatic

Fast Eddy Automatic

Genetic background Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
Yield indoor 80 - 1302
Height indoor 60 - 100
Flowering time 6 - 7 săptămâni
THC strength THC: 9%(aprox.) / CBD: Ridicat
Blend 50% Sativa, 40% Indica, 10% Ruderalis
Yield outdoor 80 - 130 g/plantă (uscată)
Height outdoor 80 - 120 cm
Harvest time 8 - 9 săptămâni after sprouting
Effect Limpede, Analgezic

Cumpără Fast Eddy Automatic

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.