De Luke Sumpter

Royal Gorilla, Cea Mai Potentă Tulpină De Marijuana Din Toate Timpurile

Royal Gorilla


ORIGINE: CÂȘTIGĂTOAREA LOTERIEI GENETICE

Acestea sunt vremuri interesante pentru a cultiva canabis. Puține creații sau invenții accidentale sunt remarcabile. Cele mai multe trec neobservate, precum un curcubeu în noapte. Dar cele minunate, cum ar fi Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes și Potato Chips, chiar dacă sunt puține, au schimbat lumea. Gorilla Glue este marijuana care devine rapid primul accident ridicat la grad de simbol.

În ceea ce privește aspectul, Gorilla Glue #1 este fenotipul predominant Sativa al familiei Gorilla Glue, produs de polenul unei tulpini hermafrodite, care a fertilizat soiuri Diesel. În loc să distrugă genele, a ajutat la apariția unei progenituri ultra potente. Până în momentul de față, Gorilla Glue #4 este cel mai puternic fenotip dintre toate cele descoperite.

Toate fenotipurile Gorilla Glue au aceeași moștenire genetică a tulpinilor Chems Sis, Sour Dubb și Chocolate Diesel. Cu toate acestea, unii hibrizi sunt mai extraordinari decât ceilalți. Deoarece numerele contează, Gorilla Glue a redefinit canabisul cu potență mare, după ce, în urma testelor din laboratoarele din Denver Colorado, a rezultat un procentaj de 32% THC. Tulpina noastră Royal Gorilla este magnifică!

Nu este de mirare că Gorilla Glue a adunat multe premii. Cele mai importante fiind cele două câștigate la High Times Cannabis Cups în 2014, obținând locul 1 în LA și Michigan. Gorilla Glue a devenit cea mai tare marfă de canabis peste noapte. Și acum, pentru prima dată, este disponibilă sub formă de semințe. Persoanelor cărora le place să cultive acasă pot recolta acum cea mai potentă tulpină de pe planetă.

Video id: 328585080

CARACTERISTICI DE CREȘTERE: PLANTE DE CANABIS DE DIMENSIUNI KING KONG

Royal Gorilla crește rapid pe verticală, precum o viță de vie. Formarea este foarte recomandată pentru a ține sub control acest hibrid indica-sativa de dimensiuni King Kong. Dacă vrei să recoltezi cantitatea maximă pe care această iarbă ți-o poate oferi, atunci metoda ScrOG este indicată. 4-way LST este o altă tehnică de cultivare recomandată pentru a obține cele mai mari recolte de Royal Gorilla.

Această tulpină înflorește rapid și furios, având nevoie de 60 de zile sau chiar mai puțin. Producția nelimitată de rășină și mirosul pământiu de pin sunt trăsături caracteristice ale tulpinii Royal Gorilla. Mugurii sunt de dimensiuni mici-medii, foarte denși și plini de rășină.

Spre sfârșitul perioadei de înflorire, mugurii vor arăta asemenea unor bulgări de zăpadă, cu puf portocaliu pe dedesubt, abia vizibil. Tricomii vor forma un strat atât de gros, încât la atingere acești muguri vor fi lipicioși precum Royal Gorilla. Este o tulpină foarte tolerantă la dozele mari de nutrienți și se comportă bine atât în mediile organice, cât și în cele hidroponice.

În aer liber, Royal Gorilla ia forma unor copaci mari și lipicioși de ganja, având potențialul de a da randamente uriașe atunci când este crescută într-o climă caldă sau temperată. În plus, stratificarea tricomilor este avantajoasă pentru cei care cultivă în aer liber, în cazul în care există dăunători și condiții uscate. Te vei putea bucura de acest hibrid puternic chiar din luna Octombrie, deoarece recolta ta va fi gata în luna Septembrie datorită ciclului scurt de înflorire de 8 săptămâni.

Royal Gorilla

EFECTELE ROYAL GORILLA: URMĂTOAREA OPRIRE ESTE LUMEA VISELOR

Royal Gorilla este o tulpină de canabis fără egal. Această tulpină de marijuana are o ligă proprie. Poți să te aștepți la nivelurile de THC mai mari de 25%, uneori chiar peste 30%. Aceasta nu este o iarbă pentru neinițiați. Această tulpină este asemănătoare lui Sour Diesel, doar că are un gust ceva mai pământiu cu arome dulci subtile și cu un high cerebral puternic.

Diferența uriașă constă în efectul Indica asupra întregului corp, care tinde să te lovească simultan. Acest lucru poate fi copleșitor pentru un începător. Dar pentru un stoner experimentat, aceasta este o experiență euforică și moleșitoare care nu trebuie ratată.

ROYAL GORILLA AUTOMATIC ESTE PREGĂTITĂ SĂ DOMINE

Crescătorii noștri au preluat gene legendare și le-au pus la dispoziția ta sub forma unei tulpini autoflorante. Acum, cultivatorii se pot bucura de efectele profunde și de gustul delicios al tulpinii Gorilla într-un timp mult mai scurt. Am creat Royal Gorilla Automatic prin încrucișarea tulpinii originale cu un exemplar ruderalis. Rezultatul? O tulpină dominantă indica, ușor de crescut și cu o înflorire rapidă. De obicei, tulpinile autoflorante sacrifică potența în detrimentul vitezei. Nu este cazul și aici. Royal Gorilla Automatic îți oferă atât potență, cât și rapiditate!

Royal Gorilla Auto

CUM SĂ CULTIVI ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Cultivatorii începători nu vor avea probleme cu creșterea Royal Gorilla Automatic. Dacă nu ai experiență în acest domeniu, Royal Gorilla Automatic îți va oferi rezultatele dorite. Poate face față fluctuațiilor de temperatură, irigării inconsecvente și mucegaiul nu reprezintă o problemă. Dacă este crescută în interior, va atinge o înălțime de 60 – 120 cm și va produce 325 – 400 g/m². Plantele crescute în aer liber vor avea o înălțime maximă de 140 cm și vor produce 120 – 170 g/plantă. Pregătește-te să recoltezi acești muguri la 8 - 10 săptămâni de la încolțire.

EFECTELE TULPINII ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic are o concentrație de 20% THC - destul de potentă pentru o tulpină autoflorantă. High-ul ei dominant indica relaxează instant corpul și sedează ușor mintea. Este o tulpină recreațională ideală pentru a fi fumată seara, când vrei să te relaxezi și să uiți de lumea înconjurătoare. Datorită efectelor fizice, este și o tulpină medicinală potrivită pentru durere, apetit scăzut și dispoziție proastă. High-ul ei alungă stresul și ameliorează durerile cronice și diverse alte afecțiuni. Aceste efecte merg mână în mână cu gustul și aromele plăcute de citrice, pin și fructe.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.