By Luke Sumpter

Tulpini Gorilla — Colecția Royal Queen Seeds

Gorilla Genetics


Originile tulpinilor Gorilla: câștigarea loteriei genetice

Tulpinile Gorilla sunt clasicele moderne. La fel ca Haze, Kush și Skunk, Gorilla va rămâne în istorie ca o familie de tulpini reprezentativă. Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte tulpini, soiurile Gorilla includ cantități mult mai mari de THC, profiluri terpenice mai înțepătoare și o productivitate superioară. Există multe tulpini de Gorilla disponibile acum, dar toate depind de succesul primei. Așadar, de unde a început totul? Să analizăm!

Multe soiuri diferite de Gorilla disponibile astăzi provin din Gorilla Glue, cunoscut și sub numele de Original Glue și GG4. Crescătorii au creat această tulpină încrucișând Chem’s Sister, Sour Dubb și Chocolate Diesel. Ei nu au știut că, făcând acest lucru, tocmai au câștigat la loteria genetică, creând un soi cu un conținut colosal de THC de 27%. La acea vreme, Gorilla Glue era una dintre cele mai puternice tulpini care a apărut vreodată în lumea canabisului. Bineînțeles, ea a devenit curând centrul atenției și a câștigat ușor două premii High Times Cannabis Cups în 2014.

Gorilla Glue a devenit, de asemenea, un favorit stabil printre crescătorii de canabis care au dorit să creeze următoarea cea mai bună tulpină. Atât cultivatorii casnici pasionați, cât și crescătorii comerciali au folosit-o pentru a crea o listă lungă de soiuri incredibile. Aici, la Royal Queen Seeds, am folosit acest genom pentru a crea soiuri precum Shogun, Triple G, Mother Gorilla și alte soiuri! Te invităm să cunoști mai jos acești descendenți ai tulpinii Gorilla Glue și să afli de ce se potrivesc în cortul sau sera ta de cultivare!

Caracteristici de creștere: plante de canabis de dimensiuni King Kong

Royal Gorilla Feminized

Royal Gorilla crește rapid pe verticală, precum o viță de vie. Formarea este foarte recomandată pentru a ține sub control acest hibrid indica-sativa de dimensiuni King Kong. Dacă vrei să recoltezi cantitatea maximă pe care această iarbă ți-o poate oferi, atunci metoda ScrOG este indicată. 4-way LST este o altă tehnică de cultivare recomandată pentru a obține cele mai mari recolte de Royal Gorilla.

Această tulpină înflorește rapid și furios, având nevoie de 60 de zile sau chiar mai puțin. Producția nelimitată de rășină și mirosul pământiu de pin sunt trăsături caracteristice ale tulpinii Royal Gorilla. Mugurii sunt de dimensiuni mici-medii, foarte denși și plini de rășină.

Spre sfârșitul perioadei de înflorire, mugurii vor arăta asemenea unor bulgări de zăpadă, cu puf portocaliu pe dedesubt, abia vizibil. Tricomii vor forma un strat atât de gros, încât la atingere acești muguri vor fi lipicioși precum Royal Gorilla. Este o tulpină foarte tolerantă la dozele mari de nutrienți și se comportă bine atât în mediile organice, cât și în cele hidroponice.

În aer liber, Royal Gorilla ia forma unor copaci mari și lipicioși de ganja, având potențialul de a da randamente uriașe atunci când este crescută într-o climă caldă sau temperată. În plus, stratificarea tricomilor este avantajoasă pentru cei care cultivă în aer liber, în cazul în care există dăunători și condiții uscate. Te vei putea bucura de acest hibrid puternic chiar din luna Octombrie, deoarece recolta ta va fi gata în luna Septembrie datorită ciclului scurt de înflorire de 8 săptămâni.

Efectele Royal Gorilla: următoarea oprire este lumea viselor

Royal Gorilla este o tulpină de canabis fără egal. Această tulpină de marijuana are o ligă proprie. Poți să te aștepți la nivelurile de THC mai mari de 25%, uneori chiar peste 30%. Aceasta nu este o iarbă pentru neinițiați. Această tulpină este asemănătoare lui Sour Diesel, doar că are un gust ceva mai pământiu cu arome dulci subtile și cu un high cerebral puternic.

Diferența uriașă constă în efectul Indica asupra întregului corp, care tinde să te lovească simultan. Acest lucru poate fi copleșitor pentru un începător. Dar pentru un stoner experimentat, aceasta este o experiență euforică și moleșitoare care nu trebuie ratată.

Royal Gorilla automatic este pregătită să domine

Royal Gorilla Auto

Crescătorii noștri au preluat gene legendare și le-au pus la dispoziția ta sub forma unei tulpini autoflorante. Acum, cultivatorii se pot bucura de efectele profunde și de gustul delicios al tulpinii Gorilla într-un timp mult mai scurt. Am creat Royal Gorilla Automatic prin încrucișarea tulpinii originale cu un exemplar ruderalis. Rezultatul? O tulpină dominantă indica, ușor de crescut și cu o înflorire rapidă. De obicei, tulpinile autoflorante sacrifică potența în detrimentul vitezei. Nu este cazul și aici. Royal Gorilla Automatic îți oferă atât potență, cât și rapiditate!

Cum să cultivi Royal Gorilla Automatic

Cultivatorii începători nu vor avea probleme cu creșterea Royal Gorilla Automatic. Dacă nu ai experiență în acest domeniu, Royal Gorilla Automatic îți va oferi rezultatele dorite. Poate face față fluctuațiilor de temperatură, irigării inconsecvente și mucegaiul nu reprezintă o problemă. Dacă este crescută în interior, va atinge o înălțime de 60 – 120 cm și va produce 325 – 400 g/m². Plantele crescute în aer liber vor avea o înălțime maximă de 140 cm și vor produce 120 – 170 g/plantă. Pregătește-te să recoltezi acești muguri la 8 - 10 săptămâni de la încolțire.

Efectele tulpinii Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic are o concentrație de 20% THC - destul de potentă pentru o tulpină autoflorantă. High-ul ei dominant indica relaxează instant corpul și sedează ușor mintea. Este o tulpină recreațională ideală pentru a fi fumată seara, când vrei să te relaxezi și să uiți de lumea înconjurătoare. Datorită efectelor fizice, este și o tulpină medicinală potrivită pentru durere, apetit scăzut și dispoziție proastă. High-ul ei alungă stresul și ameliorează durerile cronice și diverse alte afecțiuni. Aceste efecte merg mână în mână cu gustul și aromele plăcute de citrice, pin și fructe.

Shogun: Gorilla în combinație cu Haze

Shogun

Shogun nu are absolut nicio problemă atunci când vine vorba de a transforma o minte clară într-una euforică. Ca descendent atât al Gorilla Glue #4, cât și al Amnesia Haze, acest soi puternic se laudă cu un conținut destul de intimidant de THC de 25%. Este nevoie de puțin mai mult de câteva fumuri pentru a simți un high stimulant, creativ și care provoacă râsul. Efectele de înveselire ale lui Shogun o fac o bună candidată pentru sesiunile de fumat din timpul zilei sau pentru dimineață, dar și pentru comestibile. Cu toate acestea, ai grijă – puterea sa te-ar putea trimite înapoi în pat mai devreme decât ai vrea!l

Atunci când vei cultiva Shogun, asigură-te că ai suficiente borcane pentru a stoca producția pe care aceasta o oferă la sfârșitul ciclului de cultivare. Plantele de interior, atunci când nu sunt formate, cresc la o înălțime de 140 cm și produc până la 600 g/m². În exterior, Shogun crește până la 190 cm și produce până la 750 g/plantă.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Săptămâni
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Sfârșitul lunii octombrie
Calmant, Clar, Înălțător, Provoacă râsul

Cumpără Shogun

Triple G: urmașul premiat al lui Gorilla Glue #4 și Gelato 33

Triple G

Aici vedem o moștenire puternică! Acest soi se mândrește cu una dintre cele mai puternice perechi de tulpini părinte. Atât Gorilla Glue #4, cât și Gelato 33 sunt cunoscute pentru forța lor formidabilă, terpenele delicioase și productivitatea excelentă, iar Triple G posedă un amestec dintre cele mai bune caracteristici ale acestora. Acest hibrid cu dominanță indica are un conținut extrem de THC de 26%. Doar trage câteva fumuri și pregătește-te să simți un high amețitor care îți va relaxa mușchii din tot corpul. Gusturile delicioase de ciocolată, citrice, combustibil și pământii fac ca această tulpină să fie deosebit de atractivă.

Triple G are o morfologie destul de compactă și răspunde bine la formare pentru a o menține și mai condensată. Plantele de interior cresc până la 90–140 cm și produc până la 575 g/m². Chiar și cultivatorii care lucrează cu spații mici pot obține un rezultat final excelent cu această tulpină. Plantele de exterior, atunci când sunt cultivate într-o locație însorită și în sol fertil, vor ajunge la 180 cm și vor produce 600-650 g/plantă.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140 - 180 cm
Mijlocul lunii octombrie
Clar, Euforic, Gândire rapidă, Motivant

Cumpără Triple G

Triple G Auto: pentru crescătorii pasionați de viteză

Triple G Auto

Îți plac toate deliciile pe care le are de oferit Triple G, dar nu ai timp să aduci o plantă mare fotoperiodică până la maturitate? Ei bine, nu te îngrijora! Permite-ne să-ți prezentăm Triple G Auto! Acest soi include unele dintre cele mai bune caracteristici ale lui Triple G, dar într-un format autoflorant cu creștere rapidă. Crescătorii noștri pricepuți au creat această tulpină încrucișând-o chiar pe Triple G cu Big Skunk Auto. După ce au petrecut ceva timp pentru a rafina această tulpină și a stabiliza un fenotip substanțial, au creat una dintre cele mai puternice tulpini autoflorante. Această tulpină are un conținut de THC de 20% și, în adevăratul spirit Gorilla, oferă un high puternic, ideal pentru serile liniștite acasă. La fel ca fotoperiodica Triple G, ea te va bucura cu arome de bomboane, ciocolată și note pământii.

Deși Triple G Auto oferă un high similar cu cel al originalului, ea se comportă mult diferit în camera de creștere și grădină. Cu ajutorul tehnicilor de formare, plantele de interior rămân mici, de 60 cm, și produc până la 500 g/m² în doar 10 săptămâni după germinare. În exterior, plantele cresc până la 80–140 cm, în funcție de dimensiunea ghiveciului și de expunerea la soare. Asigură-te că ai un sol fertil și vei recolta până la 140 g/plantă.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60 - 140 cm
10-12 săptămâni după germinare
Clar, Gândire rapidă, Motivant

Cumpără Triple G Auto

Mother Gorilla: o tulpină puternică Gorilla cu gust de ciocolată

Mother Gorilla

Dacă te hotărăști să cultivi Mother Gorilla, s-ar putea să te trezești plin de entuziasm când vine vremea recoltării. Cunoscută anterior sub numele de Royal Madre, acest exemplar uimitor cu dominanță sativa oferă un spectacol deosebit în timpul fazei de înflorire. Pe măsură ce coronamentele sale se maturizează, devin cu atât mai violete, aromate și încărcate de rășină. Crescătorii noștri au reușit să creeze un astfel de spectacol prin încrucișarea tulpinilor părinte Reina Madre și Gorilla Glue #4. În ansamblu, acești muguri lipicioși au un conținut de THC de 23% și terpene care te îmbie cu arome și gusturi de ciocolată, note pământoase, înțepătoare și acrișoare.

În ciuda profilului său genetic dominant sativa, Mother Gorilla se comportă ca o tulpină indica. Plantele sunt stufoase, compacte și atractive pentru cultivatorii care doresc să rămână discreți. Plantele de interior rămân la 60–100 cm și sunt foarte productive cu sistemele ScrOG, producând până la 500 g/m² după o perioadă de înflorire de 9–10 săptămâni. În aer liber, Mother Gorilla crește până la o înălțime de 140–180 cm și produce până la 550 g/plantă, fiind gata de recoltat la începutul lunii octombrie.

Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 Săptămâni
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140 - 180 cm
Începutul lunii octombrie
Calmant, Euforic

Cumpără Mother Gorilla (Anterior Royal Madre)

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.