🌔 Hibrizii F1: o revoluție verde ⏤ Cumpără de aici ⬇️

 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1

Epsilon F1

Epsilon F1 este una dintre primele tulpini din catalogul nostru unicat de semințe de canabis F1. Combinând genele din linii consangvinizate care descind din Blue Dream, Blueberry, Amnesia și Black Domina, această plantă oferă creștere uniformă, arome delicioase și o mulțime de canabinoizi. În plus, este cea mai rapidă autoflorantă din toată colecția noastră F1.
Număr de semințe:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Pret Redus!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Epsilon F1: Puternic, aromat, rapid

Epsilon F1 este cea mai rapidă dintre toate semințele noastre de canabis F1, și conține trăsături genetice de la unele dintre cele mai celebre tulpini ale ultimelor decenii, inclusiv Blue Dream, Blueberry, Amnesia Lemon Haze și Black Domina. Are arome delicioase, o mulțime de canabinoizi și, ca toate semințele F1 de la RQS, o stabilitate de neegalat, din care rezultă o cultură uniformă ce produce muguri de o calitate superioară. În plus, trăsătura ei autoflorantă și timpul redus de înflorire fac din Epsilon F1 alegerea ideală pentru crescătorii care își doresc o recoltă rapidă.

Epsilon F1

Efecte, aromă și parfum pentru Epsilon F1: note citrice, ierboase și fructate, high relaxant

Datorită profilului aromatic deosebit al tulpinilor părinte, Epsilon F1 oferă o aromă bogată ce combină note de ierburi aromatice proaspete și citrice cu un parfum pământiu bogat și urme de afine și lavandă. Epsilon F1 este o tulpină de putere medie, care produce în mod consecvent niveluri bune de THC și un profil terpenic dominat de mircen, farnesen, ocimen și limonen. Aceste terpene nu numai că influențează aroma delicioasă a lui Epsilon F1, ci și efectele sale, înzestrându-l cu un high de lungă durată, relaxant fizic, care calmează întregul corp (datorită terpenelor mircen, linalol și farnesen), dar care te face să te simți și deosebit de motivat (datorită limonenului).

Epsilon F1

Creștere Epsilon F1: Plante mici și uniforme, cu timp de înflorire rapid

Epsilon F1 dă dovadă de o deosebită vigoare și rezistență; plantele cresc mici și compacte, atingând înălțimi similare, cu structură asemănătoare (scurte, cu puține ramuri laterale), ceea ce duce la o cultură uniformă. În plus, odată ce Epsilon F1 intră automat în etapa de înflorire, vei observa că mugurii săi în formare nu răspândesc miros aproape deloc, chiar până în pragul recoltei. Acest lucru, combinat cu perioada rapidă de înflorire de 30 de zile (60 de zile de la germinare la recoltă), fac din Epsilon F1 alegerea ideală pentru cultivatorii discreți.

Epsilon F1
Epsilon F1 data sheet
Tulpini: Hibride F1 auto
Contextul Genetic: Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
THC: Very High
Randamentul: XXL
Înălțime: 50 - 70 cm
Timpul de înflorire: 30 - 40 days
Harvest: 60 days after germination
Major terpenes: Cariofilena, Farnesene, Mircenul, Pinen
Aromă: Afine, Citrice, De plante, Lavandă, Limetă
Efect: Calmant, De lungă durată, Relaxant fizic
Climat: Veri scurte
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Semințe hibride de canabis F1